Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Μιλησα με το γραφειο του Χασιακου και μου ειπαν να κανω μετρηση ζαχαρου με 100 γρ γλυκοζης, ξεχασα ομως να ρωτησω τους χρονους. Εχει κανει καποια απο εσας και ξερει για να μην παιρνω να ζαλιζω?

πρέπει να ρωτήσεις αν θα κάνεις την μεγάλη καμπύλη ή την μικρή

αν και μου φαίνεται πάντα την μεγάλη θέλει ο γιατρός να κάνουμε

αν είναι έτσι νομίζω κάθε μία ώρα σου παίρνουν αίμα για 3 ώρες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eμένα ο μπέμπης είναι 33 ημερών αλλά δεν κάθεται στο καρότσι. Προτιμά την αγκαλιά μας και τα έχω δει όλα. Υποτίθεται οτι τους αρέσει η βόλτα με το καρότσι...Ολοι λένε οτι στο καρότσι νανουρίζονται. Ο δικός μου γιατί δεν απολαμβάνει τις βόλτες με το καροτσι;....

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες

tamar μου χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω ίσως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να μην του αρέσει (σου μιλάω από προσωπική πείρα). Εμείς τη λύση τη βρήκαμε με ένα μάρσιππο κλασσικό (όχι αγκαλιάς) και ειδικά όταν μεγάλωσε λίγο και μπορούσε να στηρίξει το κεφαλάκι της. Ο μέγιστος χρόνος που έχει κάτσει σε καρότσι είναι τριάντα λεπτά και αυτό όταν το καρότσι κινείται ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Τώρα που μεγαλώνει και δε θέλει πολύ την αγκαλία (γίναμε 10 μηνών πια) ομολογώ ότι μου λείπει απίστευτα πολύ:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Malinaki, τα άλματα που κάνουν στο περπάτημα είναι φοβερά! Εμείς μέχρι και 12,5 μηνών περίπου λίγες μέρες πριν περπατήσει λέγαμε ότι με τους ρυθμούς που πάει θέλει ακόμη κανένα 2μηνο και ξαφνικά μια μέρα άρχισε να περπατάει μόνη της και μέσα σε 5 μέρες τρέχει!!!!!Είναι φοβερό, αφού μου φεύγει η ψυχή μην πέσει. Της λέω σιγά σιγά αγάπη μου αλλά εκείνη είναι τόσο χαρούμενη και πάει του σκοτωμού!!!

Άντε με το καλό και εσείς! Μετά να ξέρεις είναι χειρότερα τα πράγματα γιατί τρέχεις από πίσω του για να μη σου χτυπήσει, γιατί όταν περπατάνε νομίζουν ότι έχουν κατακτήσει τον κόσμο!!!

Kαλησπέρα κοριτσάκια και μωράκια!

Jim και Άντζι καλωςήρθατε στο fun club του Χασιάκου.

Άντζι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη με τον κο Χασιάκο.Σε ποιον μήνα είσαι και τι παιδάκι περιμένεις?Η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής σου .Να κοιτάξεις να την απολαύσεις και να ξεκουραστείς όσο μπορείς!

Εγώ έχω ένα γλυκό αγοράκι.Κοντεύει 4 μηνών.Είχε κολικούς για 2,5 μήνες και έκλαιγε 6 ώρες την ημέρα και τώρα που του περάσανε είναι 1α σκέτη απόλαυση.Από μέσα Ιουνίου είμαστε στο εξοχικό και δεν γράφω συχνά.Από 2 μηνών μιλάει και γελάει και από 3 μηνών τρέχουν συνέχεια τα σάλια του και ό,τι πιάσει το βάζει στο στόμα του.Κάθε απόγευμα τον πηγαίνουμε βόλτα στην θάλασσα με το καρότσι.Είναι ωραία στην εξοχή.Κάνει καλό και στο μωρό.Έχω κάνει και λίγα μπάνια.

Gitsvictoria εσύ καλά είσαι?Ο μπεμπούλης σου?Του περάσανε οι κολικοί?Αν κλαίει ακόμη να τον βάζεις στο καρότσι και να τον πηγαίνεις βόλτα.Δεν θα βγάζει άχνα.Ή να τον πηγαίνετε βόλτα με το αυτοκίνητο.Θα κοιμάται στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Αυτά από μένα και καλό μήνα σε όλες τις μανούλες,μωράκια,μέλλουσες μανούλες και ετοιμόγεννες μανούλες!

Dimista και κοριτσάκια όμορφα καλησπέρα. Επιτέλους βρήκα υπολογιστή και ίντερνετ και σας γράφω. Καταρχήν να σας ζήσουν τα μικρούλια σας σε όσες γεννήσατε πρόσφατα, με το καλό σε όσες περιμένουν και υπομονή :D σε εμάς που έχουμε ήδη μπεμπέ!!!!! Που λέτε ακόμα είμαι εκτός αθηνών και εδώ που τα λέμε θα ήθελα να παραμείνω για πάντα, για να δούμε. Εμείς στις 27 αυγούστου γινόμαστε 3 μηνών και εδώ και 3 εβδομάδες έχουμε σάλια διότι μας τρώνε τα ούλα μας και φυσικά έχουμε και γκρίνιες εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Επίσης την προηγούμην πέμπτη κάναμε τα πρώτα μας 2 εμβόλια στις μπουτάρες μας, διότι είμαστε πλέον 6 κιλά και 100 γραμμάρια και 63 πόντους, και δεν πάθαμε πυρετό ούτε πρήξιμο στο σημείο του εμβολίου. Τον σεπτέμβρη έχουμε να κάνουμε το τρίτο. Αυτά που λέτε κοριτσάρες. Τον νοέμβριο έχω να πάω για το τέστ πάπ. Επίσης μου έχουν μείνει ακόμα 10 κιλά τα οποία δεν φεύγουν, βέβαια θηλάζω, όχι αποκλειστικά αλλά του δείνω 2 γεύματα απο το στήθος. Πάντως οι φίλες μου όπως και η βοηθός του γιατρού μας, ότι τα κιλά θα αρχίζουν να φεύγουν, εννοείται σιγά σιγά μόλις σταματήσει ο θηλασμός και όταν θα μου έρθει περίοδος. Απλώς, κάκιστα εννοείται, βλέπω τις επώνυμες μαμάδες που τα χάνουν αμέσως αλλά όπως μου λένε και οι φίλες μου μην τις κοιτάω αυτές διότι δεν θηλάζουν και δεύτερον τις πλακώνουν οι διατροφολόγοι και οι γυμναστές και πολλές φορές οι πλαστικοί. Αυτά απο εμένα κοριτσάρες. Τώρα το πότε θα σας ξαναγράψω δεν ξέρω διότι περιμένω να βάλω και εγώ ίντερνετ. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και μωράκια του fun club του Χασιάκου.Επιστρέψαμε από το εξοχικό και από το χωριό του αντρούλη μου και τώρα θα μπορώ να γράφω πιο συχνά.Περάσαμε πολύ ωραία!Ο μπεμπούλης πήρε καθαρό αέρα,είδε θάλασσα,γνώρισε καινούρια μέρη και είδε και πολλούς ανθρώπους.Όταν γυρίσαμε σπίτι μας του ήταν δύσκολη η προσαρμογή.Έκανε 2 μέρες να προσαρμοστεί.Έκλαιγε όλη την ημέρα.Σήμερα που είναι η 3η μέρα είναι καλύτερα.Εχτές το απόγευμα τον πήγαμε βόλτα και του άρεσε πολύ!Γενικά του αρέσουν οι βόλτες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Στις 9/8 τον είχαμε πάει παιδίατρο.Είναι 5300 και 62 πόντοι.Έκανε και 2 εμβόλια.Χαμογέλαγε και στον παιδίατρο.Δεν το περίμενα με τίποτα.Με τα εμβόλια δεν πόνεσε ,ούτε πυρετό έκανε.Ο παιδίατρος τον βρήκε 1α χαρά.Αυτά από μένα!

Καλημέρα Τamar!Η 1η βόλτα του μπέμπη μου με καρότσι ήτανε όταν ο μπέμπης μου ήτανε 35 ημερών.Θα σου έλεγα να τον πάτε 1α βόλτα με αυτοκίνητο μήπως το κάθισμα αυτοκινήτου του αρέσει καλύτερα!Στο αυτοκίνητο μπορεί να νανουριστεί.Πάντως να ξέρεις παιδί με παιδί διαφέρει.Του μπέμπη μου του αρέσει και το καρότσι και το αυτοκίνητο.Εσείς να κάνετε αυτό που αρέσει στο δικό σας μωράκι.

Καλημέρα Ιοnelita!Tελικά είδες διαφορά με τις προβιοτικές σταγόνες?Εγώ του έδινα Ιnfacolic και δεν του έκανε τίποτα.Μόνοι τους πέρασαν οι κολικοί.Έχει ακόμα κολικούς το μωράκι σου?Αν δεν δεις διαφορά με τις προβιοτικές σταγόνες να τον χορεύεις.Αυτό κάναμε και μεις.Βάζαμε cd με παιδικά τραγούδια τραγούδια τραγουδάγαμε και τον χορεύαμε και το σταμάταγε το κλάμα.Αν θες δοκίμασέ το.

Gitsvictoria τι κάνεις?Χάρηκα πολύ που είδα νέα σου και είσαι και εσύ καλά και το μωράκι σου,το οποίο μεγάλωσε πολύ και ελπίζω να του πέρασαν και οι κολικοί.Είδες πως περνάει ο καιρός! Πως περνάτε στην εξοχή?Θα κάνει καλό και σε σένα και στο μωράκι σου!Να κάτσετε όσο μπορείτε!Πόσο Νοεμβρίου θα πας Χασιάκο?Να μας γράφεις νέα σου όποτε μπορείς!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!

Σας γράφω για να σας ενημερώσω κ εγώ για τη γέννα στο Αρεταίειο.

Γέννησα στις 10 Αυγούστου στο Αρεταίειο κ πήγαν όλα καλά. Τελικά τα καταφερα να γεννησω χωρίς επισκληρίδιο (οου γες:P) αφού αν θυμαστε με κάποιες συζητούσαμε για το θεμα κ ρωτούσα τη σταση του γιατρού μας αφού είναι αρνητικός στο να μην κανουμε επισκληρίδιο. Όντως κ σε εμένα όταν ήρθε να με ξεγεννησει (δυστυχώς ήρθε σχεδόν στο τέλος αφού μπήκα στην αιθουσα 6:30 το απόγευμα κ η μπουμπού βγηκε στις 7:30 κ είχε κ ιατρείο κ δεν προλαβαινε να είναι νωρίτερα εκει) ήταν καπως θυμωμένος κ φανηκε να τον ενόχλησε αυτό το γεγονος... Τωρα επειδή η ωρα ήταν πολύ δυσκολη δεν καταλαβα γιατί είχε θυμώσει... επειδή μπήκα τελευταια στιγμη στην αιθουσα κ ετρεξε τελευταια στιγμη κ δεν πρόλαβε να είναι νωρίτερα???(είχα κανει εισαγωγή κ καθομουν με τους πόνους στο δωμάτιο), επειδή πονούσα κ δεν συνεργαζόμουν αρκετα?? Δεν ξερω παντως ήταν ενοχλημένος...

Τωρα από το Αρεταιειο εμεινα για μια ακόμη φορά ευχαριστημένη. Το προσωπικό προθυμο κ ευγενικό κ η παιδιατρος η κα Ιακωβίδου ήταν για μια ακόμη φορά πολύτιμη στο να μας πάει καλά ο θηλασμός.

Αυτά από εμένα. Φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους

ξέρει καμία κοπέλα πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις για θρομβοφιλία?

Καλησπέρα σε όλες! Φιλιά σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια. Με αφορμή την ερώτησή σου περί εξετάσεων θρομβοφιλίας, άν και τώρα που σου απαντώ θα τις έχεις κάνεις τις εξετάσεις έχω να πω το εξής. Μετά την αποβολή μου πέρυσι ο τότε γιατρός μου μου συνέστησε ανερύθιστα να κάνω το "μικρό πακέτο" εξετάσεων στο Ιασώ που περιλαμβάνει έλεγχο για θρομβοφιλία το οποιό κόστιζε 700 ευρούλια. Χώρια ότι οι γραμματείς στο αρμόδιο τμήμα του Ιασώ συφιλίαστικαν όταν βρήκα το θράσος να τους ρωτήσω τι άλλες εξετάσεις περιλαμβάνει.True grit. Ετσι γιατί οι Ελληνίδες είμαστε μπρούκλισες και έχουμε να τα σκορπάμε! Οι ίδιες εξετάσεις στο Έλενα μου κόστισαν 140 ευρώ, ένας μήνας αναμονή για τα αποτελέσματα.

Kαλησπέρα manoula 1 !Τις έκανες τις εξετάσεις θρομβοφιλίας?Πόσα πλήρωσες τελικά?Τις είχα κάνει στον Νοδάρο πλήρωσα 250 ευρώ και τα αποτελέσματα βγήκαν σε 1α βδομάδα.Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.

Yioupi να σου ζήσει το μωράκι σου! Να είναι πάντα γερό και υγιή και καλά σαράντα!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!

Καλημέρα Ιοnelita!Tελικά είδες διαφορά με τις προβιοτικές σταγόνες?Εγώ τοαγυ έδινα Ιnfacolic και δεν του έκανε τίποτα.Μόνοι τους πέρασαν οι κολικοί.Έχει ακόμα κολικούς το μωράκι σου?Αν δεν δεις διαφορά με τις προβιοτικές σταγόνες να τον χορεύεις.Αυτό κάναμε και μεις.Βάζαμε cd με παιδικά τραγούδια τραγούδια τραγουδάγαμε και τον χορεύαμε και το σταμάταγε το κλάμα.Αν θες δοκίμασέ το.

Καλησπερα Διμιστα και σε ολα τα κορητσια!

Με της προβιοτικες σταγονες ειδαμε μεγαλη διαφορα.Τωρα ομως ,οπως εχω διαβασει καπου οτι προκαλουν δυσκοιλιοτιτα πρεπει να την πατισαμε και'μεις.Εχει δυο μερες να τα κανει και παρολ'που πειρα τηλ. τον παιδιατρο μας και μας ειπαναι οιτι για την ηλικια της μπεμπας(στης 4 σεπτ. κλεινουμε τρει μηνες) μπωρει να τα κανει και δυο φορες την ευδομαδα και να ειναι φυσιολογικο εμενα ,που βλεπω οτι πονα η κοιλιτσα της ιδιετερα οταν την θυλαζω ,αρχιζω και ψαχνωμαι για λυση.Σημερα δεν της εδωσα σταγονες και δενθα της δωσω μεχρη να κανει τα κακακια της.Ηρεμη ειναι παντος απο θεμα κολοικους.

Ο μπεμπις σου ποσο ειναι?Πως τα παει απο θεμα ηρεμειας και αναπτυξεις?

Yioypi να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!!!!!! Υγεια δυναμη και τυχη στη ζωη του!!!!!!!!!1 Καλη λοχεια και σε εσενα

ΔΕν υπαρχει πιο σοβαρη παιδιατρος απο την κ. Ιακωβιδου Την θυμαμαι απο το πρωτο μου μωρακι που γεννηθηκε σε εκτακτο χειρουργειο πολυ προωρα ν Παρολο τον πανικο που γινοταν στο χειρουργειο ηρθε κοντα μου λιγο πριν την καισαρικη και μου μιλουσε με πολυ ζεστη φωνη για τη διαδικασια που θα ακολουθηθει Μετα τη διασωληνωση την χειροκροτουσαν ολοι

xtZRp3.png

καλησπέρα dimista και vanillablue

σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες

σήμερα γύρισα από διακοπές

και θα κάνω τις εξετάσεις αυτές τις μέρες γιατί έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα μου είπε ο γιατρός

θα τις κάνω στον Νοδάρο και βλέπουμε

έχω αγχωθεί λίγοαλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει τουλάχιστον αν δείξουν κάτι θα το γνωρίζω από δω και πέρα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...