Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας κι απο μένα...Σήμερα έχω τις μαυρες μου. Εκανα την καμπύλη ζαχάρου και δεν βγήκε καλή...Με πήρε το απογευμα η Αννα-Μαρία και μου είπε πως πρέπει να με δει διαβητολογος για να ρυθμίσω το ζάχαρο...Ηταν αναγκη να συμβεί αυτό? Κι όλες οι εξετάσεις ήταν καλές...Εχω αρχίσει και φοβάμαι...

να μη φοβάσαι! συνηθίζεται σε πολλές γυναίκες και νομίζω ρυθμίζεται με τη διατροφή. νομίζω δεν έχει επιπτώσεις στο παιδί. το μόνο που φοβούνται είναι να μη βγει πολύ μεγάλο.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγέλα μου,κι εγώ έκανα χθες την καμπύλη σαχκάρου και περιμένω αποτελέσματα!!Μη μου ανησυχείς καθόλου!!Απλώς πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου για να μη γίνει το μπεμπάκι σου ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς σε παρακαλώ και στεναχωριέται και το μωρουλίνι!!!

βρε κοριτσια οσες εχετε γεννησει με τον χασιακο,εχετε παει στο αρεταιειο η στο λητω?

Κοριτσακι, εγω εχω γεννησει κ στα 2.

Αρεταιειο πολυ καλα.

Το Λητω σκατα δε θα ξαναπηγαινα.

Στο Αρεταιειο καθαριοτητα κ εξυπηρετηση τελεια. Το μονο που δε μου αρεσε εμενα ειναι οτι δεν σου φερνουν το μωρο να το θυλασεις στο δωματιο σου πραγμα που εμενα με δυσκολεψε με την καισσαρικη αφου ημουν στο ισογειο κ η αιθουσα θυλασμου ηταν επανω κ ειχε κατι παλιες καρεκλες γραφειου να καθεσαι να θυλασεις αβολες κ ολες μαζι μεσα, ενω στην πορτα ''κρεμοντουσαν'' κ κοιτουσαν μαναδες πεθερες αντρες κ λοιποι συγγενεις. για μενα ασφικτικο κ φρικη. ηθελα την υσηχια μου..να χω κ τους πονους της καισσ...κ το αβολο ντυσιο με τις σερβιετες κλπ. κ 2 φορες που πονουσα τρελλα κ ηταν αδυνατον να ανεβω να θυλασω το μωρο δε μου το εφεραν .Το ταισαν εκεινες φυσικα. Σε ολα τ αλλα καλα. καθολου φασαρια κ κοσμο.

Στο Λητω πηγα στο τριτο μου παιδι. Μας πηγε ο Χασιακος επειδη εκεινο το καλοκαιρι ειχε παρει μικροβιο το τμημα νεογνων κ το ειχαν σφραγισει. [Μας ρωτησε αν θελουμε να παμε εκει, με μια ειδικη τιμη πακετο που ειχε εκεινος κανονισει, αλλιως αν θελαμε να παμε καπου αλλου δεν θα μπορουσε να μας ξεγεννησει κ φυσικα δεν σκεφτηκα ουτε λεπτο να φυγω απο τα χερια του Χασ.]

Εκει το εχουν συστημα με τις θερμοκοιτιδες. Βαζουν τα παιδια για πλακα. Ξερω αλλες 3 περιπτωσεις εκτος απο τη δικη μου, σε αλλη χρονικη περιοδο. Τελικα κατεληξε σε μια μανουρα το θεμα ολο. Επειδη η θερμοκοιτιδα χρεωνεται με την ημερα κλπ..δεν θελω να τα θυμαμαι αλλο.

Θα προτιμουσα το Αρεταιειο λοιπον αφου εκει ειναι κ η ''εδρα'' του.

Ελπιζω να βοηθησα. Πρεπει ομως να πω οτι στο Αρετ...γεννησα πριν απο 4 χρονια. Εχει ανακαινιστει απο οτι ξερω κ θυμαμαι οτι καποια κοπελα μεσα απο το φορουμ εχει γεννησει εκει προσφατα. Θα σου πουν τα κοριτσια που θυμουνται.

Κοριτσακι, εγω εχω γεννησει κ στα 2.

Αρεταιειο πολυ καλα.

Το Λητω σκατα δε θα ξαναπηγαινα.

Στο Αρεταιειο καθαριοτητα κ εξυπηρετηση τελεια. Το μονο που δε μου αρεσε εμενα ειναι οτι δεν σου φερνουν το μωρο να το θυλασεις στο δωματιο σου πραγμα που εμενα με δυσκολεψε με την καισσαρικη αφου ημουν στο ισογειο κ η αιθουσα θυλασμου ηταν επανω κ ειχε κατι παλιες καρεκλες γραφειου να καθεσαι να θυλασεις αβολες κ ολες μαζι μεσα, ενω στην πορτα ''κρεμοντουσαν'' κ κοιτουσαν μαναδες πεθερες αντρες κ λοιποι συγγενεις. για μενα ασφικτικο κ φρικη. ηθελα την υσηχια μου..να χω κ τους πονους της καισσ...κ το αβολο ντυσιο με τις σερβιετες κλπ. κ 2 φορες που πονουσα τρελλα κ ηταν αδυνατον να ανεβω να θυλασω το μωρο δε μου το εφεραν .Το ταισαν εκεινες φυσικα. Σε ολα τ αλλα καλα. καθολου φασαρια κ κοσμο.

Στο Λητω πηγα στο τριτο μου παιδι. Μας πηγε ο Χασιακος επειδη εκεινο το καλοκαιρι ειχε παρει μικροβιο το τμημα νεογνων κ το ειχαν σφραγισει. [Μας ρωτησε αν θελουμε να παμε εκει, με μια ειδικη τιμη πακετο που ειχε εκεινος κανονισει, αλλιως αν θελαμε να παμε καπου αλλου δεν θα μπορουσε να μας ξεγεννησει κ φυσικα δεν σκεφτηκα ουτε λεπτο να φυγω απο τα χερια του Χασ.]

Εκει το εχουν συστημα με τις θερμοκοιτιδες. Βαζουν τα παιδια για πλακα. Ξερω αλλες 3 περιπτωσεις εκτος απο τη δικη μου, σε αλλη χρονικη περιοδο. Τελικα κατεληξε σε μια μανουρα το θεμα ολο. Επειδη η θερμοκοιτιδα χρεωνεται με την ημερα κλπ..δεν θελω να τα θυμαμαι αλλο.

Θα προτιμουσα το Αρεταιειο λοιπον αφου εκει ειναι κ η ''εδρα'' του.

Ελπιζω να βοηθησα. Πρεπει ομως να πω οτι στο Αρετ...γεννησα πριν απο 4 χρονια. Εχει ανακαινιστει απο οτι ξερω κ θυμαμαι οτι καποια κοπελα μεσα απο το φορουμ εχει γεννησει εκει προσφατα. Θα σου πουν τα κοριτσια που θυμουνται.

σε ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησες αρκετα,να ρωτησω και κατι τελευταιο μετα την ναρκωση πως εισαι?κανεις πολυ ωρα να συνελθεις?κανεις εμετους κ τετοια?

Διαφημίσεις

Γέννησε η ξαδέλφη μου στο Αρεταίειο το Φεβρουάριο. Το δωμάτιό της ήταν στο ισόγειο. Το ισόγειο ανακαινίστηκε πρόσφατα και το μωρό το είχε στο δωμάτιό της μέρα νύχτα μαζί της. Οι μαίες τη βοήθησαν πολύ στο θηλασμό αλλά η ξαδέλφη μου δεν είχε όρεξη να θηλάσει, απόδειξη ότι, ενώ είχε γάλα, αποφάσισε στο μήνα πάνω να κόψει το θηλασμό.

Τέλος πάντων, αυτό είναι άσχετο. Όμως το δωμάτιο ήταν πολύ ωραίο, μεγάλο, τρίκλινο, άνετο, φωτεινό, ζεστό, βαμμένο σε ροζ χρώματα, το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό, τα χειρουργεία τέλεια.

Και η τιμή: για 5 διανυκτερεύσεις 370 ευρώ.

Νομίζω ότι αξίζει.

Γέννησε η ξαδέλφη μου στο Αρεταίειο το Φεβρουάριο. Το δωμάτιό της ήταν στο ισόγειο. Το ισόγειο ανακαινίστηκε πρόσφατα και το μωρό το είχε στο δωμάτιό της μέρα νύχτα μαζί της. Οι μαίες τη βοήθησαν πολύ στο θηλασμό αλλά η ξαδέλφη μου δεν είχε όρεξη να θηλάσει, απόδειξη ότι, ενώ είχε γάλα, αποφάσισε στο μήνα πάνω να κόψει το θηλασμό.

Τέλος πάντων, αυτό είναι άσχετο. Όμως το δωμάτιο ήταν πολύ ωραίο, μεγάλο, τρίκλινο, άνετο, φωτεινό, ζεστό, βαμμένο σε ροζ χρώματα, το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό, τα χειρουργεία τέλεια.

Και η τιμή: για 5 διανυκτερεύσεις 370 ευρώ.

Νομίζω ότι αξίζει.

γιατι συγνωμη,αλλα πληρωνεις το νοσοκομειο?δεν εχω ιδεα στα δημοσια γιατι την πρωτη μου γεννα την εκανα στο ιασω

Κορίτσια γειά σας κι απο μένα...Σήμερα έχω τις μαυρες μου. Εκανα την καμπύλη ζαχάρου και δεν βγήκε καλή...Με πήρε το απογευμα η Αννα-Μαρία και μου είπε πως πρέπει να με δει διαβητολογος για να ρυθμίσω το ζάχαρο...Ηταν αναγκη να συμβεί αυτό? Κι όλες οι εξετάσεις ήταν καλές...Εχω αρχίσει και φοβάμαι...

Aγγέλα74 μην αγχώνεσαι καθόλου και εγώ είχα σακχαρώση διαβήτη κύησης, που μου παρουσιάστηκε στο τέλος της 27ης εβδομάδας. Είναι απλά μία αντίδραση του οργανισμού που έχει " τρελλαθεί" τελείως με την εγκυμοσύνη ! Το αστείο είναι ότι μέχρι τέλους, στις απλές βιοχημικές εξετάσεις το σάκχαρό μου ήταν μονίμως στο 70 !!!!!

Τέλος πάντων, δεν είναι τίποτα, θα κάνεις δίαιτα, δηλαδή θα τρως μικρά και συχνά γεύματα, καθόλου γλυκά :mad: και αυτό για να μην γεννηθεί τεράστιο το μωρό. Εσένα ποια τιμή είναι ανεβασμένη ; Εμένα ήταν η δεύτερη τιμή, αυτή στα 60 λέπτά.

Ακολούθησα την δίαιτα που μου έδωσε η ενδοκρινολόγος που μου σύστησε ο γιατρός μας.

Τελικά το "μπισκοτοζουζουνάκι" γεννήθηκε την 38η εβδομάδα + 5 ημέρες και ήταν μόνο 2600 κιλά, τόσο μικρούλι, σαν μινιατούρα ! Ο γιατρός μας ευτυχισμένος που γεννήθηκε μικρό το μωρό, εγώ να έχω μετανοιώσει που όλο τον καιρό ακολοθούσα πιστά την δίαιτα και δεν έκανα καθόλου παρασπονδίες !

Ααααα και σε ολη την εγκυμοσύνη πήρα μόνο 8 κιλά !

γιατι συγνωμη,αλλα πληρωνεις το νοσοκομειο?δεν εχω ιδεα στα δημοσια γιατι την πρωτη μου γεννα την εκανα στο ιασω

Βέβαια και πληρώνεις το νοσοκομείο, εκτός και αν γεννήσεις με καισαρική που τα ασφαλιστικά ταμεία την θεωρούν εγχείρηση (που είναι) και δεν πληρώνεις τίποτα !

Τα ασφαλιστικά ταμεία δίνουν ένα συγκεκριμένο ποσό εφάπαξ.

Στο Αρεταίειο πέρισυ το καλοκαίρι το μονόκλινο για 5 ημέρες στοίχιζε 560 Ευρώ (περιλαμβάνονται τα πάντα, φάρμακα κλπ).

Τι ασφάλεια έχεις ;

σε ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησες αρκετα,να ρωτησω και κατι τελευταιο μετα την ναρκωση πως εισαι?κανεις πολυ ωρα να συνελθεις?κανεις εμετους κ τετοια?

Γίνεται επισκληρίδιος είτε γεννήσεις φυσιολογικά, είτε με καισαρική.

Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά, εγώ ήμουν από τις σπάνιες περιπτώσεις που έπαθα αλλεργία και εκανα εμετούς για τρεις μέρες συνέχεια !

Αλλά μην αγχώνεσαι, ήμουν η μόνη που της έτυχε αυτό στον 1ο όροφο ! Ευτυχώς είχα βρει μονόκλινο και είχα την ησυχία μου, αλλά και δεν ενοχλούσα κανέναν !

Διαφημίσεις

οντως αναλογα τον οργανισμο. σε μια ωριτσα ανανιψης εισαι οκ.

την ααααλλη μερα ειναι σαν να σ εχει πατησει τρενο, αν μιλαμε για καισσαρικη,αλλα εγω που εχω φαει 3 ''μαχαιρια'', εχω να πω οτι η καθε μια ηταν κ διαφορετικη [η αναρρωση]

Βέβαια και πληρώνεις το νοσοκομείο, εκτός και αν γεννήσεις με καισαρική που τα ασφαλιστικά ταμεία την θεωρούν εγχείρηση (που είναι) και δεν πληρώνεις τίποτα !

Τα ασφαλιστικά ταμεία δίνουν ένα συγκεκριμένο ποσό εφάπαξ.

Στο Αρεταίειο πέρισυ το καλοκαίρι το μονόκλινο για 5 ημέρες στοίχιζε 560 Ευρώ (περιλαμβάνονται τα πάντα, φάρμακα κλπ).

Τι ασφάλεια έχεις ;

ειμαι στο ικα αλλα στανταρ τηα γεννησω με καισαρικη,ετσι εκανα και στην πρωτη μου γεννα.αλλα θελω κανονικη ναρκωση τωρα

ειμαι στο ικα αλλα στανταρ τηα γεννησω με καισαρικη,ετσι εκανα και στην πρωτη μου γεννα.αλλα θελω κανονικη ναρκωση τωρα

Τότε δεν θα πληρώσεις τίποτα, τα πάντα κανονίζονται μεταξύ του ΙΚΑ και του Αρεταίειου, το πολύ-πολύ να πληρώσεις διαφορά θέσης εάν έχεις μονόκλινο.

Το ποσό που θα πληρωθείς μετά την γέννα από το ΙΚΑ, καθορίζεται από τα ένσημα που έχεις.

Όσο για το γεγονός ότι θέλεις να γεννήσεις με ολική νάρκωση, θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό μας, γιατί ξέρω ότι θέλει να ξεγεννά με επισκληρίδιο.

κοριτσια καλησπερα..ειμαι μονη στο σπιτι κ εχω τρελαθει απο την αγωνια μου...ενω ημουν μια χαρα κ ολη την ημερα σχεδον ξαπλα..σηκωθηκα κ χαζευα στο λαπτοπ...ξαφνικα αισθανομαι απο κατω να βγαινει κατι κ λεω,υγρα θα ειναι κ κοιταζω κ βλεπω καθαρο αιμα...τρεχω εντρομη στο μπανιο σκουπιζομαι κ πεφτουν κ 2-3 σταγονες καθαρο αιμα...12 το βραδυ κ ο αντρας μου ειναι νυχτα....ετρεμα ολοκληρη..σκουπιζομαι φορω σερβιετακι κ απο τοτε μεχρι στιγμης δεν εχω ξαναδει κατι...λετε να με πιασει κατι την νυχτα κ ειμαι εντελως μονη μου???τι να ειναι τωρα αυτο???κ δεν εχω τιποτα πονο στην κοιλια προς το παρον τουλαχιστον..τι να κανω ....δεν ξερω....κ που να βρω γιατρο τετοια ωρα...

κοριτσια καλησπερα..ειμαι μονη στο σπιτι κ εχω τρελαθει απο την αγωνια μου...ενω ημουν μια χαρα κ ολη την ημερα σχεδον ξαπλα..σηκωθηκα κ χαζευα στο λαπτοπ...ξαφνικα αισθανομαι απο κατω να βγαινει κατι κ λεω,υγρα θα ειναι κ κοιταζω κ βλεπω καθαρο αιμα...τρεχω εντρομη στο μπανιο σκουπιζομαι κ πεφτουν κ 2-3 σταγονες καθαρο αιμα...12 το βραδυ κ ο αντρας μου ειναι νυχτα....ετρεμα ολοκληρη..σκουπιζομαι φορω σερβιετακι κ απο τοτε μεχρι στιγμης δεν εχω ξαναδει κατι...λετε να με πιασει κατι την νυχτα κ ειμαι εντελως μονη μου???τι να ειναι τωρα αυτο???κ δεν εχω τιποτα πονο στην κοιλια προς το παρον τουλαχιστον..τι να κανω ....δεν ξερω....κ που να βρω γιατρο τετοια ωρα...

παρε στο ιατρειο ο χασιακος συνήθως είναι εκεί ή στο αρεταιειο!

μη φοβάσαι! ευχομαι όλα να πάνε καλά...

περιμένουμε νέα σου!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...