Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Οι εγκυούλες εννοείται οτι δεν πρέπει να πανικοβάλλονται. Είναι επαγγελματίας και άνθρωπος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας ξεγεννήσει.

Οι υπόλοιπες τι θα κάνουμε, που όταν έρθει το 2ο παιδάκι δεν θα ξέρουμε αν αναλαμβάνει ή όχι.

Αναλαμβάνει εξωσωματικές? Νομίζω προτείνει τους συνεργάτες του?!

Γνωρίζετε ποιός γυναικολόγος έχει τις περισσότερες γέννες? Για το Λητώ μου είχαν πει μια γυναίκα.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι περισσότερες γέννες βάσει στατιστικών στην Ελλάδα τις έχει ο Χασιάκος. Μου το είπε μια φίλη μαία που δουλεύει σε άλλο γυναικολόγο που ευελπιστεί κάποια στιγμή να γίνει Χασιάκος όπως της είπε. Έχει λέιε 1000 το χρόνο κατα μέσο όρο. Ωστόσο έχει και τις περισσότερες στο Αρεταίειο. Τώρα για Λητώ δεν ξέρω αλλά αυτά εξαρτούνται και βάσει της συνέργασίας που έχει κάθε γιατρός με το νοσοκομείο και που προωθεί τις εγκύους. Αν πχ. ένας γιατρός έχει καλή πελατεία αλλά είναι μόνο στο νοσοκομείο ...τάδε, είναι λογικό να λένε ότι έχει τις περισσότερες γέννες.

καλησπερα κοριτσια ...θελω να σας κανω μια ερωτηση . Ο κος Χασιακος δεχεται μονο περιπτωσεις εγκυμοσυνης ή δεχεται και για επισκεψη ετήσια πχ τεστ παπ?Ευχαριστω εκ τωνπροτερων.

καλησπερα κοριτσια ...θελω να σας κανω μια ερωτηση . Ο κος Χασιακος δεχεται μονο περιπτωσεις εγκυμοσυνης ή δεχεται και για επισκεψη ετήσια πχ τεστ παπ?Ευχαριστω εκ τωνπροτερων.

Δέχεται κ για τεστ παπ, αλλά θα υπολογίσεις ενα 6μηνο αφότου πάρεις για να ζητήσεις ραντεβού.

Βρε κορίτσια μήπως είναι μάπα το καρπούζι και πανικοβαλόμαστε άδικα; Είναι δυνατόν να διακόψει τους τοκετούς και να μην είχε ενημερώσει εσάς που είστε έγκυες; Αποκλείεται... No way...

Μακάρι να είναι φήμη, πρωτίστως για τον ίδιο κ έπειτα για όλες εμάς...βέβαια, κ να ισχύει, τις εγκύους αποκλείεται να τις "κρεμάσει".

Διαφημίσεις

Καλησπέρα........

Να προτείνω κάτι χωρίς παρξήγηση?

Για να μην πανικοβάλλονται οι εγκυούλες,αλλα και για να μην προδικάζουμε την κατάσταση,καλό είναι κάθε ενδιαφερόμενη να ενημερωθεί απ'τον ίδιο σε ένα απ'τα μελλοντικά ραντεβού........και στη συνέχεια με ακρίβειες να ενημερωσετε και τις υπόλοιπες!

Συγνώμη αν γίνομαι κυνική,αλλά νομίζω ότι είναι πιο σωστό να βασιζόμαστε σε έγκυρες πληροφορίες και αυτές μόνο ο ίδιος ο κ.Χασιάκος μπορεί να μας τις παρέχει!!!!!!1

Καλησπέρα........

Να προτείνω κάτι χωρίς παρξήγηση?

Για να μην πανικοβάλλονται οι εγκυούλες,αλλα και για να μην προδικάζουμε την κατάσταση,καλό είναι κάθε ενδιαφερόμενη να ενημερωθεί απ'τον ίδιο σε ένα απ'τα μελλοντικά ραντεβού........και στη συνέχεια με ακρίβειες να ενημερωσετε και τις υπόλοιπες!

Συγνώμη αν γίνομαι κυνική,αλλά νομίζω ότι είναι πιο σωστό να βασιζόμαστε σε έγκυρες πληροφορίες και αυτές μόνο ο ίδιος ο κ.Χασιάκος μπορεί να μας τις παρέχει!!!!!!1

Σαφώς. Δεν είναι θέμα κυνισμού. Από την αρχή, η ερώτηση ήταν αν έχει κάποια έγκυρες πληροφορίες και αναφέρθηκε ότι θα ρωτήσουν τον ίδιο αυτοπροσώπως σε άμεσο ραντεβού (αύριο 15/3, αν θυμάμαι καλά).

Τι περισσότερες γέννες βάσει στατιστικών στην Ελλάδα τις έχει ο Χασιάκος. Μου το είπε μια φίλη μαία που δουλεύει σε άλλο γυναικολόγο που ευελπιστεί κάποια στιγμή να γίνει Χασιάκος όπως της είπε. Έχει λέιε 1000 το χρόνο κατα μέσο όρο. Ωστόσο έχει και τις περισσότερες στο Αρεταίειο. Τώρα για Λητώ δεν ξέρω αλλά αυτά εξαρτούνται και βάσει της συνέργασίας που έχει κάθε γιατρός με το νοσοκομείο και που προωθεί τις εγκύους. Αν πχ. ένας γιατρός έχει καλή πελατεία αλλά είναι μόνο στο νοσοκομείο ...τάδε, είναι λογικό να λένε ότι έχει τις περισσότερες γέννες.

Πάντως στο Αρεταίιο 5 στις 6 γέννες είναι δικές του.

Εξωσωματικές αναλαμβάνει? Ο μουστακαρίας και οι 2 συνεργάτες του στο έμβρυοαρτ ξεγεννάνε?

Επειδή δεν έχω ιδέα απο εξωσωματική, μπορεί να σε παρακολουθεί διαφορετικός γιατρός απο αυτόν που θα σε ξεγεννήσει?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Δέχεται κ για τεστ παπ, αλλά θα υπολογίσεις ενα 6μηνο αφότου πάρεις για να ζητήσεις ραντεβού.

ουαου!!Ευχαριστω για την απαντηση.Παντως για να υπαρχει τοση αναμονη θα αξιζει τον κοπο!

Πάντως στο Αρεταίιο 5 στις 6 γέννες είναι δικές του.

Εξωσωματικές αναλαμβάνει? Ο μουστακαρίας και οι 2 συνεργάτες του στο έμβρυοαρτ ξεγεννάνε?

Επειδή δεν έχω ιδέα απο εξωσωματική, μπορεί να σε παρακολουθεί διαφορετικός γιατρός απο αυτόν που θα σε ξεγεννήσει?

Ο κος Χασιάκος δεν ασχολείται με εξωσωματική. Σου προτείνει κάποιον από τους τρείς γιατρούς του Embryoart.

Για τον κο Μακράκη και τον κο Μουστακαριά μπορώ να απαντήσω ότι είναι και κανονικοί γυναικολόγοι-μαιευτήρες και τα ιατρεία τους ως γυναικολόγοι είναι στο ίδιο κτίριο.

Σε θετικό αποτέλεσμα μετα την εξωσωματική, σε παρακολουθεί το Embryoart μέχρι και την αυχενική διαφάνεια στην 12η εβδομάδα. Μετά συνεχίζεις με τον Χασιάκο ή με όποιον γιατρό θελεις.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Να συμπληρώσω, ότι ο Χασιάκος δεν προτείνει από μόνος του αμέσως το Embryoart παρά μόνο αν τον ρωτήσεις. Εγώ ήξερα ότι θα είναι καλό κέντρο εφοσον ειναι και δικό του και γιατί είχα ακούσει καλά λόγια, οπότε του ειπα ότι θέλω να μου προτείνει κάποιον για να πάω εκεί.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Σαφώς. Δεν είναι θέμα κυνισμού. Από την αρχή, η ερώτηση ήταν αν έχει κάποια έγκυρες πληροφορίες και αναφέρθηκε ότι θα ρωτήσουν τον ίδιο αυτοπροσώπως σε άμεσο ραντεβού (αύριο 15/3, αν θυμάμαι καλά).

ZERIFERI, ειλικρινά η δημοσίευση μου δεν αναφερόταν σε σένα προσωπικά! Ήταν ξεκάθαρη η απόρια σου με αυτό που έμαθες.Όλες μας ευχόμαστε να'ναι γερός και δυνατός,και είναι απόλυτα σεβαστά τα όσα αρνητικά συναισθήματα μας διακατέχουν με τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρο σχετικά με τον κ. Χασιάκο!

Και απλά σου απαντώ,γιατί κάποιες φορές ο απρόσωπος γραπτός λόγος παρεξηγείται και δεν θέλω με τίποτα να παρεξηγηθεί το χθεσινό μου ποστ!!!!;)

καλησπερα κοριτσια....εχω ευχαριστα

ο γιατρος μας δεν σταματαει....συνεχιζει και θα συνεχισει για πολυ ακομα....οπως ανεφερε και ο ιδιος στην θεια μου που ειχε ραντεβου μαζι του εχτες ( και οχι 15/03 οπως ειχα προαναφερει απο λαθος). οποτε μην αγχωνομαστε...

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ο κος Χασιάκος δεν ασχολείται με εξωσωματική. Σου προτείνει κάποιον από τους τρείς γιατρούς του Embryoart.

Για τον κο Μακράκη και τον κο Μουστακαριά μπορώ να απαντήσω ότι είναι και κανονικοί γυναικολόγοι-μαιευτήρες και τα ιατρεία τους ως γυναικολόγοι είναι στο ίδιο κτίριο.

Σε θετικό αποτέλεσμα μετα την εξωσωματική, σε παρακολουθεί το Embryoart μέχρι και την αυχενική διαφάνεια στην 12η εβδομάδα. Μετά συνεχίζεις με τον Χασιάκο ή με όποιον γιατρό θελεις.

EFOULITO σ ευχαριστώ ...δεν είχα ιδέα

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Καλησπερα κοριτσια ειμαι καγω ασθενης του κ.Χασιακου και εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι δεν ξερω τι να κανω.Εχω ενα ασχημο ιστορικο με εχει δει 2 φορες στο παρελθον ο γιατρος μας και μου συνεστησε τι να κανω και μολις μεινω εγκυος να επικοινωνουμε τηλεφωνικα γιατι μενω μακρυα και στην αυχενικη αν φτασω να παω να με δει.Οπως και εγινε οταν εφτασα στην αυχενικη πηρα ενα μηνα πιο πριν να κλεισω και μου ειπαν δεν χρειαζεται ραντεβου θα ερθετε ετσι παροτι ειπα οτι ειμαι απο μακρυα κτλ.Δεν χρειαζεται μου ειπαν.Πηγα ηταν ημερα πεμπτη κατα συμτωση και μου λενε πεμπτη δεν κανει ιατρειο ο γιατρος.Λεω καλα ρε κοριτσια γιατι δεν το λετε τηλεφωνικα που να το ξερω και το πρωι πεταω...Λεω να ακυρωσω και να ερθω αυριο?Μου λενε οχι θα σε δει ο Μουστακαριας ειναι το ιδιο.Παροτι ηθελα τον ιδιο και το γιατρο πηγα και δεν μπορω να πω ο κ.Μουστακαριας μου φερθηκε αψογα και μαλωσε την κοπελα γιατι δεν μου εκλεισε ρανταβου γιατι η περιπτωση μου ειναι δυσκολη και επρεπε.Μου συνετησε να ξαναρθω σε ενα μηνα να με δει ο ιδιος ο γιατρος.Εγω 10 μερες μετα την αυχενικη μπηκα νοσοκομειο που εμεινα ενα μηνα εδω που μενω.Με το που βγηκα παιρνω παλι στο γραφειο και λεω θα ερθω στο β επιπεδου θα μεινω 2 μερες μη γινει κατι και να μου κλεισετε ραντεβου.Και παλι δεν μου κλεινουν!!!Περαστε ετσι και θα σας δει οκ.Ελευθεριαδης.Βρε καλη μου της λεω θελω τον ιδιο τον γιατρο ενα μηνα ειμαι στο νοσοκομειο και δεν ξερω τι θα γινει.Ο μουστακαριας σας εκανε παρατηρηση την αλλη φορα γιατι δεν μου κλεισατε ραντεβου με τον γιατρο εφοσον σας εξηγησα την περιπτωση.Τιποτα αυτη ανενδοτη ειναι τακτικη του γραφειου μας.Εγω δεν εχω προβλημα να παω οποιαδηποτε στιγμη σε αυτες τις 2 μερες και να περιμενω οσο χρειαστει αλλα θελω τον γιατρο μας.Τι να κανω δεν ξερω και με αυτες δεν συννενοουμαι συν το γεγονος οτι φοβαμαι παλι οτι θα με στειλουν αλλου.Τι να κανω??Να παρω στο κινητο τον γιατρο?αλλα αυτος πως να κλεισει ραντεβου?να παω στο αρεταιειο?Να παρω τον μουστακαρια που μου υποσχεθηκε οτι θα με δει οπωσδηποτε ο γιατρος να του πω τι να κανω?αλλα αυτος τι φταιει...Τα εχω χαμενα αν μπορειτε και ειχατε παρομοια αντιμετωπιση πεστε μου σας παρακαλω πως να συνατησω τον γιατρο?Ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...