Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ειναι αρρωστος ο γιατρος μας????

ολα ειναι καλα με ο γιατρο μας gianna μου, θα εξεταστεις απο τον κ. μουστακαρια οπως συμβαινει σε ολες τις μελλουσες μαμαδες του κ. χασιακου και μετα το πρωτου επιπεδου (ειτε το κανεις στο embryocare με τον κ.ελευθεριαδη είτε καπου αλλου) θα δεις και το γιατρο μας. ολοι οι συνεργατες του δεν ειναι τυχαιοι, ενεργουν πολυ υπευθυνα και με φροντιδα, θα το διαπιστωσεις και η ιδια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα ειναι καλα με ο γιατρο μας gianna μου, θα εξεταστεις απο τον κ. μουστακαρια οπως συμβαινει σε ολες τις μελλουσες μαμαδες του κ. χασιακου και μετα το πρωτου επιπεδου (ειτε το κανεις στο embryocare με τον κ.ελευθεριαδη είτε καπου αλλου) θα δεις και το γιατρο μας. ολοι οι συνεργατες του δεν ειναι τυχαιοι, ενεργουν πολυ υπευθυνα και με φροντιδα, θα το διαπιστωσεις και η ιδια.

εγω δεν εχω προβλημα που θα με εξετασει καποιος αλλος αλλα ανησυχησα παρα πολυ.....υπερβολικα πολυ θα ελεγα....γιατι διαβασα ενα σχολιο παρακατω και φοβηθηκα μην τυχον και εχει κατι σοβαρο. ας τον εχει ο Θεος καλα γιατι πραγματικα εκτος απο φοβερος επιστημονας ειναι και παρα πολυ καλος ανθρωπος. μπορει να μην ειναι πολυ ομιλητικος και χαμογελαστος αλλα νιωθω τοση σιγουρια μαζι του...αφου δεν με νοιαζει αν δεν μιλαει...ας πηγαινω να με εξεταζει και ας μην μου λεει ουτε καλησπερα...αρκει που θα με παρακολουθει αυτος.

στο κατω κατω γιατρο θελω οχι κολλητο να πηγαινω για καφε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω δεν εχω προβλημα που θα με εξετασει καποιος αλλος αλλα ανησυχησα παρα πολυ.....υπερβολικα πολυ θα ελεγα....γιατι διαβασα ενα σχολιο παρακατω και φοβηθηκα μην τυχον και εχει κατι σοβαρο. ας τον εχει ο Θεος καλα γιατι πραγματικα εκτος απο φοβερος επιστημονας ειναι και παρα πολυ καλος ανθρωπος. μπορει να μην ειναι πολυ ομιλητικος και χαμογελαστος αλλα νιωθω τοση σιγουρια μαζι του...αφου δεν με νοιαζει αν δεν μιλαει...ας πηγαινω να με εξεταζει και ας μην μου λεει ουτε καλησπερα...αρκει που θα με παρακολουθει αυτος.

στο κατω κατω γιατρο θελω οχι κολλητο να πηγαινω για καφε.

δεν ξερω τι διαβασες, αλλα οποια απορια εχεις πανω στον τροπο με τον οποιο παρακολουθει μια ομαλη και φυσιολογικη εγκυμοσυνη ευχαριστως να σου απαντησω, αν και ηδη στα εχει γραψει η greek mother οπως ακριβως εχουν. στα πρωτα ραντεβου παντα σε βλεπουν οι συνεργατες του, αυτη ειναι η μεθοδος του. ειναι λιγομιλητος αλλα ακριβης σε οτι λεει και κανει. ειναι ενας εξαιρετικος μαιευτηρας και οχι ο τυπος του γιατρου στον οποιο θα βγαλεις τα εσωψυχα σου για την εγκυμοσυνη σου (και να ηθελε να το κανει δεν εχει χρονο, αφου εχει τοσες κοπελες να φροντισει). ειναι ενας ανθρωπος και επιστημονας τον οποιο θαυμαζω και εκτιμω απεριοριστα και δεν ειμαι η μονη. gianna μου πρεπει να αποσυνδεθω, καλο βραδυ.....

δεν ξερω τι διαβασες, αλλα οποια απορια εχεις πανω στον τροπο με τον οποιο παρακολουθει μια ομαλη και φυσιολογικη εγκυμοσυνη ευχαριστως να σου απαντησω, αν και ηδη στα εχει γραψει η greek mother οπως ακριβως εχουν. στα πρωτα ραντεβου παντα σε βλεπουν οι συνεργατες του, αυτη ειναι η μεθοδος του. ειναι λιγομιλητος αλλα ακριβης σε οτι λεει και κανει. ειναι ενας εξαιρετικος μαιευτηρας και οχι ο τυπος του γιατρου στον οποιο θα βγαλεις τα εσωψυχα σου για την εγκυμοσυνη σου (και να ηθελε να το κανει δεν εχει χρονο, αφου εχει τοσες κοπελες να φροντισει). ειναι ενας ανθρωπος και επιστημονας τον οποιο θαυμαζω και εκτιμω απεριοριστα και δεν ειμαι η μονη. gianna μου πρεπει να αποσυνδεθω, καλο βραδυ.....

σ'ευχαριστω παρα πολυ....καλο βραδυ και σε σενα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

greek.mother χαίρομαι απίστευτα που γύρισες

ionelita πρόσθεσε και τον κορίτσαρό μου στη λίστα με τα μωρά του χασιάκου 10/2010

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

ionelita πρόσθεσε και τον κορίτσαρό μου στη λίστα με τα μωρά του χασιάκου 10/2010

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Και'γω χαίρομαι που γύρισα....Μα περισσότερο χαίρομαι που με θυμάστε!!!!!!!! Και με καλοδεχόσαστε στη παρέα~

Σας ευχαριστώ και ανυπομονώ να φανώ οσο το δυνατόν πιο χρήσιμη!

ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΙΕΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!

ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!

Αν δεν είχα παραδείγματα από την προσωπική μου εμπειρία θα έλεγα τι πιστευτά είναι αυτά που γράφονται!

Αρχίζω λοιπόν: Ο κ. Χασιάκος και ο κ. Ελευθεριάδης είναι τόσο φιλοχρήματοι που όταν τους πίεσα να μου κάνουν αμνιοπαρακέντηση (λόγω κάποιων ήπιων ευρημάτων υπερηχογραφικών και αιματολογικών) δεν το δέχτηκαν επ ουδενί!

Είναι τόσο αδιάφοροι που με έπαιρναν τηλέφωνο οι μαίες να μου πουν ότι ο αιματοκρίτης μου έχει πέσει ελαφρώς και πρέπει να αυξήσω τα χάπια κτλ

Και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν σκάσει που ο κ. Χασιάκος είναι αγαπητός και τον θέλουν όλες οι γυναίκες να τονίσω ότι πρέπει να βρουν καλύτερα επιχειρήματα και φανταστικές ιστορίες γιατί ένας φιλοχρήματος άνθρωπος καλοπερασάκιας αυξάνει την επίσκεψή του από 50 ? σε 80 ή 100, μειώνονται οι ασθενείς, παίρνει τα ίδια λεφτά και απολαμβάνει και λίγη ξεκούραση και οικογενειακή ζωή και δεν τρέχει από το πρωί ως το βράδυ ακόμα και Κυριακές.

Ο φιλοχρήματος αυτός άνθρωπος όταν εγώ με ιστορικό εξωμήτριας κύησης τον έψαξα μία Κυριακή γιατί είχα την ιδέα ότι μου συνέβαινε πάλι το ίδιο με δέχτηκε αμέσως και αρνήθηκε να μου πάρει χρήματα!

Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ να κακολογούμε έναν τέτοιο άνθρωπο.

Και για το τέλος ο Χασιάκος που δεν ξέρει τι του γίνεται και δε θυμάται τι συμβαίνει στην καθεμία, όταν πήγα μετά από 7-8 μήνες μετά τη γέννα για το τεστ παπ θυμήθηκε μία ανατομική δυσκολία και λεπτομέρεια που την ζήσαμε την ημέρα του τοκετού αφήνοντάς με άναυδη... και σκεφτείτε πόσες γυναίκες είχε ξεγεννήσει ενδιαμεσα...

Σύντομα θέλω να κάνω και δεύτερο παιδί και πάλι στα χέρια του θα εμπιστευτώ. Η τομή της καισαρικής σχεδόν δε φαίνεται!

Αυτό που με λυπεί και το έχω ζήσει είναι να ακούω άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον το ιατρικό που τα έχει εμπιστευτεί κατά καιρούς (και βέβαια δεν το γνωρίζουν ότι το γνωρίζω εγώ) να τον κατηγορούν και ο φθόνος τους είναι οι ατέλειωτες γυναίκες που τον αναζητούν και τον εμπιστεύονται. Που να σκάσετε ο κ. Χασιάκος σας τρώει λάχανο!!!!!

Greek mother μου έλειψες πολύ! Μη μας ξαναφύγεις!

Και συγγνώμη για το έντονο ύφος αλλά τρελαίνομαι με κάτι τέτοια...

Διαφημίσεις

Αν δεν είχα παραδείγματα από την προσωπική μου εμπειρία θα έλεγα τι πιστευτά είναι αυτά που γράφονται!

Αρχίζω λοιπόν: Ο κ. Χασιάκος και ο κ. Ελευθεριάδης είναι τόσο φιλοχρήματοι που όταν τους πίεσα να μου κάνουν αμνιοπαρακέντηση (λόγω κάποιων ήπιων ευρημάτων υπερηχογραφικών και αιματολογικών) δεν το δέχτηκαν επ ουδενί!

Είναι τόσο αδιάφοροι που με έπαιρναν τηλέφωνο οι μαίες να μου πουν ότι ο αιματοκρίτης μου έχει πέσει ελαφρώς και πρέπει να αυξήσω τα χάπια κτλ

Και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν σκάσει που ο κ. Χασιάκος είναι αγαπητός και τον θέλουν όλες οι γυναίκες να τονίσω ότι πρέπει να βρουν καλύτερα επιχειρήματα και φανταστικές ιστορίες γιατί ένας φιλοχρήματος άνθρωπος καλοπερασάκιας αυξάνει την επίσκεψή του από 50 ? σε 80 ή 100, μειώνονται οι ασθενείς, παίρνει τα ίδια λεφτά και απολαμβάνει και λίγη ξεκούραση και οικογενειακή ζωή και δεν τρέχει από το πρωί ως το βράδυ ακόμα και Κυριακές.

Ο φιλοχρήματος αυτός άνθρωπος όταν εγώ με ιστορικό εξωμήτριας κύησης τον έψαξα μία Κυριακή γιατί είχα την ιδέα ότι μου συνέβαινε πάλι το ίδιο με δέχτηκε αμέσως και αρνήθηκε να μου πάρει χρήματα!

Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ να κακολογούμε έναν τέτοιο άνθρωπο.

Και για το τέλος ο Χασιάκος που δεν ξέρει τι του γίνεται και δε θυμάται τι συμβαίνει στην καθεμία, όταν πήγα μετά από 7-8 μήνες μετά τη γέννα για το τεστ παπ θυμήθηκε μία ανατομική δυσκολία και λεπτομέρεια που την ζήσαμε την ημέρα του τοκετού αφήνοντάς με άναυδη... και σκεφτείτε πόσες γυναίκες είχε ξεγεννήσει ενδιαμεσα...

Σύντομα θέλω να κάνω και δεύτερο παιδί και πάλι στα χέρια του θα εμπιστευτώ. Η τομή της καισαρικής σχεδόν δε φαίνεται!

Αυτό που με λυπεί και το έχω ζήσει είναι να ακούω άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον το ιατρικό που τα έχει εμπιστευτεί κατά καιρούς (και βέβαια δεν το γνωρίζουν ότι το γνωρίζω εγώ) να τον κατηγορούν και ο φθόνος τους είναι οι ατέλειωτες γυναίκες που τον αναζητούν και τον εμπιστεύονται. Που να σκάσετε ο κ. Χασιάκος σας τρώει λάχανο!!!!!

Greek mother μου έλειψες πολύ! Μη μας ξαναφύγεις!

Και συγγνώμη για το έντονο ύφος αλλά τρελαίνομαι με κάτι τέτοια...

συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω. Εμένα με ξεγέννησε στο δεύτερο παιδάκι μου πριν από 14 μέρες περίπου και μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Απλά με εκνευρίζει που συνάδερφοι του (και εγώ του χώρου είμαι και ακούω πολλά) τον κακολογούν όχι επειδή δεν είναι καλός αλλά επειδή είναι καλός και τον ζηλεύουν. Μέχρι και φίλη-γνωστή μου γιατρός , όταν ήμουν στον 7ο μήνα ξεκίνησε μια επίθεση προς το πρόσωπο του που έπαθα την πλάκα μου. Και το χειρότερο είναι ότι νόμιζε ότι δεν θα της επιτεθώ και όταν κατάλαβε ότι δεν την πέρνει ξεκίνησε άλλο τροπάριο. Δεν ξέρω αλλά μου κακοφαίνετε πάρα πολύ το γεγονός που κακολογούν καθαρά και μόνο επιεδή έτσι θέλουν και όχι επειδή έχουν στοιχεια ή προσωπικές εμπειρείες. Να ναι καλά ο άνθρωπος και να βοηθάει όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί.

Έτσι είναι, Μαράκι! Και πού να δει να τα ακούες κι από αυτούς τους άσχετους που έχουν φάει ψωμί από το Χασιάκο να τον κακολογούν. Τι ζήλεια είναι αυτή, Παναγία μου! Που να φάτε τη γλώσσα σας όλοι οι φθονεροί κοιτάξτε το σπίτι σας και αφήστε τον κ. Χασιάκο στην ησυχία του να συνεχίζει το λειτούργημά του!!!

αλησπέρα και πάλι απο μένα.

Δεν έχω να πώ κάτι καινουριο για τον κ. Χασιάκο,γιατί είναι ανώφελο να μιλήσω για το ήθος και την προσωπικότητα κάποιου που έχει δείξει ήδη με σαφή,αλλά ταυτόχρονα και διακριτικό τρόπο την αξία του!

Αυτό όμως δεν του απαγορεύει το ενδεχόμενο λάθους.Άλλωστε η ιατρική είναι μια επιστημη που συνεχώς δοκιμάζει και δοκιμάζεται στη θεωρία και στην πράξη!

Γνωρίζω ονόματα γιατρών που έχουν κάνει τρομερά λάθη,τα οποία λόγω επαγγέλματος τα έχω δεί με τα ίδια μου τα μάτια,(δεν μου τα εξιστόρησε κανείς,ούτε τα άκουσα σε κάποια αίθουσα αναμονής και σε διαδρόμους ενός νοσοκομείου),αλλά και πάλι για κάποιες γυναίκες είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύονται! Αυτή ενότητα έχει περισσότερα απο 100 μέλη περίπου,απ'τα οποία μόνο τα 5-6 έχουν αρνητικές εμπειρίες απ΄τον γιατρό μας.

Επομένως, το ποσοστό που υποδηλώνει δυσαρέσκεια ως προς το άτομο του κ.Χασιάκου δεν υπερβαίνει το 6%.Άλλωστε δεν νομίζω ότι είναι και πολλοί εκείνοι οι γυναικολόγοστην Αθήνα που έχουν περιστατικά από άλλες περιοχές της Ελλάδας.Και δεν αναφέρομαι σε γυναίκες που έρχονται απο Θήβα,Χαλκίδα και άλλα σχετικά κοντινά μέρη. Αναφέρομαι στις γυναίκες εκείνες που ήρθαν απο Κρήτη, Τήνο,Κεφαλλονιά,Λευκάδα,Πελλοπόνησο και άλλες περιοχές για να τις αναλάβει ένας γιατρός για τα "δύσκολα".......ο κ. Χασιάκος!

Είχα σχετικά καλές εγκυμοσύνες και δεν χρειάστηκε να τον ενοχλήσω πολλές φορές,αλλά και ούτε δυσανασχέτησα όταν έπρεπε να τον ψάξω σε όλο το Αρεταίειο για να πάρω την έγκρισή του να πάω διακοπές ταξιδεύοντας 8-9 ώρες με καράβι.Και βέβαια όταν ήρθε η ώρα να γεννήσω το μόνο που δεν με απάσχόλησε και το λέω με κάθε ειλικρίνεια,είναι μήπως πάει κάτι στραβά στους τοκετούς μου...μήπως πάθουν κάτι τα παιδιά μου! Είναι μεγάλο πράγμα να σε νοιάζει περισσότερο για το αν ο γιατρός σου κάνει περινεοτομή ή όχι, απ΄το αν γεννηθεί καλά,το παιδι που επρόκειτο να γεννήσεις!

Όσον αφορά για Γιάνναρη,Μουστακαρία,Ελευθεριάδη και τους άλλους με τους οποίους συνεργάζεται ο κ. Χας στο EMBRYOCARE,αξίζει να σημειωθεί ότι είναι γιατροι που οκ.Χασιάκος έχει διδάξει και έχει ξεχωρίσει.ΟΙ εν λόγω γιατροι,ήταν ειδικευόμενοι υπο την εποπτεία του κ. Χασιάκου,όταν εγώ έκανα ακόμα την πρακτική μου στο Αρεταιειο περίπου το 20 00.Με λίγα λόγια,είναι παιδιά του Χασιάκου και δεν τους μάζεψε απο αγγελίες ή γιατί του άρεσε η φάτσα τους!

Για μένα προσωπικά ο κ. Χασιάκος δεν είναι απλά ο γυναικολόγος που με ξεγέννησε ή που μου κάνει το ετήσιοο τεστ Παπ,είναι κάτι περισσότερο γιατί όταν όταν πραγματικά χχρειάστηκα τη συμβουλή του ή τη βοήθεια του,μου την έδωσε απλόχερα και δεν ήμουν καν έγκυος!!!!!

Ο κ.Χασιάκος δεν είναι ο γιατρός εκείνος που θα του κάνεις πλάκα χτυπώντας τον φιλικά στη πλάτη,ούτε που θα σου χαιδέψει τ'αφτιά.Αποπνέει εμπιστοσύνη στις γυναίκες που παρακολουθεί και είναι ο φόβος και ο τρόμος για πολλούς φοιτητές και γιατρούς,τουλάχιστον στο Αρεταίειο!

Και σχετικά με εκείνους που τον χλευάζουν,υπάρχει περίπτωση να χέζονται επάνω τους όταν ακούν"έρχεται,ήρθε,θα έρθει ο κ.Χας".

Αυτά είχα να προσθέσω σήμερα........αλλά και πάντα κατι θα έχω να γράψω για τον γιατρό μας......για τον ΆΝΘΡΩΠΟ μας!

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ...........αλλά αν δεν είχε ξυπνήσει ο μικρός μου, θα έγραφα πολλά περισσότερα!

greek mother γράφεις πολύ όμορφα.... και έχεις απόλυτο δίκαιο.
`

BELIEVE76 ευχαριστώ....! Δεν ξέρω αν πράγματι ξέρω να γράφω όμορφα...αλλά σίγουρα έχω πολλά όμορφα πράγματα να γράψω για τον κ..Χασιάκο,ακόμα και όταν ισχυρίζομαι ότι είναι δύσκολος συνεργάτης ή καυστικός πολλές φορές!

Άλλωστε Όταν εκτιμάμε έναν άνθρωπο,το κάνουμε γι'αυτό που είναι και γι'αυτό που αντιπροσωπεύει και όχι για αυτά που θα θέλαμε να είναι!!!!!!!!!!

ΚΑι επειδή έχω πεισμώσει πολύ αυτή τη φορά,με το οτι κάποιιοι τον χαρακτήρισαν εκτός των άλλων και φιλοχρήματο,όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα γράφω και κάτι ακόμα!

Βέβαια,αυτό δε σημαίνει ότι ο καθένας δεν έχει δικαίωμα να γράφει ότι θέλει....απλά όταν άλλοι βασίζονται στο τι άκουσαν,εγώ θα επιχειρηματολογώ με βάση το μεγαλείο ψυχής που είχα την τύχη να γνωρίσω στο πρόσωπο του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...