Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλησπερα Διμιστα και σε ολα τα κορητσια!

Με της προβιοτικες σταγονες ειδαμε μεγαλη διαφορα.Τωρα ομως ,οπως εχω διαβασει καπου οτι προκαλουν δυσκοιλιοτιτα πρεπει να την πατισαμε και'μεις.Εχει δυο μερες να τα κανει και παρολ'που πειρα τηλ. τον παιδιατρο μας και μας ειπαναι οιτι για την ηλικια της μπεμπας(στης 4 σεπτ. κλεινουμε τρει μηνες) μπωρει να τα κανει και δυο φορες την ευδομαδα και να ειναι φυσιολογικο εμενα ,που βλεπω οτι πονα η κοιλιτσα της ιδιετερα οταν την θυλαζω ,αρχιζω και ψαχνωμαι για λυση.Σημερα δεν της εδωσα σταγονες και δενθα της δωσω μεχρη να κανει τα κακακια της.Ηρεμη ειναι παντος απο θεμα κολοικους.

Ο μπεμπις σου ποσο ειναι?Πως τα παει απο θεμα ηρεμειας και αναπτυξεις?

καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!!!!

εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι το καλύτερο για την δυσκοιλιότητα είναι το χαμομήλι !!!!

Εμείς πλέον εχουμε μεγαλωσει και τον αλλο μήνα θα σβήσουμε το πρωτο μας κεράκι (απίστευτο!!!!!!) προσπαθούμε να περπατήσουμε μόνοι μας ( αλλά κορίτσια και αγόρια ο γιος μου είναι λιγο χέστης χιχιχιχι) χωρίς το χερακι της μαμας δεν τα καταφέρνουμε !!!!!!!!!!!!

Λέμε πολλα μαμαμαμαμ μπαμπαμπα και κατι λεξουλες που δυστυχως μόνο αυτός τις καταλαβαίνει !!!!!!!!!!!

Είμαστε πολύ δραστηριοι και δεν μας αρέσει το πάρκο ( μα με τιποτα!!!!) θελουμε να μπουσουλισουμε και να κανουμε του κεφαλιου μας !!!!!!!!!!

Πολύ πεισματάρης ο μικρος , οχι του λες και εκει αυτος !!!!!!!!!!!!! αλλα και τρομερα τρυφερος ( λιωνω !!!!!!!!!!)

Αυτα τα νέα μας !

φιλια σε ολους!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Yioypi να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!!!!!! Υγεια δυναμη και τυχη στη ζωη του!!!!!!!!!1 Καλη λοχεια και σε εσενα

ΔΕν υπαρχει πιο σοβαρη παιδιατρος απο την κ. Ιακωβιδου Την θυμαμαι απο το πρωτο μου μωρακι που γεννηθηκε σε εκτακτο χειρουργειο πολυ προωρα ν Παρολο τον πανικο που γινοταν στο χειρουργειο ηρθε κοντα μου λιγο πριν την καισαρικη και μου μιλουσε με πολυ ζεστη φωνη για τη διαδικασια που θα ακολουθηθει Μετα τη διασωληνωση την χειροκροτουσαν ολοι

Ευχαριστώ για τις ευχές σου :):)!!

Είναι οντως φοβερή!!Το παιδί γενηθηκε με οριακα χαμηλο σακχαρο κ ήθελαν να μου το παρουν κ να το ταϊζουν με ξενο ενώ εγω τους ζηουσα να το εχω κοντα μου να το θηλαζω κ αν στην εξεταση του 3ωρου φανει πως χρειαζεται κατι παραπάνω τοτε να του δωσουν, ηταν η μονη που ειπε πως εννοειται οτι το παιδι θα το εχει η μανα κ μονο αν φανει απο τις εξετασεις οτι χρειαζρται συμπληρωμα να του δωθει. Εχει γνωσεις κ στο θηλασμο που ελαχιστοι γιατροι εχουν-περα βεβαια από τις αλλες της γνωσεις. Έχει καποια θέση ευθύνης στο Αρεταιειο?? Είναι πχ προϊσταμενη τμηματος??

Kαλησπέρα σε όλες τις μανούλες!Τι κάνουν τα μωράκια σας?

Ionelita έκανε τελικά κακάκια η μπέμπα σου?Δεν συμφωνώ με την παιδίατρό σας που σας είπε να κάνει 2 φορές την βδομάδα.Κάθε μέρα πρέπει να κάνουν κακάκια τα παιδιά.Εγώ δίνω ξένο γάλα και ο μπέμπης μου κάνει κακάκια 2 με 3 φορές την ημέρα.Αν θήλαζα θα έπρεπε να έκανε κακάκια 8 με 10 φορές την ημέρα.

Ο μπέμπης μου στις 11 Σεπτεμβρίου κλείνει τον 5ο μήνα.Σύμφωνα με τα κιλά που γεννήθηκε αναπτύσσεται φυσιολογικά.Από θέμα ηρεμίας σε γενικές γραμμές είναι και ήρεμο και ήσυχο μωράκι.Υπάρχουν φορές που στριγκλίζει για να του δώσουμε περισσότερη σημασία.Ιοnelita να της δώσεις kiderte για την δυσκοιλιότητα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ευχαριστώ για τις ευχές σου :):)!!

Είναι οντως φοβερή!!Το παιδί γενηθηκε με οριακα χαμηλο σακχαρο κ ήθελαν να μου το παρουν κ να το ταϊζουν με ξενο ενώ εγω τους ζηουσα να το εχω κοντα μου να το θηλαζω κ αν στην εξεταση του 3ωρου φανει πως χρειαζεται κατι παραπάνω τοτε να του δωσουν, ηταν η μονη που ειπε πως εννοειται οτι το παιδι θα το εχει η μανα κ μονο αν φανει απο τις εξετασεις οτι χρειαζρται συμπληρωμα να του δωθει. Εχει γνωσεις κ στο θηλασμο που ελαχιστοι γιατροι εχουν-περα βεβαια από τις αλλες της γνωσεις. Έχει καποια θέση ευθύνης στο Αρεταιειο?? Είναι πχ προϊσταμενη τμηματος??

Ο τιτλος της ειναι αυτος:Επίκουρη Καθηγήτρια στη Β' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Η μητερα μου που τελειωσε ιατρικη σε αρκετα μεγαλη ηλικια την ειχε καθηγητρια και τη θυμαται απο τοτε για την εξαιρετικη δουλεια της με τους φοιτητες Στο δευτερο μωρακι μου ,καταφερα να φυγω με αποκλειστικο θηλασμο απο το μαιευτηριο χαρη στην ηθικη της συμπαρασταση (εχω εισεχουσες θηλες) Οι μαιες επεμεναν για συμπληρωμα (εκτος απο την προισταμενη)

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σε όλες τις μανούλες!Τι κάνουν τα μωράκια σας?

Ionelita έκανε τελικά κακάκια η μπέμπα σου?Δεν συμφωνώ με την παιδίατρό σας που σας είπε να κάνει 2 φορές την βδομάδα.Κάθε μέρα πρέπει να κάνουν κακάκια τα παιδιά.Εγώ δίνω ξένο γάλα και ο μπέμπης μου κάνει κακάκια 2 με 3 φορές την ημέρα.Αν θήλαζα θα έπρεπε να έκανε κακάκια 8 με 10 φορές την ημέρα.

Ο μπέμπης μου στις 11 Σεπτεμβρίου κλείνει τον 5ο μήνα.Σύμφωνα με τα κιλά που γεννήθηκε αναπτύσσεται φυσιολογικά.Από θέμα ηρεμίας σε γενικές γραμμές είναι και ήρεμο και ήσυχο μωράκι.Υπάρχουν φορές που στριγκλίζει για να του δώσουμε περισσότερη σημασία.Ιοnelita να της δώσεις kiderte για την δυσκοιλιότητα.

Καλησπερα Διμιστα και σε ολα τα κορητσια!Καλο μηνα και απο εμενα και ας αργεισα!;):D

Μεχρη που εκλεισε τον δευτερο μηνα εκανε κακακια 8 με 10 φορες την ημερα.Λογο που ειναι μητρικο το γαλα δεν αφινει παντα υπολειματα για κακακια,οποτε το δυο φορες δεν του φενεται υπερβολικο του γιατρο.Παντος με το που της σταματεισα της σταγονες της προβιοτικες τα κανει καθε 2 μερες το πολυ,σχεδον καθε μερα.Και η κολοικη εχουν σταματισει.Το Κιδερτε,το τσαι της δινω καθε μερα 50 μγ. απο τοτε που σαραντισε.

Μεγαλωνει η μπεμπα μου και καθε ευδομαδα μας βγαζει κατι καινουριο και χαρουμενο.Αυτη την ευδομαδα γελασε με φονουλα και χαρεικα παρα πολυ που την ακουσα.

Παντα και για ολα τα παιδακια ευκομαι να ειναι χαρουμενα παιδια πανο απ'ολα!

Και το θιριακη σου να σου βγει ενα καλοκαρδο παλικαρη!

Γεια σου Ionelita!Tι κάνεις?Χαίρομαι που πέρασαν οι κολικοί της μπέμπας σου.Φαντάζομαι θα σας έχει τρελάνει όταν θα την βλέπετε να γελάει.Ο μπέμπης μας ξεκαρδίζεται και μας έχει τρελάνει!

Εχτές τον πήγαμε παιδίατρο.Είναι 5.800 και 64 πόντοι.Επίσης του έδωσε γάλα β'βρεφικής ηλικίας και μας είπε ότι θα ξεκινήσουμε κρέμες από τον επόμενο μήνα.Ο μπέμπης έκανε εμβόλιο του πνευμονιόκκοκου την β' δόση και είναι κακοδιάθετος από χτες.Από το απόγευμα ελπίζω να είναι καλύτερα.Αυτά από μένα!

Καλό μεσημέρι και σε σένα και σε όλες τις μανούλες και μωράκια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τι μου κάνετε? Επιτέλους έχω ίντερνετ:D!!!! Εγώ παραμένω ακόμα στο αίγιο και ελπίζω να παραμείνω μόνιμα διότι η αθήνα δεν αντέχεται:mad:!!!! Ο μικρός είναι περίπου 7 κιλά και κάτι και στις 27 σεπτεμβρίου γινόμαστε 4 μηνών και πάμε για τον πέμπτο. Έχει γκρίνιες λόγω των ούλων του και τώρα που θα πάμε στην παιδίατρο για να του κάνει το 3ο εμβόλιο θα την ρωτήσω τι να κάνω. Τα 10 επιπλέον κιλά που έχω απο την εγκυμοσύνη παραμένουν ακλόνητα παρόλο που προσέχω. Βέβαια δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος οπότε περιμένω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αυτά τα νέα απο εμένα. Α dimista δεν θυμάμαι πότε ακριβώς έχω το ραντεβού. Πρέπει να είναι γύρω στις 23, κάπου εκεί. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τι μου κάνετε? Επιτέλους έχω ίντερνετ:D!!!! Εγώ παραμένω ακόμα στο αίγιο και ελπίζω να παραμείνω μόνιμα διότι η αθήνα δεν αντέχεται:mad:!!!! Ο μικρός είναι περίπου 7 κιλά και κάτι και στις 27 σεπτεμβρίου γινόμαστε 4 μηνών και πάμε για τον πέμπτο. Έχει γκρίνιες λόγω των ούλων του και τώρα που θα πάμε στην παιδίατρο για να του κάνει το 3ο εμβόλιο θα την ρωτήσω τι να κάνω. Τα 10 επιπλέον κιλά που έχω απο την εγκυμοσύνη παραμένουν ακλόνητα παρόλο που προσέχω. Βέβαια δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος οπότε περιμένω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αυτά τα νέα απο εμένα. Α dimista δεν θυμάμαι πότε ακριβώς έχω το ραντεβού. Πρέπει να είναι γύρω στις 23, κάπου εκεί. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!

dimista καλησπέρα, τελικά έχω ραντεβού 29/11 στις 8 το βράδυ. φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Tι γινεστε κοριτσια? Gitsvictoria μεγαλωσε το μπουμπουκι σου!!! Πότε φτασατε και στα πονακια με τα δοντακια.... μπραβο σας!!

blue velvet καλησπέρα. Καλέ σε λίγο γινόμαστε 4 μηνών. Έχει αρχίσει εδώ και ένα μήνα και σήμερα ήταν η αποκορύφωση. Επί 3 ώρες γκρίνιαζε και χτυπιόταν απο τα ούλα. Την δευτέρα που θα πάω στην παιδίατρο για το τρίτο εμβόλιο θα της πώ να μας δώσει κάτι διότι με βλέπω με λεξοτανίλ. Δεν πάει άλλο. Φιλάκια!

Ας γράψω κι εγώ την πρώτη μου παρ'ολίγον εμπειρία με τον κύριο Χασιάκο.

Είχα σήμερα ραντεβού στις 19:00 που το είχα κλείσει απο τον Αύγουστο. Εφυγα απο τη δουλειά μου νωρίτερα για να προλάβω να έρθω σπίτι να κάνω ένα ντους να πάω καθαρή. Ξεκινάω λοιπόν απο την Πάρνηθα για να πάω Αμπελόκηπους. Και πάω στο ραντεβού μου και γίνεται η εξής συζήτηση με την γραμματέα του......

-ο κύριος Χασιάκος δεν είναι εδώ. Επρεπε να φύγει, αν θέλετε να βάλουμε ενα νέο ραντεβού αλλιώς μπορεί να σας δει η συνεργάτιδα του. (το πρώτο εγκεφαλικό)

-νέο ραντεβού για πότε?

-τον άλλο μήνα (παθαίνω το δεύτερο εγκεφαλικό)

-εντάξει θα περιμένω τη συνεργάτιδα του (ήταν ήδη 4 γυναίκες στο σαλόνι)

-ωραία, θέλετε να πάτε για έναν καφέ και να σας πάρω τηλέφωνο όταν έρθει η σειρά σας?

-σε πόση ώρα δηλαδή?

-σε μιάμιση με δύο ώρες....

-μπορώ να περιμένω εδω?

-ναι , καθίστε...

αφού έκατσα ένα λεπτό λέω

-το νέο ραντεβού για πότε θα είναι?

-για 2 Οκτώβρη...

-κλείστε το, αλλά αν είναι να έρθω πάλι τσάμπα να με πάρετε να με ενημερώσετε!

Ηταν απαράδεκτη που δεν με πήρε ένα τηλέφωνο να μου πει οτι ο γιατρός έφυγε. Ημουν προετοιμασμένη οτι θα περιμένω ώρες, αλλά για το Χασιάκο όχι για την υπάλληλο του!!! Εκανα τόσο δρόμο για το τίποτα!

Εχω σκοπό στην πρώτη του μήνα να πάρω τηλέφωνο για να φιξάρω το ραντεβού και να προειδοποιήσω να μην συμβεί το ίδιο.

Είπα να πάω εκεί γιατί έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για το Χασιάκο και απο εδώ και απο γνωστούς μου, αλλά όχι κι έτσι....

bV53p3.png

manoulina, εγω απο το 2009 παω στο Χασιάκο. Μεσα σ'αυτο το διαστημα, περσι το καλοκαιρι συγκεκριμενα, μου ετυχε 2 απανωτα ραντεβου να τα χασω με τετοιο τροπο. Συγκεκριμενα την μια φορα, πήρα τηλ. πριν ξεκινησω απο το σπίτι να τσεκαρω οτι ο γιατρος ειναι εκει, μου ειπαν ναι, και οταν πηγα είχε φύγει εκτάκτως μέσα στη μία ώρα απο την ωρα που πήρα. Την δευτερη φορά πήγα και μου ειπαν ότι είχε φύγει αλλά είχαν χάσει το κινητό μου.

Εχει τύχει όμως παλιότερα στις αρχές μάλιστα να με καλέσουν από την προηγούμενη μέρα για να μου ακυρώσουν ραντεβού και άλλη μια φορά 2 ώρες πρίν. Απλά έχω καταλάβει ότι πολλές φορές, λόγω του φόρτου εργασίας που έχουν (και είναι κατανοητό με τόσοοοοο κόσμο), να αμελούν να παίρνουν τηλέφωνο να ενημερώσουν. Ισως και να μην προλαβαίνουν.

Προσωπικά, δεν με πειράζει. 2 χρόνια τώρα, τα οφέλη μου από αυτόν τον γιατρό είναι πολλά περισσότερα από ένα χαμένο ραντεβού και μια χαμένη ώρα από τη διαδρομή από το σπίτι μου στο ιατρείο του. Ξέρω ότι γίνεται χαμός στο γιατρό οπότε δεν με πειράζει τίποτα, ούτε η 1,5 ώρα αναμονή στα ραντεβού (πάω για καφεδάκι φυσικά και το περιμένω πως και πως).

Ολα αυτά φυσικά όσον αφορά εμένα, που δεν εχω τρομερες υποχρεώσεις εφόσον δεν έχω και παιδί και δεν δουλεύω τα απογεύματα. Σε άλλους μπορεί να μην ταιριάζει.

Να ξέρεις οτι θα είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...