Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σου Gitsvictoria .1Α χαρά είμαι και γω και ο μπέμπης.Ο μπέμπης σου θηριάκι.Τι πρόγραμμα έχει στο φαγητό του?Ο μπέμπης μου πίνει γάλα πρωί -βράδυ, μετά αυγό και φρούτα ,απόγευμα κρέμα και βράδυ γάλα.Μεσημέρι μοσχάρι με λαχανικά ή κοτόπουλο με λαχανικά.Αθήνα δεν θα ξαναγυρίσεις?

Πόσα κιλά σου έμειναν?Θα τα χάσεις μην ανησυχείς.Στον χρόνο επανέρχεται το σώμα μας.Καλό βράδυ και καλό υπόλοιπο ΣΚ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Να ευχηθω κι εγω στην προσφατη μανουλα να της ζησει το μπεμπακι της,να ειναι γερο και να ειναι κι αυτη γερη να το μεγαλωσει.

Ο γιατρουλης μας τι επαθε και εκανε χειρουργειο;Να του ευχηθουμε ο,τι κι αν ειναι να περασει γρηγορα και να γινει συντομα καλα.

Καλο Σαββατοβραδο!

NXbrp3.png

Γεια σου Gitsvictoria .1Α χαρά είμαι και γω και ο μπέμπης.Ο μπέμπης σου θηριάκι.Τι πρόγραμμα έχει στο φαγητό του?Ο μπέμπης μου πίνει γάλα πρωί -βράδυ, μετά αυγό και φρούτα ,απόγευμα κρέμα και βράδυ γάλα.Μεσημέρι μοσχάρι με λαχανικά ή κοτόπουλο με λαχανικά.Αθήνα δεν θα ξαναγυρίσεις?

Πόσα κιλά σου έμειναν?Θα τα χάσεις μην ανησυχείς.Στον χρόνο επανέρχεται το σώμα μας.Καλό βράδυ και καλό υπόλοιπο ΣΚ!

Dimista μου καλησπέρα. Χαίρομαι που είσαι καλά!!!!!!!! δεν θα έλεγα ότι είναι θηριάκι. μόνο μπουτάκια έχει και πισινό:-P!!! πάνω κάτω το ίδιο πρόγραμμα έχουμε μόνο που ακόμα δεν τρώει αυγό και ψάρι. 'όσο για τα κιλά, θα πάω σε διατροφολόγο, το αποφάσισα!!!!! καλό σ/κ!!!! φιλιά!!!!!!!

Kαλημέρα! Καλέ τί έπαθε ο δόλιος; Περαστικά του μωρέ....

Εμείς ξεκινήσαμε φαγητό κανονικά. Εσάς πόσο σας τρώνε για μεσημέρι;

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν μπορώ να χάσω γραμμάριο κι ας γουργουρίζει η κοιλιά μου...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Έχει μάθει κάποια για το Χασιάκο; Είναι καλά ο άνθρωπος; Μη μου λέτε τέτοια, γιατί στεναχωριέμαι πολύ...

Καλά εσάς τα πιτσιρίκια σας είναι μπουλαμούτσικα! Εμένα η μπέμπα μου 18 μηνών και είναι 9.200 και 80 εκατοστά. Τρώει πολύ καλά αλλά δεν κάθεται στον ποπό της... Πήγαινε έλα πήγαινε έλα από το πρωί ως το βράδυ...

Διαφημίσεις

Έχει μάθει κάποια για το Χασιάκο; Είναι καλά ο άνθρωπος; Μη μου λέτε τέτοια, γιατί στεναχωριέμαι πολύ...

Καλά εσάς τα πιτσιρίκια σας είναι μπουλαμούτσικα! Εμένα η μπέμπα μου 18 μηνών και είναι 9.200 και 80 εκατοστά. Τρώει πολύ καλά αλλά δεν κάθεται στον ποπό της... Πήγαινε έλα πήγαινε έλα από το πρωί ως το βράδυ...

Και αναρωτιόμουν πότε θα φτάσει στα αυτιά μας! Κύστη στο πάγκρεας από ότι κυκλοφορεί. Από ότι μου είπαν όλα έδειχναν ότι θα πάει καλά και πρέπει να πάει καλά!

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Oταν λες κυστη?? Ελπιζω να μην ειναι τιποτα κακο....

Χθες που ηθελα κατι παντως, η γραμματεας του μου εδωσε το κινητο της βοηθου του και μιλησα. Να σας πω ντραπηκα να ρωτησω για τον γιατρο μας...

Βρε κοριτσια,αν μαθει καποια κοπελα την πορεια του ας μας ενημερωσει.Να γινει γρηγορα καλα ο γιατρουλακος μας με τα χρυσα χερακια.

Τα κιλα της εγκυμοσυνης εμενα μου εφυγαν σχεδον ολα μονο 2 μου εμειναν.Ειχα ομως κιλα απο πριν εγω!

Παντως κοριτσια κι εμενα ο μπεμπακος μου ειναι σκετο προζυμακι!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! ΕΓΩ ΠΗΡΑ 18 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 10 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 7ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΛΕΝΕ ΘΕΛΕΙ 1ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ!!! ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ!!!!!

Μιλησα με την γραμματεα του για το ραντεβου που ειναι να κλεισω και μου ειπε να παρω ξανα την Παρασκευη για να δουμε ποτε να το κλεισουμε. Μου ειπε οτι ο γιατρος δεν δουλευει αυτη τη στιγμη και οτι λογικα θα ξεκινησει απο την εβδομαδα που μας ερχεται.

Κορίτσια καλά είναι. Στο πάγκρεας έκανε κάποια επέμβαση. Ρουτίνας. Είναι καλά!

Mιλησες με το γραφειο του??? Μακαρι να ειναι καλα βρε κοριτσια ο ανθρωπος, γιατι με το παγκρεας δεν ειναι να παιζεις... Πρεπει παντως να μειωσει τους ρυθμους εργασιας του. Θα κλαταρει στο τελος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...