Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Να ρωτήσω τις πιο παλιές...O Χασιάκος δίνει απόδειξη για τα λεφτά που του δίνεις για τη γέννα?

Εγώ γέννησα το 1ο μου μαζί του αλλά δε σκέφτηκα να ζητήσω απόδειξη...στο 2ο να ζητήσω ή θα φανώ υπερβολική?

Chrissoulini καλωςήρθες στο fun club!Γέννησα τον Απρίλη και όταν πήγα και πλήρωσα μου έδωσε ο Χασιάκος απόδειξη αλλά όχι όλο το ποσό.Δεν θα φανείς υπερβολική.Δεν είναι ντροπή να ζητάμε απόδειξη.Καλό μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

καλησπέρα σε όλες σας! όπως θα διαπιστώσετε είμαι νέο μέλος που όμως παρακολουθώ πολύ καιρό το συγκεκριμένο forum, καθότι έχω κι εγώ γιατρό τον κο Χασιάκο. ΄Τον έχω γιατρό λιγότερο από 1 1/2 χρόνο περίπου και-είχα την τύχη να γεννήσω μαζί του το πρώτο μου παιδάκι πριν από 6 μήνες. Δεν θα μακρυγορήσω, όλες σας (κυρίως οι πιο παλιές "πελάτισές" του) θα έχετε τις-αδιαμφισβήτητες-εμπειρίες σας.

Εγώ ένα έχω να πω: Ο άνθρωπος είναι απλώς ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ Γιατρός!! :-) (συγχωρήστε μου τον χιουμοριστικό χαρακτηρισμό, αλλά περικλείει όλο τον απέραντο θαυμασμό μου στο πρόσωπό του).

Ναι είναι μουρτζούφλης, ναι είναι πάντα κουρασμένος, ναι έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μεγάλη πελατεία και αναμονή και επομένως ταλαιπωρία. Τον ήξερα όμως μόνο λίγους μήνες, πήγα σε εκείνον μονο μετά από μία έρευνά μου στο internet και όμως αφέθηκα στα χέρια του χωρίς κανένα δισταγμό...

καλησπέρα σε όλες σας! όπως θα διαπιστώσετε είμαι νέο μέλος που όμως παρακολουθώ πολύ καιρό το συγκεκριμένο forum, καθότι έχω κι εγώ γιατρό τον κο Χασιάκο. ΄Τον έχω γιατρό λιγότερο από 1 1/2 χρόνο περίπου και-είχα την τύχη να γεννήσω μαζί του το πρώτο μου παιδάκι πριν από 6 μήνες. Δεν θα μακρυγορήσω, όλες σας (κυρίως οι πιο παλιές "πελάτισές" του) θα έχετε τις-αδιαμφισβήτητες-εμπειρίες σας.

Εγώ ένα έχω να πω: Ο άνθρωπος είναι απλώς ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ Γιατρός!! :-) (συγχωρήστε μου τον χιουμοριστικό χαρακτηρισμό, αλλά περικλείει όλο τον απέραντο μου στο πρόσωπό του).

Ναι είναι μουρτζούφλης, ναι είναι πάντα κουρασμένος, ναι έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μεγάλη πελατεία και αναμονή και επομένως ταλαιπωρία. Τον ήξερα όμως μόνο λίγους μήνες, πήγα σε εκείνον μονο μετά από μία έρευνά μου στο internet και όμως αφέθηκα στα χέρια του χωρίς κανένα δισταγμό...

Jago καλωςήρθες.Κι εγώ έχω 1 αγοράκι που είναι περίπου 6 μηνών.Από το ίντερνετ έμαθα κι εγώ για τον Χασιάκο.Όταν τον γνώρισα από κοντά και με ανέλαβε σε όλη την εγκυμοσύνη μου και με ξεγέννησε κατάλαβα πόσο αξίζει γιατί πάντα μου φερόταν τέλεια.Αυτά που έγραψες για τον Χασιάκο συμφωνώ πολύ μαζί σου.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Διαφημίσεις

Jago καλωςήρθες.Κι εγώ έχω 1 αγοράκι που είναι περίπου 6 μηνών.Από το ίντερνετ έμαθα κι εγώ για τον Χασιάκο.Όταν τον γνώρισα από κοντά και με ανέλαβε σε όλη την εγκυμοσύνη μου και με ξεγέννησε κατάλαβα πόσο αξίζει γιατί πάντα μου φερόταν τέλεια.Αυτά που έγραψες για τον Χασιάκο συμφωνώ πολύ μαζί σου.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

απέραντό μου ΘΑΥΜΑΣΜΟ στο πρόσωπό του εννοούσα βεβαίως βεβαίως! (προς αποφυγή παρεξηγήσεων:)). Καλημέρα σας.

Καλώς σας βρήκα κορίτσια αν κ στο parents είμαι γραμμένη πολύ καιρό κ αν κ εδώ διαβάζω πολύ καιρό, τώρα αποφάσισα σα εγγραφώ κανονικά...

Η αλήθεια είναι πως τώρα στη 2η εγκυμοσύνη, σκέφτηκα μήπως να άλλαζα γιατρό για να απαλλαγώ από τις ατελείωτες ώρες αναμονής (τώρα έχω κ τον μπομπιράκο μου κ θα μου είναι πιο δύσκολο καθότι θα πρέπει να τον παίρνω μαζί μου αφού δεν έχουμε που να τον αφήσουμε).

Από την άλλη όμως, σκεπτόμενη τα ρίσκα που θα έπαιρνα με κάποιον άλλο γιατρό, να με παρατήσει στα κρύα του λουτρού, να με βάλει για καισαρική γιατί έχει να σουβλίσει το αρνί (Πάσχα αναμένεται να γεννήσω) κ άλλα τέτοια χαριτωμένα...τελικά αποφάσισα να συνεχίσω στην ασφαλή οδό που βρίσκομαι ήδη κ να μην πειραματιστώ στα καλά καθούμενα...

Εύχομαι λοιπόν όλα να πάνε καλά όπως κ στην 1η μου γέννα! :D

Καλώς σας βρήκα κορίτσια αν κ στο parents είμαι γραμμένη πολύ καιρό κ αν κ εδώ διαβάζω πολύ καιρό, τώρα αποφάσισα σα εγγραφώ κανονικά...

Η αλήθεια είναι πως τώρα στη 2η εγκυμοσύνη, σκέφτηκα μήπως να άλλαζα γιατρό για να απαλλαγώ από τις ατελείωτες ώρες αναμονής (τώρα έχω κ τον μπομπιράκο μου κ θα μου είναι πιο δύσκολο καθότι θα πρέπει να τον παίρνω μαζί μου αφού δεν έχουμε που να τον αφήσουμε).

Από την άλλη όμως, σκεπτόμενη τα ρίσκα που θα έπαιρνα με κάποιον άλλο γιατρό, να με παρατήσει στα κρύα του λουτρού, να με βάλει για καισαρική γιατί έχει να σουβλίσει το αρνί (Πάσχα αναμένεται να γεννήσω) κ άλλα τέτοια χαριτωμένα...τελικά αποφάσισα να συνεχίσω στην ασφαλή οδό που βρίσκομαι ήδη κ να μην πειραματιστώ στα καλά καθούμενα...

Εύχομαι λοιπόν όλα να πάνε καλά όπως κ στην 1η μου γέννα! :D

ελα ντε, αυτο που το πας; ο Χασιάκος από Πάσχα, Χριστούγεννα και εορτές πανττός τύπου δε γνωρίζει!! :D:D Διανυκτερεύει και εφημερεύει!

Γεια σας και από μένα!Jago να σε ρωτήσω?Πότε γέννησες και σε ποιο μαιευτήριο είσουνα?Λες να είμασταν στο ίδιο και να γεννήσαμε την ίδια ημερομηνία?

Καλό βράδυ?

γεια σου dimista, εγώ γέννησα στο Λητώ τον Απρίλιο. Να γεννήσαμε και την ίδια ημερομηνία πια, λες τέτοια σύμπτωση; ;) Εσύ;

Διαφημίσεις

γεια σου dimista, εγώ γέννησα στο Λητώ τον Απρίλιο. Να γεννήσαμε και την ίδια ημερομηνία πια, λες τέτοια σύμπτωση; ;) Εσύ;

Jago γέννησα 11 Απριλίου στο Λητώ.Πόσο Απριλίου γέννησες?Είμουνα στον τρίτο όροφο.Αγοράκι έχεις?Καλό μεσημέρι!

Jago και dream σας έστειλα απάντηση στο pm που μου στείλατε.Επειδή δεν έχω καλή σχέση με τα pm θέλω να μου πείτε αν τα λάβατε.

Τα ξαναλέμε κορίτσια!

ελήφθη και σου απάντησα! καλό βράδυ

Καλώς τα καινούργια κορίτσια!!! Έχει τα μειονεκτήματά του και τα γνωρίζουμε όλες... Είναι όμως τόσο σπουδαία και τόσο πολλά τα πλεονεκτήματά του που τα επισκιάζουν... Λέω από το 2012 να προσπαθήσω για αδελφάκι στην κόρη μου. Πάλι χωρίς αμφιβολία θα αφεθώ στα κουρασμένα, αλλά "διαστημικά" χεράκια του!!!!!!xaxaxaxaxaxaxa

Καλό ΣΚ σε όλες!!!

Καλώς τα καινούργια κορίτσια!!! Έχει τα μειονεκτήματά του και τα γνωρίζουμε όλες... Είναι όμως τόσο σπουδαία και τόσο πολλά τα πλεονεκτήματά του που τα επισκιάζουν... Λέω από το 2012 να προσπαθήσω για αδελφάκι στην κόρη μου. Πάλι χωρίς αμφιβολία θα αφεθώ στα κουρασμένα, αλλά "διαστημικά" χεράκια του!!!!!!xaxaxaxaxaxaxa

Καλό ΣΚ σε όλες!!!

xaxaxa!! ΧΑΣΙΑΚΟΣ from Space!! Με το καλό εύχομαι να έρθει όποτε θελήσεις εσύ το αδελφάκι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...