Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1620 ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ...:P

Να σου ζήσει κουκλίτσα μου. Όλα θα πάνε καλά και θα έχεις σύντομα το μωρό σου κοντά σου:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1620 ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ...:P

Na το χαίρεσαι!!!!!!!

Να έχει υγεία και τύχη!!!!!

Όλα πήγαν καλά και σύντομα θα το έχεις στο σπιτάκι σας!!!!

xtZRp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια, τι κάνετε? καταρχήν καλή χρονιά και χρόνια πολλά αύριο σε αντωνίες και αντώνηδες και χρόνια πολλά μεθαύριο σε αθανασίες και θανάσηδες!! που λέτε σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μας στις 5 και τέταρτο για τέστ παπ μετά την γέννηση του γιού μου και με πήρε 8 και κάτι:-(. το θέμα είναι ότι εγώ τώρα μένω αίγιο που σημαίνει αυτόματα 2 ώρες διαδρομή και ότι είχα ένα μωρό 8 μηνών να με περιμένει. δεν μου φταίει ο γιατρός, κάθε άλλο, ο άνθρωπος είναι κύριος με κάππα κεφαλαίο. μου φταίνε οι γραμματείς που ρε φίλε σου λέω το πρόβλημα μου, βάλε με λιγο πιο πρίν απο κάποια άλλη κοπελιά...τι να πώ. το θέμα είναι ότι φτάσαμε έντεκα παρά. α συγχαρητήρια στην άντζυ και σε όλες που γίνανε μανούλες. αυτά απο εμένα. πολλά φιλιά!!!!

Διαφημίσεις

Γέννησα τον Απρίλιο του 2011 στο Λητώ με τον κύριο Χασιάκο και την Έφη Αδαμοπούλου. Προτείνω ανεπιφύλακτα την Έφη γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Η βοήθεια της είναι πολύτιμη από πριν το τοκετό με οργανωμένα μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο σπίτι σου αλλά και κατά τη διάρκεια του τοκετού. Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι με κάποιον δικό σου άνθρωπο. Μετά τον τοκετό σε βοηθάει πολύ σε ότι αφορά το θηλασμό και όχι μόνο, καθημερινά στο μαιευτήριο, αλλά μπορείς να της πεις να έρθει και στο σπίτι όταν επιστρέψεις με το καλό με το μωρό για να σου δείξει κάποια πράγματα στο χώρο σου, όπως το μπάνιο του μωρού. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να σου έλυσα την αποροία.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ginakapsi. Βλέπω οτί είναι και το πρώτο μήνυμα που έγραψες. Αν θες στείλε μου με πμ και την αμοιβή της για να έχω μια εικόνα πριν της μιλήσω.

Σε εχαριστώ και πάλι και να χαίρεσαι το μωράκι σου.

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ!!! ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΡΕΞΙΜΟ"!!!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ

ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ:-P!!!

stelka καλησπέρα ραντεβού με τον κ.Χασιάκο κλείνεις στο Ιατρείο του,πρόκειτε για εγκυμοσύνη???Το τηλ. του ιατρείου του(ώπου θα μιλήσεις με την γραμματέα του)είναι το 2106440686...

:-D

Διαφημίσεις

Ο χασιάκος είναι στο ρεα-λητω-αρεταιειο..Σαν πρώτο ραντεβού(πρώτο υπέρηχο εγκυμοσύνης)θα σε δει ο συνεργάτης του ο Κ.Μουστακαρίας...Θα τύχει φορές αργότερα να σε δει και στο ιατρείο του αλλά και στο αρεταίειο...Πόσο εβδομάδων είσαι?

:-D

Annia δεν είμαι ακόμη έγκυος. Λόγω κάποιας φαρμακευτικής θεραπείας που κάνω θα πρέπει να συλλάβω άμεσα μόλις διακόψω τη θεραπεία. Για αυτό το λόγο ψάχνω γιατρό (ακαδημαϊκό κατά προτίμηση) που να μπορέσει να με καθοδηγήσει για άμεση σύλληψη και κυρίως να γνωρίζει για την ασθένεια μου...και μετα όλα τα υπόλοιπα. Για να κλείσω ραντεβού μαζί του θα πρέπει να είμαι ήδη έγκυος?

καλησπέρα κορίτσια!!!!! σήμερα πήγαμε τον μικρό μου στην γιατρό του. είναι πλέον 8 μηνών και είμαστε 71 πόντους και 9600 κιλά. dimista τι κάνεις, όλα καλά? καλό βράδυ κοριτσούδια!!!!!!!!!!!!! ΥΣ. Τα απαίσια τα κιλά πότε θα τα χάσω? ποτέ??? για να δούμε!!!! φιλιά!!!!!

Άντζι να σου ζήσει το μωράκι σου.Αγοράκι είναι ή κοριτσάκι?Να είναι πάντα γερό και υγιή.Καλά σαράντα!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΤΕΣ ΤΝ ΠΗΡΑ ΣΠΙΤΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΕΥΧΩΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Α ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ...ΦΙΛΙΑ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...