Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Gianna πολυ δυναμη και γριγορα ετοιμοπολεμη!Μαζι με τον γιατρουλη μας θα ερθει και θα μεινει ενα γερο μωρακη στην κοιλιτσα σου.Και η λαμπαροσκοπιση δεν ειναι τοιποτα δυσκολο και δεν θα σε κρατισει στασιμη.Γιανεσε γριγορα και προχωρας στο επομενο βημα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λεω να σας πω και λιγα πραγματα για την δευτερη εγκυμοσυνη.ολα καλα μεχρι την 12η εβδομαδα,εκτος απο εμετους και καουρες που εδιναν και επαιρναν.τρεις ημερες ομως μετα ειχα αιμορραγια και μου κοπηκαν τα ποδια.παω στο τοπικο νοσοκομειο και μου βρισκουν μια μικρη αποκολλησουλα.παιρνω χασιακο κ μου δινει utrogestan για 10ημερες.με βλεπει στο επομενο ραντεβου και μου βρισκει επιπωματικο τον πλακουντα και οτι θα εχω αιμορραγιες συνεχεια.επειδη ομως ο θεος ειναι μεγαλος και βλεπει τελικα εχω αιμοραγια μια τον 5ο και μια τον 7ο μηνα.στον 8ο μου λεει οτι πρεπει να μετακομισω αθηνα για να με παρακολουθει πιο συχνα.μηνας ιουλιος.εφαγα τη ζεστη στη μαπα.δεν θα το ξεχασω ποτε μου...4ημερες μαλιστα πριν την προγραμματισμενη καισαρικη με πηρε ο ιδιος τηλεφωνο να με ενημερωσει οτι αδειασαν κρεβατια και μπορω να μπω...

το τι ειδαν τα ματακια μου εκεινες τις 4 ημερες που εμεινα μεσα δε λεγεται...ενα θα σας πω..ποτε μην πατε θαλασσα ειτε ειστε στον 3ο, στον 6ο ή στον 8ο μηνα της κυησης.η θαλασσα εχει μικροβια...μπορει να προκληθει μαλιστα και προωρος τοκετος.προσοχη λοιπον..τα ματια σας δεκατεσσερα....αυτο επαθε και μια κοπελιτσα 21ετων, αφου ηθελε να κανει και ηλιοθεραπεια μαλιστα και τις το πηρε ο χασιακος σε εικοσι λεπτα.και δεν το λεω για να σας φοβησω αλλα για να σας προφυλαξω....φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα λεει μια παροιμια μας........

οσο για την προγραμματισμενη καισαρικη οι φλεβες μου ειχαν πεσει σε χειμερεια ναρκη.τι κρεμες τι χαστουκια τιποτα αυτες.μετα απο 40λεπτα ξεκινησε η διαδικασια.μαλιστα η αναισθησιολογος επεμενε για ολικη ναρκωση ο γιατρος μας ομως ανενδοτος.μονο εσυ τα κανεις αυτα του ελεγε..επειδη ηταν και ειδικη περιπτωση την επεμβαση παρακολουθουσαν τουλαχιστον 15ατομα.ευτυχως δεν χρειαστηκε ουτε αιμα, ουτε εγινε και αφαιρεση μητρας.στο δημοσιο μαλιστα νοσοκομειο τις φυαλες δεν τις παιρνεις πισω.αυτο ηταν το τελευταιο που με απασχολουσε.να πανε εκει που υπαρχει αναγκη.οσο για την τομη......ο γιατρος κεντησε παλι.........σταυροβελονια οπως ειχε πει στο πρωτο μου παιδι.......τελος καλο ολα καλα...

εγω οταν γεννησα δεν ηξερα πως να τον ευχαιστησω, μιας και

ειναι γνωστο οτι ειναι σεμνος και δεν ξερω αν δεχτεται δωρα και τετοια διαφορα.

λιγο πριν παρουμε εξιτηριο ηρθε κ με ειδε , μου εσφηξε το χερι και μου ευχηθηκε τα γνωστα. Τον απαντησα λεγοντας του οτι τον ευχαριστουμε και εγω και το

μωρο μου για την υπεροχη και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ αλλα και τις μοναδικες αναμνησεις ζωης που μου εδωσε.ολεσ οι φιλες μου και οι συγγενεις εκαναν καισαρικη σε ιδιωτικα νοσοκομεια, δεν εχουν καμια αναμνηση απο αυτο και δεν ξερω αν αισθανονται αυτη την ολοκληρωση που αισθανομουν εγω οταν το μωρο εσπρωχνε και εβγαινε απο εκει που χιλιαδες χρονια τωρα η φυση εχει ορισει.

μου χαμογελασε με αγαπη και με χαιδεψε στην πλατη οπωσ ο καλος πατερασ και εφυγε!

Διαφημίσεις

εγω οταν γεννησα δεν ηξερα πως να τον ευχαιστησω, μιας και

ειναι γνωστο οτι ειναι σεμνος και δεν ξερω αν δεχτεται δωρα και τετοια διαφορα.

λιγο πριν παρουμε εξιτηριο ηρθε κ με ειδε , μου εσφηξε το χερι και μου ευχηθηκε τα γνωστα. Τον απαντησα λεγοντας του οτι τον ευχαριστουμε και εγω και το

μωρο μου για την υπεροχη και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ αλλα και τις μοναδικες αναμνησεις ζωης που μου εδωσε.ολεσ οι φιλες μου και οι συγγενεις εκαναν καισαρικη σε ιδιωτικα νοσοκομεια, δεν εχουν καμια αναμνηση απο αυτο και δεν ξερω αν αισθανονται αυτη την ολοκληρωση που αισθανομουν εγω οταν το μωρο εσπρωχνε και εβγαινε απο εκει που χιλιαδες χρονια τωρα η φυση εχει ορισει.

μου χαμογελασε με αγαπη και με χαιδεψε στην πλατη οπωσ ο καλος πατερασ και εφυγε!

πολυ συγκινητικο αυτο που λες ειρηνακι_.και εγω στο πρωτο που γεννησα φυσιολογικα θυμαμαι ακομα τα λογια του:"ελα σπρωξε μια ακομα και θα τον εχεις στην αγκαλια σου".τι να πω για αυτο το γιατρο,τον εχω στην καρδια μου.τον ρωτησα προχτες γιατρε ποτε θα τα ξαναπουμε και ειπε ετοιμασου για το τριτο!!!κανενας αλλος δε θα φεροταν ετσι σαν πατερας οπως λες.ολοι κοιτανε την τσεπη τους και μετα δεν σε ειδα,δεν σε ξερω.γιατι μαλιστα να γεννησω σε ιδιωτικο?με τον χασιακο μαζι και σε στανη γενναω!!!!!

ΧΑΣΙΑΚΟΜΩΡΑΚΙΑ

annia: κοριτσακι 10/2007, αγορακι 1/2010, αναμένεται σπορίδιο 10/9/2012

maria1982-αγορακι 10/2009, αγορακι 2/2012

kouli -αγορακι 12/2009, κοριτσακι 8/2011

Mammy30: κοριτσάκι (07/2010)

beleive76-αγορακι 10/2010

Dimista-αγορακι (04/2011)

della-αγορακι(04/2011)

dream-αγορακι(05/2011)

Ειρηνάκι: κοριτσάκι ( 06/2011)

ionelita-kοριτσακι(06/2011)

tamar: αγοράκι (07/2011)

ANTZI-κοριτσακι(01/2012)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

αγοράκι 27/05/2011

ΧΑΣΙΑΚΟΜΩΡΑΚΙΑ

annia: κοριτσακι 10/2007, αγορακι 1/2010, αναμένεται σπορίδιο 10/9/2012

maria1982-αγορακι 10/2009, αγορακι 2/2012

kouli -αγορακι 12/2009, κοριτσακι 8/2011

Mammy30: κοριτσάκι (07/2010)

beleive76-αγορακι 10/2010

Dimista-αγορακι (04/2011)

della-αγορακι(04/2011)

dream-αγορακι(05/2011)

Ειρηνάκι: κοριτσάκι ( 06/2011)

ionelita-kοριτσακι(06/2011)

tamar: αγοράκι (07/2011)

ANTZI-κοριτσακι (01/2012)

Μalina-κοριτσακι (06/2010)

gitsvictoria-αγοράκι (05/2011)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Γραφτείτε όλα τα Χασιακομωρα!!!!

xtZRp3.png

μετα απο χθεσινη επισκεψη της συνυφαδας ο γιατρουλης μας ειναι παρα πολυ καλα,εχει βαλει και κιλα.η συνυφαδα μου ειχε να τον δει 6μηνες και ειδε μεγαλη διαφορα πανω του.ειχε 1,5ωρα καθυστερηση κι αυτο γιατι εχουν βαλει πολλα ραντεβου μαζι επειδη ειχαν ακυρωθει λογω χειρουργειου του γιατρου μας.ναι,ναι,ναι!!!!!!!ο χασιακος αναφωνησε:ποιος βαζει τα χερακια του μπροστα στα γεννητικα του οργανα? ο αντρας......αγορακι λοιπον ερχεται στην οικογενεια μας και για μια ακομη φορα το κινεζικο βγηκε αληθινο.........

Διαφημίσεις

κορίτσια γεια σας κ από εμένα.....

καταρχήν να σας πω οτι μένω επαρχία και έχει ακουστεί εδώ (αν είναι δυνατόν!!) οτι ο γιατρός μας τέλος.... όχι από δουλεια..... καταλαβαίνεται ούτε να το σκεφώ δεν μπορώ...!!!! πάντως η ράδιο αρβύλα ζει κ βασιλεύει σ'αυτή τη χώρα!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!

τεσπα μπορείτε να προσθέσετε κ εμένα στη λίστα... κοριτσάκι 27/10/2010.

ευχαριστώ κ να είστε όλες καλά μαζί κ γιατρός μας..!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

ημαρτον!!!!!τι αλλο θα ακουσουμε παναγια μου!!!η ζηλεια ζει και βασιλευει.μεχρι χθες το βραδυ στις 8:30 ηταν μια χαρα...κεφατος και εκανε και πλακα...ειναι της μοδας τωρα τελευταια ακομα και τους επωνυμους να τους βγαζουν πεθαμενους..εχω μια εντυπωση οτι η αναστασια που ειναι στο γραφειο ειναι εγκυος.ξερει καμια σας?στις 21/3 που πηγα φορουσε φαρδια ρουχα και ειχε φανει και η ριζα.παλι ετσι θα πουν?

xaxaxaxxa τι άλλο θα ακούσουμε! τον έχουν φάει τον άνθρωπο επειδή έχει 4 κόρες! Να τις χαίρεται! Ευτυχώς έχουν εξαφανιστεί και οι γνωστοί άγνωστοι που έμπαιναν στο φόρουμ και έγραφαν του κόσμου να απίστευτα! Να τον έχει καλά ο θεός και να του δίνει δύναμη! Η Αναστασία είναι η κοπέλα που έχει ήδη ένα κοριτσάκι? Έχω και καιρό να πάω στο ιατρείο... Τώρα από φθινόπωρο που θα πάμε για δεύτερο παιδάκι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...