Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Περαστικά στον γιατρό μας και να έχει πάντα υγεία!!!!!!! ειρηνάκι εγώ πήρα 23 έχασα 15 με το που γέννησα και πήρα 5 με τον θηλασμό. τώρα ξεκινάω διατροφή. πήγα επιτέλους σε διατροφολόγο. δεν γινόταν μόνη μου. φιλιά και καλό βράδυ σε όλα τα κοριτσούδια!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια νεα φερατε κοριτσια,να γινει γρηγορα καλα αλλα και να κοιταξει λιγακι και τον εαυτο του.Κοριτσια,εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 13 κιλα και τα πρωτα εφυγαν σχετικα ευκολα.Παντως,δεν πολυχολοσκαω να χασω τα τελευταια ενα δυο που εμειναν.Εχω εναν παιδαρο αγκαλια!Αληθεια βρε κοριτσια,ο γιατρος μας ποσα παιδακια να εχει κρατησει στα χερια του;Πρεπει να εχει ξεγεννησει τη μιση Αθηνα.

NXbrp3.png

Ωραια νεα φερατε κοριτσια,να γινει γρηγορα καλα αλλα και να κοιταξει λιγακι και τον εαυτο του.Κοριτσια,εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 13 κιλα και τα πρωτα εφυγαν σχετικα ευκολα.Παντως,δεν πολυχολοσκαω να χασω τα τελευταια ενα δυο που εμειναν.Εχω εναν παιδαρο αγκαλια!Αληθεια βρε κοριτσια,ο γιατρος μας ποσα παιδακια να εχει κρατησει στα χερια του;Πρεπει να εχει ξεγεννησει τη μιση Αθηνα.

Πολλές χιλιάδες παιδάκια! Καλά είναι δόξα το θεό Τον είδα χθες και σιγά σιγά συνέρχεται, αλλά η αλήθεια είναι μία. Ότι χειρουργείο κι αν κάνει χρειάζεσαι ανάρρωση και τον άνθρωπο δεν τον έχουμε αφήσει ήσυχο. Βέβαια και εμείς τι να κάνουμε αλλά... Να ναι καλά και να τον προσέχει ο Θεός. Πάντως θαυμάζω το κουράγιο του, που ακόμα κια τώρα λέει:" ακύρωσα τα ραντεβού μου κια προσπαθώ να εξυπηρετήσω εσας που γεννάτε τώρα". Θέλει κουράγιο και υπομονή με τόσο πόνο. Είναι λίγοι να μη πω ελάχιστοι οι γιατροί που το κάνουν. Του χώρου είμαι και ξέρω. Να ναι καλά και πάντα υγιής.

Καλησπέρα κορίτσια! Θα είχα την Παρασκευή ραντεβού για το τεστ-παπ αλλά μου το ακύρωσαν (λόγω της επέμβασης του γιατρού), μου είπαν πως είναι καλά και πως να κλείσω ραντεβού με τον Μουστακαρία (όπως κι έκανα).

Οπως διάβασα να γράφετε ασχολείτε με τις κοπέλες που γεννάνε, αλλά θα πρέπει να ηρεμήσει όσο γίνεται, επέμβαση έκανε. Καλά να είναι αυτός ο άγιος ανθρωπος!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! ΕΓΩ ΠΗΡΑ 18 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 10 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 7ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΛΕΝΕ ΘΕΛΕΙ 1ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ!!! ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ!!!!!

Γεια σου ειρηνάκι! Οταν θα σου έρθει η περίοδος θα χαθούν και άλλα κιλά. Στο πρώτο μου μωράκι μου ήρθε στους 3 μήνες, κάθε φορά που αδιαθετούσα ήμουν και πιο αδύνατη, μέχρι που έφτασα να είμαι πιο λεπτή από όταν έμεινα έγκυος. Τώρα στο δεύτερο μωράκι μου δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη, φαντάζομαι επειδή θηλάζω αποκλειστικά (θα γίνει 7 μηνών και 1 εβδομάδα) αλλά είναι τόση η κούραση που χάθηκαν όλα τα κιλά και ότι και να τρώω δεν παχαίνω (είχα πάρει 15). Αλλά παρόλο που έχουν χαθεί τα κιλά έχω λίγους πόντους παραπάνω, όταν θα αδιαθετήσω θα φύγουν κι αυτοί. Θα γίνεις όπως πριν, μην ανησυχείς, γυμναστική είναι αδύνατο να κάνεις, θα σου κάνει γυμναστική το μωράκι σου όταν θα ξεκινήσει να προχωράει, οπότε μην αγχώνεσαι!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Θα είχα την Παρασκευή ραντεβού για το τεστ-παπ αλλά μου το ακύρωσαν (λόγω της επέμβασης του γιατρού), μου είπαν πως είναι καλά και πως να κλείσω ραντεβού με τον Μουστακαρία (όπως κι έκανα).

Οπως διάβασα να γράφετε ασχολείτε με τις κοπέλες που γεννάνε, αλλά θα πρέπει να ηρεμήσει όσο γίνεται, επέμβαση έκανε. Καλά να είναι αυτός ο άγιος ανθρωπος!

Γεια σου ειρηνάκι! Οταν θα σου έρθει η περίοδος θα χαθούν και άλλα κιλά. Στο πρώτο μου μωράκι μου ήρθε στους 3 μήνες, κάθε φορά που αδιαθετούσα ήμουν και πιο αδύνατη, μέχρι που έφτασα να είμαι πιο λεπτή από όταν έμεινα έγκυος. Τώρα στο δεύτερο μωράκι μου δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη, φαντάζομαι επειδή θηλάζω αποκλειστικά (θα γίνει 7 μηνών και 1 εβδομάδα) αλλά είναι τόση η κούραση που χάθηκαν όλα τα κιλά και ότι και να τρώω δεν παχαίνω (είχα πάρει 15). Αλλά παρόλο που έχουν χαθεί τα κιλά έχω λίγους πόντους παραπάνω, όταν θα αδιαθετήσω θα φύγουν κι αυτοί. Θα γίνεις όπως πριν, μην ανησυχείς, γυμναστική είναι αδύνατο να κάνεις, θα σου κάνει γυμναστική το μωράκι σου όταν θα ξεκινήσει να προχωράει, οπότε μην αγχώνεσαι!

pik μου δεν ισχύει πάντα. και σε εμένα τα ίδια λέγανε αλλά δεν έγινε τίποτα μα τίποτα όμως. γι'αυτό πήρα την απόφαση και πήγα σε διατροφολόγο. θα δούμε τώρα τι θα γίνει. ο μικρός μου μπήκε στον 9ο μήνα. τώρα όσον αφορά το περπάτημα εκεί θα συμφωνήσω. εγώ έχω αρχίσει να τα βλέπω όλα:lol: χα χα!!!! πολλά φιλιά!!!!

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Ο μπέμπης μεγαλώνει!Περνάει γρήγορα ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.

Αύριο 10 μηνών.Τον πήγαμε παιδίατρο το πρωί.Είναι 7600 και 73 εκ.

Στην διατροφή του,του πρόσθεσε μπακαλιαράκι,μπρόκολο και σπανάκι στα λαχανικά του και γιαούρτι με όποια γεύση θέλω για απόγευμα.Δημητριακά ή μπισκότα.Για τα κιλά μην αγχώνεστε.Εγώ πήρα 8.5 και δεν τα έχασα πολύ γρήγορα παρόλο μόνο 8.5.Μου έχει μείνει 0.5 κιλό.Το σώμα επανέρχεται σε ένα χρόνο.Όλες θα τα χάσετε και θα είστε όπως είσασταν.

Καλό μεσημέρι και καλό ΣΚ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα κοριτσια.

Gitsvictoria,καλη επιτυχια με τη διατροφη και καλο κουραγιο.Εχω επισκεφθει στο παρελθον κι εγω αλλα εγω δεν εχω πολυ πειθαρχια.Ευχομαι να τα καταφερεις.

Dimista,σε μισω που πηρες 8,5κιλα.Απλα δεν υπαρχεις!:P

NXbrp3.png

7 μηνες μετά μου έχουν μείνει 10 κιλά. Είμαι να σκάσω...Όχι από τα κιλά αλλά από τη στενοχώρια. Ο,τι κι αν κάνω εκεί αυτά. Άσε Gitsvictoria σε καταλαβαινω.

Λέω να αρχίσω την Ατκινς ή τη Ντουκάν γιατι με τη σωστή ισορροπημένη διατροφή δεν είδα αποτελέσματα

Ο μπέμπης μου είναι 7 μηνών και 8,5 κιλά. Εμείς τρώμε και μπρόκολο, και σπανάκι και γιαούρτι. Βασικά είμαστε φαγανοί!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Εδώ στο φαν κλαμπ γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για το γιατρό μας? Απο που κατάγεται.. πού μένει... πόσο χρονών είναι... πόσα παιδιά έχει (μόνο αυτό γνωρίζω) κτλ.

Το βιογραφικό του.... δηλαδή...

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Εδώ στο φαν κλαμπ γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για το γιατρό μας? Απο που κατάγεται.. πού μένει... πόσο χρονών είναι... πόσα παιδιά έχει (μόνο αυτό γνωρίζω) κτλ.

Το βιογραφικό του.... δηλαδή...

Γιατί; Τι σημασία έχουν;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πράγματι, δεν έχουν σημασία, αλλά δεν είναι και κακό να ξέρουμε κάποια προσωπικά στοιχεία του γιατρού μας, χωρίς να γινόμαστε αδιάκριτες βέβαια... Προσωπικά, αυτά που ξέρω είναι ότι κατάγεται από την Άρτα, είναι περίπου 54 χρόνων, έχει 4 κόρες και η γυναίκα του είναι μικροβιολόγος. Το πού μένει δεν το ξέρω...

Να είναι καλά ο άνθρωπος, να χαίρεται τις κορούλες του και να του δίνει ο Θεός δύναμη να συνεχίζει το λειτούργημά του!!

Για να ειμαι ειλικρινης χαιρομαι που κι εσεις δε χασατε τα κιλα ευκολα!

Μου δινει κουραγιο. Αξιζει τον κοπο ομως!Ελπιζω ο γιατρος μας να γινει καλα και να φερνει μωρακια στον κοσμο. Δεν ειναι πολυ ωραιο που ενας τοσο καλος ανθρωπος ειναι η πρωτη επαφη των μωρων μας με τον κοσμο;;;;!!!!

Όταν θαυμάζεις κάποιον θέλεις να ξέρεις 5 πράγματα για την προσωπική του ζωή. Εσύ μάλλον τα ξέρεις και ξέρεις και πολλά ακόμα.

Xα χα!Κι επειδή ξέρω απλά σου λέω οτι δεν του αρέσει να ψάχνουν για τη ζωή του...Είναι αδιακρισία ξέρεις...Στο κάτω κάτω ρήτησέ τον...Κι αν θέλει θα σου απαντήσει...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...