Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

"]23-02-09, 11:03 #15

YIOUPI

Περιοχή: Αθήνα

Ναι, να τον έχει ο Θεός καλά!!

Κ εγώ δεν τον γνώρισα σε τόσο καλές συνθήκες.

Ήμουν τότε έγκυος και είδα αίμα.. για κακή μου τύχη ήταν Σαββατο πρωί πρίν από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Πήρα τότε τηλέφωνο τον για 7 χρόνια γιατρ΄΄ο μου και μου απάντησε το εξής:Έλα την Τρίτη από το Ιασώ να κάνουμε απόξεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδιά σκεφτήτε το: Ήταν Σάββατο πρωί και μου μίλησε για Τρίτη(Ε, βέβαια να γυρνούσε πρώτα ο κύριος από το τριημεράκι του...Ούτε καν με παράπεμψε σε συνάδελφό του..) και μίλησε για απόξεση προκαταβολικά ενώ εγώ μόνο λίγο αιματάκι είχα δει (βέβαια όντως το έχασα αλλά και σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα αίμα και όλα καλά πήγαν.. που ήξερε αυτός οτι ήταν για απόξεση??????)

τότε κάποια κοπέλα μου μίλησε για τον κ Χασιάκο (να είναι καλά)

Πήρα και εγώ και μίλησα με τις κοπέλες και μου είπαν ότι θα με πάρουν αυτές, πράγμα που όπως συνέβη και στις κοπέλες πιο πάνω δεν έγινε.. έτσι πήρα και εγώ το γιατρό απευθείας και μου είπε ''Έλα τώρα από το Αρεταίειο''

Όντως πήγα και ενώ ήμουν στην αναμονή βγήκε η κοπέλα και ρώτησε: Ειναι εδώ η κυρία τάδε??? Παιδιά συγκράτησε το επίθετό μου από μιά συζήτηση στο τηλέφωνο και με φώναξε μέσα σαν επέιγον (την ίδια ώρα ο δικός μου γιατρός πρέπει να έκανε βουτιές).

Με αντιμετώπισε όχι μόνο σαν γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος..Απλά ΤΕΛΕΙΑ.

Και σε αυτή την εγκυμοσύνη... τι να σας λέω... θα μιλάω για ώρες...

με βοήθησε πάλι όχι μόνο σαν γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος αφού προέκυψαν διάφορα που δεν είχε και καμμια ευθύνη να ασχοληθει.. αυτός όμως μου στάθηκε και σε αυτά!!

Είναι πραγματικά υπέροχος..να τον φυλάει ο θεός για να φυλάει αυτος εμάς

23-02-09, 13:44 #17

ΔΗΜΗΤΡΑ2

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

ΚΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ), ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Ε??" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.

ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΛΗΤΩ (ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ).

ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ (ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ), ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ???????????????????????????????? ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΛΗΤΩ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ (ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ.

Ο,ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

23-02-09, 13:48 #18

greek.mother

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Xασιάκος..η συνέχεια.

Η επόμενη συνάντηση μαζί του ήταν, όταν είχα πρωτοπάρει το πτυχίο μου περίπου 1 χρόνο μετά. Η κολλήτη μου και συνάδελφος εργαζόταν κάποιες μέρες την εβδομάδα στο embryoart (πρώην Πρότυπο γυναικολογικό και μαιευτικό ιατρείο) και επειδή δούλευε και στο Αρεταίειο, με πρότεινε για αντικαταστάτριά της τις μέρες που δεν μπορούσε εκείνη. Τελικά, δούλεψα για περίπου 6 μήνες, μετά άλλαξαν οι μέρες και δεν βόλευε ουτε και εμένα, αφού έκανα 3 δουλειές. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να τον γνωρίσω και καλύτερα. Δεν θα ξεχάσω μία μέρα που πήγα, κουνάμενη λυγάμενη και με την κόκα κόλα στο χέρι, να πάρω τα κλειδιά απο την Αναστασία. Βγαίνει ο κ. Χασιάκος από το ιατρείο, με βλέπει και μου λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου : "για βόλτα ήρθες?"

Ήμουν έτοιμη να του απαντήσω, νομίζοντας ότι μου κάνει πλάκα, αλλά ευτυχώς με σκούντηξε διακριτικά η Αναστασία και δεν το έκανα.

Ήθελε να είμαστε απίκο στην ώρα μας και να μην δίνουμε δικαίωμα.

Επίσης, μια άλλη φορά και ενώ είχα πολλή δουλειά στο Πρότυπο, κάποια στιγμή χτύπησε το τηλ. και όταν απάντησα με τον γνωστό τρόπο : "Πρότυπο ιατρείο, παρακαλώ λέγεται", ακούω τον κ. Χασιάκο : " Χασιάκος εδώ, τι γίνεται εκεί?, ακόμα δεν τελειώσατε?". Μου κόπηκε η ανάσα, με τρεμάμενη φωνή ( τον σεβόμουνα πολύ και δεν ήθελα να δώσω ξανά δικαίωμα), του είπα πως είχαμε μια γεμάτη απο ραντεβού μέρα και τα τηλ. χτυπούσαν ασταμάτητα. Τον ενημέρωσα για το πόσο θα αργούσαμε ακόμα και μου απάντησε : " μόλις τελειώσεις, έλα από το ιατρείο".

Μέχρι να τελειώσω δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο παρα μόνο τι μαλ#$@@ είχα κάνει και τι κράξιμο θα πέσει.

Όταν πήγα στην Αναστασία, να δώσω τα κλειδιά, την ρώτησα αν ήξερε κάτι, μου είπε οχι και ενημέρωσε τον Χασιάκο.

Έρχεται στο κουζινάκι, κλείνει την πόρτα με ρωτάει τι κάνω, αν υπήρξαν καθυστερήσεις στα ραντεβού και αφού του απάντησα, βγάζει 40  από την τσέπη του και μου τα δίνει.

Κανονικά έπαιρνα 30  για τις 5 ώρες που δούλευα, αλλά θεώρησε σκόπιμο να μου δώσει 40  για την 1½ παραπάνω ώρα.

Φυσικά ντράπηκα και αρνήθηκα, αλλά δεν κάθησε να με ακούσει, πήγε στο ιατρείο του, λέγοντας μου : " να πας στο καλό και θα τα πούμε αύριο πάλι".

Είπα στην Αναστασία να του τα δώσει εκείνη τα 10 και μου είπε ότι ξέρει τι κάνει.

Συγχωρήστε με για τις λεπτομέρειες, αλλά έτσι έχω γνωρίσει τον κ. Χασιάκο και δεν θέλω να παραλείψω να πώ και την παραμικρή λεπτομέρεια.

[i]Χρήσιμη συμβουλή ( άςχετη αλλά και χρήσιμη ) : Οταν θέλετε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον κ. Χασιάκο και είναι ώρες ιατρείου ή θέλετε άμεση απάντηση, να ζητάτε την Άννα - Μαρία, η οποία είναι πολύ καλή στη δουλειά της και μπορούμε να την βρίσκουμε πιο εύκολα.

Δεν χρειάζεται να πω πόσο ντρεπόμουν την επόμενη φορά που τον είδα, αλλά εκείνος έκανε πως δεν συμβαίνει τίποτα και δεν ήθελε καν να το συζητήσει.

Πάει και αυτό. Να που ήρθε και η στιγμή να κάνω test- pap. Άρχισαν τα όργανα! Και όμως, δεν με έκανε να αισθανθώ καθόλου άβολα. Με κοίταξε σεμνά και ταπεινα για τη λήψη του test και μετά έβλεπε μόνο το μόνιτορ!!!

Σχολίασε τα τότε κιλά μου, ήμουν μόνο 43 κιλά (ύψος : 1,55 cm) και με συμβούλεψε να μην ξεχνάω να τρώω.

Ήρθε και η πρώτη εγκυμοσύνη! Δεκέμβριος του 2004 και ενώ είχα ακυρώσει το γάμο μου, λόγω ατυχήματος του άντρα μου, ήμουν ήδη έγκυος αλλά ακόμη δεν το είχα πάρει είδηση. Έχω πολυκυστικές και η καθυστέρηση της περιόδου ήταν κάτι φυσιολογικό για μένα!

Έκανα 3 test απο το φαρμακείο' τα 2 έδειξαν αρνητικΆ και το 3ο θετικό.

Κανόνισα ραντεβού ΚΑΙ αν όντως ήμουν έγκυος, ντρέπομαι που το λέω, αλλά θα το έριχνα.

Και ναι ήμουν έγκυος, και ναι του ζήτησα ραντεβού για να κάνω έκτρωση, αλλά όχι δεν δέχτηκε! Μου είπε χαρακτηριστικά : " εγώ δεν σε αναλαμβάνω, αν θες να πας σε άλλον γιατρό. Και δεν σου το λέω από άποψη ηθικής, αλλά δεν θέλω μετά απο 2-3 μήνες που θα θελήσεις παιδί, να βρεθείς στην ίδια θέση που είναι πολλές απο τις γυναίκες που περιμένουν εκεί έξω". Και μου έδειξε με το χέρι του προς την πόρτα, του ιατρείου του.

Σήμερα, 4½ χρόνια μετά, το 1ο μου αγοράκι χαίρεται τη ζωή και υπεύθυνος είναι ο Χασιάκος! ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΖΩΗς!!!!!

Δεν με τιμά το προηγούμενο περιστατικό, αλλά ήμουν σε απόγνωση!

1 μήνα ακριβώς πριν τον γάμο, ο άντρας μου είχε ένα ατύχημα, όχι σοβαρό, αλλά υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο πόδι. 27/12/2003 θα παντρευόμασταν και στις 27/11/2003 έκανε το χειρουργίο.!!!!!!

Η είδηση της εγκυμοσύνης μου έπεσε σαν κεραμίδα στο κεφάλι!!!!

Με τον άντρα μου μαζί, στο ιατρείο πήγαμε όταν ήμουν ήδη 4 μηνών και μάλιστα απο προυγούμενο υπέρηχο, ξέραμε ότι ήταν αγόρι!

Με το που μπήκαμε μέσα, (ο άντρας μου είχε πατερίτσες ακόμη), αφού τον χαιρέτησε δια χειραψίας, του έκανε την εξής παρατήρηση : " εσύ με την πατερίτσα και τον πέτυχες τον γιο με την πρώτη και εγώ χωρίς αυτές, έχω 3 κόρες και ακόμα ψάχνω για τον γιό".

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα σε όλες σας!

Όσον αφορά την επισκληρίδιο...ναι,μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρενέργειες,όπως είναι η φαγούρα στο σώμα και το πρόσωπο,η πτώση της αρτηριακής πίεσης, το έντονο τρέμουλο κ.α.

οι λόγοι που τη προτιμά ο γιατρός μας είναι πρώτον γιατί περιέχει μια ουσία το fentanyl, που βοηθά να μαλακώσει ο τράχηλος και 2ον για να ανακουφίζεται λίγο η επίτοκος απ'τους πόνους.

Όμως ο γιατρός μας είναι και λίγο πονηρούλης....η 1η δόση επισκληριδίου ανακουφίζει απ'τους πόνους πιο αποτελεσματικά, γιατί είναι η δόση εφόδου που σημαίνει ότι είναι στη σωστή δοσολογία των έκδοχων φαρμάκων. Οι επόμενες όμως είναι μικρές ίσα - ίσα για την πρόσκαιρη και όχι τόσο αποτελεσματική ανακούφιση απ'τους πόνους και αυτό γιατί μ'αυτόν τον τρόπο οι συσπάσεις δεν μειώνονται και δεν αφήνει τη μήτρα να τεμπελιάσει!

Γι'αυτό και ο κ. Χασιάκος προτείνει επισκληρίδιο πολύ νωρίς και χωρίς καν να πονάει η επίτοκος...αφενός μεν για το fentanyl και αφετερου για τις μικρές ανάπαυλες απ΄'τους πόνους.Η επισκληρίδιος είναι πιο χρήσιμη επίσης καικατά τη διάρκεια του ελέγχου της μήτρας και της συρραφής της περινεοτομής μετά τον τοκετό!

Ελπίζω να σας κάλυψα ή τουλάχιστον να μη σας μπέρδεψα περισσότερο!

Εμένα τουλάχιστον με κάλυψες κ σ ευχαριστώ! Κάπως έτσι έγινε, ξεκουράστηκα στην αρχή από τους πόνους κ στα ράμματα δεν κατάλαβα τίποτα. Ενδιάμεσα βέβαια ένιωθα τα πάντα! Κάτι βέβαια για το οποίο ήμουν προετοιμασμένη αφού για να γεννήσω πήγαινα.. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν η συμπεριφορά των αναισθησιολόγων.. Τέλος πάντων.. Ευχαριστώ!

xhbDp2.png863np2.png

kalispera se oles kai se olous !!

ginontai akoma gennes sto aretaieio?

eixa tin entiposi kai eixa akousei nomizo oti den ksegennaei ekei o giatros

ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΜΙΑ ΧΑΡΑ

"

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σε όλες σας!

Όσον αφορά την επισκληρίδιο...ναι,μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρενέργειες,όπως είναι η φαγούρα στο σώμα και το πρόσωπο,η πτώση της αρτηριακής πίεσης, το έντονο τρέμουλο κ.α.

οι λόγοι που τη προτιμά ο γιατρός μας είναι πρώτον γιατί περιέχει μια ουσία το fentanyl, που βοηθά να μαλακώσει ο τράχηλος και 2ον για να ανακουφίζεται λίγο η επίτοκος απ'τους πόνους.

Όμως ο γιατρός μας είναι και λίγο πονηρούλης....η 1η δόση επισκληριδίου ανακουφίζει απ'τους πόνους πιο αποτελεσματικά, γιατί είναι η δόση εφόδου που σημαίνει ότι είναι στη σωστή δοσολογία των έκδοχων φαρμάκων. Οι επόμενες όμως είναι μικρές ίσα - ίσα για την πρόσκαιρη και όχι τόσο αποτελεσματική ανακούφιση απ'τους πόνους και αυτό γιατί μ'αυτόν τον τρόπο οι συσπάσεις δεν μειώνονται και δεν αφήνει τη μήτρα να τεμπελιάσει!

Γι'αυτό και ο κ. Χασιάκος προτείνει επισκληρίδιο πολύ νωρίς και χωρίς καν να πονάει η επίτοκος...αφενός μεν για το fentanyl και αφετερου για τις μικρές ανάπαυλες απ΄'τους πόνους.Η επισκληρίδιος είναι πιο χρήσιμη επίσης καικατά τη διάρκεια του ελέγχου της μήτρας και της συρραφής της περινεοτομής μετά τον τοκετό!

Ελπίζω να σας κάλυψα ή τουλάχιστον να μη σας μπέρδεψα περισσότερο!

greek mother θα συμφωνήσω μαζί σου. και εμένα έτσι μου έκανε και στο τέλος μια χαρά κατάλαβα τους πόνους και το κόψιμο του περίνεου. βέβαια ο πόνος της μέσης που έχω περάσει παλιότερα ήταν χειρότερος:lol:!!!!! πάντως μια χαρά την ευχαριστήθηκα την γέννα μου, αλήθεια!!!!!!!! εγώ πάλι γέννησα στο ρέα και έμεινα καταευχαριστημένη. φιλιά και καλό βράδυ σε όλα τα κοριτσούδια!!!!!!!!

καλημερα και καλο σκ,

εχω μια απορια και θελω τα φωτα σας...:D

φυλλαξη βλαστοκυτταρων κανουν μονο τα ιδιωτικα ή και τα δημοσια νοσοκομεια???? για παραδειγμα εγω, πρωτα ο Θεος, θελω να γεννησω στο αρεταιειο αλλα κανουν φυλαξη εκει????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα και καλο σκ,

εχω μια απορια και θελω τα φωτα σας...:D

φυλλαξη βλαστοκυτταρων κανουν μονο τα ιδιωτικα ή και τα δημοσια νοσοκομεια???? για παραδειγμα εγω, πρωτα ο Θεος, θελω να γεννησω στο αρεταιειο αλλα κανουν φυλαξη εκει????

nomizo pos prepei na sinenoitheis esi me etaireia kai na ginei

apo mono tou to nosokomeio den kanei opos ta idiotika

Girls...απ οτι μου εχει πει μια γνωστη που δουλευει στο ερευνητικο κεντρο που ειναι και δημοσια τραπεζα,υπαρχει μεγαλη παραπληροφορηση για τα βλαστοκυτταρα...ειναι τσαμπα λεφτα γιατι λεει στην ουσια δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν οπως διαφημιζεται απο τις εταιριες,κι αν κατι σου τυχει τελικα σε παγκοσμια τραπεζα απευθυνεσαι.Εγω θα τα κανω δωρεά λοιπόν.Και θα παω για λεπτομερη ενημερωση στο:ΙΔΡΥΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

www.hcbb.gr

ο,που κανουν αυτο ακριβως..

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας!

Λοιπόν πώς τα περάσατε εχθές,μιας και ήταν η Ημέρα της γυναίκας?

Εγώ πάντως μια από τα ίδια....μάλιστα πήγε 8μιση το βράδυ για να θυμηθώ πως υποτίθεται ότι γιόρταζα!!!!!!

"Δε βαριέσαι" είπα,"ότι ήταν χτες, ό,τι θα'ναι αύριο...είναι και σήμερα"!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά για την ημέρα της γυναίκας με 2 μέρες καθυστέρηση.

Μάμμυ συμφωνώ μαζί σου.Εμείς γιορτάζουμε κάθε μέρα με τον τετραπλό ρόλο που έχουμε.(σύζυγος,μαμά,νοικοκυρά και μαγείρισσα).

Καλό ΣΚ σε όλες σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Χασιακομανούλες καλησπέρα σας,

Έχω καιρό να γράψω, αλλά σας παρακολουθώ σιωπηρά, καθώς δεν έχω κάτι επιπλέον να προσθέσω στα όσα εξαιρέτικά έχουν ήδη αναφερθεί για το γιατρό μας.

Εχθές, όμως, με πληροφόρησε μια καλή φίλη πως έμαθε (από γνωστή η οποία εργάζεται στο Αρεταίειο) ότι ο κ. Χασιάκος, λόγω των προβλημάτων υγείας, θα πάψει να εργάζεται μετά τον Αύγουστο. Χωρίς, λοιπόν, πρόθεση να πανικοβάλλω θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι σχετικό ή πρόκειται για μια ακόμη φήμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...