Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάνεις και επαναληπτικό έλεγχο? για ποιο λόγο? ή εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θα βγει ?

sorry σε έχω ζαλίσει αλλά είμαι λίγο αγχωμένη με το θέμα

Εξαρτάται από τα αποτελέσματα, το ιστορικό αλλά και την κληρονομικότητα. Εμένα με έστειλε ο κ. Χασιάκος πολύ νωρίς γιατί του είπα ότι μελανιάζω με το που θα με ακουμπήσεις αλλά και γιατί ο μπαμπάς μου είχε θρόμβους. Εκανα τον έλεγχο τη δεκατη εβδομάδα και επανέλεγχο στον έβδομο μήνα όπου και ξεκίνησα προληπτικά αγωγή. Ανξεκινήσεις αγωγή πρέπει να δεις αν σε πιάνει η δόση. Μπορεί να ακουγέται τρομακτικό αλλά ειλικρινά δεν είναι τίποτα΄γιατί αν ξεκινήσεις ηπαρίνη θα τρυπίεσαι κάθε μέρα που στο τέλος το συνηθίζεις.

Γιατί ρωτάς όμως; Σου είπε κάτι ο κ. Χασιάκος;

pik ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Εξαρτάται από τα αποτελέσματα, το ιστορικό αλλά και την κληρονομικότητα. Εμένα με έστειλε ο κ. Χασιάκος πολύ νωρίς γιατί του είπα ότι μελανιάζω με το που θα με ακουμπήσεις αλλά και γιατί ο μπαμπάς μου είχε θρόμβους. Εκανα τον έλεγχο τη δεκατη εβδομάδα και επανέλεγχο στον έβδομο μήνα όπου και ξεκίνησα προληπτικά αγωγή. Ανξεκινήσεις αγωγή πρέπει να δεις αν σε πιάνει η δόση. Μπορεί να ακουγέται τρομακτικό αλλά ειλικρινά δεν είναι τίποτα΄γιατί αν ξεκινήσεις ηπαρίνη θα τρυπίεσαι κάθε μέρα που στο τέλος το συνηθίζεις.

Γιατί ρωτάς όμως; Σου είπε κάτι ο κ. Χασιάκος;

pik ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:P

ναι , ειχα μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη και με έστειλε για εξέταση θρομβοφιλίας και θα πάω σε λίγες μέρες να την κάνω

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΒΑΣΙΚΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΚΙΛΑ....ΕΙΧΑ Κ 2 ΑΠΟΚΟΛΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 13 ΒΔΟΜΑΔΩΝ.

Καλο ειναι να το αποφυγεις αν μπορεις και να ξεκουραζεσαι πολυ γενικα Αν μπορεις να σηκωνεσαι απο το κρεββατι μονο για τουαλετα ακομα καλυτερα

xtZRp3.png

ναι , ειχα μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη και με έστειλε για εξέταση θρομβοφιλίας και θα πάω σε λίγες μέρες να την κάνω

Καλή επιτυχία

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Καλο ειναι να το αποφυγεις αν μπορεις και να ξεκουραζεσαι πολυ γενικα Αν μπορεις να σηκωνεσαι απο το κρεββατι μονο για τουαλετα ακομα καλυτερα

Συμφωνώ και εγώ με τη malina. Σκέψου ότι ο κ. Χασιάκος που είναι γενικά πιο χαλαρός μας αφήνει να κάνουμε γυμναστική αλλά όχι βάρη.

Μην το ριψοκινδυνέψεις

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....

Kαλησπέρα κοριτσάκια και μωράκια!

Jim και Άντζι καλωςήρθατε στο fun club του Χασιάκου.

Άντζι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη με τον κο Χασιάκο.Σε ποιον μήνα είσαι και τι παιδάκι περιμένεις?Η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής σου .Να κοιτάξεις να την απολαύσεις και να ξεκουραστείς όσο μπορείς!

Εγώ έχω ένα γλυκό αγοράκι.Κοντεύει 4 μηνών.Είχε κολικούς για 2,5 μήνες και έκλαιγε 6 ώρες την ημέρα και τώρα που του περάσανε είναι 1α σκέτη απόλαυση.Από μέσα Ιουνίου είμαστε στο εξοχικό και δεν γράφω συχνά.Από 2 μηνών μιλάει και γελάει και από 3 μηνών τρέχουν συνέχεια τα σάλια του και ό,τι πιάσει το βάζει στο στόμα του.Κάθε απόγευμα τον πηγαίνουμε βόλτα στην θάλασσα με το καρότσι.Είναι ωραία στην εξοχή.Κάνει καλό και στο μωρό.Έχω κάνει και λίγα μπάνια.

Gitsvictoria εσύ καλά είσαι?Ο μπεμπούλης σου?Του περάσανε οι κολικοί?Αν κλαίει ακόμη να τον βάζεις στο καρότσι και να τον πηγαίνεις βόλτα.Δεν θα βγάζει άχνα.Ή να τον πηγαίνετε βόλτα με το αυτοκίνητο.Θα κοιμάται στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Αυτά από μένα και καλό μήνα σε όλες τις μανούλες,μωράκια,μέλλουσες μανούλες και ετοιμόγεννες μανούλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

.Από 2 μηνών μιλάει και γελάει και από 3 μηνών τρέχουν συνέχεια τα σάλια του και ό,τι πιάσει το βάζει στο στόμα του.Κάθε απόγευμα τον πηγαίνουμε βόλτα στην θάλασσα με το καρότσι.Είναι ωραία στην εξοχή.Κάνει καλό και στο μωρό.

Eμένα ο μπέμπης είναι 33 ημερών αλλά δεν κάθεται στο καρότσι. Προτιμά την αγκαλιά μας και τα έχω δει όλα. Υποτίθεται οτι τους αρέσει η βόλτα με το καρότσι...Ολοι λένε οτι στο καρότσι νανουρίζονται. Ο δικός μου γιατί δεν απολαμβάνει τις βόλτες με το καροτσι;....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια......καλως σας βρηκα.....ευχομαι σε ολες οτι καλυτερο απο μια καλη γεννα στις εγκυουλες και μια καλη ανατροφη στις ηδη μανουλες.Εγω εχω γεννησει 3 παιδακι με την πολυτιμη βοηθεια του κ.Χασιακου ...ο οποιος ειναι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου.Τα παιδακια μου ειναι 7χρ. 5,5 χρ και 22 μηνων.......θα ηθελα πολυ να σας βοηθησω σε οποιαδηποτε απορια σας.......

Καταρχην να πω στην tamar οτι το μωρακι σου ειναι πολυ μικρο ακομα....και εχει συνηθισει που ηταν στην κοιλιτσα σου τοσους μηνες οποτε ειναι λογικο να θελει αγκαλιτσα γιατι ετσι εχει συνηθισει αλλα και αισθανεται ασφαλεια.Επισης στην ΑΝΤΖΙ μην το διακινδυνευεις να παιρνεις αλλο παιδακι αγκαλια....αφου εχεις παθει αποκολληση....και εγω το ειχα παθει στο 3ο μου παιδακι.....προσεχε πολυ!!!!

αυτα .......φιλια πολλα σε ολες...

Καλησπερα κορητσια!

Διμιστα μου δινεις ελπιδα που περασαν τοσο γριγορα η κολοικη και τωρα τον απολαμβανεις τον μπεμπακη σου.Εμεις πειραμε σημερα προβιοτικες σταγονες μπας και κανουν την διαφορα απο τσαγακι της Μιλουπα που της δινουμε και το Ινφακολικ.Εχτες κλεισαμε δυο μηνες ζωης και καναμε εμβολια.Σημερα πιρετουλι,κλαμα και εμετουλη.

Εγω εκανα στης 13 ιουλιου χειρουργικη επεμβαση για αφαιρεση χολη και πετραδακια στην χολη αφου απο τοτε που γεννεισα περασα τρεις κολικους και δεν παλεβοταναι αλλο.Ευτειχος τωρα ειμαι καλα αν και δυσκολευτικα να συνελθω αφου ειχα κανει και κεσσαρικη πριν 40 μερες απο αυτο το χειρουργειο.

Στης εγκυουλες μια ευκολη εγκυμοσινη και εμπειστοσινη στον γιατρουλη μας!

Γεια σας κοριτσάρες!!!!!! Είχα χαθεί και διάβασα τα νεάκια σας!! Να ζήσουν τα νέα μωράκια και υπομονή στις μανούλες με τα νεογέννητα! Να θυμάστε ότι κάθε μωράκι είναι διαφορετικό!! Μην του στερείτε τις αγκαλίτσες όταν τις ζητά! Κανένας άνθρωπος δεν έχασε από αγάπη!!!!

Άραγε ο γιατρούλης μας θα ξεκουραστεί καθόλου?? Θα πάει καμιά διακοπή???

Εμείς εδώ με την μπέμπα 13 μηνών, έχει περπατήσει και είναι ένα μικρό θηριάκι!! Μας έχει ξετρελάνει!!

Γεια σας κοριτσάρες!!!!!! Είχα χαθεί και διάβασα τα νεάκια σας!! Να ζήσουν τα νέα μωράκια και υπομονή στις μανούλες με τα νεογέννητα! Να θυμάστε ότι κάθε μωράκι είναι διαφορετικό!! Μην του στερείτε τις αγκαλίτσες όταν τις ζητά! Κανένας άνθρωπος δεν έχασε από αγάπη!!!!

Άραγε ο γιατρούλης μας θα ξεκουραστεί καθόλου?? Θα πάει καμιά διακοπή???

Εμείς εδώ με την μπέμπα 13 μηνών, έχει περπατήσει και είναι ένα μικρό θηριάκι!! Μας έχει ξετρελάνει!!

Mprabo !!!!! Εμας 13,5 μηνων θελει να πηγαινει παντου αλλα δεν περπαταει ακομα και μου εχουν φυγει τα χερια να κανει στρατα περα δωθε "πα-με ααα-τα" αφου το ζηταει κιολας τι να κανω ...μπορω να κανω αλλιως;;;:tongue::tongue::tongue:

Ο γιατρος το Καλοκαιρι δεν καθεται γιατι εμφανιζονται πολλες εγκυμοσυνες (καλοκαιρι διακοπουλες χαλαρωση)

Να πω την αληθεια αυτος ο ανθρωπος αμφιβαλλω αν ξεκουραζεται ποτε....

xtZRp3.png

Μιλησα με το γραφειο του Χασιακου και μου ειπαν να κανω μετρηση ζαχαρου με 100 γρ γλυκοζης, ξεχασα ομως να ρωτησω τους χρονους. Εχει κανει καποια απο εσας και ξερει για να μην παιρνω να ζαλιζω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...