Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

VALKSP ,ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΛΕΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙMΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΚΛΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ! ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΗ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤO ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ).

ΥΓ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ? ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ , ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις πληροφορίες σας.

Μένω μακριά και μου είναι δύσκολο να πάω στα Μαιευτήρια από κοντά, τα ιδιωτικά τα είδα στο internet και θα ρωτήσω την άποψη του κου Χασιάκου την άλλη εβδομάδα που έχω ραντεβού.

Για το Αρεταίειο όμως εάν γέννησε κάποια κοπέλα πρόσφατα, θα με ενδιέφερε να μάθω τη γνώμη της γιατί τελευταία έχω ακούσει τα χειρότερα, οι τουαλέτες χάλια, δεν αλλάζουν σεντόνια......

Please πείτε μου περισσότερα εαν γνωρίζετε....

Ευχαριστώ.

ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ..ΤΝ ΓΕΝΝΑΡΗ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΥΛΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΞΑΛΟΥ ΔΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ Κ ΜΟΝΙΜΑ...

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλησπέρα . Είμαι η greek.mother και μετά απο πολύυυυυυυυ καιρό απουσίας αποφάσισα να ξαναμπώ σ'αυτή την όμορφη παρέα.

Όσον αφορά την επισκληρίδιο..., ναί τη προτιμά πάρα πολύ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι την επιβάλλει κιόλας. Απλά περιέχει μια ουσία το fentanyl,η οποία προάγει,βοηθάει "να σπάσει ο τράχηλος".Είναι μαιευτικός όρος και εννοούμε να την κατασταση εκείνη του τραχήλου που επιτρέπει και την πρόοδο ενός τοκετού...τέλος πάντων για να μη σας μπερδεύω βοηθάει τον τράχηλο να μαλακώσει,ώστε κατά την εξώθηση να έχει τη κατάλληλη ελαστικότητα, για νααποφεύγονται οι τραυματισμοί στην περιοχή.

Ένας ακόμη λογος όμως που προτιμά την επισκληρίδιο και επιμένει γι'αυτή, είναι ότι δεν βιάζεται στον τοκετό...δηλ. μια μανούλα μπαίνει να γεννήσει το πρωί και γεννάει την επόμενη μέρα ξημερώματα! Με λίγα λόγια δεν επισπεύδει τους τοκετούς, αλλά πηγαινει σύμφωνα με τους ρυθμούς της μήτρας και όχιμε τις ώρες του ιατρείου του!!!!!!!!

Δεν ξέρω πόσο σας βοήθησα,αλλά θα χαρώ πολύ να συμμετέχω ενεργά και πάλι στην παρέα σας,γιατ΄κακά τα ψέμματα μου έλλειψε πολύ!!!

Εγώ έχω 2 αγοράκια γεννημένα 2004 και 2008 αντίστοιχα!:wink:

Καλημέρα σε όλες. Μετά από μεγάλη μελέτη των σχόλιών σας για τον Χασιάκο, επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω και την δική μου άποψη. Πρόσφατα λόγω του συγκεκριμένου γιατρού? σας ενημερώνω ότι έχασα παιδί τον 5ο μήνα. Συνοπτικά σας ενημερώνω τα εξής : έιναι απαράδεκτο το ότι κουράρει εκατοντάδες μητέρες χωρίς να μπορεί να ανταπεξέλθει, στον βωμό του χρήματος. Έιναι απαράδεκτο το ότι σε στέλνει τα πρώτα ραντεβού στον Μουστακαρία χωρίς να σε ρωτήσει. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι μεταξύ τους δεν έχουν καμία συνεννόηση και έχουν τόσο εμπορευματοποιήσει την όλη διαδικασία που δεν θυμούνται καμιά περίπτωση και τις λεπτομέρειες.Ενημερώνω ότι κατα τις πρώτες εξετάσεις αίματος, απεδείχθη ότι νοσούσα από μεγαλοκυταροιό και κανείς από τους βλάκες δεν είχε δει τα υπέρογκα νούμερα των αντισωμάτων. (το έμαθα από άλλον γιατρό, δυστυχώς μετά τη απώλεια.) Κοντινή περίπτωση, σας ενημερώνω ότι παραλίγο να χάσει και εκείνη το κοριτσάκι της κατά τον τοκετό γιατί την είχε ν περιμένει με σπασμένα νερά για 14!!!!! Ώρες λόγω φόρτου εργασίας. (επενέβη ο άντρας της με απειλή και τότε αποφάσισε να την ξεγεννήσει). Είναι απαράδεκτο το ότι σε 9/10 περιπτώσεις σε στέλνει για αμνιο παρόλο τις φυσικές τιμές μόνο και μόνο για να τα τσεπώσουν (σας θυμίζω η κλινική και το πηγαδάκια - τρίο στούτζες - Χασιάκος - Μουστακαρίας -Ελευθεριάδης). Ο λόγος που ευτυχώς την γλύτωσα από αυτούς έιναι το όταν δυστυχώς μάθαμε ότι πρέπει να σταματήσω την κύση λόγω ξαφνικής εμφάνισης δυσπλασίας (μάθαμε από τον σημερινό γιατρό ότι 99% προήλθε από τις επιπτώσεις του μεγαλοκυταροιού), περίμενα 4! Ημέρες να μπορέσει να βρει κενό για να σταματήσω την κύηση. Τότε ήταν που ο άντρας μου με πήρε με το ζόρι σε άλλο γιατρό ο οποίος μέσα σε μισή ώρα από το τηλέφωνο του άντρα μου -Κυριακή, με έβαλε μέσα επειγόντως για την διαδικασία γιατί θεώρησε απαράδεκτο να περιμένω έστω και μισή ώρα για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Το τελευταίο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το ότι έκτοτε όλοι μας προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τον σύζυγο μου γιατί είναι εκτός εαυτού θέλει να του κάνει μια Επίσκεψη? γιατί μάλλον ο Χασιάκος δεν παίρνει από λόγια. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, μπορεί να είναι λίγο μαζεμένα αλλά δεν είμαι σε θέση να τα εκφράσω καλύτερα.

Καλημέρα σε όλες. Μετά από μεγάλη μελέτη των σχόλιών σας για τον Χασιάκο, επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω και την δική μου άποψη. Πρόσφατα λόγω του συγκεκριμένου γιατρού? σας ενημερώνω ότι έχασα παιδί τον 5ο μήνα. Συνοπτικά σας ενημερώνω τα εξής : έιναι απαράδεκτο το ότι κουράρει εκατοντάδες μητέρες χωρίς να μπορεί να ανταπεξέλθει, στον βωμό του χρήματος. Έιναι απαράδεκτο το ότι σε στέλνει τα πρώτα ραντεβού στον Μουστακαρία χωρίς να σε ρωτήσει. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι μεταξύ τους δεν έχουν καμία συνεννόηση και έχουν τόσο εμπορευματοποιήσει την όλη διαδικασία που δεν θυμούνται καμιά περίπτωση και τις λεπτομέρειες.Ενημερώνω ότι κατα τις πρώτες εξετάσεις αίματος, απεδείχθη ότι νοσούσα από μεγαλοκυταροιό και κανείς από τους βλάκες δεν είχε δει τα υπέρογκα νούμερα των αντισωμάτων. (το έμαθα από άλλον γιατρό, δυστυχώς μετά τη απώλεια.) Κοντινή περίπτωση, σας ενημερώνω ότι παραλίγο να χάσει και εκείνη το κοριτσάκι της κατά τον τοκετό γιατί την είχε ν περιμένει με σπασμένα νερά για 14!!!!! Ώρες λόγω φόρτου εργασίας. (επενέβη ο άντρας της με απειλή και τότε αποφάσισε να την ξεγεννήσει). Είναι απαράδεκτο το ότι σε 9/10 περιπτώσεις σε στέλνει για αμνιο παρόλο τις φυσικές τιμές μόνο και μόνο για να τα τσεπώσουν (σας θυμίζω η κλινική και το πηγαδάκια - τρίο στούτζες - Χασιάκος - Μουστακαρίας -Ελευθεριάδης). Ο λόγος που ευτυχώς την γλύτωσα από αυτούς έιναι το όταν δυστυχώς μάθαμε ότι πρέπει να σταματήσω την κύση λόγω ξαφνικής εμφάνισης δυσπλασίας (μάθαμε από τον σημερινό γιατρό ότι 99% προήλθε από τις επιπτώσεις του μεγαλοκυταροιού), περίμενα 4! Ημέρες να μπορέσει να βρει κενό για να σταματήσω την κύηση. Τότε ήταν που ο άντρας μου με πήρε με το ζόρι σε άλλο γιατρό ο οποίος μέσα σε μισή ώρα από το τηλέφωνο του άντρα μου -Κυριακή, με έβαλε μέσα επειγόντως για την διαδικασία γιατί θεώρησε απαράδεκτο να περιμένω έστω και μισή ώρα για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Το τελευταίο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το ότι έκτοτε όλοι μας προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τον σύζυγο μου γιατί είναι εκτός εαυτού θέλει να του κάνει μια Επίσκεψη? γιατί μάλλον ο Χασιάκος δεν παίρνει από λόγια. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, μπορεί να είναι λίγο μαζεμένα αλλά δεν είμαι σε θέση να τα εκφράσω καλύτερα.

Συγγνώμη αλλά γράφτηκες μόνο και μόνο για να ποστάρεις αυτό το μνμ; Επειδή ξύπνησε ο μικρός θα σου απαντήσω αργότερα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Φυσικά και γράφτηκα για να ποστάρω αυτό το μνμ. Εκτός και αν όλα τα παραπάνω δεν τα θεωρείς σημαντικά. Παρόλα αυτά για να μην μπαίνω σε άσκοπες συζητήσεις, το τι θα κρατήσεις ή όχι από τα παραπάνω είναι δικό σου θέμα.

Κοίτα δεν θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατόν να κάνεις ειδικη εξέταση για μεγαλοκυτταροοιό και να μην προσέξει κανείς οτι είχες αντισώματα, κι όταν λέω κανείς εννοώ το μικροβιολογικό κέντρο, που αν μη τι άλλο στη γνωμάτεση με κόκκινα μεγάλα γράμματα υπογραμμίζει οτιδήποτε δεν πάει καλά, ούτε η Άννα, ούτε ο Χασιάκος. Περίεργο μου φαίνεται....

Πέραν αυτού δεν σε αναγκάζει κανείς να πας στο Μουστακαρία ούτε βέβαια να επιλέξεις ως γιατρό τον Χασιάκο. Εγώ καμία εξέταση δεν έκανα στο embryocare. Πήγαινα σε άλλους γιατρούς κι όμως ο Χασιάκος δεν έφερε αντίρρηση.

Επιπλέον αυτό που ανέφερες για άμνιο δεν ισχύει. 9/10; Όχι. Ποτέ δεν σου κάνει αμνικοπαρακέντηση αν δεν υπάρχει εμφανής λόγος.

Οσον αφορά οτι σε είχε και περίμενες έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως και να'χει λυπάμαι πολύ κι εύχομαι σύντομα να σου στείλει ο Θεός ένα γερό παιδάκι.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

VALKSP ,ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΛΕΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙMΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΚΛΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ! ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΗ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤO ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ).

ΥΓ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ? ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ , ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ!

ΕΙΡΗΝΑΚΙ.... ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟΝ ΚΟ ΧΑΣΙΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΕΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΙΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ 24ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ!!!!!!!!

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ : ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΤΟ ΙΚΑ (ΕΟΠΥ) ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ 3ΚΛΙΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ(ΚΑΙ ΒΡΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 200€),ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ 900€. ΕΝΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1300€ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ 900€. ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕΣ????????

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ?????

SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!!!!!!!

κοριτσάκια καλησπέρα . Είμαι η greek.mother και μετά απο πολύυυυυυυυ καιρό απουσίας αποφάσισα να ξαναμπώ σ'αυτή την όμορφη παρέα.

Όσον αφορά την επισκληρίδιο..., ναί τη προτιμά πάρα πολύ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι την επιβάλλει κιόλας. Απλά περιέχει μια ουσία το fentanyl,η οποία προάγει,βοηθάει "να σπάσει ο τράχηλος".Είναι μαιευτικός όρος και εννοούμε να την κατασταση εκείνη του τραχήλου που επιτρέπει και την πρόοδο ενός τοκετού...τέλος πάντων για να μη σας μπερδεύω βοηθάει τον τράχηλο να μαλακώσει,ώστε κατά την εξώθηση να έχει τη κατάλληλη ελαστικότητα, για νααποφεύγονται οι τραυματισμοί στην περιοχή.

Ένας ακόμη λογος όμως που προτιμά την επισκληρίδιο και επιμένει γι'αυτή, είναι ότι δεν βιάζεται στον τοκετό...δηλ. μια μανούλα μπαίνει να γεννήσει το πρωί και γεννάει την επόμενη μέρα ξημερώματα! Με λίγα λόγια δεν επισπεύδει τους τοκετούς, αλλά πηγαινει σύμφωνα με τους ρυθμούς της μήτρας και όχιμε τις ώρες του ιατρείου του!!!!!!!!

Δεν ξέρω πόσο σας βοήθησα,αλλά θα χαρώ πολύ να συμμετέχω ενεργά και πάλι στην παρέα σας,γιατ΄κακά τα ψέμματα μου έλλειψε πολύ!!!

Εγώ έχω 2 αγοράκια γεννημένα 2004 και 2008 αντίστοιχα!:wink:

Καλημέρα,

Εγώ ρώτησα επίμονα για την επισκληρήδιο διότι φοβάμαι πολύ τις ενέσεις!!!!!Επίσης έχω άλλο ένα παιδάκι και στην πρώτη μου γέννα ήμουν πολύ τυχερή γιατί γέννησα πολύ γρήγορα και δεν χρειάστηκε να κάνω επισκληρήδιο...τράχηλος είχε μαλακώσει από νωρίς, είχα συσπάσεις, μόνο τα νερά χρείάστηκε να μου σπάσουν με τεχνιτό τρόπο.

Επειδή λοιπόν όλα είχαν πάει τέλεια, τώρα που φτάνει πάλι η ώρα το μόνο που φοβάμαι είναι η επισκληρήδιο.

ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ..ΤΝ ΓΕΝΝΑΡΗ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΥΛΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΞΑΛΟΥ ΔΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ Κ ΜΟΝΙΜΑ...

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Μια που γέννησες τόσο πρόσφατα μπορείς να μου δώσεις πιο αναλυτικές πληροφορίες???Είναι εύκολο να βρεις μονόκλινο δωμάτιο και εαν γνωρίζεις το κόστος. Το μωρό το κάνεις μπάνιο μόνη σου στην τουαλέτα του δωματίου ή σε άλλο χώρο.

Που θυλάζεις???στο δωμάτιο ή σε άλλο χώρο???

Ο κος Χασιάκος σε έβλεπε συχνά????

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρέπει επιτέλους να αποφασίσω!!!!!

Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους.

Νancy 81, λυπάμαι πολύ για την δυσάρεστη εξέλιξη της εγλυμοσύνης σου.

Μάλλον είναι και πολύ πρόσφατο το γεγονός και είσαι δικαιολογημένη να το περιγράφεις με τόση εμπάθεια προς τους γιατρούς.

Εγώ έχω γεννήσει ήδη μια φορά ακόμη σε άλλο γιατρό πριν χρόνια και τον κο Χασιάκο τον γνώρισα τους τελευταίους 8 μήνες που πήγα σε αυτόν στην 2η εγκυμοσύνη μου, θα καταθέσω λοιπόν την δική μου εμπειρία.

Καταρχήν όσες μου τον σύστησαν μου είπαν ότι έχει πάρα πολύ κόσμο και θα χρειαστεί να περιμένω στα ραντεβού.

Το ότι στο πρώτο ραντεβού θα έβλεπα τον κο Μουστακαριά το γνώριζα από τη στιγμή που έκλεισα το ραντεβού και το βρήκα φυσιολογικό να μην έχει χρόνο ο Χασιάκος για να γράφει σίδηρο και ασβέστιο και να δίνει γενικές οδηγίες (του στυλ μπορείς να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα)γιατί αυτό συμβαίνει στο 1 ραντεβού.

Για το EMBRUOCARE δεν το κρύβει ότι συνεργάζονται σου προτείνει να πας εκεί αλλά δεν σε αναγκάζει, εγώ σύγκρινα τιμές και ήταν οικονομικότερα από αλλού και επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα κάνει όλες τις εξετάσεις σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο έχω να σου πω ότι ήμουν απόλυτα ευχαριστημένη από τον κο Ελευθεριάδη διότι ήταν πολύ προσεκτικόε και αναλυτικός.

Επίσης για τα αποτελέσματα κάθε εξέτασης ενημέρωναν κατευθείαν το γραφείου του κου Χασιάκου.

Μην περιμένεις από κανέναν γιατρό να θυμάτε απέξω αναλυτικά κάθε περιστατικό, να σου αρκεί ότι τηρείται σωστό αρχείο και έχει το ιστορικό σου μπροστά του σε κάθε ραντεβού, αυτό πρέπει να συμβαίνει.

Εντύπωση λοιπόν μου κάνει που λές ότι τους ξέφυγε κάτι τόσο σημαντικό σε αρνητικό αποτέλεσμα και στο Χασιάκο και στο EMBRUOCARE ???Εμένα στο EMBRUOCARE για να μου δώσουν τηλεφωνικά αποτελέσματα έκαναν επιβεβαίωση στοιχείων!!!!!!!!!

Για την αμνιοπαρακέντηση έχω να σου πω ότι είναι θέμα ηλικίας μετά τα 35 είναι υποχρεωτική, εγώ επειδή ήμουν στο όριο δεν το θεώρησε δεδομένο εξαρχής, κάτι μικρής σημασίας που έδειξαν οι εξετάσεις τον ανάγκασε να μου πει τι λες θα την κάνεις να είμαστε 100% σίγουροι???και έτσι το αποφασίσαμε.

Για την αναμονή των 4ημερών για τη διακοπή της κύησης έχεις δίκιο, σε καταλαβαίνω, θα ήταν πολύ ψυχοφθόρο.

Εντύπωση μου κάνει πάντως πως ο καινούριος γιατρός μπόρεσε να σε δει μέσα σε λίγες ώρες????

Άσε το χρόνο να περάσει για να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Πάντως η γνώμη μου και η προσωπική μου επιθυμία είναι να έχω ένα γιατρό έμπειρο, Πανεπιστημιακό που πνίγεται στη δουλειά και ας είναι λακωνικός, παρά κάποιον να μου χαιδεύει τα αυτιά και να μου κάνει ψυχοθεραπία!!!!!!!

Σου εύχομαι ολόψυχα να συνέλθεις γρήγορα και καλή επιτυχία στην επόμενη εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!!!!!!

λυπάμαι πολύ για το μωράκι που έχασες.

Όταν ήμουν στο Άρεταίιο μία μέρα όλο το προσωπικό τον έψαχνε και μια κοπέλα που γέννησε μετά απο μένα και ήταν μέσα στην αίθουσα του τοκετού που είπε ότι μια πελάτισά του γένναγε και βάζανε πετσέτες για να μην βγει το μωρό μέχρι να έρθει ο γιατρός.

Αυτά συμβαίνουν..... δυστυχώς.

Δεν παύει όμως να είναι καλός επιστήμονας και άνθρωπος.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...