Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χασιακομανούλες καλησπέρα σας,

Έχω καιρό να γράψω, αλλά σας παρακολουθώ σιωπηρά, καθώς δεν έχω κάτι επιπλέον να προσθέσω στα όσα εξαιρέτικά έχουν ήδη αναφερθεί για το γιατρό μας.

Εχθές, όμως, με πληροφόρησε μια καλή φίλη πως έμαθε (από γνωστή η οποία εργάζεται στο Αρεταίειο) ότι ο κ. Χασιάκος, λόγω των προβλημάτων υγείας, θα πάψει να εργάζεται μετά τον Αύγουστο. Χωρίς, λοιπόν, πρόθεση να πανικοβάλλω θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι σχετικό ή πρόκειται για μια ακόμη φήμη.

πλακα κανεις ??????? κι εγω που γενναω Οκτωβρη τι θα κανω????? :confused::confused::confused:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Χασιακομανούλες καλησπέρα σας,

Έχω καιρό να γράψω, αλλά σας παρακολουθώ σιωπηρά, καθώς δεν έχω κάτι επιπλέον να προσθέσω στα όσα εξαιρέτικά έχουν ήδη αναφερθεί για το γιατρό μας.

Εχθές, όμως, με πληροφόρησε μια καλή φίλη πως έμαθε (από γνωστή η οποία εργάζεται στο Αρεταίειο) ότι ο κ. Χασιάκος, λόγω των προβλημάτων υγείας, θα πάψει να εργάζεται μετά τον Αύγουστο. Χωρίς, λοιπόν, πρόθεση να πανικοβάλλω θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι σχετικό ή πρόκειται για μια ακόμη φήμη.

Εν τω μεταξύ αντί για Χασιακομανούλες στην αρχή διάβασα Χασισομανούλες.Χα χα χα!

Βασικά πες μου οτι κάνεις πλάκα. Αυτός ήταν πάντα ο μεγάλος μου φόβος. Θα προλάβω να κάνω δεύτερο παιδί όσο είναι ακόμα ο Χασιάκος εν ενεργεία;

ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΩΡΟ!!!!

Κι εμείς που μόλις γεννήσαμε;...Που το έχουμε στο πρόγραμμα για αργότερα; ;)

Αααα... πολύ ωραία... το υπογλώσσιο, κορίτσιααααααααααα!!!

Πιάσε και για μένα ένα!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Γεια σας κορίτσια !Έμαθε κάποια αν αληθεύει το ότι σταματάει ο Χασιάκος να δουλεύει?Αν μου τύχει δεύτερο παιδί πού θα βρω καλύτερο?Να προλάβω να κάνω δεύτερο παιδί και ας σταματήσει μετά.Αν πάρω τηλ.στο ιατρείο του να ρωτήσω θα μάθω από τις κοπέλες ή δεν θα μου πουν?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κορίτσια κ εγώ έχω αναστατωθεί πολύ από τότε που το άκουσα. Εκτός του ότι θέλουμε να κάνουμε δεύτερο παιδί λίγο αργότερα - μόλις έχουμε αρχίσει να συνερχόμαστε, μετα από μήνες αϋπνίας κ ατελείωτης γκρίνιας - καταφέραμε τελικά να βρούμε έναν γυναικολόγο που δεν είναι δήθεν, χασάπης, φιλοχρήματος, αντιθέτως καταπληκτικός γιατρός κ κυρίως άνθρωπος.

tamar σχετικά με την παράφραση του "χασιακομανούλες" δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ στο τσακ γλύτωσα τα μαλακά κ σκληρά ναρκωτικά το πρώτο 6μηνο ;).

Διαφημίσεις

Ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα καλε γενναω τον Σεπτεμβρη μην ακουω τετοια,καντε υπομονη στις 9/4 εχω ραντεβου μαζι του...

εγω εχω 11/04.....αλλα θα παει η θεια μου 15/03 και θα τον ρωτησει.....δεν αντεχω στην σκεψη οτι θα σταματησει...!!!

μακαρι να ειναι ραδιο αρβυλα.....μακαρι.

αλλα να εκφρασω την απορια μου????? αν οντως ο ανθρωπος δεν ειναι καλα κι εχει σκοπο να σταματησει , τοτε θα μας ενημερωνανε για τις εξελιξεις, τουλαχιστον εμας που ειμαστε εγκυες. εμενα παντως με πηραν σημερα τηλεφωνο να μου πουν οτι η εξεταση της κυστικης ινωσης ειναι αρνητικη...και προχθες που τους εστειλα της αιματολογικες μου με πηραν το βραδυ να μου πουν οτι ειναι μια χαρα και να συνεχισω μονο το σιδηρο.....υπο αλλες συνθηκες δεν θα ηταν κι αλλιως τα πραγματα?????:confused:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλησπερα Χασιακοφιλεναδες.Τι ασχημο νεο ειναι αυτο που διαβαζω;Αν ισχυει οντως και δεν ειναι ραδιο αρβυλα,τι θα κανουμε χωρις τον γιατρουλη μας;Εγω δουλευω σε νοσοκομειο και τετοιο γιατρο σαν τον Χασιακο δεν εχω ξαναδει και πιστεψτε με εχουν δει πολλα τα ματια μου.Αυτο που μου αρεσει σ'αυτον ειναι οτι ειναι ακριβης σε ο,τι λεει και δεναφηνει περιθωρια αμφιβολιας.Χαιρομαι εναν γιατρο που κατεχει τοσο πολυ την επιστημη του που ο,τι λεει ειναι ετσι χωρις μθσολογα καιυποθεσεις.Αυτο μου δινει σιγουρια μαζι του.Ευχομαι να τον εχει ο Θεος καλα και αν σταματησει να βλεπει ασθενεις να το κανει γιατι απλα θελει να χαλαρωσει το τοσο φορτωμενο του προγραμμα κι οχι γιατι θα επιβαλλεται.

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα μπηκα και διάβασα για τον γιατρό μας. Βασικά να λέμε να ναι καλά ο άνθρωπος και απο κει περά βλέπουμε. Αλλά να ξέρετε κάτι, είναι τόσο καλός άνθρωπος -γιατρός και τόσο επαγγελματίας που δεν πρόκειται να μας αφήσει έτσι, τουλάχιστον εσάς που είστε ήδη έγκυες ή με άλλα σοβαρά προβλήματα, ότι και να γίνει, και να φύγει απ΄οτο Δημόσιο τόσα ιδιωτικά υπάρχουν που έχουν τρελαθεί που δεν τον έχουν πλέον.

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα μπηκα και διάβασα για τον γιατρό μας. Βασικά να λέμε να ναι καλά ο άνθρωπος και απο κει περά βλέπουμε. Αλλά να ξέρετε κάτι, είναι τόσο καλός άνθρωπος -γιατρός και τόσο επαγγελματίας που δεν πρόκειται να μας αφήσει έτσι, τουλάχιστον εσάς που είστε ήδη έγκυες ή με άλλα σοβαρά προβλήματα, ότι και να γίνει, και να φύγει απ΄οτο Δημόσιο τόσα ιδιωτικά υπάρχουν που έχουν τρελαθεί που δεν τον έχουν πλέον.

Όταν λες "δεν τον έχουν πλέον", τί εννοείς? Μόνο στο Αρεταίειο πηγαίνει?

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια μήπως είναι μάπα το καρπούζι και πανικοβαλόμαστε άδικα; Είναι δυνατόν να διακόψει τους τοκετούς και να μην είχε ενημερώσει εσάς που είστε έγκυες; Αποκλείεται... No way...

Όχι απλά δεν ήμουν σαφής, συγνώμη. Το 2009 που γέννησα τον πρώτο μου γιο συνεργαζόταν με Αρεταίειο, Λητώ, Ιασώ και Μητέρα. Τώρα που γέννησα (πριν από ένα μήνα) συνεργάζεται με Λητώ και Ρέα από τα ιδιωτικά και εννοείται Αρεταίειο που είναι η κύρια θέση του. Ήταν απώλεια απ' ότι καταλαβαίνετε για τα δυο υπόλοιπα νοσοκομεία, αν υπολογίσετε ότι είναι ο μόνος γυναικολόγος στην Ελλάδα που έχει το λιγότερο 1000 γέννες το χρόνο, αφού είναι κορυφή.

Ααααα τωρα το καταλαβα το 07που γεννησα το πρωτο ηταν σε ολα τα ιδιωτικα το γεναρη του 10που γεννησ ατο 2ηταν μονο λητω και αρεταιειο...Εχεις δικιο σε αυτο που λες..Κοριτσια μηπως απο τον Αυγουστο και μετα δεν θα αναλαμβανει πια αλλες εγκυμοσυνες και εξωσωματικές???

:-D

Πριν το ανέφερα αυτό γιατί οι γιατροί που δουλεύουν και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό,συνήθως όταν φεύγουν από το δημόσιο μένουν μόνο στο ιδιωτικό μέχρι να σταματήσουν τελείως. Αν όλα δεν είναι φήμες και ευσταθούν είναι για μένα πιο πιθανό αυτό παρά να σταματήσει τελείως. Αν ήταν έτσι ήδη θα είχανε ενημερωθεί από τις γραμματείς, ειδικά όσες είναι αυτή τη στιγμή έγκυες. Ωστόσο, απότι μου είχε πει η γραμματέας του τα τελευταία 3 χρόνια έιναι επιλεκτικός στις ασθενέις αφού έχει τόσες πολλές που δεν μπορεί να προλάβει και άλλες τόσες που τον ζητούν. Θα δούμε! Σε 10 μέρες που σαραντίζω θα πάω να με δει. Αν έχω νεότερο θα σας το γράψω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...