Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ, ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΨΗΛΗ ΜΕ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η Αννα Μαρια.Παντως μια ψηλη ξανθια κοπελα με σπαστα μαλλια μου εκανε πολυ κακη εντυπωση.Την παρατηρουσα οτι μιλουσε ασχημα δλδ κοροιδευε καποιες πελατισσες που παιρνανε τηλεφωνο οτι δεν καταλαβαινουν.Απορω πως το εκανε μπροστα μου μαλλον επειδη ειχε λιγες κοπελες 3 ημασταν καθοτι Πεμπτη και περιμεναμε στον Μουστακαρια.

ο γιατρός στον πρώτο υπέρηχο πρέπει να δίνει ένα βιβλίο με όοοοοοολες τις οδηγίες .... γιατί έχω ακούσει τις κόπελες του ιατρείου να λένε τα ίδια και τα ίδια και οι πελάτισες στην άλλη γραμμή να μην χαμπαριάζουν.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Πιστευω οτι ολες οι δουλειες ειναι κουραστικες και η αγενεια δεν δικαιολογειται σε καμια.Τα καλοκαιρια δουλευω στο ξενοδοχειο απο8-22 τρελο ωραριο με 2 ωρες παυση το μεσημερι και πολυ δυσκολη δουλεια.Αν τολμησω να ειρωνευτω πελατισσα νομιζω θα χασω τη δουλεια μου.Καποιες απο αυτες αρνουνται να κλεισουν ραντεβου αυτο οφειλεται στην κουραση τους?Ειναι τοσο κουραστικο να κλεισουν ραβτεβου?Δεν νομιζω.Και το προβλημα απο οτι ειδα το εχουν αντιμετωπισει πολλες κοπελες.Ολες αυτες προβλημα εχουμε?Καταλαβαινω την κουραση τους αλλα η ευγενεια ειναι απαραιτητη ιδιως οταν εχουν να κανουν με εγκυες που ειναι λογικο να ανησυχουν οταν εχουν καποιο προβλημα.

Πιστευω οτι ολες οι δουλειες ειναι κουραστικες και η αγενεια δεν δικαιολογειται σε καμια.Τα καλοκαιρια δουλευω στο ξενοδοχειο απο8-22 τρελο ωραριο με 2 ωρες παυση το μεσημερι και πολυ δυσκολη δουλεια.Αν τολμησω να ειρωνευτω πελατισσα νομιζω θα χασω τη δουλεια μου.Καποιες απο αυτες αρνουνται να κλεισουν ραντεβου αυτο οφειλεται στην κουραση τους?Ειναι τοσο κουραστικο να κλεισουν ραβτεβου?Δεν νομιζω.Και το προβλημα απο οτι ειδα το εχουν αντιμετωπισει πολλες κοπελες.Ολες αυτες προβλημα εχουμε?Καταλαβαινω την κουραση τους αλλα η ευγενεια ειναι απαραιτητη ιδιως οταν εχουν να κανουν με εγκυες που ειναι λογικο να ανησυχουν οταν εχουν καποιο προβλημα.

Δίκαιο έχεις...

έχω φτάσει σε σημείο να πάω απο εκεί να κλείσω ραντεβού γιατί βαρέθηκα να τηλ και να μιλάει (δεν έπαιρνα τηλ μετά τις 9 ΤΟΤΕ).

Έχει μαζευτεί πολύς κόσμος... να τους διώξει δεν γίνετε... μήπως αυτός είναι ένας έμμεσος τρόπος?!?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Δίκαιο έχεις...

έχω φτάσει σε σημείο να πάω απο εκεί να κλείσω ραντεβού γιατί βαρέθηκα να τηλ και να μιλάει (δεν έπαιρνα τηλ μετά τις 9 ΤΟΤΕ).

Έχει μαζευτεί πολύς κόσμος... να τους διώξει δεν γίνετε... μήπως αυτός είναι ένας έμμεσος τρόπος?!?

Πιθανον δεν ξερω τι ναπω.Ισως αυτο δινει μια εξηγηση.Παντως εγω πηρα τον γιατρο,με πηρε μετα πισω αυτος και μου ειπε να παω να με δει συγκεκριμενη μερα και οτι θα με δει οπωσδηποτε αυτος.Ευτυχως γιατι εμπιστευομαι απολυτα την γνωμη του και την εμπειρια του για αυτα αλλωστε τον επελεξα.

Πιθανον δεν ξερω τι ναπω.Ισως αυτο δινει μια εξηγηση.Παντως εγω πηρα τον γιατρο,με πηρε μετα πισω αυτος και μου ειπε να παω να με δει συγκεκριμενη μερα και οτι θα με δει οπωσδηποτε αυτος.Ευτυχως γιατι εμπιστευομαι απολυτα την γνωμη του και την εμπειρια του για αυτα αλλωστε τον επελεξα.

Είναι κορυφή!!! Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά

EssPp2.png

R9Y0p2.png

γεια σε ολες και απο μενα!αφου εχω διαβασει πανω απο τις μισες σελιδες του φορουμ αποφασισα και εγω να γινω μελος.προσπαθω να μαθω τα κατατοπια και θα επανελθω με τις δικες μου ιστοριες!!

Διαφημίσεις

γεια σε ολες και απο μενα!αφου εχω διαβασει πανω απο τις μισες σελιδες του φορουμ αποφασισα και εγω να γινω μελος.προσπαθω να μαθω τα κατατοπια και θα επανελθω με τις δικες μου ιστοριες!!

Καλωσόρισες! Περιμένουμε τις ιστορίες σου!!!

ειμαι κι εγω μια χασιακομανουλα οπως λετε λοιπον.με δυο παιδακια,ενα αγορακι 27μηνων και ενα κοριτσακι 7,5μηνων.το πρωτο φυσιολογικα και το δευτερο με καισαρικη.θα σας εξηγησω τους λογους λιγο πιο περα.ανθρωπος δε σημαινει τιποτα.εγω τον αποκαλω ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!με ολα τα γραμματα κεφαλαια γιατι αυτο πραγματικα ειναι.ενας ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ- ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ.

αποφασισα να γινω μελος γιατι διαβασα απο καποια κυρια πως σταματαει να ξεγενναει και με επιασε πανικος. στης 21/3 λοιπον ειχα ραντεβου για τεστ παπ, το 6μηνο μετα τη γεννα.μπηκα μεσα στο δωματιο για να με εξετασει.του εδωσα μια αγκαλια και ενα φιλι και ηταν προθυμοτατος.εκει λοιπον τον ρωτησα καταρχην πως ειναι η υγεια του,τι χειρουργειο εκανε κλπ.μου ειπε οτι ειχε κυστες στο παγκρεας και μαλιστα το καταλαβε γιατι εχανε βαρος.βρε γιατρε του λεω εσυ εισαι 50 κιλα ετοιμος να πεσεις κατω απο την πεινα, αφου το καταλαβες παλι καλα.του ειπα οτι μπαινω στο fun club και οτι διαβασα οτι θα ξεγενναει μεχρι τον αυγουστο.ποιος τα λεει αυτα μου απανταει?προσεξε του ειπα γιατι μαλλον θελουν πολλοι να σε φανε.ειμαι πιο δυνατος απο ποτε.θα δουλεψω τουλαχιστον 10 με 12 χρονια ακομα.του ειπα θα γινω μελος μονο και μονο για να σταματησουν να πανικοβαλλονται οι γυναικες απο αυτες τις φημες και αρχισε να γελαει.του ειπα και μια παλιοκουβεντα αλλα δε λεγεται.αυτα τα ευχαριστα με το γιατρο μας.ειχαμε μια ωρα καθυστερηση αλλα αξιζε τον κοπο!!!δεν εχετε παραπονο ε ???σας εφερε κι αλλη ευχαριστα νεα!!!

xaxaxaxaxaxa Γεια σου Χασιάκο μου!!!!!!!! Σ' αγαπάμε πολύ!

Να άντεχες λίγο περισσότερο να ξεγεννούσες και το χασιακάκι σου! Πού θα εμπιστευτώ την κορούλα μου δεν ξέρω! Μάλλον στον κ. Μουστακαρία που έπαιξε και σπουδαίο ρόλο στην ύπαρξή της...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...