Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Jago δεν μπορώ με τίποτα να επικοινωνήσω μαζί σου.Όταν πατάω καταχώρηση απάντησης μου γράφει να γράψετε μικρότερο κείμενο.Αυτό που σου γράφω έχει μόνο 7 σειρές.Πόσο ποιο μικρό να το κάνω?Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Jago σου έστειλα τόσα πολλά pm γιατί μπορώ σε κάθε pm να γράφω 1α με 2 λέξεις.Δεν δέχεται παραπάνω.Τα έλαβες?Αν ναι,να μου το γράψεις στο forum.Ελπίζω να μπαίνεις.Καλό μεσημέρι!

Διαφημίσεις

Jago σου έστειλα τόσα πολλά pm γιατί μπορώ σε κάθε pm να γράφω 1α με 2 λέξεις.Δεν δέχεται παραπάνω.Τα έλαβες?Αν ναι,να μου το γράψεις στο forum.Ελπίζω να μπαίνεις.Καλό μεσημέρι!
Dimista έχεις pm!! Καλό μεσημέρι

Jago μου το έλαβα το pm σου ,απλά εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν το δέχεται.:-(

Γι αυτό σε ρώτησα αν μπορείς να σκεφτείς άλλο τρόπο επικοινωνίας.

Καλό βράδυ και φιλιά στην μπέμπα σου!

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? Εγώ ας πούμε καλά και το λέω αυτό γιατί απο ότι έχω διαπιστώσει ακόμα έχω συμπτώματα επιλόχειας κατάθλιψης ή τέλος πάντων κάτι απο αυτό και ας κλείνουμε σε περίπου 8 ημέρες τους 6 μήνες. Απλώς το μόνο που θέλω να προσάψω στον γιατρό μας είναι ότι δεν με ενημέρωσε πάνω σε αυτό όπως θα έπρεπε να είχε κάνει. Κατά τα άλλα ο μπεμπούλης μου έκανε την πέμπτη το 6ο εμβόλιο και είναι τώρα 8200 και 67 πόντους. Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!

Γεια σας μανούλες του fun club.Τι κάνετε?Τα μωράκια σας?Ο μπέμπης μου 11 Νοεμβρίου έγινε 7 μηνών.Έκανε την γ' δόση του πνευμονιόκκοκου και ευτυχώς ούτε κακοδιάθετος ήτανε ούτε πυρετό έκανε.Είναι 6900 και 69 πόντοι.Ξεκίνησε και τρώει φρούτα.Ξεκίνησε με πορτοκάλι και τώρα τρώει μήλο,το οποίο του αρέσει πιο πολύ από το πορτοκάλι.

Gitsvictoria 1α χαρά ο μπέμπης σου!Θηριάκι είναι.Gitsvictoria θα έλεγα να κοιτάξεις και την προσωπική σου ζωή,να βγαίνεις έξω και με τον άντρα σου.Να ξεφύγεις λίγο από το μωρό.Βοηθάει στην επιλόχεια κατάθλιψη.

Καλό βράδυ σε όλες!

κοριτσια μπορει σε εναν υπερηχο τησ 26 εβδομαδασ να φαινεται ασχημο το προφιλ του μωρου? δηλ. με μεγαλη μυτη και να σημαινει κατι κακο? π.χ. να γεννηθει με καποιο προβλημα στο προσωπο?

ο γιατρος μας αστειευτηκε με τη μυτη του μωρου μου αλλα εγω ανυσηχω. μηπως ειναι κατι αλλο απο απλως μια μεγαλη μυτη? θα φαινοταν μια δισπλασια στο προσωπο?

εγω γιατι νομιζα οτι ολα τα μωρακια εχουν αρχικα την ιδια μυτη και αργοτερα σχηματιζεται προχωρωντας προσ την εφηβεια?

ανυσηχω πραγματικα στον υπερηχο φαινεται μια μεγαλη γαμψη μυτη!!!!

ευχαριστω

Διαφημίσεις

friendly μου, με το καλό το μωράκι σου!Μην ανησυχείς καθόλου!Έχω κρατήσει κι εγώ αστείους υπέρηχους από αυτές τις εβδομάδες που τα μωράκια μας φαίνονται σαν alien. Και αν δεις τώρα την μπέμπα όχι ότι είναι δική μου αλλά είναι σαν ζωγραφιστή και έχει μια πανέμορφη μικρή μυτούλα! Ο γιατρός συνηθίζει να αστειεύεται με αυτά τα θέματα!!!

Naι παιδια κι εγω εχω τη μυτηστον υπερηχο!! Μονο που το σχολιο το εκανα η ιδια οτι μοιαζει με αλιεν το μωρο..και γελασαμε ολοι μαζι Μια χαρα ειναι η μυτουλα της τωρα..καμια σχεση με τον υπερηχο!!

xtZRp3.png

κορίτσια γειά σας!!!! έχω γράψει και εγώ πάλιά στο φόρουμ και φυσικά έχω και εγώ τον γιατρό αυτόν και δεν τον αλλάζω με τπτ με μια πολύ δύσκολη περίπτωση στην γέννα μου!

μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. θα πάει μια κουμπάρα μου στο γιατρό. θέλει να ξεκινήσει για παιδί και επειδή μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει μόνη της, αποφάσισε να τον επισκεφθει. της έκλεισαν ραντεβου (το 1ο) με τον Μουστακαρία. θέλω να ρωτήσω όσες ξέρετε, πόσο πέρνει επίσκεψη γιατί όπως καταλαβένετε δύσκολοι καιροί και πρέπει να κανονίσουν τα οικονομικά τους. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

και εγώ κάπου εκεί περίμενα, όχι πάνω από 100? πάντως. Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία και τις ευχές!!! το ξέρω οτι είναι πολύ καλός γιατί τον είχα δει στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρσι. φιλάκια

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...