Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

μερικες φορες δεν προλαβαινουν κιολας αν ο γιατρος έφυγε λιγο νωρίτερα

ασε που πονταρουν μηπως θες να σε δει η συνεργάτιδά του

εγώ τον έχω γιατρό μια δεκαετία και βάλε και έχω να πω πως από τότε μέχρι σήμερα το γραφείο έχει οργανωθεί άψογα

παλιά ούτε που σου επέστρεφαν τηλεφώνημα, τι να προλάβουν μία και δύο κοπέλες που είχε, τώρα μία εξέταση να στείλεις αμέσως να σε ενημερώσουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο. Είμαστε πλέον 2,5 μηνών και έφτασε και για εμάς αυτή η κρίσιμη ώρα. Ως τώρα είναι καλά. Μόνο που δεν είχε όρεξη για φαγητό. Ελπίζω πάντως να μην μου ανεβάσει πυρετό...

Δεν συμφωνώ με την παιδίατρό σας που σας είπε να κάνει 2 φορές την βδομάδα.Κάθε μέρα πρέπει να κάνουν κακάκια τα παιδιά.Ε.

Δεν είναι απαραίτητο. Η ξαδελφούλα μας είναι δυσκοίλια και κάνει 1 φορά την εβδομάδα. Η παιδίατρος της είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΟΤα 10 επιπλέον κιλά που έχω απο την εγκυμοσύνη παραμένουν ακλόνητα παρόλο που προσέχω. Βέβαια δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος οπότε περιμένω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αυτά τα νέα απο εμένα.

Μία από τα ίδια. Και παρόλο που μου ήρθε περίοδος (μιλάμε για απίστευτη ροή 6 μέρες σερί) δεν έχασα γραμμάριο...:(

blue velvet καλησπέρα. Καλέ σε λίγο γινόμαστε 4 μηνών. Έχει αρχίσει εδώ και ένα μήνα και σήμερα ήταν η αποκορύφωση. Επί 3 ώρες γκρίνιαζε και χτυπιόταν απο τα ούλα. Την δευτέρα που θα πάω στην παιδίατρο για το τρίτο εμβόλιο θα της πώ να μας δώσει κάτι διότι με βλέπω με λεξοτανίλ. Δεν πάει άλλο. Φιλάκια!

Μη μου λες τέτοια. Δεν θα το αντέξω να βλέπω δάκρυα στα μαγουλάκια του. Οι κρίκοι οδοντοφυίας δεν κάνουν τίποτα;

Ας γράψω κι εγώ την πρώτη μου παρ'ολίγον εμπειρία με τον κύριο Χασιάκο....Εκανα τόσο δρόμο για το τίποτα!

Εχω σκοπό στην πρώτη του μήνα να πάρω τηλέφωνο για να φιξάρω το ραντεβού και να προειδοποιήσω να μην συμβεί το ίδιο.

Είπα να πάω εκεί γιατί έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για το Χασιάκο και απο εδώ και απο γνωστούς μου, αλλά όχι κι έτσι....

Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ κι ας ακουστεί ωμό. Θα συνηθίσεις!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα! Σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο. Είμαστε πλέον 2,5 μηνών και έφτασε και για εμάς αυτή η κρίσιμη ώρα. Ως τώρα είναι καλά. Μόνο που δεν είχε όρεξη για φαγητό. Ελπίζω πάντως να μην μου ανεβάσει πυρετό...

Δεν είναι απαραίτητο. Η ξαδελφούλα μας είναι δυσκοίλια και κάνει 1 φορά την εβδομάδα. Η παιδίατρος της είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μία από τα ίδια. Και παρόλο που μου ήρθε περίοδος (μιλάμε για απίστευτη ροή 6 μέρες σερί) δεν έχασα γραμμάριο...:(

Μη μου λες τέτοια. Δεν θα το αντέξω να βλέπω δάκρυα στα μαγουλάκια του. Οι κρίκοι οδοντοφυίας δεν κάνουν τίποτα;

Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ κι ας ακουστεί ωμό. Θα συνηθίσεις!

tamar μου καλησπέρα. που λές μου ήρθε περίοδος και στο λέω γιατί είδα το σχόλιο σου περί κιλών που έκανα. Δηλαδή δεν θα χάσω ούτε γραμμάριο?:( τα νεύρα μου:mad:!!!!! όσο αφορά τον μικρούλη, πήρα τηλέφωνο την γιατρό και μου έδωσε μια κρέμα που μυρίζει ούζο η οποία κάνει και για στοματίτιδες κλπ, και είναι πολύ καλύτερα προς το παρόν. επίσης θα ήθελα να πώ πως όλες οι κυρίες της σόουμπιζζζζ όταν μένουν έγκυοι ή παίρνουν το πολύ 12 κιλά, τουλάχιστον έτσι λένε και μακάρι να έπαιρνα και εγώ τόσα ή όταν παίρνουν απο 18 κιλά και πάνω τα χάνουν όλα σε χρόνο ρεκόρ και λένε πως θηλάζουν. Μπορεί κάποιος, κάποια να μου εξηγήσει. Γιατί αισθάνομαι εξωγήινη!!!!

Κορίτσια ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος!Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πόσο περίπου κοστίζει μια γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο(μαζί με αμοιβή γιατρού)?¨Εχω ακούσει πάαααααρα πολλά καλά λόγια για τον κ Χασιάκο!Μπορεί κάποια κοπέλα που τον είχε να μου στείλει πμ ποιά είναι περίπου η αμοιβή του?Δεν θέλω να φέρω καμία σε δύσλκολη θέση αλλά δεν έχω ιδέα κ δεν ξέρω ποια αμοιβή θα πρέπει να μου φανεί λογική κ ποιά όχι πχ μιλάμε για 3000 περίπου:rolleyes:, σε δημόσιο πάντα νοσοκομείο, ή λιγότερα:tongue:???Ιδέα δεν έχω.........δεν περίμενα τόσο δύσκολο σημείο η εύρεση του κατάλληλου γιατρού:-)Ευχαριστώωωωωωω

Διαφημίσεις

Mπουρμπουλήθρα καλωςήρθες στην παρέα μας!Στο σωστό μέρος ήρθες αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί γέννησα στο Λητώ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Ευχαριστώωωωω dimista!Καλώς σας βρήκα!!:tongue:Πάντως όποια κοπέλα ξέρει ας ρίξει λίγο "φώς"!

tamar μου καλησπέρα. που λές μου ήρθε περίοδος και στο λέω γιατί είδα το σχόλιο σου περί κιλών που έκανα. Δηλαδή δεν θα χάσω ούτε γραμμάριο?:( τα νεύρα μου:mad:!!!!! όσο αφορά τον μικρούλη, πήρα τηλέφωνο την γιατρό και μου έδωσε μια κρέμα που μυρίζει ούζο η οποία κάνει και για στοματίτιδες κλπ, και είναι πολύ καλύτερα προς το παρόν. επίσης θα ήθελα να πώ πως όλες οι κυρίες της σόουμπιζζζζ όταν μένουν έγκυοι ή παίρνουν το πολύ 12 κιλά, τουλάχιστον έτσι λένε και μακάρι να έπαιρνα και εγώ τόσα ή όταν παίρνουν απο 18 κιλά και πάνω τα χάνουν όλα σε χρόνο ρεκόρ και λένε πως θηλάζουν. Μπορεί κάποιος, κάποια να μου εξηγήσει. Γιατί αισθάνομαι εξωγήινη!!!!

Αν βοηθάει κι εγώ έτσι αισθάνομαι :)

Ποια κρεμούλα σου έδωσε η παιδίατρος;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Koριτσια καλημερα.

Σε λιγες μερες μπαινω στον 7ο και εχω αρχισει να σκεφτομαι αν θα γεννησουμε στο Λητω ή στο Αρεταιειο. Καμια γνωμη? Στο Λητω ποσο παει ο φυσιολογικος και ποσο η καισαρικη? Ασφαλεια εχω ΤΕΒΕ, οποτε δε ξερω τι καλυπτει στο Αρεταιειο. Στο δημοσιο δεν αφηνουν και τον μπαμπα μεσα την ωρα του τοκετου. Αληθεια... ο Χασιακος αφηνει τον μπαμπα μεσα στο Λητω? Ρουμινγκ ιν εχει το Λητω? Ωρες επισκεπτηριου?

Γεια σας κορίτσια !!!Είμαι στη 13 βδομάδα και δυστυχώς πρέπει να κάνω περίδεση!!!Αν κάποια κοπέλα έχει κάνει περίδεση με τον Κο Χασιακο θέλω να μου δώσει τα φώτα της!!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Blue velvet γέννησα στο Λητώ με καισαρική και πλήρωσα 1700.Τον άφησαν για λίγο τον άντρα μου ώρα τοκετού.Rooming in έχει το Λητώ.΄Ωρες επισκεπτηρίου έχει 18:00-21:00.To πρωί δεν θυμάμαι.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Gitsvictoria όσο μπορείτε να μείνετε Αίγιο.Μεγάλωσε πολύ ο μπέμπης σου!Θηριάκι έγινε!

Εγώ ραντεβού έχω 21/11.Κρίμα,γιατί φανταζόμουνα ότι θα συναντιόμασταν.Καλό μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος. Καταφέρνω να γράψω σχεδόν ένα χρόνο μετά τον τοκετό κυριως για να το βγάλω από μέσα μου- όχι για να κατηγορήσω τον γιατρό ή το νοσοκομείο (Αρεταίειο). Ο γιατρός μας είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, με τρομακτική εμπειρία, καθόλου φιλοχρήματος και με φοβερά προσόντα δεν παύει να είναι άνθρωπος και όχι θεός όπως τον περιγράφει πλήθος γυναικών. Επισημαίνω λοιπόν απλώς ότι ως άνθρωπος μπορεί να κάνει και λάθη ή παραλείψεις και πρεπει να του τα συγχωρουμε.

Θα περιγράψω όσο πιο σύντομα μπορώ:

Είμαι υπέρμαχος του Φ.Τ, έκανα τα ΠΑΝΤΑ για να το καταφέρω-διάβασα βιβλία, ενημερώθηκα, έψαξα και βρήκα γιατρό που να κάνει καισαρική μόνο σε απόλυτη ανάγκη (και το συζήτησα μαζί του κατ επανάλειψη)αν και ζω στην επαρχία και δεν είχα σπίτι να μένω στην Αθήνα. Καταλαβαίνετε τι τράβηξα και πόσα ξόδεψα για να ανεβοκατεβαίνω Αθήνα και για να μείνω Αθήνα 1 μήνα μέχρι τελικά να γεννήσω...

Ερχεται η ώρα του τοκετού (με πρόκληση στις 40 εβδομάδες και 4 μέρες).Νομίζω είχα περιθώριο να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα μιας και είχα όλα τα προ-συμπτώματα έναρξης τοκετού. Μπαίνω στην αίθουσα τοκετού 7 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα αλλά παρόλα αυτά με καλή διάθεση και τη σιγουριά ότι θα γεννήσω φυσιολογικά. Κι εκεί αρχίζει το δράμα μου. Έζησα 24 ώρες εγκατάλειψης και πόνου περιμένοντας την διαστολή τραχήλου. Ο γιατρός πέρασε και με είδε 4 ή 5 φορές (προφανως λογω φορτου εργασιας), δεν μου είπε σχεδον λέξη πέρα από "κάνε γρηγορα επισκληρίδιο μήπως και μαλακώσει ο τράχηλος, αλλιώς σε βλέπω για καισαρική"- καταστροφική δήλωση για την ψυχολογία μου και είναι γνωστό ότι μια από τις αιτίες που δεν προχωρά η διαστολή είναι το αγχος. Επισημαίνω ακόμα ότι η προτροπή αυτή εγινε όταν η διαστολή μου ηταν στο 1. Όπως διάβασα αργοτερα, όταν η επισκληρίδιος γινεται πολύ νωρις (πριν τη διαστολή 4) είναι παράγοντας στασιμότητας της διαστολής. Δεν ξερω κατά πόσο ισχυει- δεν είμαι γυναικολόγος, απλα το αναφερω…Αφού με επεισαν να κανω επισκληριδιο, ανακουφιστηκα λιγο από τους πόνους, αλλά μονο για λιγο. Η επιδραση του φαρμακου περνουσε αρκετα γρηγορα και τους φωναζα να μου κανουν εκ νεου δοση, η οποια παντα καθυστερουσε πολύ με αποτελεσμα να σφαδαζω από τους πονους. Μου εκαναν συνολικα νομιζω 6 δοσεις. Ολες αυτές τις ατελειωτες ωρες οι μαιες και οι ειδικευομενοι (καποιοι εκ των οποιων ηταν της ομαδας του γιατρου μας) με αγνοησαν παντελως, ερχονταν κοντα μου μονο για να μου κανουν την επωδυνη δακτυλική εξεταση και να κουνησουν αρνητικα το κεφαλι τους όταν εναγωνιως ρωτουσα για την εξελιξη της διαστολής. Στο μεταξύ εκεινοι καθονταν στον χωρο εξω από τα δωματιακια τοκετου, γελουσαν δυνατά, χαριεντίζονταν μεταξύ τους, παραγγελναν σαντουιτς και καφέδες και τα ετρωγαν μπροστα μας (σκεφτειτε ότι όταν κατεληξα να με παρουν για καισαρική ειχα συμπληρωσει 36 ωρες νηστική και χωρις νερό-περα από 2 γουλιες που μου εδωσε καποιος μετα από χιλια παρακαλια).Όσες φορες ηρθε να με δει ο γιατρος τους εβλεπε κ δεν φανηκε να παραξενευεται- προφανως ηταν συνηθισμενη τακτική. Ενιωθα τοσο μονη, τοσο ανημπορη και τοσο απελπισμενη- στο τελος ετρεχαν συνεχως τα ματια μου και να σημειωσω ότι ειμαι γενικα δυνατος και αισιοδοξος ανθρωπος που δυσκολα κλαιει. Δεν ασχολήθηκε κανεις μαζι μου, δεν μου εδωσαν καμια οδηγια για αναπνοες και τετοια και δυστυχως ειχε σταθει αδυνατον να παρακολουθησω μαθηματα ανωδυνου τοκετου, οποτε περα από οσα ειχα διαβασει δεν ειχα ιδεα! Στα φορουμ ειχα διαβασει ότι οι μαιες στην αιθουσα τοκετου στο Αρεταιειο είναι κοντα σου και στηριχτηκα σε αυτό….Μεγαλο λαθος. Τελοσπαντων κατεληξα στην καισαρικη μετα από 24 ωρες (αναγνωριζω ότι ο γιατρος αν μη τι άλλο χρονο μου εδωσε..)η οποια πηγε πολύ καλα. Μετα την εγχειριση περασε και με ειδε μια φορα. Τη δευτερη φορα που ηρθε στο δωματιο μου (ηταν τρικλινο), εξετασε τις άλλες 2 κοπελες που ηταν μαζι μου κι εμενα (εκεινη την ωρα προσπαθουσα να θηλασω το μωρακι μου) μου ειπε σε αυστηρο τονο να μαζεψω τον αντρα μου που κανει φασαρια γιατι δεν τον αφηνουν να μεινει μαζι μου το βραδυ (δεν ειχα αλλον να με βοηθαει- και οσες εχουν κανει καισαρικη ξερουν ότι πονας τοσο πολύ που είναι αδυνατον να μην εχεις συνοδο, αλλά στο Αρεταιειο απαγορευονται οι ανδρες-συνοδοι!) διαφορετικα δεν προκειται να με ξανα-αναλαβει. Με όλα αυτά που ειχα περασει, τον πόνο της τομης, την επιλοχεια ψυχολογια μου στο ναδιρ, ένα μωρο με ικτερο και προσπαθειες θηλασμου που ειχαν οδηγησει στο να βγαζω αιμα από το στηθος (τελικα τα καταφερα δοξα τω Θεω και ακομα θηλαζω) καταλαβαινετε ότι αυτό το περιστατικο ηταν το κερασακι στην τουρτα. Οι άλλες 2 κοπελες και η μαια που ηταν παρουσες τα εχασαν!

Ευγνωμονω τον Θεό που τελικα όλα πηγαν καλα. Ευχαριστω το Αρεταιειο που φιλοξενησε το μωρακι μου τις πρωτες του μερες, καποιες από τις μαιες που μου φερθηκαν με ανθρωπια και φυσικα τον γιατρο μας που το μωρο μου και εγω ειμαστε υγιεις.

Όμως σιγουρα κατι δεν πηγε καλα, γιατι η εμπειρια του τοκετου μου με αφηνει ακομα αγρυπνη καποια βραδια και μου γεμιζει δακρυα τα ματια- και δεν είναι δακρυα χαρας…

Επισημαίνω λοιπόν απλώς ότι ως άνθρωπος μπορεί να κάνει και λάθη ή παραλείψεις και πρεπει να του τα συγχωρουμε.

Evina, για μένα πολύ καλά έκανες που γράφεις την εμπειρία σου. Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λές ότι είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει και λάθη. Πιστεύω ότι σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η τεράστια πελατεία και η κούραση που του προκαλεί.

Αυτό που σου συνέβει έχω πλήρη επίγνωση ότι όταν με το καλό έρθει η ώρα μου και διαλέξω το Αρεταίειο μπορεί κάλιστα να συμβεί και σε μένα.

Πράγματι και εγώ τον εκτιμώ σαν γιατρό αλλά αυτό το πράγμα (η μεγάλη πελατεία δηλαδή και αυτό που προκαλεί) με κάνει να σκέφτομαι μήπως τελικά πάω σε άλλο γιατρό.

Το δικό μου παράπονο είναι ότι λόγω της μεγάλης πελατείας, όποτε παρω τηλέφωνο για κάτι θα μου απαντήσει ή η κοπέλα στη ρεσεψιόν ή η βοηθός του. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ότι η βοηθός, τον ενημερώνει για την ερώτησή μου και της δίνει εκείνος απάντηση ή αν απαντάει από την δική της εμπειρία. Το ξέρω ότι είναι εκπαιδευόμενη γυναικολόγος μαιευτήρας , αλλά εγώ θέλω του Χασιάκου την απάντηση. Αυτό το λέω γιατί όταν ημουν έγκυος και είχα κάτι πονάκια, μίλησα μαζί της και όχι με τον γιατρό, και πάντα θα έχω την απορία για το άν εκείνος θα μου έλεγε κάτι άλλο. Το μοιραίο βέβαια συνέβει, δεν λέω όμως ότι μπορούσε να αποφευχθεί ή ο οποιοσδήποτε γυναικολόγος θα έβλεπε κάτι αν με φώναζε για υπέρηχο.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λές ότι είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει και λάθη. Πιστεύω ότι σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η τεράστια πελατεία και η κούραση που του προκαλεί.

QUOTE]

Συμφωνω μαζι σου efoulito οτι μαλλον αυτο φταιει- η κουραση.

Λυπαμαι πολυ που η εγκυμοσυνη σου ειχε ασχημη καταληξη- ειναι λογικο να αναρωτιεσαι αν η απαντηση ηταν του ιδιου η της βοηθου του- ομως προσπαθησε να μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου. Το πιθανοτερο ειναι οτι κανεις δε θα μπορουσε να αποτρεψει το δυσαρεστο...

Τωρα σε ο,τι αφορα το Αρεταιειο, αλλες κοπελες ειναι ευχαριστημενες. Εγω, όπως καταλαβαινεις, δεν θα το επελεγα ξανα. Τωρα, σε ό,τι αφορα τον γιατρο δεν μπορω να εχω αποψη. Εγω σε περιπτωση εγκυμοσυνης αναγκαστικα θα αλλαξω γιατι θα ψαξω να βρω καποιον που να αναλαμβανει φυσιολογικο τοκετο μετα από καισαρική.

Σου εύχομαι ό,τι καλυτερο. Εχεις ένα αγγελούδι στον ουρανό, μακαρι να σου στειλει ο Θεός και ένα στην αγκαλιά σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...