Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Το ξέρω ότι άλλες κοπέλες μένουν ευχαριστημένες από το Αρεταίειο. Ισως είναι και οι πλειοψηφία. Είναι όμως και τύχη, να τύχεις σε καλό προσωπικό και σε καλή μέρα του γιατρού. Και εγώ εκεί έκανα τον τοκετό/απόξεση, όλοι ήταν καλοί, δεν έχω παράπονο. Ο γιατρός ήταν μια χαρά.

Το ξέρω ότι το δυσάρεστο δεν θα αποτρεπόταν. Απλά σε επόμενη εγκυμοσύνη δεν ξέρω τι θα κάνω. Να ζητάω επίμονα να μιλήσω με το γιατρό? Να παίρνω μόνο στο κινητό του και αν το σηκώσει η κοπέλα που είναι μαζί του να επιμένω να μου απαντήσει αυτός?

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γιατρός μας είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, με τρομακτική εμπειρία, καθόλου φιλοχρήματος και με φοβερά προσόντα δεν παύει να είναι άνθρωπος και όχι θεός.

Ερχεται η ώρα του τοκετού (με πρόκληση στις 40 εβδομάδες και 4 μέρες).. Κι εκεί αρχίζει το δράμα μου. Έζησα 24 ώρες εγκατάλειψης και πόνου περιμένοντας την διαστολή τραχήλου. Ο γιατρός πέρασε και με είδε 4 ή 5 φορές (προφανως λογω φορτου εργασιας), δεν μου είπε σχεδον λέξη πέρα από "κάνε γρηγορα επισκληρίδιο μήπως και μαλακώσει ο τράχηλος, αλλιώς σε βλέπω για καισαρική"- καταστροφική δήλωση για την ψυχολογία μου και είναι γνωστό ότι μια από τις αιτίες που δεν προχωρά η διαστολή είναι το αγχος. Επισημαίνω ακόμα ότι η προτροπή αυτή εγινε όταν η διαστολή μου ηταν στο 1. Όπως διάβασα αργοτερα, όταν η επισκληρίδιος γινεται πολύ νωρις (πριν τη διαστολή 4) είναι παράγοντας στασιμότητας της διαστολής. Δεν ξερω κατά πόσο ισχυει- δεν είμαι γυναικολόγος, απλα το αναφερω…Αφού με επεισαν να κανω επισκληριδιο, ανακουφιστηκα λιγο από τους πόνους, αλλά μονο για λιγο. Η επιδραση του φαρμακου περνουσε αρκετα γρηγορα και τους φωναζα να μου κανουν εκ νεου δοση, η οποια παντα καθυστερουσε πολύ με αποτελεσμα να σφαδαζω από τους πονους. Μου εκαναν συνολικα νομιζω 6 δοσεις. Ολες αυτές τις ατελειωτες ωρες οι μαιες και οι ειδικευομενοι (καποιοι εκ των οποιων ηταν της ομαδας του γιατρου μας) με αγνοησαν παντελως, ερχονταν κοντα μου μονο για να μου κανουν την επωδυνη δακτυλική εξεταση και να κουνησουν αρνητικα το κεφαλι τους όταν εναγωνιως ρωτουσα για την εξελιξη της διαστολής. Στο μεταξύ εκεινοι καθονταν στον χωρο εξω από τα δωματιακια τοκετου, γελουσαν δυνατά, χαριεντίζονταν μεταξύ τους, παραγγελναν σαντουιτς και καφέδες και τα ετρωγαν μπροστα μας (σκεφτειτε ότι όταν κατεληξα να με παρουν για καισαρική ειχα συμπληρωσει 36 ωρες νηστική και χωρις νερό-περα από 2 γουλιες που μου εδωσε καποιος μετα από χιλια παρακαλια).Όσες φορες ηρθε να με δει ο γιατρος τους εβλεπε κ δεν φανηκε να παραξενευεται- προφανως ηταν συνηθισμενη τακτική. Ενιωθα τοσο μονη, τοσο ανημπορη και τοσο απελπισμενη- στο τελος ετρεχαν συνεχως τα ματια μου και να σημειωσω ότι ειμαι γενικα δυνατος και αισιοδοξος ανθρωπος που δυσκολα κλαιει. Δεν ασχολήθηκε κανεις μαζι μου, δεν μου εδωσαν καμια οδηγια για αναπνοες και τετοια και δυστυχως ειχε σταθει αδυνατον να παρακολουθησω μαθηματα ανωδυνου τοκετου, οποτε περα από οσα ειχα διαβασει δεν ειχα ιδεα!

Μία απο τα ίδια ... πέρυσι τον Οκτώβρη.

Η επισκληρίδιος δεν έπιανε.

Μου λέει κατα τις 3 το μεσημέρι (είχα μπεί την προηγούμενη στις 7 το απόγευμα) αν μέχρι τις 9 δεν έχει κατέβει πάμε για καισαρική. Αν το ήξερα τι θα τράβαγα θα πήγαινα για καισαρική απο την αρχή. Στις 7.30 μετά απο προσευχές ήρθε ο Άγγελός μου φυσιολογικά.

Τα έχω ξεχάσει όμως .... ή προσπαθώ

EssPp2.png

R9Y0p2.png

κοριτσια γειας σας και απο μενα!!

εμενα μου τον ειχαν συστησει τον συγκεκριμενο γιατρο , οντως οταν εμεινα εγκυος εκλεισα ραντεβου κτλ, αλλα οταν εφτασα εκει.....ηθελε να με εξετασει η συνεργατιδα του...ενω αυτος ηταν εκει!!!

Δεν μου αρεσουν αυτα και μαλιστα μπροστα στα μουτρα σου να σε αποφευγει!!!

ετσι λοιπον βρηκα το γιατρο μου που οχι μονο δεν σε πασαρει αλλου λογο φορτου εργασιας(που τι σημαινει αυτο φορτο εργασιας ...???αν εχεις φορτο μη με αναλαμβανεις φιλε, αλλα σηκωνει και ο ιδιος το τηλεφωνο καθε φορα!!και ας γινεται χαμος στο ιατρειο του)

αυτα ηθελα να πω ...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας και απο εμένα

εγώ νομίζω ότι οταν είσαι γιατρός ποτέ δεν μπορείς να πεις δεν αναλαμβάνω

όπως κάνουν κάποιοι που σου λένε δεν αναλαμβάνουν νέες εγκυμοσύνες

δεν είναι οποιοδήποτε επάγγελμα ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ

με ότι αυτό βέβαια συνεπάγεται λόγω φόρτου εργασίας

Xωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία κοπέλα (γι΄αυτό και δεν πρόκειται να σχολιάσω οποιαδήποτε απάντηση) όταν επιλέγει κάποια τον κ.Χασιάκο για γιατρό αν μη τι άλλο ξέρει πως έχει απίστευτη πελατεία και οι ώρες αναμονής και οι καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα. Το οτι περιμένει μέχρι τελευταία στίγμη προκειμένου να επιτευγθεί φυσιολογικός τοκετός είναι προς τιμήν του.

Εγώ μπήκα στο Αρεταίο Τετάρτη πρωί και γέννησα Σάββατο πρωί με καισαρική. Περιμέναμε μπας και μας κάνει την τιμή ο μπέμπης αλλά φαίνεται πως περνούσε καλά και δεν έλεγε να κατέβει. Μπορεί να βαρέθηκα να περιμένω αλλά ήξερα πως κάνει το καλύτερο για μένα. Μαζί του και στο πεζοδρόμιο θα γεννούσα.Ξέρει τη δουλειά του και γι' αυτό πληρώνεται. Όχι για κουβεντούλες. Εκείνη την ώρα κάποια άλλη μπορεί να κοιλοπονά!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Και γω αν και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη από το Αρεταίειο (οι συνθήκες ήταν άθλιες αλλά το μισό προσωπικό ήταν πολύ καλό, το υπόλοιπο όχι και τόσο έως κακό) από το γιατρό έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Επίσης θα ήθελα να πω πως ο γιατρός (τουλάχιστον για μενα που γνωρίζω κάποια πρράγματα λόγω επαγγέλματος) δεν είναι ούτε μαία (για να είναι παρών όλη την ώρα του Φ.Τ), ούτε Ψυχολόγος (για να μας λέει γλυκόλογα) αλλά ούτε και μάντης. Κοιτάει πρωτα απ'όλα την ασφάλεια του μωρού και της μάνας και κάποιες φορές χωρις να δίνει πολλές πολλές εξηγήσεις. Πάντως είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εμπιστοσύνη στον όποι γιατρό μας παρακολουθεί γιατι αν δεν τον εμπιστευόμαστε μπορεί αυτό να απουεί μοιραίαο. Όσο για την επισκληρήδιο είναι όντως μεγάλος fun αλλά δεν την κάνει και με το ζόρι! Και εγώ θεωρώ ότι την έφαγα άδικα αλλά στην τελική εγώ είπα το ναι.

Για μένα η αξία του φάνηκε τόσο στη δική μου όσο και στης αδερφής μου την περίπτωση αν και εκείνη δεν έμεινε ευχαριστημένη για δίαφορους λόγους που όμως στην ουσία είναι άσχετη με το ρόλο του.

Είναι γιατρός.

Όσο για την μεγάλη πελατεία του όλεσ το ξέρουν και πρέπει να επιλέγουν.

Εγώ πάντος προτιμώ να περιμένω (και ευρισκα πολύ ευχάριστω τον καφέ κατα την αναμονή και πλέον τηλεφωνώ πριν πάω γιατι ποτέ δεν ξέρεις) και να έχει ο γιατρός μου τεράαααααστεια εμπειρία παρά να κάθομαι 2 ωρες στο ιατρείο και να μιλάμε αλλά να μην έχει εμπειρία.

Αν θέλεις βρίσκεις λύσεις για όλα. Δεν κάνουν όλοι για όλους.

Τελικά το ποτήρη είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο?

uDLqp1.png

κοριτσια ποιος μιλησε για γλυκολογα και μπουρου μπουρου και προβλημα στην αναμονη?????

Εμενα και αλλη μια κοπελα εκεινη την ημερα οταν πηγαμε μας ειπε:Θα σας παρακουλουθει η συνεργατιδα μου..κ.ταδε...:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ας γράψω κι εγώ την πρώτη μου παρ'ολίγον εμπειρία με τον κύριο Χασιάκο.

Είχα σήμερα ραντεβού στις 19:00 που το είχα κλείσει απο τον Αύγουστο. Εφυγα απο τη δουλειά μου νωρίτερα για να προλάβω να έρθω σπίτι να κάνω ένα ντους να πάω καθαρή. Ξεκινάω λοιπόν απο την Πάρνηθα για να πάω Αμπελόκηπους. Και πάω στο ραντεβού μου και γίνεται η εξής συζήτηση με την γραμματέα του......

-ο κύριος Χασιάκος δεν είναι εδώ. Επρεπε να φύγει, αν θέλετε να βάλουμε ενα νέο ραντεβού αλλιώς μπορεί να σας δει η συνεργάτιδα του. (το πρώτο εγκεφαλικό)

-νέο ραντεβού για πότε?

-τον άλλο μήνα (παθαίνω το δεύτερο εγκεφαλικό)

-εντάξει θα περιμένω τη συνεργάτιδα του (ήταν ήδη 4 γυναίκες στο σαλόνι)

-ωραία, θέλετε να πάτε για έναν καφέ και να σας πάρω τηλέφωνο όταν έρθει η σειρά σας?

-σε πόση ώρα δηλαδή?

-σε μιάμιση με δύο ώρες....

-μπορώ να περιμένω εδω?

-ναι , καθίστε...

αφού έκατσα ένα λεπτό λέω

-το νέο ραντεβού για πότε θα είναι?

-για 2 Οκτώβρη...

-κλείστε το, αλλά αν είναι να έρθω πάλι τσάμπα να με πάρετε να με ενημερώσετε!

Ηταν απαράδεκτη που δεν με πήρε ένα τηλέφωνο να μου πει οτι ο γιατρός έφυγε. Ημουν προετοιμασμένη οτι θα περιμένω ώρες, αλλά για το Χασιάκο όχι για την υπάλληλο του!!! Εκανα τόσο δρόμο για το τίποτα!

Εχω σκοπό στην πρώτη του μήνα να πάρω τηλέφωνο για να φιξάρω το ραντεβού και να προειδοποιήσω να μην συμβεί το ίδιο.

Είπα να πάω εκεί γιατί έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για το Χασιάκο και απο εδώ και απο γνωστούς μου, αλλά όχι κι έτσι....

Manoulina μου, σε καταλαβαίνω απολύτως γιατί μου έχει τύχει κι εμένα δύο φορές, τη μία φορά όταν ήμουν έγκυος και τη δεύτερη φορά όταν πήγα για το τεστ παπ μετά τη γέννα. Επειδή οι τοκετοί του κ. Χασιάκου είναι πάρα πολλοί και το πρόγραμμά του αμφίβολο μου έγινε μάθημα και πάντα παίρνω ένα τηλέφωνο πριν ξεκινήσω...

Άσχετο: Η καινούργια συνεργάτιδά του είναι εξαιρετικός άνθρωπος! Την πήρα τηλέφωνο για μία ουρολοίμωξη που έπαθα και ήταν απίστευτα ευγενική και κατατοπιστική!!! Χαίρομαι που επέλεξε έναν ευγενικό άνθρωπο στο πλευρό του ο κ. Χασιάκος, γιατί η αλήθεια είναι ότι στις γραμματείς του δεν έχει κάνει το ίδιο, ειδικά μία μελαχρινή με γυαλιά είναι απίστευτα αγενής,δε σέβεται το χώρο στον οποίο εργάζεται και απορώ πώς την κρατά ο Χασιάκος, όταν κρα κάνουν για δουλειά τόσοι άνθρωποι με προσόντα!!! Να εξαιρέσω μία κοπέλα καστανόξανθη που έχει παιδάκι που είναι εξαιρετικό κορίτσι και τη μελαχρινή κοπέλα που την έχει μέσα όταν μας εξετάζει!!!

Δε με νοιάζει που έχει τόσες γυναίκες- δεν είναι τυχαίο-, δε με νοιάζει να με αγριοκοιτάξει, να μου πει ό,τι θέλει! Αν μου στείλει ο θεός δεύτερο παιδί δεν εμπιστεύομαι το σώμα μου και το παιδί μου σε κανέναν άλλο γιατρό παρά μόνο στον Χασιάκο!!!!

Όταν πηγαίνουν τόσες απελπισμένες γυναίκες να αποκτήσουν παιδί επειδή έχουν ακούσει καλά λόγια ότι είναι επιστήμονας και τίμιος τι να κάνει? Να τους πει? Φύγε εσύ έλα εσύ??

Γι' αυτό γίνεται ο κακός χαμός!!!

Όσο για τους συνεργάτες που έχει πιστεύω ότι το κάνει για να γλιτώσει τους πρώτους υπερήχους, να κερδίσει κάποια ραντεβού και να αναλάβει τοκετούς για τους οποίους άλλωστε φημίζεται! Όταν έμεινα έγκυος με είδε μέχρι να χτυπήσει η καρδούλα ο κ. Μουστακαρίας. Μετά έκανα την αυχενική μου και μετά στην 17η εβδομάδα άρχισε να με βλέπει ο Χασιάκος. Γιατί να νιώσω άσχημα όταν βρισκόμουν υπό την προστασία τόσων γιατρών? Χασιάκου, Μουστακαρία, Ελευθεριάδη! Ασφάλεια ένιωθα!

Από εκεί και πέρα, όπως είπε και μια κοπέλα, όταν κάποια πηγαίνει στο Χασιάκο ξέρει ποιο έιναι το μείον του: οι πολλές ασθενείς και επίτοκες! Προτιμώ να πάω σ' έναν γιατρό που είναι για τα δύσκολα γιατί έχει πολλή μεγάλη εμπειρία παρά να πάω σ' έναν άλλο που έχει άπλετο χρόνο να ασχολείται μαζί μου, επειδή ακριβώς βρίσκεται στην προσπάθεια να μάθει και να γεμίσει εμπειρία...

Διαλέγουμε και παίρνουμε... τα υπέρ και τα κατά!!!

κοριτσια ειναι πως το βλεπει ο καθενας!!

εγω για παραδειγμα τις πρωτες βδομαδες της εγκυμοσυνης μου ηθελα το ΓΙΑΤΡΟ μου!!!

Μετα την αυχενικη η γυναικα ηρεμει ...

Ενταξει ειναι πολυ αντικειμενικο αυτο!!Οπως νιωθει η καθε γυναικα κοριτσια!!!

Ο καθε γιατρος εχει τα κατα και τα υπερ...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Αν βοηθάει κι εγώ έτσι αισθάνομαι :)

Ποια κρεμούλα σου έδωσε η παιδίατρος;

tamar μου καλησπέρα. Μου έδωσε την μουντιζάλ αλλά μου έχει γράψει και την πανσοράλ αλλά δεν την είχε το φαρμακείο. η πρώτη μυρίζει ούζο!!!! γειά μας!!!!!:tongue:

Κορίτσια έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τον κο Χασιάκο.Αν κάνω και δεύτερο παιδί πάλι εκεί θα πάω.Και ας περιμένω και 1α με 2 ώρες όπως περίμενα.Ο λόγος που πηγαίνουν πολλές γυναίκες είναι επειδή είναι πολύ καλός γιατρός.Όσες φορές πήγα στο ιατρείο του πάντα ο κος Χασιάκος με εξέταζε.Και όταν έκλεινα ραντεβού για τον επόμενο υπέρηχο 1α κοπέλα που είναι στην γραμματεία μου έλεγε να πάρω τηλ. πριν πάω γιατί ο κος Χασιάκος μπορεί να λείπει.Μόνες κάποιες εξετάσεις γίνανε με τον Ελευθεριάδη.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...