Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Expand  

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

efoulito είπε:
Καλως ήρθες πάλι Greek mother!

Αυτό που λές με κάνει να σκέφτομαι ακόμη περισσότερο ότι θα ήταν καλύτερα μια γέννα σε ιδιωτικό.

Γιατί μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση από πολύ καιρό, ότι αν γεννάς στο Ρέα ή στο Λητώ θα έχεις σίγουρα τον Χασιάκο πιο σωστά "κοντά" σου?(Δεν εννοώ βέβαια συνέχεια μαζί σου να σε κανακεύει, αλλά όταν και όπως πρέπει). Μήπως όντως το διαφορετικό προσωπικό του ιδιωτικού έναντι του δημόσιου μαιευτηρίου κάνει και μεγάλη διαφορά?

Δεν ξέρω πως θ'ακουστεί αυτό,αλλά όταν ο κ.Χασιάκος προτείνει ιδιωτικό,το κάνει με γνώμωνα την όλη κατάσταση του Αρεταίειου καθώς και την αναγκαιότητα ή όχι ιδιαιτερης φροντίδας επιτόκου και εμβρύου - νεογνού.Σε καμιά περίπτωση όμως δεν το κάνει για οικονομικούς λόγους.

Κάτι άσχετο : Επειδή είναι απ'τους λίγους ανθρώπους που έχω εκτιμήσει τόσο πολύ και όχι γιατί είναι ο γυναικολόγος μας, θέλω να του ευχηθώ να πάνε όλα καλά με το θέμα της υγείας του![b[/b]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gianna_p είπε:
κοριτσια καλησπερα,

ετοιμαζομαι κι εγω να γινω μανουλα και εχω γιατρο μου τον κο Χασιακο, κι ευχαριστω το Θεο που μου τον συστησανε. Διαφωνω καθετα με οσες αναφερουν φιλοχρηματο τον συγκεκριμενο ανθρωπο...λυπαμαι και μονο που το ακουω.....αλλα η καθε μια μας εχει και την δικη της γνωμη.

επειδη το τοπικ εχει παρα πολλες σελιδες, θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και αν μπορει καποια ας μου απαντησει. εχω ραντεβου για τον πρωτο υπερηχο στις 01/03 με τον κο Μουστακαρια...θα με δει στο πρωτο αυτος και μετα συνεχιζει ο κος Χασιακος. μηπως ξερετε αν ο πρωτος υπερηχος ειναι κολπικος? αναρωτιεμαι γιατι καποιες αλλες μαμαδες μου ειχαν πει πως οταν εκλειναν ραντεβου για πρωτο υπερηχο τους ελεγε η κοπελα να εχουν πιει πολυ νερο....πραγμα που εμενα δεν μου ειπαν.

επισης καρδουλα ποσων εβδομαδων ακουμε???

ευχαριστω πολυ

Μόνο το 1ο ραντεβού είναι με τον κ.Μουστακαρία,τα επόμενα είναι με τον κ. Χασιάκο.Απλά έχε κατα νού ότι αυτά δεν είναι κάθε μήνα.Εννοώ ότι την 1/3 θα κάνεις διακολπικό υπέρηχο (δεν χρειάζεται να πιείς νερό) και αναλόγως την εβδομάδα κύησης μπορεί ν΄ακούσεις την καρδούλα του (7-9 εβδομάδων).Ο κύριος λόγος αυτού του υπέρηχου είναι για να αποκλειστεί η πιθανοτητα εξωμήτριου.Ο επόμενος υπέρηχος (αυχενική διαφάνεια)είναι περίπου στη 12η-14η εβδομάδα,αλλά και πάλι δε θα σε δεί ο κ.Χασιάκος εκτός και αν συντρέχει λόγος.Αν κάνεις την αυχενική στον Ελευθεριάδη,θα επικοινωνήσουν με τον Χασιάκο απευθείας για τα αποτελέσματα,όπως και σένα.Αν την κάνεις κάπου αλλού,θα ενημερώσεις εσύ και θα στείλεις με fax τις όποιες απαντήσεις.Σ'αυτή τη φαση θα κλειστεί και το ραντεβού με τον κ. Χασιάκο.Μετά το ραντεβού αυτό θα κάνεις το β-επιπέδου,οπότε και πάλι δε θα σε δεί,αν δεν υπάρει λόγος.Κάπως έτσι κινείται ο γιατρός μας και σε κανένα ραντεβού δεν παίρνει χρήματα,εκτός ίσως απ'το 1ο.Και κάτι τελευταίο...όταν γεννήσεις με το καλό,αν δεν έχεις χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας σου.....να'σαι σίγουρη ότι ο αυτός ο κατά τ'άλλα φιλοχρήματος ΑΝΘΡΩΠΟΣθα βέλει το χέρι στη τσέπη για να σου τα δώσει και δεν θα στα ζητήσει ποτέ,γιατί πολύ απλά σε κάτι τέτοια είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ξεχασιάρης!

Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου!

Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά....ελπίζω να το κατάλαβες!

Απλά στεναχωριέμαι πολύ όταν γράφονται τέτοια πράγματα για το άτομο του.Σε εκείνους απαντώ!!!!!!!!!!

greek.mother είπε:
Μόνο το 1ο ραντεβού είναι με τον κ.Μουστακαρία,τα επόμενα είναι με τον κ. Χασιάκο.Απλά έχε κατα νού ότι αυτά δεν είναι κάθε μήνα.Εννοώ ότι την 1/3 θα κάνεις διακολπικό υπέρηχο (δεν χρειάζεται να πιείς νερό) και αναλόγως την εβδομάδα κύησης μπορεί ν΄ακούσεις την καρδούλα του (7-9 εβδομάδων).Ο κύριος λόγος αυτού του υπέρηχου είναι για να αποκλειστεί η πιθανοτητα εξωμήτριου.Ο επόμενος υπέρηχος (αυχενική διαφάνεια)είναι περίπου στη 12η-14η εβδομάδα,αλλά και πάλι δε θα σε δεί ο κ.Χασιάκος εκτός και αν συντρέχει λόγος.Αν κάνεις την αυχενική στον Ελευθεριάδη,θα επικοινωνήσουν με τον Χασιάκο απευθείας για τα αποτελέσματα,όπως και σένα.Αν την κάνεις κάπου αλλού,θα ενημερώσεις εσύ και θα στείλεις με fax τις όποιες απαντήσεις.Σ'αυτή τη φαση θα κλειστεί και το ραντεβού με τον κ. Χασιάκο.Μετά το ραντεβού αυτό θα κάνεις το β-επιπέδου,οπότε και πάλι δε θα σε δεί,αν δεν υπάρει λόγος.Κάπως έτσι κινείται ο γιατρός μας και σε κανένα ραντεβού δεν παίρνει χρήματα,εκτός ίσως απ'το 1ο.Και κάτι τελευταίο...όταν γεννήσεις με το καλό,αν δεν έχεις χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας σου.....να'σαι σίγουρη ότι ο αυτός ο κατά τ'άλλα φιλοχρήματος ΑΝΘΡΩΠΟΣθα βέλει το χέρι στη τσέπη για να σου τα δώσει και δεν θα στα ζητήσει ποτέ,γιατί πολύ απλά σε κάτι τέτοια είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ξεχασιάρης!

gianna ημουν ετοιμη να σου απαντησω αλλα με προλαβε η πολυ κατατοπιστικη greek mother. σου τα εγραψε πολυ αναλυτικα και οπως ακριβως γινονται τα πραγματα με τον κατα τα αλλα...... φιλοχρηματο γιατρουλη μας. θα δεις οτι οντως....... ξεχναει να πληρωνεται τις επισκεψεις που θα κανεις μεχρι να ερθει το μπεμπακι σου. θα ειναι εξαιτερικα ακριβης σε οτι λεει, αν και λακωνικος γιατι η μιση αθηνα διεκδικει λιγο απο τον χρονο του, ποσο μαλλον τωρα που η κατασταση του επιβαλλει καποια ξεκουραση - οταν λεμε ξεκουραση απο οτι μου ειπαν οι κοπελες του προσπαθει να μην εχει ραντεβου μετα τις 22.οο το βραδυ, οποτε ας κατανοησουμε οτι αυτος ο υπεροχος ανθρωπος υπερβαινει τα ορια του για να βοηθησει ολες εμας.

bianca28 είπε:
gianna ημουν ετοιμη να σου απαντησω αλλα με προλαβε η πολυ κατατοπιστικη greek mother. σου τα εγραψε πολυ αναλυτικα και οπως ακριβως γινονται τα πραγματα με τον κατα τα αλλα...... φιλοχρηματο γιατρουλη μας. θα δεις οτι οντως....... ξεχναει να πληρωνεται τις επισκεψεις που θα κανεις μεχρι να ερθει το μπεμπακι σου. θα ειναι εξαιτερικα ακριβης σε οτι λεει, αν και λακωνικος γιατι η μιση αθηνα διεκδικει λιγο απο τον χρονο του, ποσο μαλλον τωρα που η κατασταση του επιβαλλει καποια ξεκουραση - οταν λεμε ξεκουραση απο οτι μου ειπαν οι κοπελες του προσπαθει να μην εχει ραντεβου μετα τις 22.οο το βραδυ, οποτε ας κατανοησουμε οτι αυτος ο υπεροχος ανθρωπος υπερβαινει τα ορια του για να βοηθησει ολες εμας.

σου ευχομαι μια ομορφη εγκυμοσυνη, ολα να πανε καλα !!

Διαφημίσεις

1.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 2 Η 3 ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.

2. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ? ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΑΛΛΟΝ!

ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΗΤΩ? ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΤΡΙΚΛΙΝΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ.

3. ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΤΣΕΤΑ. ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ.

4.ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΚΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΤΟΚΩΝ.

5.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

ΥΓ. οταν γεννησα εγω -ημουν στον ΟΠΑΔ- πληρωσα 200 στην αναισθησιολογο και 380 για το δωματιο.απο το ταμειο μου πητα πισω 1000. ετσι ενημερωτικα

ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΙΕΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!

ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!

greek.mother είπε:

Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά....ελπίζω να το κατάλαβες!

Απλά στεναχωριέμαι πολύ όταν γράφονται τέτοια πράγματα για το άτομο του.Σε εκείνους απαντώ!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ για την απαντηση....

μονο που κολλησα λιγο......δηλαδη ο Κος Χασιακος ποτε θα με δει?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

gianna_p είπε:
ευχαριστω πολυ για την απαντηση....

μονο που κολλησα λιγο......δηλαδη ο Κος Χασιακος ποτε θα με δει?????

Περίπου 4 εβδομάδες μετά την αυχενική διαφάνεια.

Διαφημίσεις

μαρία1982 είπε:
Βρε κορίτσια τι να πω. Η αλήθεια είναι μία. Όταν πας στον Χασιάκο ξέρεις ότι πας σε ενα γιατρό που δεν βρίσκεται μαζί σου όλη την ώρα άλλα τα 10 λεπτά και τα λόγια που θα σου πει ισχύουν. Εγώ γέννησα το 2009 στο Αρεταίειο και πριν μια βδομάδα στο ΡΕΑ. Ήταν κοντά μου και τις 2 φορές. Με βοήθησε πολύ. Με ξεγέννησε όντας χειρουργημένος πρόσφατα και με είδε στο δωμάτιο 2 φορές. Ότι μου είπε βγήκε ακριβώς. Και περι του οικονομικού σας πληροφορώ ότι με διευκόλυνε και στο νοσοκομείο και για τη δική του τιμή. Τι να πω, για μένα είναι θεός. Τέτοιοι επιστημονες είναι λίγοι.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΙΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΥΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ " ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΣΙΑΚΟ!

ειρηνάκι_ είπε:
1.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 2 Η 3 ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.

2. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ? ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΑΛΛΟΝ!

ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΗΤΩ? ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΤΡΙΚΛΙΝΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ.

3. ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΤΣΕΤΑ. ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ.

4.ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΚΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΤΟΚΩΝ.

5.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

ΥΓ. οταν γεννησα εγω -ημουν στον ΟΠΑΔ- πληρωσα 200 στην αναισθησιολογο και 380 για το δωματιο.απο το ταμειο μου πητα πισω 1000. ετσι ενημερωτικα

ΠΡΟΣ VALKSP

Κοριτσια εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο τον γιατρο μου,πραγματικα ειναι η 3εγκυμοσυνη μου αλλα δεν τον εχω δει ακομα μια ςκαι με ειδε ο κ.μουστακαριας και σε 10μερες θα με δει ο κ.ελευθεριαδης ομως εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενη και σιγουρη,τον γιατρουλη μας θα τον δω στις 5απριλιου...Οσο για το που θα γεννησω τα 2πρωτα τα εκανα στο αρεταιειο τωρα δεν ξερω να ερθει με το καλο και θα αποφασισω εκεινο το καιρο....Και οσο για το αν ειναι φιλοχρηματος ο γιατρος μας μαλλον ΟΧΙ σε μενα πρωσοπικα μου εκανε παρα πολλες ευκολιες

:-D

καλημέρα σε όλες!

1/3 είναι κι εμένα το πρώτο μου ραντεβού με το κ. μουστακαρία, αν και ζήτησα το χασιάκο. λόγω του ότι δεν είναι απ τους πρώτους μου υπερήχους βιαζόμουν να δω τον ίδιο το γιατρό για ν αποφασίσω επιτέλους, αλλά δε πειράζει, θα περιμένω λιγο ακόμα.

η αλήθεια είναι ότι ήθελα να τον γνωρίσω γιατί έχω διαβάσει ότι έχει πείρα σε πολλαπλές καισαρικές στην ίδια γυναίκα και μ ενδιαφέρει αυτό μιας και πρόκειται να κάνω τη τρίτη μου...

έχει καμία άλλη εμπειρία με πάνω από 2 καισαρικές; ακόμα κι αν έχει ακούσει κάτι...

bianca28 είπε:

ειναι αρρωστος ο γιατρος μας????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...