Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Xα χα!Κι επειδή ξέρω απλά σου λέω οτι δεν του αρέσει να ψάχνουν για τη ζωή του...Είναι αδιακρισία ξέρεις...Στο κάτω κάτω ρήτησέ τον...Κι αν θέλει θα σου απαντήσει...

Ακριβώς για αυτό το λόγο... για να μην τον ρωτάμε και τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση ας μάθουμε απο δω.

Τέλος πάντων εσύ με ποιόν είσαι? Από την μία τον υπερασπέζεσαι και απο την άλλη ανακοινώνεις τι πρόβλημα αντιμετώπισε πριν λίγες μέρες.

Κορίτσια να μην μιλάμε γι αυτόν. Γνωρίζει όμως το φαν κλαμπ και δεν το έχει κλειδώσει.

ΤΑΜΑΡ με έχεις μπερδέψει.....

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ στο φαν κλαμπ γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για το γιατρό μας? Απο που κατάγεται.. πού μένει... πόσο χρονών είναι... πόσα παιδιά έχει (μόνο αυτό γνωρίζω) κτλ.

Το βιογραφικό του.... δηλαδή...

Δεν ανακοίνωσα. Απάντησα όπως μου απάντησαν....

Κι εσύ αν ρώταγες θα σου απαντούσαν. Δεν νομίζω όμως να σου έστελναν με fax το βιογραφικό του, το οποίο ωστόσο είναι αναρτημένο εδώ http://www.embryoart.gr/gr/cv/default.htm

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Δεν ανακοίνωσα. Απάντησα όπως μου απάντησαν....

Κι εσύ αν ρώταγες θα σου απαντούσαν. Δεν νομίζω όμως να σου έστελναν με fax το βιογραφικό του, το οποίο ωστόσο είναι αναρτημένο εδώ http://www.embryoart.gr/gr/cv/default.htm

Δεν σε καταλαβαίνω .... ποιοι θα μου απαντούσαν?

Ποιός θα μου έστελνε με φαξ?!

Λυπάμαι αλλά όλο αυτό έγινε γιατί στην ερώτησή μου απάντησες "τι σημασία έχει". Ας μην μου απαντούσες ούτε εσύ ούτε καμία κοπέλα αν όλα αυτά ήταν αδιάκριτα.

Έλεος!!!

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Kαλημέρα! Καλέ τί έπαθε ο δόλιος; Περαστικά του μωρέ....

...

!!!!!!!

Λυπάμαι αλλά εγώ δεν θα μίλαγα έτσι για έναν άνθρωπο που θαυμάζω και εκτιμώ απεριόριστα!!!!!

Και ας φανώ αδιάκριτη στην ταμαρ ή και σε όλες σας που ήθελα να ξερα κάτι παραπάνω για αυτόν.

Ο Θεός να τον έχει καλά. Αυτά...

EssPp2.png

R9Y0p2.png

!!!!!!!

Λυπάμαι αλλά εγώ δεν θα μίλαγα έτσι για έναν άνθρωπο που θαυμάζω και εκτιμώ απεριόριστα!!!!!

Και ας φανώ αδιάκριτη στην ταμαρ ή και σε όλες σας που ήθελα να ξερα κάτι παραπάνω για αυτόν.

Ο Θεός να τον έχει καλά. Αυτά...

Συγγνώμη αλλά πώς μίλησα; Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι η "προσβολή"...΄

Δεν είπα οτι είσαι αδιάκριτη. Αναρωτήθηκα γιατί έχουν σημασία αυτά που ρωτάς και σε παρέπεμψα στον ίδιο. Το να κάθεσαι να ψάχνεις παλιότερες δημοσιεύσεις μου είναι εξίσου περιττό και άνευ σημασίας για μένα τουλάχιστον.

Δεν θέλω να τσακωθούμε. Είμαι αρκετά φορτισμένη με τα χάλια μας...τα εθνικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Κορίτσια, χαλαρώστεεεεεεεεεε!

Ούτε η Ταμάρ είπε κάτι κακό ίσα ίσα ούτε και η believe όμως ήταν κακό που ρώτησε κάποιες πληροφορίες για τον γιατρό μας. Ήθελα κι εγώ να μάθω πόσα παιδιά έχει αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που αγαπώ και θαυμάζω. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαι αδιάκριτη! Ούτε κι εσύ believe να προσπαθείς να πιαστείς από μία λέξη της Tamar για να την πικάρεις!

Το fan club πέρα από την αγάπη του για τον κ. Χασιάκο υπάρχει για να μιλάμε για τις εμπειρίες τοκετού, εγκυμοσύνης, υπερήχων, για να λέμε τις ανησυχίες μας για τα παιδάκια μας!

Για να αλλάξω το κλίμα λοιπόν προτείνω να κάνουμε κάτι καινούργιο, να φτιάξουμε μία λίστα με τα μωράκια που έχει ξεγεννήσει ο κ. Χασιάκος (χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία όπως ημερομηνία τοκετού κτλ για να διαφυλάξουμε την ανωνυμία μας) Το ξεκινώ και συνεχίστε το όλες!!!Άντε να δούμε πόσες θα μαζευτούμε!!!

Διαφημίσεις

Ντέλλα πήρα 8.5 κιλά γιατί είμουνα υπάκουη στα λόγια του γιατρού μας.Μου είπε:Mην πάρεις πάνω από 9 κιλά και γω τον άκουσα.:lol::lol::lol:

Ντέλλα ούτε και συ πήρες πολλά.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

ΧΑΣΙΑΚΟΜΩΡΑΚΙΑ:

annia: κοριτσακι 10/2007, αγορακι 1/2010, αναμένεται σπορίδιο 10/9/2012

Mammy30: κοριτσάκι (07/2010)

beleive76-αγορακι 10/2010

Dimista-αγορακι (04/2011)

Ειρηνάκι: κοριτσάκι ( 06/2011)

ionelita-kοριτσακι(06/2011)

tamar: αγοράκι (07/2011)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...