Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες και μωράκια!Τι κάνετε?

Το πρωί πήγαμε τον μπεμπούλη μας παιδίατρο.Έκανε εμβόλιο .Την τρίτη δόση του pentavac.Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό.Το δέχτηκε 1α χαρά το εμβόλιο.Χαμογέλασε στον παιδίατρο!

Είναι 6400 και 67 πόντοι.Αύριο κλείνει τον 6ο μήνα και ξεκινάει κρέμες με γεύση βανίλια και θα πίνει και νερό.Περιμένω πως και πως.

Jago σου έστειλα pm.Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια και από εμένα! Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε διπλό ραντεβού στον παιδίατρο, ο Κωνσταντίνος έκανε το εμβόλιο ανεμοβλογιάς-ερυθράς κτλ και η μπέμπα το δεύτερο εμβόλιό της. Σε κανέναν μήνα σκέφτομαι να επιστρέψω στην δουλειά, θα δούμε ...

Φιλάκια!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.

Εγώ έχω ακούσει για τον Κο Χασιάκο τα καλύτερα και πήγα συστημένη από φίλη μου η οποία γέννησε στον γιατρό αυτό πριν λίγους μήνες και ήταν πολύ ευχαριστημένη.

Η γραμματέας με την οποία εγώ μίλησα μόνο δεν με έβρισε. Της ζήτησα να μου κλείσει ραντεβού και μου είπε ότι δεν μπορεί αν δεν ανέβει η χοριακή μου ( ήταν 320) ... το θεώρησα λογικό ότι ίσως επειδή ήταν νωρίς να μην υπήρχε λόγος ραντεβού καθώς ο γιατρός δεν θα μπορούσε στον υπέρηχο να δει τίποτα. Λίγες ημέρες μετά έκανα ξανά χοριακή και είχε πάει 2000 και κάτι. Πήρα ξανά τηλέφωνο αλλά αυτή την φορά τρομοκρατημένη καθώς από το πρωί είχα αρχίσει να έχω καφέ αιματάκι. Μου λέει λοιπόν για ραντεβού η συγκεκριμένη γραμματέας μετά απο 2,5 εβδομάδες ... της λέω και με το καφέ που έχω τι να κάνω μέχρι τότε και η απάντηση ήταν "να πάρετε προγεστερόνη κυρία μου αν έχετε καφέ , γεια σας" και μένω .... την ρωτάω τι είναι αυτό ? η προγεστερόνη? Και μου απαντάει... Utrogestan πρωί βράδυ , γεια σας ...και μου το κλείνει.

'Έπαθα σοκ ...πήγα στο Έλενα όπου ο εφημερεύον γιατρός με εξέτασε και με καθησύχασε ότι όλα είναι καλά. Μία εβδομάδα μετά άρχισα να έχω περισσότερο αίμα και πίρα τηλέφωνο και πάλι στο ιατρείο του κυρίου Χασιάκου και ζήτησα βοήθεια... η γραμματέας λοιπόν και πάλι δεν μου έκλεινε ραντεβού ενώ της είπα ότι είναι επείγον και μου είπε ότι θα με πάρει αυτή τηλέφωνο για το πότε θα μπορέσει κάποιος γιατρός να με δει. Αυτό το τηλέφωνο δεν ήρθε ποτέ ….πήγα απλά στο ραντεβού που μου είχαν αρχικά προγραμματίσει και συμπεριφέρονταν σαν να μην έγινε τίποτα.

Συγγνώμη για το τεράστιο μήνυμα δεν μπορούσα να είμαι πιο συνοπτική αλλά διάβαζα λίγο πριν κάποια μηνύματα σας για το προσωπικό του Κυρίου Χασιάκου και ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μου μαζί σας.

Ιωάννα μου, εύχομαι από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου!!!

Θέλουν πολύ βρωμόξυλο ορισμένες από εκεί μέσα... Κάνουν πολύ κακό στο ιατρείο του κ. Χασιάκου!!! Απορώ πώς τις κρατά ειδικά στις μέρες μας που με την κρίση ψάχνει τόσος κόσμος αξιόλογος για δουλειά!!!

Πραγματικά, μακάρι να έφθαναν στα αυτιά του κ. Χασιάκου αυτά που γράφουμε και να αλλάξει το προσωπικό που του δημιουργεί πρόβλημα!!! Πρέπει να μάθουν στην κυρία αυτή -που υποψιάζομαι ποια είναι- ότι ακόμα κι όταν υπάρχει έλλειψη χρόνου για ένα ραντεβού, δε μιλάνε έτσι σε μια γυναίκα που είναι φρεσκοεγκυούλα και αγωνιά βλέποντας καφέ αίμα στο εσώρουχό της!!!!!!!!!!!!!!!έλεος πια με την κάθε κομπλεξική που ξεσπά τα προσωπικά της νεύρα στις ασθενείς και τις εγκυμονούσες!!!

Συγγνώμη, κορίτσια, για το έντονο ύφος...

Γεια σου Ιωάννα εύχομαι όλα να είναι καλά. Θα συμφωνήσω για τις απαράδεκτες γραμματείς μερικές φορές είναι πολύ αγενείς.. Στην αρχή της προηγούμενης εγκυμοσύνης μου δε μου έκλειναν ραντεβού με τίποτα, μου είχαν σπάσει τα νεύρα γιατί όλο έλεγαν θα με ειδοποιήσουν πράγμα που δεν έκαναν ποτέ. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να πάρω τον ίδιο τον κ. Χασιάκο στο κινητό του,το σήκωσε αμέσως και μου έκλεισε επιτόπου ραντεβού για την επόμενη μέρα. Πολλές κοπέλες λένε ότι αν δεν το σηκώσει βλέπει την κλήση σου κ σε παίρνει αυτός μετά. Άλλη φορά αν δε βρίσκεις άκρη και έχεις πρόβλημα αυτόν να παίρνεις. Με το καλό το μωράκι σου!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου, εύχομαι από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου!!!

Θέλουν πολύ βρωμόξυλο ορισμένες από εκεί μέσα... Κάνουν πολύ κακό στο ιατρείο του κ. Χασιάκου!!! Απορώ πώς τις κρατά ειδικά στις μέρες μας που με την κρίση ψάχνει τόσος κόσμος αξιόλογος για δουλειά!!!

Πραγματικά, μακάρι να έφθαναν στα αυτιά του κ. Χασιάκου αυτά που γράφουμε και να αλλάξει το προσωπικό που του δημιουργεί πρόβλημα!!! Πρέπει να μάθουν στην κυρία αυτή -που υποψιάζομαι ποια είναι- ότι ακόμα κι όταν υπάρχει έλλειψη χρόνου για ένα ραντεβού, δε μιλάνε έτσι σε μια γυναίκα που είναι φρεσκοεγκυούλα και αγωνιά βλέποντας καφέ αίμα στο εσώρουχό της!!!!!!!!!!!!!!!έλεος πια με την κάθε κομπλεξική που ξεσπά τα προσωπικά της νεύρα στις ασθενείς και τις εγκυμονούσες!!!

Συγγνώμη, κορίτσια, για το έντονο ύφος...

Και δεν είσαι η μόνη που υποψιάζεσαι:confused::confused:

Κορίτσι μου αν θες πες μας να σου δώσουμε το κινητό του

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

καλησπέρα κοριτσια, τι κάνετε? σήμερα κάναμε τα δύο εμβόλια τα επαναληπτικά. στις 27 γινόμαστε 5 μηνών. προς το παρόν είμαστε 7.500 κιλά και 66 πόντους. γύρω στις 10 νοέμβρη αρχίζουμε τις κρέμες και μετά απο καμία εβδομάδα αρχίζουμε τις φρουτόκρεμες. αυτά απο εμένα. πολλά φιλιά και καλό βράδυ!!!!!!!!!!!

Γεια σου Gitsvictoria!Επέστρεψες από Αίγιο?Με το καλό να γίνει ο μπέμπης σου 5 μηνών!Είδες πόσο γρήγορα μεγάλωσε?Θηριάκι ο μπεμπούλης σου!

Με το καλό να ξεκινήσει τις κρέμες και φρουτόκρεμες.Ο μπέμπης μου ξεκίνησε κρέμες.Ξεκίνησε με 50 γρ.και έφτασε στα 125.Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σου Gitsvictoria!Επέστρεψες από Αίγιο?Με το καλό να γίνει ο μπέμπης σου 5 μηνών!Είδες πόσο γρήγορα μεγάλωσε?Θηριάκι ο μπεμπούλης σου!

Με το καλό να ξεκινήσει τις κρέμες και φρουτόκρεμες.Ο μπέμπης μου ξεκίνησε κρέμες.Ξεκίνησε με 50 γρ.και έφτασε στα 125.Καλό βράδυ!

Καλησπέρα Dimista μου. Όχι ακόμα δεν επέστρεψα απο Αίγιο και δεν με πειράζει καθόλου!!!!! όντως το μωρό μεγαλώνει με απίστευτους ρυθμούς. Πέντε μηνών γινόμαστε στις 27 του οκτωβρίου. Η γιατρός μας είπε γύρω στις 10 με 12 νοεμβρίου να ξεκινήσουμε τις κρέμες και μετά σειρά έχουν οι φρουτόκρεμες. Βλέπω ο μπεμπούλης σου μια χαρά τα πάει!!! Να μου τον φιλήσεις ειδικά στα πατουσάκια του!!! Καλό βράδυ!!!!!

Όποτε με γείωναν οι γραμματείς του έπαιρνα τον ίδιο στο κινητό. Μόνο με την Ειρήνη μπορούσα να συνεννοηθώ αλλά έφυγε προ διετίας.

Εμένα η παιδίατρος μου είπε πως αν το μωρό αναπτύσσεται φυσιολογικά θα δώσω μόνο φρουτόκρεμα. Ο μπέμπης μου σε μια εβδομάδα θα γίνει 4 μηνών και είναι 7 κιλά.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες και σε ολους.Μηκα για να ευχηθω Χρονια Πολλα στον γιατρουλη μας.Να ειναι γερος,δυνατος και ευτυχισμενος και να κανει καλα ολες τις γυναικες του κοσμου.Αν υπαρχει περιπτωση να διαβαζει ποτε αυτα που γραφονται εδω,θελω να του πω να τον εχει ο Θεουλης καλα και να αντεχει ακομα για πολλα χρονια.

Καλη σας ημερα και φιλακια στον γιατρουλη μας.

NXbrp3.png

Ρε παιδιά έχετε δει τις κοπέλες στο ιατρείο πως δουλεύουν. Τρέχουν γενικώς. Όταν είχα πρωτοπάει είχε μόνο ΜΙΑ την Αναστασία. Δεν ξέρω πόσες ώρες δουλεύουν αλλά υπάλληλοι είναι. Ούτε είναι παθιασμένες με την δουλεία ούτε καριέρα κάνουν. Ο γιατρός μας όσο κομμάτια και να είναι, είναι πάντα ΚΥΡΙΟΣ πέρα απο ΕΠΙΣΗΜΟΝΑΣ!!

EssPp2.png

R9Y0p2.png

καλησπερα κοριτσια!!!ειμαι καινουργια στο forum και θα ηθελα σας παρακαλω πολυ να με βοηθησετε!!!διανυω τον πεμπτο μηνα της εγκυμοσυνης μου και λογω τεραστιου οικονομικου προβληματος και αλλων προβληματων δεν μπορω να ακολουθησω τον γυναικολο μου ο οποιος ειναι στο ιασω!μακαρι να μπορουσα αλλα...θα σας παρακαλουσα οποια κοπελα μπορει και θελει να μου στειλει ενα π.μ το κιν τηλεφωνο του κυριου χασιακου!!!σας ευχαριστω πολυ εκ'των προτερων!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...