Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Είμαι νέο μέλος και για να πω την αλήθεια ακόμα

μαθαίνω το site!!! Εχω κι εγώ μια μπέμπα 6 μηνών που βγάζει δοντάκι

και κλαίει πολυ! Την Τετάρτη έχω ραντεβού

με το γιατρό μας και ανυπομονώ να τον δω!!!

Πολλές ευχές σε όλες!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνάκι, καλωσήρθες! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Άντζη μου, μην ανησυχείς οι γιατροί ξέρουν τι κάνουν! Όλα θα πάνε τέλεια!

Κορίτσια, σας εύχομαι καλή χρονιά και το νέο έτος να φέρει υγεία και χαρές στη ζωή σας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες-όλους!Εχουμε και εμεις εναν μπέμπη που θα γεννηθεί μέχρι τέλος του μήνα!Ηθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση λόγω υποχρεώσεων να μην είναι ο κ.Χασιάκος στη γέννα και να στείλει συνεργάτη?

Καλησπέρα κορίτσια,

Παρακολουθώ το club εδώ και πολύ καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.

Έχω γεννήσει ήδη ένα αγοράκι (3ήμισι ετών)με τη βοήθεια του κου Χασιάκου και τώρα διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου (αυτή τη φορά περιμένω κοριτσάκι).

Ο πρώτος τοκετός έγινε στο Αρεταίειο, αλλά τώρα αποφάσισα να γεννήσω στο Λητώ.

Έχει γεννήσει καμιά σας στο Λητώ και ποια μαία -συνεργάτιδα του κου Χασιάκου είχε.

Στο επόμενο ραντεβού μας (αρχές Ιανουαρίου) σκοπεύω να τον ρωτήσω, αλλά θα ήθελα να έχω ήδη μια ιδέα.

Έχετε να μου συστήσετε κάποια;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες σας.

Όπως είχα γραψει και παραπάνω αναζητώ μία μαία για να γεννήσω στο Λητώ. Επανέρχομαι τώρα μια και όπως μου προτείνατε και εσείς ρώτησα τον ίδιο τον γιατρό και μου συνέστησε την Έφη Αδαμοπούλου.

Την γνωρίζει καμιά σας; Αν ναι, θα ήθελα πολύ να μου πει για την εμπειρία της και εάν έμεινε ευχαριστημένη από αυτήν τόσο κατά τον τοκετό όσο και στη συνέχεια (βοήθεια στον θηλασμό κτλ.).

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες-όλους!Εχουμε και εμεις εναν μπέμπη που θα γεννηθεί μέχρι τέλος του μήνα!Ηθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση λόγω υποχρεώσεων να μην είναι ο κ.Χασιάκος στη γέννα και να στείλει συνεργάτη?
Αυτός ο γιατρός πάντα είναι εκεί.

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Ακριβώς όπως λέει το ειρηνάκι είναι. Μάλιστα, σου δημιουργείται η εντύπως πως πρέπει να έχει 2-3 σωσίες, αφού μπορεί να είναι παντού όποτε χρειαστεί!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Γεια σας και από μένα!Καλή Χρονιά σε όλες τις μητέρες και στα μωράκια και με το καλό να γεννηθούν γερά και υγιή μωράκια το 2012 από τις κοπέλες που περιμένουν!

Είστε καλά όλες?

Εμείς 1α χαρά!Ο μπέμπης μου 9 μηνών έγινε.Έφτασε 7600 και 71 πόντους.Έκανε το εμβόλιο της ηπατίτιδας.Στην φρουτόκρεμά του προστέθηκε η μπανάνα.Το μεσημέρι του πρόσθεσε κοτόπουλο και το πρωί μαζί με την φρουτόκρεμα του έβαλε αυγό τον κρόκο.Το αυγό του αρέσει .Το κοτόπουλο δεν το τρώει με πολύ όρεξη όπως το μοσχαράκι με το οποίο τρελαίνεται.Καλό μεσημέρι σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εμείς στις 18 θα γίνουμε 7 μηνών και τρώμε φρουτόκρεμα, χορτόσουπα, κρέμα και γάλα πρωί βράδυ. Αυγό πότε θα φάμε? Άλλοι γιατροί το βαζουν στον 1 χρόνο και άλλοι νωρίτερα. Για να αποφύγουν τις αλλεργίες?

Eιρηνάκι γιατρός με γιατρός διαφέρει.Ο παιδίατρος που έχουμε του το έβαλε μόλις έκλεισε τον ένατο.Τον κρόκο τρώει μόνο.Ασπράδι μου είπε όχι.Και πολύ καλά βρασμένο.Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες σας.

Όπως είχα γραψει και παραπάνω αναζητώ μία μαία για να γεννήσω στο Λητώ. Επανέρχομαι τώρα μια και όπως μου προτείνατε και εσείς ρώτησα τον ίδιο τον γιατρό και μου συνέστησε την Έφη Αδαμοπούλου.

Την γνωρίζει καμιά σας; Αν ναι, θα ήθελα πολύ να μου πει για την εμπειρία της και εάν έμεινε ευχαριστημένη από αυτήν τόσο κατά τον τοκετό όσο και στη συνέχεια (βοήθεια στον θηλασμό κτλ.).

Γέννησα τον Απρίλιο του 2011 στο Λητώ με τον κύριο Χασιάκο και την Έφη Αδαμοπούλου. Προτείνω ανεπιφύλακτα την Έφη γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Η βοήθεια της είναι πολύτιμη από πριν το τοκετό με οργανωμένα μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο σπίτι σου αλλά και κατά τη διάρκεια του τοκετού. Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι με κάποιον δικό σου άνθρωπο. Μετά τον τοκετό σε βοηθάει πολύ σε ότι αφορά το θηλασμό και όχι μόνο, καθημερινά στο μαιευτήριο, αλλά μπορείς να της πεις να έρθει και στο σπίτι όταν επιστρέψεις με το καλό με το μωρό για να σου δείξει κάποια πράγματα στο χώρο σου, όπως το μπάνιο του μωρού. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να σου έλυσα την αποροία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...