Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια ειμαι καγω ασθενης του κ.Χασιακου και εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι δεν ξερω τι να κανω.Εχω ενα ασχημο ιστορικο με εχει δει 2 φορες στο παρελθον ο γιατρος μας και μου συνεστησε τι να κανω και μολις μεινω εγκυος να επικοινωνουμε τηλεφωνικα γιατι μενω μακρυα και στην αυχενικη αν φτασω να παω να με δει.Οπως και εγινε οταν εφτασα στην αυχενικη πηρα ενα μηνα πιο πριν να κλεισω και μου ειπαν δεν χρειαζεται ραντεβου θα ερθετε ετσι παροτι ειπα οτι ειμαι απο μακρυα κτλ.Δεν χρειαζεται μου ειπαν.Πηγα ηταν ημερα πεμπτη κατα συμτωση και μου λενε πεμπτη δεν κανει ιατρειο ο γιατρος.Λεω καλα ρε κοριτσια γιατι δεν το λετε τηλεφωνικα που να το ξερω και το πρωι πεταω...Λεω να ακυρωσω και να ερθω αυριο?Μου λενε οχι θα σε δει ο Μουστακαριας ειναι το ιδιο.Παροτι ηθελα τον ιδιο και το γιατρο πηγα και δεν μπορω να πω ο κ.Μουστακαριας μου φερθηκε αψογα και μαλωσε την κοπελα γιατι δεν μου εκλεισε ρανταβου γιατι η περιπτωση μου ειναι δυσκολη και επρεπε.Μου συνετησε να ξαναρθω σε ενα μηνα να με δει ο ιδιος ο γιατρος.Εγω 10 μερες μετα την αυχενικη μπηκα νοσοκομειο που εμεινα ενα μηνα εδω που μενω.Με το που βγηκα παιρνω παλι στο γραφειο και λεω θα ερθω στο β επιπεδου θα μεινω 2 μερες μη γινει κατι και να μου κλεισετε ραντεβου.Και παλι δεν μου κλεινουν!!!Περαστε ετσι και θα σας δει οκ.Ελευθεριαδης.Βρε καλη μου της λεω θελω τον ιδιο τον γιατρο ενα μηνα ειμαι στο νοσοκομειο και δεν ξερω τι θα γινει.Ο μουστακαριας σας εκανε παρατηρηση την αλλη φορα γιατι δεν μου κλεισατε ραντεβου με τον γιατρο εφοσον σας εξηγησα την περιπτωση.Τιποτα αυτη ανενδοτη ειναι τακτικη του γραφειου μας.Εγω δεν εχω προβλημα να παω οποιαδηποτε στιγμη σε αυτες τις 2 μερες και να περιμενω οσο χρειαστει αλλα θελω τον γιατρο μας.Τι να κανω δεν ξερω και με αυτες δεν συννενοουμαι συν το γεγονος οτι φοβαμαι παλι οτι θα με στειλουν αλλου.Τι να κανω??Να παρω στο κινητο τον γιατρο?αλλα αυτος πως να κλεισει ραντεβου?να παω στο αρεταιειο?Να παρω τον μουστακαρια που μου υποσχεθηκε οτι θα με δει οπωσδηποτε ο γιατρος να του πω τι να κανω?αλλα αυτος τι φταιει...Τα εχω χαμενα αν μπορειτε και ειχατε παρομοια αντιμετωπιση πεστε μου σας παρακαλω πως να συνατησω τον γιατρο?Ευχαριστω εκ των προτερων

Πάρτον στο κινητό

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Morenita,παρε τον ιδιο στο κινητο του.Τις Πεμπτες η αληθεια ειναι οτι δεν κανει ιατρειο αλλα αυτο οι εργαζομενες εκει επρεπε να στο πουν,Απαραδεκτο που σε ταλαιπωρησαν ετσι.Βεβαια,απ'οτι θυμαμαι ο Μουστακαριας που με ειδε κι εμενα την πρωτη φορα ηταν παρα πολυ καλος.Και ο Ελευθεριαδης ειναι εξαιρετικος.

Tamar,δεν ξερω καθολου πως πανε τα νουμερα.Εγω του ειχα παρει κατι adidas που λεγανε 12-18μηνων αλλα τωρα που ειναι 11 ο μικρος μου,του ειναι ισα ισα.

NXbrp3.png

Morenita,παρε τον ιδιο στο κινητο του.Τις Πεμπτες η αληθεια ειναι οτι δεν κανει ιατρειο αλλα αυτο οι εργαζομενες εκει επρεπε να στο πουν,Απαραδεκτο που σε ταλαιπωρησαν ετσι.Βεβαια,απ'οτι θυμαμαι ο Μουστακαριας που με ειδε κι εμενα την πρωτη φορα ηταν παρα πολυ καλος.Και ο Ελευθεριαδης ειναι εξαιρετικος.

Tamar,δεν ξερω καθολου πως πανε τα νουμερα.Εγω του ειχα παρει κατι adidas που λεγανε 12-18μηνων αλλα τωρα που ειναι 11 ο μικρος μου,του ειναι ισα ισα.

Αχ αλλού ηθελα να ποσταρω

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ευχαριστω βρε κοριτσια αυτο θα κανω αν ειναι να μου πει εκεινος τι θα κανω γιατι θελω να με δει αυτος οπωσδηποτε ιδιως μετα το νοσοκομειο εχω ανησυχησει παρα πολυ.

Ευχαριστω βρε κοριτσια αυτο θα κανω αν ειναι να μου πει εκεινος τι θα κανω γιατι θελω να με δει αυτος οπωσδηποτε ιδιως μετα το νοσοκομειο εχω ανησυχησει παρα πολυ.

Μην ανησυχείς, πάρτον στο κινητό και αν δεν απαντήσει θα σε καλέσει ο ίδιος αργότερα. Όσο για το ραντεβού, θυμάται τα πάντα εκτός του ότι μπορέι απλά να σου πει να του το θυμη΄σεις λίγες μέρες νωρίτερα. Εμένα το ίδιο μου έκαναν οι κοπέλες και το χειροτερο δεν με είχαν ενημερώσει ότι ο άνθρωπος ήταν χειρουργημένος. Εγώ ήμουν στις μέρες μου και αφού εκνευρίστηκα πήρα τον ίδιο, ο οποίος θησαυρός. Με είδε την ίδια μέρα και αποφύγαμε και σοβαρό πρόβλημα που θα προέκυπτε αν περίμενα και άλλες μέρες στην αναμονή.

Αυτο θα κανω κοριτσια.Θα τον παρω στο κινητο.Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι φερονται ετσι.Και μαλιστα ο Μουστακαριας την αλλη φορα μπροστα μου επεπληξε την κοπελα γιατι δεν μου κλεισανε ραντεβου.Και τωρα της τα λεω και παλι τα ιδια .Λυπαμαι πολυ που εανς τοσο καλος γιατρος δεν εχει το προσωπικο που θα επρεπε και γινονται τζαμπα παρεξηγησεις χωρις αυτος να φταιει καθολου:-(

Morenita μου οι περισσότερες από αυτές εκεί μέσα δεν παίζονται. Απορώ πώς τις κρατά ο κ. Χασιάκος. Εγώ βέβαια δεν κατάλαβα κάτι από τις περιγραφές σου. Αυτό το ιστορικό που λες μήπως έχει να κάνει με κάποιο σύνδρομο ή κάποιο πρόβλημα υγείας; Διότι σωστά σε παρέπεμψαν στον κ. Ελευθεριάδη αφού ο κ. Χασιάκος δεν κάνει αυχενικές και β επιπέδου. Αν δεν είναι αυτός ο λόγος πραγματικά είναι απαράδεκτες!

ZERIFERI, ειλικρινά η δημοσίευση μου δεν αναφερόταν σε σένα προσωπικά! Ήταν ξεκάθαρη η απόρια σου με αυτό που έμαθες.Όλες μας ευχόμαστε να'ναι γερός και δυνατός,και είναι απόλυτα σεβαστά τα όσα αρνητικά συναισθήματα μας διακατέχουν με τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρο σχετικά με τον κ. Χασιάκο!

Και απλά σου απαντώ,γιατί κάποιες φορές ο απρόσωπος γραπτός λόγος παρεξηγείται και δεν θέλω με τίποτα να παρεξηγηθεί το χθεσινό μου ποστ!!!!;)

Xαίρομαι για την απάντησή σου :-)

καλησπερα κοριτσια....εχω ευχαριστα

ο γιατρος μας δεν σταματαει....συνεχιζει και θα συνεχισει για πολυ ακομα....οπως ανεφερε και ο ιδιος στην θεια μου που ειχε ραντεβου μαζι του εχτες ( και οχι 15/03 οπως ειχα προαναφερει απο λαθος). οποτε μην αγχωνομαστε...

Να 'ναι καλά η θεία σου κ εσύ που μας γλιτώσατε από επερχόμενο εγκεφαλικο...

Βρε κορίτσια γιατί όλα τα site λένε πως τα μωρά 9-12μηνών φορανε 20 νούμερο παπούτσι, δηλαδή uk4? Eμείς γιατί με το ζόρι μας μενει στο πόδι το 19;

Αυτό ισχύει για το μέσο όρο. Ούτε κ εμείς ανήκουμε σ' αυτόν, αν αυτό σε παρηγορεί. Άσε που δεν δεχόμαστε στο πόδι ούτε κάλτσα...να δω τί θα κάνουμε τώρα που αρχίζουμε να περπατάμε...

Αυτο θα κανω κοριτσια.Θα τον παρω στο κινητο.Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι φερονται ετσι.Και μαλιστα ο Μουστακαριας την αλλη φορα μπροστα μου επεπληξε την κοπελα γιατι δεν μου κλεισανε ραντεβου.Και τωρα της τα λεω και παλι τα ιδια .Λυπαμαι πολυ που εανς τοσο καλος γιατρος δεν εχει το προσωπικο που θα επρεπε και γινονται τζαμπα παρεξηγησεις χωρις αυτος να φταιει καθολου:-(

Μόνο αν θέλεις κ μπορείς παρ' τον αργά, γύρω στις 10.30-11.00, για να μπορεί να σου μιλήσει. Σ' εμένα έτσι είχε πει όταν τον είχα ρωτήσει στην εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Morenita μου οι περισσότερες από αυτές εκεί μέσα δεν παίζονται. Απορώ πώς τις κρατά ο κ. Χασιάκος. Εγώ βέβαια δεν κατάλαβα κάτι από τις περιγραφές σου. Αυτό το ιστορικό που λες μήπως έχει να κάνει με κάποιο σύνδρομο ή κάποιο πρόβλημα υγείας; Διότι σωστά σε παρέπεμψαν στον κ. Ελευθεριάδη αφού ο κ. Χασιάκος δεν κάνει αυχενικές και β επιπέδου. Αν δεν είναι αυτός ο λόγος πραγματικά είναι απαράδεκτες!

Οχι δεν εχω κατι τετοιο απλα εχω βαρυ ιστορικο με προωρο τοκετο ,αποβολες,μια χρονια παθηση,δλδ μια περιπτωση που ο γιατρος μου ειπε οτι θα το παλεψουμε μαζι(για πρωτη φορα δεν τον ειχα στις αλλες εγκυμοσυνες) και μαλιστα μου εγραψε ενα σωρο εξετασεις τοτε και οταν ειδε τα αποτελεσματα τι θα ξεκινησω αμεσως να κανω σε περιπτωση εγκυμοσυνης.Μου ξεκαθαρισε οτι εχουμε πιθανοτητες να παθουμε τα ιδια αλλα οτι θα παρουμε ολα τα μετρα να μην συμβει γιατι θα με παρακολουθει συχνα μετα το β επιπεδου ισως και καθε εβδομαδα να με βλεπει ειπε.Ο ανθρωπος μου εχει φερθει αψογα,μονος του ειπε οτι μετα την αυχενικη θα σε βλεπω καθε μηνα εγω προσωπικα και αν χρειαστει μετα το β επιπεδου μολις το κανεις να σε μεταφερω και αθηνα να σε βλεπω συχνα ισως μια φορα την εβδομαδα γιατι δεν εμπιστευομαι να εισαι τοσο μακρυα και θα τα καταφερουμε αυτη τη φορα με εχει εμψυχωσει πολυ.Στην ουσια θελω συχνη παρακολουθηση(που δεν εγινε στις αλλες εγκυμοσυνες) απο εναν εμπειρο γιατρο σαν τον δικο μας.Και επειδη ξερω ποσο απασχολημενος ειναι δεν θελω να τον παρω και να παραπονιεμαι γιατρε ηρθα και δεν με αφησαν να σας δω η τωρα γιατρε παλι δεν μου κλεινουν ραντεβου λεω θα συννενοηθω με τις ιδιες αλλα τελικα αφου δεν γινεται θα τον παρω αυριο γιατι σε 10 μερες θα παω.

Zefirelli εννοεις 10-11 το βραδυ?Ξερω οτι κανει ιατρειο συχνα τετοια ωρα αλλα δεν ειναι τελειως ακαταλληλη για να τον παρω τηλεφωνο?Ντρεπομαι λιγο να παρω τετοια ωρα..

μορέτα μην ντρέπεσαι. Μερικές φορές είναι στο ιατρείο μέχρι τις 12.30.

Μπορείς να μιλήσεις και με την Αννα Μαρία...

Αν υπάχρει τρελό πρόβλημα πας και απο το Αρεταίιο, μπορεί να τον πετύχεις εκεί πρωί ή κάπιοια μαία θα τον ειδοποιήσει. Έχει και άλλο νούμερο στο κινητό του ..

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Οχι δεν εχω κατι τετοιο απλα εχω βαρυ ιστορικο με προωρο τοκετο ,αποβολες,μια χρονια παθηση,δλδ μια περιπτωση που ο γιατρος μου ειπε οτι θα το παλεψουμε μαζι(για πρωτη φορα δεν τον ειχα στις αλλες εγκυμοσυνες) και μαλιστα μου εγραψε ενα σωρο εξετασεις τοτε και οταν ειδε τα αποτελεσματα τι θα ξεκινησω αμεσως να κανω σε περιπτωση εγκυμοσυνης.Μου ξεκαθαρισε οτι εχουμε πιθανοτητες να παθουμε τα ιδια αλλα οτι θα παρουμε ολα τα μετρα να μην συμβει γιατι θα με παρακολουθει συχνα μετα το β επιπεδου ισως και καθε εβδομαδα να με βλεπει ειπε.Ο ανθρωπος μου εχει φερθει αψογα,μονος του ειπε οτι μετα την αυχενικη θα σε βλεπω καθε μηνα εγω προσωπικα και αν χρειαστει μετα το β επιπεδου μολις το κανεις να σε μεταφερω και αθηνα να σε βλεπω συχνα ισως μια φορα την εβδομαδα γιατι δεν εμπιστευομαι να εισαι τοσο μακρυα και θα τα καταφερουμε αυτη τη φορα με εχει εμψυχωσει πολυ.Στην ουσια θελω συχνη παρακολουθηση(που δεν εγινε στις αλλες εγκυμοσυνες) απο εναν εμπειρο γιατρο σαν τον δικο μας.Και επειδη ξερω ποσο απασχολημενος ειναι δεν θελω να τον παρω και να παραπονιεμαι γιατρε ηρθα και δεν με αφησαν να σας δω η τωρα γιατρε παλι δεν μου κλεινουν ραντεβου λεω θα συννενοηθω με τις ιδιες αλλα τελικα αφου δεν γινεται θα τον παρω αυριο γιατι σε 10 μερες θα παω.

Zefirelli εννοεις 10-11 το βραδυ?Ξερω οτι κανει ιατρειο συχνα τετοια ωρα αλλα δεν ειναι τελειως ακαταλληλη για να τον παρω τηλεφωνο?Ντρεπομαι λιγο να παρω τετοια ωρα..

Μην ντρέπεσαι, ιδίως επειδή η περίπτωσή σου είναι ιδιαίτερη. Πιο συγκεκριμένα μου είχε πει να τον πάρω 12 το βράδυ και στην αρχή νόμισα ότι αστειεύεται, αλλά το εννοούσε. Κ σκέφτηκα ότι 11 θα είναι οκ, αφού όπως διάβασα σταματάει στις 10 τα ραντεβού προκειμένου να ξεκουράζεται.

Κορίτσια , γειά σας. Μπήκα κι εγώ στο fan club του Χασιάκου και σας γράφω την δική μου ιστορία για τον υπέροχο αυτόν γιατρό.

Μετά απο τρία χειρουργεία και δύσκολο ιστορικό υπογονιμότητας είχα χάσει το κουράγιο μου και είχα πάρει απόφαση οτι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά. Μια φίλη έγκυος μου προτείνει τον Χασιάκο λέγοντάς μου τα καλύτερα λόγια. Κλείνω ραντεβού αν και πίστευα οτι είναι μια απο τα ίδια και αυτός, αφού είχα αλλάξει ήδη τρείς γυναικολόγους. Όταν πήγα είδα εναν άνθρωπο τρομερά κουρασμένο, αλλά ο τρόπος που με προσέγγισε μου έκανε εντύπωση.

Μου είπε ΄΄Είσαι 36 χρονών με ιστορικό βαριάς ενδομητρίωσης, μπορεί να κάνεις παιδιά, μπορεί και να μην κάνεις, θεωρώ οτι αν θέλεις να έχεις καλές πιθανότητες θα πρέπει να δοκιμάσεις την εξωσωματική, ξέρω οτι αυτο που σου λέω σε βάζει σε καινούργιες περιπέτειες, αλλά έτσι είναι η κατάσταση΄΄ Τόσο απλά και ειλικρινά

Με παρέπεμψε στον συνεργάτη του κο Μουστακαρία , έκανα 2 εξωσωματικές και αυτή τη στιγμή είμαι στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης μου.

Όλοι οι συνεργάτες του Χασιάκου μου φέρθηκαν άψογα, ήταν όλοι όπως έπρεπε, ειλικρινείς και ανθρώπινοι.

Για τον Χασιάκο αισθάνομαι μεγάλο θαυμασμό και συγκίνηση κάθε φορά που τον βλέπω γιατί ξέρω οτι δίνει όλη του τη ψυχή σε αυτό που κάνει χωρίς να χάνει την ανθρωπιά του. Τον συνάντησα χθές το μεσημέρι και ενώ ήταν τόσο κουρασμένος, χαμογελούσε.

Θα γεννήσω στο Αρεταίειο και ξέρω οτι είμαι στα καλύτερα χέρια, ότι και αν συμβεί. Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν ξέρω πως να του δείξω την τεράστια ευγνωμοσύνη που τρέφω γι' αυτόν, τα λεφτά είναι πολύ πεζός τρόπος. Μακάρι να υπήρχε έστω και ένας ακόμα σαν τον Χασιάκο.

ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ, ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΨΗΛΗ ΜΕ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...