Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Mammy,τελεια ιδεα!Εγω εχω αγορακι και γεννησα τον Απριλιο του 2011.δυστυχως δεν ξερω πως να το βαλω στο πινακακι.Αν μπορει καποια Χασιακομαμα να βαλει το Χασιακοπαιδο μου μεσα;

Dimista,εγω ημουν ανυπακουη!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

'Ηθελα να ρωτήσω εαν γεννάει κάποια κοπέλα Φεβρουάριο/Μάρτιο με τον κο Χασιάκο.

Εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη με το μαιευτήριο ,δεν έχω καταλήξει εαν θα επιλέξω ιδιωτικό (Ρέα - Λητώ) ή Αρεταίειο.

Please δώστε μου πληροφορίες για βοήθεια.....

Ο κος Χασιάκος είναι εξαιρετικός ελπίζω να έχω εύκολη γέννα!!!!!

ΥΓ. Είναι πολύ υπέρ με την επισκληρίδιο ή λάθος εντύπωση έχω????

καλησπέρα! εγω έχω ένα αγοράκι και γέννησα το Μάιο με τον Χασιάκο! ουτε εγω ξερω να το βάλω στο πινακάκι αν μπορεί ένα κοριτσάκι!!!! ευχαριστώ!

dream: αγοράκι (05/2011)

kmMQp2.png

c4yvp2.png

εγώ μανουλες πήρα 15 κιλάκια στην εγκυμοσύνη το μάη γέννησα οπως είπα και Σεπτέμβρη ταχα ήδη χάσει όλαααααα!

χωρίς γυμναστική και δίαιτα, δεν έχω κανει ποτέ στη ζωή μου δεν μπορώ να μπω σε προγραμμα........μαλλον έχω καλό μεταβολισμό! θήλασα μεχρι και Αύγουστο και μου χαν μείνει 3 κιλά που τα έχασα απο αρχές Αυγουστου μεχρι τέλη Σεπτέμβρη! δε ξερω ομως πώς.....δεν έχω απαντηση ειλικρινά γιατι τρώω ό,τι μου ρθει!:rolleyes:

και οσοι με βλεπουν δεν το πιστεύουν οταν ακουν οτι έχω παιδί, γιατι πραγματικά δε μου φαίνεται καθολου.

το σώμα μου έχει επανέλθει πληρως.......σα να μην είχα ποτέ κοιλιά και 15 κιλα πανω μου..... τι να πω βρε κοριτσάκια μου αν έχει καμιά ιδέα πώς τα έχασα ας μου λύσει και μένα την απορία.

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

Εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη με το μαιευτήριο ,δεν έχω καταλήξει εαν θα επιλέξω ιδιωτικό (Ρέα - Λητώ) ή Αρεταίειο.

Δυστυχώς είναι πολύ υπέρ. Ήθελε να κάνω πριν καν αρχίσουν οι πόνοι. Μπορεί να υπάρχουν λόγοι αλλά ... διαφωνώ.

Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τον γιατρό σε ποιο προτιμάει αν είναι για ιδιωτικό (Ρεα-Λητώ)

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Κορίτσια καλησπέρα,

Κοριτσακι,κατ'αρχας με το καλο το μωρακι σου και καλη λευτερια.Το ιδιο αναποφασιστη ημουν κι εγω μεχρι ενα μηνα πριν τη γεννα.Τον γιατρουλη μας που ρωτησα το αφησε επανω μου.Ετσι,πηγα απο κοντα στο Αρεταιειο και στο Ρεα(το Λητω το ηξερα αλλα μου πεφτει παρα ποκυ μακρυα απο το σπιτι).Κανε κι εσυ μια βολτα και δες απο κοντα τα μαιευτηρια.Εγω ειχα πιασει κουβεντα και στα δυο με καποια μαια και ρωτησε και ο,τι θελεις.Εγω τελικα επελεξα το Ρεα.

Οσον αφορα την επισκληριδιο,εγω του το ειχα ζητησει απο μονη μου.Πιστευω ομως οτι δεν θα σε αναγκαζε με τιποτα να κανεις κατι που δεν θελεις.Εγω ετυχα και σε καταπληκτικο αναισθησιολογο που μου φερθηκε σαν πατερας.Συζητησε μαζι με τον γιατρο μας την οποιαδηποτε φοβια η ενσταση σου για την επισκληριδιο.

Και κοριτσια,μη με ξεχασετε.

Della:αγορακι(4ος/2011)!

Καλο βραδυ!

NXbrp3.png

Καλημερα σε ολες κοριτσια.

Tamar,εχεις ελεγξει τον θυρεοειδη;Εγω παλια ειχα παρει αρκετα κιλα κι εκανα εξετασεις και ειχα ενα θεματακι.Αν δεν το εχεις τσεκαρει,καν'το.Πηγαινε σε εναν ενδοκρινολογο να σε καθοδηγησει.Εμενα ο ενδοκρινολογος με παρακολουθουσε σε ολη την περιοδο της εγκυμοσυνης .Βεβαια,εγω πινω και χαπακια καθε πρωι αλλα νομιζω οτι δεν εχεις τιποτα να χασεις.

NXbrp3.png

Καλημερα σε ολες κοριτσια.

Tamar,εχεις ελεγξει τον θυρεοειδη;Εγω παλια ειχα παρει αρκετα κιλα κι εκανα εξετασεις και ειχα ενα θεματακι.Αν δεν το εχεις τσεκαρει,καν'το.Πηγαινε σε εναν ενδοκρινολογο να σε καθοδηγησει.Εμενα ο ενδοκρινολογος με παρακολουθουσε σε ολη την περιοδο της εγκυμοσυνης .Βεβαια,εγω πινω και χαπακια καθε πρωι αλλα νομιζω οτι δεν εχεις τιποτα να χασεις.

Παίρνω Τ4 των 50 αλλά η δική μου ενδοκρινολόγος υποστηρίζει οτι ποτέ δεν βάζουμε κιλά λόγω θυρεοειδή.

Κορίτσια, όσον αφορά την επισκληρίδιο, ο γιατρός μας είναι υπέρ όπως κι εγώ. Και ξέρω άπειρες κοπέλες που ήταν κατά και την τελευταία στιγμή παρακαλούσαν για τοπική αναισθησία αλλά ήταν πλέον πολύ αργά.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις πληροφορίες σας.

Μένω μακριά και μου είναι δύσκολο να πάω στα Μαιευτήρια από κοντά, τα ιδιωτικά τα είδα στο internet και θα ρωτήσω την άποψη του κου Χασιάκου την άλλη εβδομάδα που έχω ραντεβού.

Για το Αρεταίειο όμως εάν γέννησε κάποια κοπέλα πρόσφατα, θα με ενδιέφερε να μάθω τη γνώμη της γιατί τελευταία έχω ακούσει τα χειρότερα, οι τουαλέτες χάλια, δεν αλλάζουν σεντόνια......

Please πείτε μου περισσότερα εαν γνωρίζετε....

Ευχαριστώ.

ΧΑΣΙΑΚΟΜΩΡΑΚΙΑ

annia: κοριτσακι 10/2007, αγορακι 1/2010, αναμένεται σπορίδιο 10/9/2012

Mammy30: κοριτσάκι (07/2010)

beleive76-αγορακι 10/2010

Dimista-αγορακι (04/2011)

della-αγορακι(04/2011)

dream-αγορακι(05/2011)

Ειρηνάκι: κοριτσάκι ( 06/2011)

ionelita-kοριτσακι(06/2011)

tamar: αγοράκι (07/2011)

ANTZI-κοριτσακι(01/2012)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις πληροφορίες σας.

Μένω μακριά και μου είναι δύσκολο να πάω στα Μαιευτήρια από κοντά, τα ιδιωτικά τα είδα στο internet και θα ρωτήσω την άποψη του κου Χασιάκου την άλλη εβδομάδα που έχω ραντεβού.

Για το Αρεταίειο όμως εάν γέννησε κάποια κοπέλα πρόσφατα, θα με ενδιέφερε να μάθω τη γνώμη της γιατί τελευταία έχω ακούσει τα χειρότερα, οι τουαλέτες χάλια, δεν αλλάζουν σεντόνια......

Please πείτε μου περισσότερα εαν γνωρίζετε....

Ευχαριστώ.

Εγώ που γέννησα τον Ιούλιο μόνο τα καλύτερα έχω να σου πω. Ξενοδοχείο Α' κατηγορίας δεν είναι, αλλά για 3 μέρες μια χαρά ήταν!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...