Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες. Μετά από μεγάλη μελέτη των σχόλιών σας για τον Χασιάκο, επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω και την δική μου άποψη. Πρόσφατα λόγω του συγκεκριμένου γιατρού? σας ενημερώνω ότι έχασα παιδί τον 5ο μήνα. Συνοπτικά σας ενημερώνω τα εξής : έιναι απαράδεκτο το ότι κουράρει εκατοντάδες μητέρες χωρίς να μπορεί να ανταπεξέλθει, στον βωμό του χρήματος. Έιναι απαράδεκτο το ότι σε στέλνει τα πρώτα ραντεβού στον Μουστακαρία χωρίς να σε ρωτήσει. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι μεταξύ τους δεν έχουν καμία συνεννόηση και έχουν τόσο εμπορευματοποιήσει την όλη διαδικασία που δεν θυμούνται καμιά περίπτωση και τις λεπτομέρειες.Ενημερώνω ότι κατα τις πρώτες εξετάσεις αίματος, απεδείχθη ότι νοσούσα από μεγαλοκυταροιό και κανείς από τους βλάκες δεν είχε δει τα υπέρογκα νούμερα των αντισωμάτων. (το έμαθα από άλλον γιατρό, δυστυχώς μετά τη απώλεια.) Κοντινή περίπτωση, σας ενημερώνω ότι παραλίγο να χάσει και εκείνη το κοριτσάκι της κατά τον τοκετό γιατί την είχε ν περιμένει με σπασμένα νερά για 14!!!!! Ώρες λόγω φόρτου εργασίας. (επενέβη ο άντρας της με απειλή και τότε αποφάσισε να την ξεγεννήσει). Είναι απαράδεκτο το ότι σε 9/10 περιπτώσεις σε στέλνει για αμνιο παρόλο τις φυσικές τιμές μόνο και μόνο για να τα τσεπώσουν (σας θυμίζω η κλινική και το πηγαδάκια - τρίο στούτζες - Χασιάκος - Μουστακαρίας -Ελευθεριάδης). Ο λόγος που ευτυχώς την γλύτωσα από αυτούς έιναι το όταν δυστυχώς μάθαμε ότι πρέπει να σταματήσω την κύση λόγω ξαφνικής εμφάνισης δυσπλασίας (μάθαμε από τον σημερινό γιατρό ότι 99% προήλθε από τις επιπτώσεις του μεγαλοκυταροιού), περίμενα 4! Ημέρες να μπορέσει να βρει κενό για να σταματήσω την κύηση. Τότε ήταν που ο άντρας μου με πήρε με το ζόρι σε άλλο γιατρό ο οποίος μέσα σε μισή ώρα από το τηλέφωνο του άντρα μου -Κυριακή, με έβαλε μέσα επειγόντως για την διαδικασία γιατί θεώρησε απαράδεκτο να περιμένω έστω και μισή ώρα για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Το τελευταίο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το ότι έκτοτε όλοι μας προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τον σύζυγο μου γιατί είναι εκτός εαυτού θέλει να του κάνει μια Επίσκεψη? γιατί μάλλον ο Χασιάκος δεν παίρνει από λόγια. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, μπορεί να είναι λίγο μαζεμένα αλλά δεν είμαι σε θέση να τα εκφράσω καλύτερα.

καλημέρα κοριτσάκι!

λυπάμαι πολύ ειλικρινά για όσα έζησες! ξαναζωντάνεψες έναν μεγάλο μου εφιάλτη, καθώς διαβαζα τα μηνύματά σου! ξαφνικά στον 7ο μήνα περσι έμαθα οτι είχα μεγαλοκυταρροιό οταν επανέλαβα για 2η φορά αυτή την εξέταση! τότε ήμουν ακομη σε άλλο γιατρο τον οποιο και άλλαξα εξαιτίας του τροπου που αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο προβλημα! ήταν δυσοιωνος και με έστελνε για αμνιοπαρακέντηση κι ας μην υπήρχε ένδειξη υπερηχογραφικά! ενα θα σου πω! περσι ακριβως φλεβαρη το έμαθα και έζησα μια φρικη ,καθως υπήρχε και ένα τεραστιο χρονικο κενο και δεν ήξερα ποτε τον κολλησα( την 1η φορά που έκανα την εξεταση ήταν στον 2ο μηνα και είχε βγει αρνητική)! ακολουθησαν εξετασεις επαναληπτικες και συνάφειας στο παστέρ, τα ξέρεις αλλωστε φανταζομαι ,μεχρι που αλλαξα και γιατρο και πήγα στον Χασιάκο στον 8ο μήνα! απο την αρχή με καθησύχασε παρα πολύ! μου πε οτι θα το παρακολουθουμε μεσω υπερηχων αλλα οι πιθανοτητες ήταν με το μερος μου και μου πε να μην αγχωνομαι και οτι στην Αμερική δε γινεται καν αυτή η εξέταση στις έγκυες! μαλιστα στις υπερβολικες αντιδρασεις μου μου λεγε ξανα και ξανα 1 περιπτωση στις 100.οοο αν θυμαμαι καλά! δεν έκανα ποτέ αμνιοπαρακέντηση, δεν ήθελα να το ρισκάρω και είχα αποφασίσει πως ό,τι και αν γινόταν θα το αντιμετώπιζα και ο γιατρος δε το συζητουσε καν να κανω αμνιοπαρακέντηση!!!!!!! τελοσπαντων να μη στα πολυλογώ δε μαθαμε ποτέ πότε τον κολλησα καθώς απο τον 2ο μήνα μεχρι και τον 7ο που το έμαθα υπήρχε μεγάλο κενο χρονικά, και το Μάη γεννησα τον μπεμπουλη μου υγιέστατο! βεβαια για να μας φύγει το άγχος του καναμε στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ 2 εξειδικευμένες εξετασεις PCR αιματολογικες στο DNA του ιού που ήταν και πανάκριβες! 500ευρώ αυτές και μαθαμε οτι ποτέ δεν πέρασε μεσω πλακουντα ο ιος!

βεβαια μου προκαλεί εντύπωση αυτο που λες που δε θυμάται, γιατί εμενα απο τη στιγμή που με ανέλαβε είχε φάκελό μου με όλες τις εξετάσεις μου και τα θέματα μου και ήταν πολύ οργανωμένος!

κοριτσάκι μου αλήθεια εσύ σε ποιο μήνα το κόλλησες;;; έμαθες;;; μπερδευτηκα, το χες εξαρχής;

πραγματικά δεν έχω λόγια! σε νιωθω ακριβως μαυτο που περασες! βεβαια η δική σου ιστορια είχε αλλη κατάληξη........οποτε δεν υπάρχουν λόγια!

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λυπάμαι πολύ για το μωράκι που έχασες.

Όταν ήμουν στο Άρεταίιο μία μέρα όλο το προσωπικό τον έψαχνε και μια κοπέλα που γέννησε μετά απο μένα και ήταν μέσα στην αίθουσα του τοκετού που είπε ότι μια πελάτισά του γένναγε και βάζανε πετσέτες για να μην βγει το μωρό μέχρι να έρθει ο γιατρός.

Αυτά συμβαίνουν..... δυστυχώς.

Δεν παύει όμως να είναι καλός επιστήμονας και άνθρωπος.

believe76 καλησπέρα,

Με μπέρδεψες τελικά θεωρείς ότι ο κος Χασιάκος είναι εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος ή όχι??????

Αυτό που μεταφέρεις ως μαρτυρία ότι συνέβη στο Αρεταίειο είναι απαράδεκτο και δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω.....έβαζαν πετσέτες για να μην βγει το μωρό?????συνέβη κάτι τέτοιο σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο????? το 2011?????και συνεχίζεις να πηγαίνεις σε αυτόν τον γιατρό ???????

Παιδιά δεν είναι σωστό να μεταφέρονται ανακρίβειες σκεφτείτε και εμάς που πρόκειται να γεννήσουμε σε λίγο!!!!!!!!!!!!!!PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!

believe76 καλησπέρα,

Με μπέρδεψες τελικά θεωρείς ότι ο κος Χασιάκος είναι εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος ή όχι??????

Αυτό που μεταφέρεις ως μαρτυρία ότι συνέβη στο Αρεταίειο είναι απαράδεκτο και δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω.....έβαζαν πετσέτες για να μην βγει το μωρό?????συνέβη κάτι τέτοιο σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο????? το 2011?????και συνεχίζεις να πηγαίνεις σε αυτόν τον γιατρό ???????

Παιδιά δεν είναι σωστό να μεταφέρονται ανακρίβειες σκεφτείτε και εμάς που πρόκειται να γεννήσουμε σε λίγο!!!!!!!!!!!!!!PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι πιστεύω οτι είναι πάρα πολύ καλός επιστήμονας και άνθρωπος.

Δεν μπορούσαν να τον βρούνε .... τι να κάνουν?

Παραθέτω και κάποια θετικά: (προσωπική εμπειρία) ενώ ένας άλλος γιατρός με είχε κατατρομάξει για κάτι που είδε, ο κ. Χασιάκος λόγω εμπειρίας με καθησύχασε και όντως δεν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα.

Σε κολλητή μου, ο προηγούμενος γιατρός τις είπε να κάνει μια επέμβαση, ο Χασιάκος μετα απο 7 χρόνια που την παρακολουθεί δεν την παραπέμπεια κόμα σε επέμβαση. Στο Αρεταίιο έμαθα ότι μία έψαχνε έναν γιατρό να της κάνει μία επέμβαση δεν την αναλάμβανε κανένας και δέχτηκε ΜΟΝΟ ο γιατρός μας, με επιτυχία.

Έχω και άλλα να σας πω... όλα θετικά.

Ανέφερα μόνο το αρνητικό κυρίως για την κοπέλα που μας έγραψε για την άσχημη κατάληξη που είχε. Είμαστε στο φαν κλάμπ του γνωρίζοντας κάποια πράγματα που μπορεί να συμβούν.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Βρε κορίτσια τι να πω. Η αλήθεια είναι μία. Όταν πας στον Χασιάκο ξέρεις ότι πας σε ενα γιατρό που δεν βρίσκεται μαζί σου όλη την ώρα άλλα τα 10 λεπτά και τα λόγια που θα σου πει ισχύουν. Εγώ γέννησα το 2009 στο Αρεταίειο και πριν μια βδομάδα στο ΡΕΑ. Ήταν κοντά μου και τις 2 φορές. Με βοήθησε πολύ. Με ξεγέννησε όντας χειρουργημένος πρόσφατα και με είδε στο δωμάτιο 2 φορές. Ότι μου είπε βγήκε ακριβώς. Και περι του οικονομικού σας πληροφορώ ότι με διευκόλυνε και στο νοσοκομείο και για τη δική του τιμή. Τι να πω, για μένα είναι θεός. Τέτοιοι επιστημονες είναι λίγοι.

Νάνσυ ειλικρινά λυπάμαι για την απώλεια σας,αλλά επτρεψέ μου να συμφωνήσω με την dream γιατί είχα παρόμοιο θέμα και εγώ στη 1η μου εγκυμοσύνη και κάθε άλλο παρα αδιάφορος ήταν.

Δεν ξέρω πώς,που και από πότε γνωρίζεις τον κ. Χασιάκο,αλλά τυγχάνει να τον γνωρίζω απο το 1999 που έκανα πρακτική στο Αρεταίειο και όσο δύσκολο και αν σου είναι,να το πιστέψεις, απέχει πολύ απ'τους άλλους εκεί μέσα!

Καταλαβαίνω την οργή σου,αλλά καλό είναι εμείς οι γυναίκες να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας και μόνο! Έχω τσακωθεί κι εγώ με τον άντρα μου για την πολύωρη αναμονή στο ιατρείο του ή την ουδέτερη στάση που κάποιιες φορές ειχε απεναντί μου, αλλά αυτός ο πολυάσχολος ,φιλοχρήματος και αδιάφορος,όπως τον παρουσιάζεις γιατρός,κάποτε πριν 3 χρόνια περίπου έφυγε απ'το Λητω με τα ρούχα του χειρουργείου 1 ωρα το βρσδυ και βρέθηκε στο

Τζάνειο για να αποτρέψει οολική υστερεκτομή της κουνιάδας μου ,όταν εκείνη ήταν 29 ετών!

Απλά να αναφέρω ότι η κουνιάδφα μου δεν ήταν καν ασθενής του και όταν ο άντρας μου τον πήρε τηλ. του είπε μη δώσετε συγκατάθεση για το χειρουργείο...έρχομαι εκεί!

Αυτός είναι ο κ. Χασιάκος που γνωρίζω εγώ.....Ένας πράγματι δύδκολος συνεργάτης,καυστικός πολλές φορές,με εικόνα αδιάφορου κάποιες άλλες...μα πάνω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Όσον αφορά τη γνωστή σου,που έμεινε 14 ώρες με σπασμένα νερά,δεν είναι αυτός ο λόγος που κινδύνεψε το μωράκι...Η γέννηση ενός μωρούυ μπορεί να επέλθει και μετά απο 24 ώρεσ απο τη ρήξη των υμένων!

Δεν αμφισβητώ τα όσα λές,αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι ιατρικοί λόγοι που τις περισσότερες φορές δδεν τους γνωρίζουμε,αλλά είναι καθοριστικοί για τη συμπεριοφορά του κ.Χασιάκου.

Διαφημίσεις

Ναι πιστεύω οτι είναι πάρα πολύ καλός επιστήμονας και άνθρωπος.

Δεν μπορούσαν να τον βρούνε .... τι να κάνουν?

Παραθέτω και κάποια θετικά: (προσωπική εμπειρία) ενώ ένας άλλος γιατρός με είχε κατατρομάξει για κάτι που είδε, ο κ. Χασιάκος λόγω εμπειρίας με καθησύχασε και όντως δεν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα.

Σε κολλητή μου, ο προηγούμενος γιατρός τις είπε να κάνει μια επέμβαση, ο Χασιάκος μετα απο 7 χρόνια που την παρακολουθεί δεν την παραπέμπεια κόμα σε επέμβαση. Στο Αρεταίιο έμαθα ότι μία έψαχνε έναν γιατρό να της κάνει μία επέμβαση δεν την αναλάμβανε κανένας και δέχτηκε ΜΟΝΟ ο γιατρός μας, με επιτυχία.

Έχω και άλλα να σας πω... όλα θετικά.

Ανέφερα μόνο το αρνητικό κυρίως για την κοπέλα που μας έγραψε για την άσχημη κατάληξη που είχε. Είμαστε στο φαν κλάμπ του γνωρίζοντας κάποια πράγματα που μπορεί να συμβούν.

Στην αναστολή της εξώθησης δεν φταίει μόνο ότι δεν μπορούν να τον βρούν, αλλά τις περισσότερες φορές καθυστερούν να τον ειδοποιήσουν,γιατί οι ειδικευόμενοι κάνουν λάθος εκτίμηση της προόδου του τοκετού.

Καλημέρα,

Εγώ ρώτησα επίμονα για την επισκληρήδιο διότι φοβάμαι πολύ τις ενέσεις!!!!!Επίσης έχω άλλο ένα παιδάκι και στην πρώτη μου γέννα ήμουν πολύ τυχερή γιατί γέννησα πολύ γρήγορα και δεν χρειάστηκε να κάνω επισκληρήδιο...τράχηλος είχε μαλακώσει από νωρίς, είχα συσπάσεις, μόνο τα νερά χρείάστηκε να μου σπάσουν με τεχνιτό τρόπο.

Επειδή λοιπόν όλα είχαν πάει τέλεια, τώρα που φτάνει πάλι η ώρα το μόνο που φοβάμαι είναι η επισκληρήδιο.

Σε κανέναν απ'τους 2 τοκετούς ΔΕΝ ήθελα και ΔΕΝ έκανα επισκληρίδιο,αν και έκανα 23 ώρες στον 1ο και 15 ώρες στον 2ο τοκετό!

Είναι απαράδεκτο το ότι σε 9/10 περιπτώσεις σε στέλνει για αμνιο παρόλο τις φυσικές τιμές μόνο και μόνο για να τα τσεπώσουν

Δεν ισχύει αυτό, εμένα παρόλο που ήμουν 35 και 2 μήνες δεν μου προτεινε άμνιο, είχα καλές τιμές οπότε μου είπε ότι είμαστε καλά.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Στην αναστολή της εξώθησης δεν φταίει μόνο ότι δεν μπορούν να τον βρούν, αλλά τις περισσότερες φορές καθυστερούν να τον ειδοποιήσουν,γιατί οι ειδικευόμενοι κάνουν λάθος εκτίμηση της προόδου του τοκετού.

Καλως ήρθες πάλι Greek mother!

Αυτό που λές με κάνει να σκέφτομαι ακόμη περισσότερο ότι θα ήταν καλύτερα μια γέννα σε ιδιωτικό.

Γιατί μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση από πολύ καιρό, ότι αν γεννάς στο Ρέα ή στο Λητώ θα έχεις σίγουρα τον Χασιάκο πιο σωστά "κοντά" σου?(Δεν εννοώ βέβαια συνέχεια μαζί σου να σε κανακεύει, αλλά όταν και όπως πρέπει). Μήπως όντως το διαφορετικό προσωπικό του ιδιωτικού έναντι του δημόσιου μαιευτηρίου κάνει και μεγάλη διαφορά?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Μετά από μεγάλη μελέτη των σχόλιών σας για τον Χασιάκο, επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω και την δική μου άποψη.

: έιναι απαράδεκτο το ότι κουράρει εκατοντάδες μητέρες χωρίς να μπορεί να ανταπεξέλθει, στον βωμό του χρήματος.

Εαν αυτό κατάλαβες μετά από μεγάλη μελέτη των σχολίων μας, τι να πω.....

Ο Χασιάκος ναί, έχει μεγάλο πελατολόγιο, αλλά σε καμμία περίπτωση για το χρήμα....

Το χρήμα είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει αυτόν τον άνθρωπο.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να αναφερω τι συνεβη σ'εμενα.Οταν διαπιστωσα οτι ειμαι εγκυος,πεταξα απο τη χαρα μου αλλα ταυτοχρονα αγχωθηκα γιατι δουλευω σε ακτινολογικο εργαστηριο κι εκεινες τις μερες ειχα κανει αρκετες εφημεριες.Μπορει να ξερω οτι παντα τηφουμε κανονες ακτινοπροστασιας,ωστοσο τρελαθηκα απο αγχος.Στο πρωτο ραντεβου με τον Μουστακαρια,του ειπα οτι θελω να κανω αμνιο.Με ρωτησε ηλικια και μολις του ειπα 33μου ειπε οχι.Του ειπα για τη δουλεια μου και μου ειπε οτι αν δεν βγει καλο το papp aμονο τοτε θα κανουμε αμνιο.Δευτερο ραντεβου με χασιακο για να ακουσουμε καρδια.Του κανω την ιδια κουβεντα και μου απανταει ακριβως το ιδιο με τον Μουστακαρια.Το papp a βγηκε αψογο οποτε δεν καναμε .Στο β επιπεδου μου λεει ο Ελευθεριαδης οτι ενω ολα ειναι αψογα το μωρο εχει υπερηχογενες κομβιο στην καρδια.Τρελαθηκα γιατι δεν ηξερα και τι ειναι.Μου εξηγει οτι δεν εχει σχεση με τη λειτουργικοτητα της καρδιας και εφοσον και το papp A ειχε βγειαψογο να μη δωσω σημασια.Οταν παει το παιδι ενους ετους αν θελω να του κανω υπερηχο καρδιας να δουμε αν εφυγε(αυτο συνηθως φευγει μονο του στον πρωτο χρονο).Γυριζω σπιτι,ψαχνω στο internet και βρισκω οτι αυτο αποτελει ενδειξη για συνδρομο down.Πεθανα!Παιρνω τον Ελευθεριαδη του το λεω κλαιγοντας αυτο που διαβαδα και αυτος ακρως καθησυχαστικος μου λεει οτι γο παιδι δεν εχει τετοια χαρακτηριστικα.Εγω του λεω θελω να κανω αμνιο για να το σιγουρεψω και αυτος λεει δεν υπαρχει λογος.Παιρνω τον χασιακο,μου λεει κι αυτος οχι.Του λεω:γιατρε,δωσε μου το ΟΚ,θα πεθανω απο αγωνια μεχρι να το γεννησω.Εκλαιγα,χτυπιομουν και μου λεει:καν'το γιατι ετσι οπως εισαι δεν γινεται να αντεξεις αλλους 4μηνες αλλα θα την κανεις αδικα.Την επομενη το πρωι πηγα στον Ελευθεριαδη για την αμνιο ο οποιος σταυροκοπιοταν για την εμμονη μου.Τελικα την εκανα και αποδειχτηκε οτι ειχαν δικιο.Το μωρο ηταν μια χαρα.

Το δευτερο που μου ετυχε και θελω να το αναφερω ειναι το εξης:Στις αρχικες εξετασεις για cmv που εκανα ηταν καλες.Οταν ομως ξαναεκανα στον εκτο μηνα,πηγα σε αλλο εργαστηριο και οχι σε αυτο που εκανα τις πρωτες(κακως) και οταν βγηκαν οι απαντησεις αντι να παω εγω να τις παρω εστειλα τον αντρα μου και του ειπα να τις στειλει απευθειας με φαξ στο γιατρο.Οταν ηρθε σπιτι ειχε ξεχασει τις εξετασεις στο αυτοκινητο οποτε δεν τις ειδα.Ο αντρας μου με τα ιατρικα ασχετος.Την επομενη μερα κι ενω το ειχα ξεχασει οτι δεν εχω δει τις εξετασεις μου που ειναι ξεχασμενες στο αυτοκινητο,με παιρνουν στο κινητο απο το ιατρειο.Μου μιλησε η κοπελα η γιατρος με τα κοντα κοκκινα μαλλιαδεν θυμαμαι πως τη λενε,και μου ειπε:οι εξετασεις που στειλατε χθες θα ηθελα να τις επαναλαβετε εκει που ειχατε κανει και τις πρωτες δηλ.στο αρχικο.εργαστηριο.Μαλλον προκειται για λαθος,μην ανησυχετε.Οντως πηγα στο πρωτο εργαστηριο και βγηκαν παλι καλα τα αποτελεσματα.Θελω να πω οτι εγω για χ και ψ λογους δεν ειδα τις εξεταδεις μου αλλα η βοηθος του τα ειδε και με πηρε αυτη.

Σε καμια περπτωση δεν αμφισβητω αυτο που μπορει να συμβει σε αλλη γυναικα.Απλα ηθελα να ζναφερω αυτο που ετυχε σ'εμενα.Να ειστε σιγουρες οτι και κατι κακο να μου συνεβαινε παλι θα το ελεγα.

Θα ηθελα απο καρδιας να ευχηθω στη nancy να της δωσει δυναμη και κουραγιο ο Θεος να συνεχισει και να κοιταξει μπροστα.Ευχομσι η Παναγιτσα να σου απαλυνει τον πονο και συντομα να σου χαρισει ενα μωρακι.

NXbrp3.png

nancy81, πραγματικα λυπαμαι για την τοσο δυσαρεστη εξελιξη της εγκυμοσυνης σου, σιγουρα η διακοπη ειναι ο εφιαλτης καθε γυναικας που ονειρευεται ενα υγιες μωρακι αλλα δεν ειναι καλο να βγαζεις τον θυμο σου με τετοιο τροπο σε αυτο τον χωρο γιατι πανικοβαλεις τις μελλουσες μαμαδες που παρακολουθει ο κ. χασιακος. δε θα μπω στη διαδικασια να σε αμφισβητησω γιατι σεβομαι απολυτα τον πονο σου, αλλα και εσυ με τη σειρα σου πρεπει να σεβαστεις ολες τις κοπελες που περιμενουν τα μωρα τους και εχουν επιλεξει σαν μαιευτηρα τους τον κ. χασιακο. μονο για φιλοχρηματο δεν μπορει να τον κατηγορησει καποιος η για ανευθυνο, παιρνει τα μισα χρηματα για εναν τοκετο σε συγκριση με αλλους μαιευτηρες και αφιερωνει ολη τη ζωη του στο λειτουργημα του, απορω αν κοιμαται, τρωει,κανει διακοπες, βγαινει μια βολτα σαν ενας συνηθισμενος ανθρωπος. ειναι αδικο να αποκαλεις τριο στουτζες τους γιατρους χαρη στους οποιους τοσες πολλες κοπελες εγιναν μητερες (εγω με εξωσωματικη απο τον κ. μουστακαρια, στον οποιο με παρεπεμψε ο κ.χασιακος ο οποιος και ειναι ο μαιευτηρας και θεος μου, χαρη σε αυτους τους ανθρωπους ειμαι μητερα, οποια κοπελα εχει αντιμετωπισει θεμα υπογονιμοτητας μπορει να με καταλαβει.) ο κ. χασιακος μπορει να ειναι λακωνικος στα λογια στις επισκεψεις που κανουμε στο ιατρειο του, αλλα μονο τσιγκουνης δεν ειναι στον χρονο που αφιερωνει στους τοκετους μας.καλλιστα θα μπορουσε να κανει προγραμματισμενους τοκετους ανευ λογου και αιτιας παρολα αυτα προτιμα να γινεται χιλια κομματια παρα να επισπευδει τον ερχομο των μωρων μας. αυτο το ξερουν ολες οσες τον επιλεγουν για γιατρο τους. καισαρικη κανει μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις, οπως και η δικη μου, αλλα και παλι εξαντλει ολες τις πιθανοτητες να γεννηθει το μωρο αβιαστα. και παλι τα χρηματα που παιρνει ειναι τα ιδια με αυτα ενος φ.τ οποτε για ποιον βωμο του χρηματος μιλας? στα πρωτα ραντεβου οντως σε βλεπει ο κ. μουστακαριας αλλα για αυτο ενημερωνομαστε την ωρα που κλεινουμε το ραντεβου, οποτε οποια δεν θελει να συμβιβαστει με το γεγονος μπορει να αλλαξει γιατρο. και αλλοι γιατροι με φορτωμενο προγραμμα το κανουν για να εξυπηρετησουν οσο το δυνατον περισσοτερες μελλουσες μαμαδες οποτε δεν βλεπω κανενα κακο. ολες μας ξερουμε οτι το να εχεις γιατρο τον κ. χασιακο απαιτει υπομονη σε οτι αφορα το χρονο του γιατι η μερα του εχει 24 ωρες (οπως και η δικη μας) και εχει να βοηθησει απειρες περιπτωσεις. μαλλον θα πρεπει να αρχιζει να αρνειται να μας δει για να ηρεμησει και αυτος και ορισμενες απο εμας που διαρκως τον κατηγορουμε. σε καμια περιπτωση δεν σε πιεζει για αμνιοπαρακεντηση, το αντιθετο μπορω να σου πω, γιατι ειμαι 37 και δεν εκανα αφου οι τιμες μου ηταν καλες. επειδη ξυπνησε η μικρουλα μου και δεν μπορω να γραψω και αλλα, γιατι θα μπορουσα να γραψω απειρα για τον γιατρο μας θελω να πω οτι γραφτηκα μονο και μονο γιατι οταν ακουω να τον κατηγορουν σαν να ειναι ανευθυνος και φιλοχρηματος απλα πνογομαι και δεν μπορω να μην απαντησω. να ειναι παντα καλα γιατι μας ειναι πολυτιμος............

κοριτσια καλησπερα,

ετοιμαζομαι κι εγω να γινω μανουλα και εχω γιατρο μου τον κο Χασιακο, κι ευχαριστω το Θεο που μου τον συστησανε. Διαφωνω καθετα με οσες αναφερουν φιλοχρηματο τον συγκεκριμενο ανθρωπο...λυπαμαι και μονο που το ακουω.....αλλα η καθε μια μας εχει και την δικη της γνωμη.

επειδη το τοπικ εχει παρα πολλες σελιδες, θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και αν μπορει καποια ας μου απαντησει. εχω ραντεβου για τον πρωτο υπερηχο στις 01/03 με τον κο Μουστακαρια...θα με δει στο πρωτο αυτος και μετα συνεχιζει ο κος Χασιακος. μηπως ξερετε αν ο πρωτος υπερηχος ειναι κολπικος? αναρωτιεμαι γιατι καποιες αλλες μαμαδες μου ειχαν πει πως οταν εκλειναν ραντεβου για πρωτο υπερηχο τους ελεγε η κοπελα να εχουν πιει πολυ νερο....πραγμα που εμενα δεν μου ειπαν.

επισης καρδουλα ποσων εβδομαδων ακουμε???

ευχαριστω πολυ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...