Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

αποφασισα να γινω μελος γιατι διαβασα απο καποια κυρια πως σταματαει να ξεγενναει και με επιασε πανικος. στης 21/3 λοιπον ειχα ραντεβου για τεστ παπ, το 6μηνο μετα τη γεννα.μπηκα μεσα στο δωματιο για να με εξετασει.του εδωσα μια αγκαλια και ενα φιλι και ηταν προθυμοτατος.εκει λοιπον τον ρωτησα καταρχην πως ειναι η υγεια του,τι χειρουργειο εκανε κλπ.μου ειπε οτι ειχε κυστες στο παγκρεας και μαλιστα το καταλαβε γιατι εχανε βαρος.βρε γιατρε του λεω εσυ εισαι 50 κιλα ετοιμος να πεσεις κατω απο την πεινα, αφου το καταλαβες παλι καλα.του ειπα οτι μπαινω στο fun club και οτι διαβασα οτι θα ξεγενναει μεχρι τον αυγουστο.ποιος τα λεει αυτα μου απανταει?προσεξε του ειπα γιατι μαλλον θελουν πολλοι να σε φανε.ειμαι πιο δυνατος απο ποτε.θα δουλεψω τουλαχιστον 10 με 12 χρονια ακομα.του ειπα θα γινω μελος μονο και μονο για να σταματησουν να πανικοβαλλονται οι γυναικες απο αυτες τις φημες και αρχισε να γελαει.του ειπα και μια παλιοκουβεντα αλλα δε λεγεται.αυτα τα ευχαριστα με το γιατρο μας.ειχαμε μια ωρα καθυστερηση αλλα αξιζε τον κοπο!!!δεν εχετε παραπονο ε ???σας εφερε κι αλλη ευχαριστα νεα!!!

Καλώς όρισες και σε ευαριστούμε πολυυυυυυυυύ για τα ευχάριστα!!!!!!

Μακάρι να'ναι όλα όπως σου τα είπε σχχετικά με την υγεία του και ας μην ξανααξιωθώ να πάω ούτε για τεστ παπ!

Περιμένουμε και τις ιστορίες των τοκετών σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τοκετος Νο 1. γεννηθηκε ο γιαννακης μου 26/12/2009,σαββατογεννημενος παρακαλω, αυτη ηταν και η ΠΗΤ.πηγαμε την πεμπτη να με δει και αφου μου εκανε καρδιοτοκογραφημα μου λεει ελα το σαββατο να γεννησεις.αν δε σε πιασουν πονοι θα βαλουμε τεχνητους.εγω νομιζοντας οτι την πεμπτη θα γεννουσα κουβαλησα και ολο το σόι μαζι μου.αμ δεν....τι να κανουμε λεμε ας παμε μια βολτα στην ερμου να χαζεψουμε στα μαγαζια καθοτι ηταν χριστουγεννα και να πιουμε και καφε.περπατησα κανα δυο χιλιομετρα.φυγαμε, γυρισαμε στο σπιτι το βραδυ,ειμαι απο επαρχια να διευκρινισω.ε λοιπον αυτο ηταν.τη νυχτα ξεκινησαν οι πονοι.στην αρχη χαλαρα,μετα απο δυο ωρες πιο εντονα.σηκω του λεω του αντρα μου να παμε στο γιατρο γιατι ποναω.ειχαμε και δυο ωρες μπροστα μας για να φτασουμε.στης 7:30 το πρωι ειμασταν εκει.μου κανουν παλι nst,διαστολη 1 και στης 11:00 μου κανουν εισαγωγη.ειμαστε πια ανημερα τα χριστουγεννα.ολη μερα μεσα και μετα της 9 το βραδυ οι πονοι αρχισαν να γινονται ανυποφοροι.ερχεται ο γιατρουλης στης 11, ανημερα παρακαλω, και μου λεει θες να σε βαλω στην αιθουσα να σου κανουν επισκληρηδειο να μην πονας?το ρωτας του λεω?δεν αντεχονται οι πονοι.και εδω ξεκιναει το ζουμι της υποθεσης.12 την νυχτα η πρωτη δοση,κοιμαμαι μεχρι της 3:30, στης 4 η επομενη δοση,κοιμαμαι μεχρι της 7,στης 7:30 η επομενη δοση,κοιμαμαι μεχρι της 9:00.πονοι μηδεν.απο κει και μετα μαρτυριο.δεν με επιανε καμια δοση.πονοι φριχτοι.η διαστολη να μην προχωραει με τιποτα.μετα απο 12 ωρες και ειχε παει 3.απο της 12 και μετα μαρτυρησα.γυναικες ερχονταν, εφευγαν με μωρα στην αγκαλια και εγω εκει μεσα στο κλαμα που δεν μπορουσα να αντικρυσω το δικο μου μωρο.να σημειωσω οτι ειχα και δικη μου μαια.το τι τσιμπημα εφαγε αυτη η γυναικα και τι βρισιμο να ναι καλα που με ανεχτηκε.ο αντρας μου τι να σας πω, σαν να γενναγε μαζι μου.το κινητο επιτρεποταν αλλα εγω τιποτα, ουτε που το αγγιζα για να παρω εξω τηλεφωνο,δυο φορες αν θυμαμαι καλα και πολυ ηταν.τα ποδια μου απο τους πονους που τα χτυπαγα στο ξυλο του κρεβατιου ειχαν γινει τουμπανο.ειχα και μασκα οξυγονου και προβλημα με τη μεση οποτε καταλαβαινετε τι περνουσα.βγηκε εξω ο γιατρος να ενημερωσει τους δικους μου κατα της 1 το μεσημερι, και τους λεει ολα καλα αλλα μετα της 4 θα γεννησει.πονοι κι αλλοι πονοι που ουτε θελω να θυμαμαι.εφτασε 6 το απογευμα και η διαστολη μεχρι της 8 παρα τεταρτο ειχε κολλησει στο 9.τι γινεται του λεω γιατρε δεν αντεχω αλλο ελα να μου το παρεις με καισαρικη.θα κανω μια αλλη πρωτα μου λεει και βλεπουμε.ε αυτο ηταν.ηρθαν δυο πονοι φριχτοι, και εγω δυο ανασες μεγαλες και η διαστολη πηγε τελεια.το μωρο αρχισε να βγαινει.γρηγορα φωναξτε το γιατρο γενναει.τρεις ανασες πηρα.στις δυο τελευταιες ηταν εκει ο γιατρος και το εβγαλε με τα θαυματουργα χερακια του. να σου ζησει φωναζε κι εγω να το κλαμα.......ηταν ηδη 8:20.και σας ερωτω ποιος θα καθοταν τοσες ωρες υπομονετικα για να γεννησω φυσιολογικα?ΚΑΝΕΝΑΣ.εκεινες τις μερες μονο χασιακο εβλεπες στο νοσοκομειο.

οταν γεννουσα κι εγω τον μικρο μου ντρεπομουν να τον ρωτησω.αφου λοιπον γεννησα εκεινη την μερα ηρθε μετα απο καμια ωρα με αγκαλιασε με φιλησε, για να μου πει οτι αξιζε τον κοπο που περιμεναμε.γιατρε τον ρωταω τι σου χρωσταω για τον τοκετο?ντραπηκε τοσο πολυ να μου πει που ελεγε το ποσο και εφευγε, ουτε καν με κοιταγε.ηταν το μονο που δεν τον ενδιεφερε.ξεχασα να σας πω οτι γεννησα στο αρεταιειο.η αμοιβη του ειναι για φυσιολογικο 1200ευρω μαζι με τον αναισθησιολογο.

αυτη η ξανθια κυρια που ειναι στο ιατρειο του χασιακου, την ειδα κι εγω προχθες, ειναι αυτη που βγηκε στο star με την μενυ λυκουδη οταν γεννησε το δευτερο της και εκλαιγε που δεν ηταν ο χασιακος γιατι ειχε κανει χειρουργειο.

ΧΑΣΙΑΚΟΜΩΡΑΚΙΑ

annia: κοριτσακι 10/2007, αγορακι 1/2010, αναμένεται σπορίδιο 10/9/2012

Mammy30: κοριτσάκι (07/2010)

beleive76-αγορακι 10/2010

Dimista-αγορακι (04/2011)

della-αγορακι(04/2011)

dream-αγορακι(05/2011)

Ειρηνάκι: κοριτσάκι ( 06/2011)

ionelita-kοριτσακι(06/2011)

tamar: αγοράκι (07/2011)

ANTZI-κοριτσακι(01/2012)

Συνεχιζουμεεεεεεεεε?!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,

δυστηχως ειχα παλινδρομη κυηση και το Σαββατο καναμε την διακοπη στο Ρεα.

ο γιατρος μας, να ναι καλα ο ανθρωπος, μου διαγνωσε 2 διαφραγματα στη μητρα τα οποια ευθυνονται και για την παλινδρομη. τωρα πρεπει να φουλαρω υπομονη, να περιμενω να περασουν 2 περιοδοι και προφανως μετα να κανουμε λαπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση. δεν μου το ειπε ο γιατρος, μου αναφερε οτι θα το αντιμετωπισουμε το θεμα μετα τις 2 περιοδους. εγω απο μονη μου φανταζομαι οτι θα προβουμε στις παραπανω εξετασεις.

εχει κανει καμια απο εσας την συγκεκριμενη εξεταση με τον γιατρο μας? φυσικα δεν ρωταω αν ειναι καλος σε αυτο γιατι θα γελασουν και οι πετρες.....του εχω τοση εμπιστοσυνη που ακομα και χειρουργειο ανοιχτης καρδιας θα τον αφηνα να μου κανει. η απορια μου ειναι η εξης, ποια ειναι ακριβως η διαδικασια?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ΧΑΣΙΑΚΟΜΩΡΑΚΙΑ

della-αγορακι(04/2011)

dream-αγορακι(05/2011)

ANTZI-κοριτσακι(01/2012)

Συνεχιζουμεεεεεεεεε?!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

άλλα 2 αγοράκια στη λίστα! το πρώτο 19.10.2009 και το δεύτερο 11.02.2012!

καλησπερα κοριτσια,

δυστηχως ειχα παλινδρομη κυηση και το Σαββατο καναμε την διακοπη στο Ρεα.

ο γιατρος μας, να ναι καλα ο ανθρωπος, μου διαγνωσε 2 διαφραγματα στη μητρα τα οποια ευθυνονται και για την παλινδρομη. τωρα πρεπει να φουλαρω υπομονη, να περιμενω να περασουν 2 περιοδοι και προφανως μετα να κανουμε λαπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση. δεν μου το ειπε ο γιατρος, μου αναφερε οτι θα το αντιμετωπισουμε το θεμα μετα τις 2 περιοδους. εγω απο μονη μου φανταζομαι οτι θα προβουμε στις παραπανω εξετασεις.

εχει κανει καμια απο εσας την συγκεκριμενη εξεταση με τον γιατρο μας? φυσικα δεν ρωταω αν ειναι καλος σε αυτο γιατι θα γελασουν και οι πετρες.....του εχω τοση εμπιστοσυνη που ακομα και χειρουργειο ανοιχτης καρδιας θα τον αφηνα να μου κανει. η απορια μου ειναι η εξης, ποια ειναι ακριβως η διαδικασια?

Γιάννα μου, όλα καλά θα πάνε την επόμενη φορά! Να έχεις εμπιστοσύνη στον κ. Χασιάκο! Το χεράκι του είναι χρυσό! Η λαπαροσκόπηση δεν είναι τίποτα, δύο ή τρεις τρυπούλες θα σου ανοίξεις, θα αφαιρέσει τα διαφράγματα βλέποντας στην κοιλιά σου με μικροκάμερα και μέσα σε 10-15 μέρες θα έχεις αναρρώσει πλήρως! Και θα μπορείς άμεσα να προσπαθήσεις για νινί και πάλι! Καλή επιτυχία!

Γιάννα μου, όλα καλά θα πάνε την επόμενη φορά! Να έχεις εμπιστοσύνη στον κ. Χασιάκο! Το χεράκι του είναι χρυσό! Η λαπαροσκόπηση δεν είναι τίποτα, δύο ή τρεις τρυπούλες θα σου ανοίξεις, θα αφαιρέσει τα διαφράγματα βλέποντας στην κοιλιά σου με μικροκάμερα και μέσα σε 10-15 μέρες θα έχεις αναρρώσει πλήρως! Και θα μπορείς άμεσα να προσπαθήσεις για νινί και πάλι! Καλή επιτυχία!

σε ευχαριστω για την απαντηση. του γιατρου μας του εχω τυφλη εμπιστοσυνη.

αυτο που λες οτι μπορω να προσπαθησω αμεσως μετα την επεμβαση, ειναι σιγουρο?????? ανυσηχω, δεν ξερω γιατι.......ολο φοβαμαι οτι λογο της επεμβασης αυτης , αν τελικα γινει, θα μου πει για καμια τριμηνη παυση......διαβαζω τοσο πολλα και τα εχω χασει, δεν βγαζω ακρη......εχω ακομα και το σοκ απο την παλινδρομη.....κοντεβω να τρελαθω.

εσυ ειχες κανει με τον γιατρο μας κατι αντιστοιχο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια κάθε φορά που τον βλέπω καταλαβαίνω γιατί όλες μας είμαστε εδώ και τον στηρίζουμε με το παραπάνω. Πήγα πριν από λίγες ώρες και με εξέτασε. Είναι μια χαρά, πήρε κιλά, αστειεύτηκε και στο τέλος με αγκάλιασε και με φίλησε δίνοντας μου τόσο κουράγιο και δύναμη που δεν έχω λόγια. Είναι απλά καταπληκτικός!!!Α! και συνεχίζει ακάθεκτος!

αυτο εχει σημασια!να ειναι αυτος καλα για να ειμαστε και εμεις..περισσοτερα νεα απο το σαββατο που θα παει η συνυφαδα μου να τη δει.εγκυος στη 17η εβδομαδα, και στο τριτο παιδι.θα μαθει και το φυλο.το κινεζικο παντως ελεγε αγορι.και ειμαστε αισιως ετοιμοι να φερει ο γιατρουλης μας το 7ο μωρακι στην οικογενεια μας.τι αλλο να πουμε για αυτον το γιατρο?μαζι του να ναι και οπου να ναι!θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

ΧΑΣΙΑΚΟΜΩΡΑΚΙΑ

maria1982-αγορακι 10/2009, αγορακι 2/2012

kouli -αγορακι 12/2009, κοριτσακι 8/2011

della-αγορακι(04/2011)

dream-αγορακι(05/2011)

ANTZI-κοριτσακι(01/2012)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...