Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Να΄στε καλά :)

Να ρωτήσω κάτι;

Τα μωρά σας κάνουν εμετό; Εμενα ο δικός μου βγάζει το γάλα μια φορά την ημέρα το πουλάκι μου. Η αλήθεια είναι οτι είναι λαίμαργος αλλά το να βγάζει όλο το γάλα απέχει από την απλή γουλίτσα.

Και κάτι άλλο...Τα λόχεια μου κράτησαν μια εβδομάδα. Εδώ και μια εβδομάδα ούτε σταγόνα δεν έχω...Είναι ανησυχητικό;....

Λάμπη περαστικά σας. Ελπίζω τώρα να τρώει κανονικά πάλι.

vanillablue οι προβιοτικές σταγόνες τί είναι;

Tamar να σου ζήσει το μωράκι σου. Να είναι τυχερό στη ζωή του! Μην ανησυχεις για τους εμετούς. Το πεπτικό των νεογνών είναι ανώριμο και αν τρωει λαιμαργα, όπως λες, είναι πιθανόν το στομαχακι του να μην αντέχει την ποσότητα που πίνει. Προσεξέ το τις επόμενες ημέρες και βέβαια να είσαι σε συνεχή επάφή με τον παιδίατρο σας. Θηλάζεις?

Κι εμένα κράτησαν ελάχιστα. Δέκα ημέρες περίπου, αν θυμάμαι καλά. Φυσιολογικό είναι. Μην ανησυχεις. Μόνο να προσέχεις και να πλένεις συχνά την ευαίσθητη περιοχή μέχρι να σαράντίσεις.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ για τις ευχές. Οι εμετοί σταμάτησαν και άρχισε η αγρυπνία (αν υπάρχει τέτοια λέξη). 3 μέρες τώρα κοιμάται ελάχιστα για 20 ημερών βρέφος. 10-12 ώρες το πολύ. Όλο να θηλάζει θέλει και δεν κοιμάται...Ίσως και λόγω ζέστης αλλά εγώ δεν την παλεύω. Ή θήλαστρο θα παίξει ή συμπλήρωμα όταν σαραντήσω...Θέλω να βγω έξω. Να αρχίσω να βγαίνω με τον άντρα μου, να πάω για ψώνια...Αν είναι συνέχεια κολλημένος στο στήθος και χωρίς πρόγραμμα θα εγκλωβιστώ στο σπίτι...Κάτι πρέπει να κάνω με το που θα σαραντήσω ώστε να τον παίρνω μαζι μου και να τον ταίζω με μπουκάλι ή να τον αφήνω σπίτι και να τον ταϊζει άλλος.

Να ζήσει-να ζήσει το μικρούλι σου!!!!

Στο Αρεταιειο γένησες?? Τι χρειάστηκες για σένα κ το μωρό???

Ναι, στο Αρεταίειο και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ολες οι μαίες ήταν ευγενέστατες και πρόθυμες να σε βοηθήσουν. Αυτό ήταν που μέτρησε για μένα. Όσο για τα πράγματα πήρα τα πάντα εκτός από πάνες. Έχουν εκεί.

Α! Το καλύτερο δωμάτιο του κάτω ορόφου είναι το 9. Είναι 3κλινο αλλά απ΄οτι έλεγαν όλοι ήταν το καλύτερό τους. Εκεί έμεινα και παρόλο που μπορούσα να πάω σε δίκλινο δεν το άλλαζα με τίποτα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ για τις ευχές. Οι εμετοί σταμάτησαν και άρχισε η αγρυπνία (αν υπάρχει τέτοια λέξη). 3 μέρες τώρα κοιμάται ελάχιστα για 20 ημερών βρέφος. 10-12 ώρες το πολύ. Όλο να θηλάζει θέλει και δεν κοιμάται...Ίσως και λόγω ζέστης αλλά εγώ δεν την παλεύω. Ή θήλαστρο θα παίξει ή συμπλήρωμα όταν σαραντήσω...Θέλω να βγω έξω. Να αρχίσω να βγαίνω με τον άντρα μου, να πάω για ψώνια...Αν είναι συνέχεια κολλημένος στο στήθος και χωρίς πρόγραμμα θα εγκλωβιστώ στο σπίτι...Κάτι πρέπει να κάνω με το που θα σαραντήσω ώστε να τον παίρνω μαζι μου και να τον ταίζω με μπουκάλι ή να τον αφήνω σπίτι και να τον ταϊζει άλλος.

Κοριτσάκι μου μίλησες με τον παιδιάτρο και σου είπε να μείνεις μέσα?

Για να μην παρεξηγηθώ δε λέω να το βγάλεις το μωρό στον καύσωνα αλλά όταν δροσίσει λίγο πιστεύω ότι μπορείς να το πας μια βόλτα. Θα σε βοήθησει και εσένα πολύ.

Τώρα όσο για το θηλασμό είναι πολύ σημαντικό τις πρώτες έξι εβδομάδες το μωρό να είναι στο στήθος όσο συχνά θέλει για να εδραιωθεί η γαλουχία. Γιατί να παίξει ή θήλαστρο ή συμπλήρωμα? Θα πηγαίνετε παρέα παντού και δε θα έχεις να αγχωθείς για τίποτα γιατί το γάλα του θα είναι πάντα έτοιμο στη σωστή θερμοκρασία:P

Εγώ τη δική μου την έβγαλα από το σπίτι 2 εβδομάδων. Βέβαια τώρα που είναι 9μιση μηνών δε μπορώ να τη μαζέψω αλλά πραγματικά λατρεύω να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα μάτια της:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλημέρα κορίτσια! (και αγόρια!!)

Μια ερώτηση!

Εχτές η γυναίκα μου, (δεν έφτεγα εγώ έτσι;;!! ) (είναι κι αυτές οι ορμόνες σας που παίζουν... μπάλα αυτόν τον καιρό!!)

για κάποιο λόγο, έγινε έξω φρενών! αλλά μιλάμε έξω φρενών!

Είναι έγκυος στον 6ο! Δεν πιστεύω να κάναμε καμία ζημιά στο μωράκι μας!!!

Δημήτρης

Διαφημίσεις

Ταμαρ ευχαριστώ πολύ! Είχα διαβάσει οτι μεχρι κ κατσαρίδες εχει το Αρεταιειο κ ειχα αγχωθεί...

Πάντως η πιο πρακτική λύση για να περνας καλά ειναι να μην μπλέξεις με αντλήσεις είναι να βγαινεις παντού με το μωρό. Αν ντρεπεσαι μπορεις να θηλάζεις στο αμάξι ή σε ένα απομονωμένο σημειο με γυρισμένη πλάτη στον κόσμο. Επίσης το μωρό θα εχει πιο στρωμένη συμπεριφορα εξω δεν θα κάνει τους μακροχρόνιους θηλασμούς του σπιτιού κ θα κοιμάται περισσότερο;)

Καλημέρα κορίτσια! (και αγόρια!!)

Μια ερώτηση!

Εχτές η γυναίκα μου, (δεν έφτεγα εγώ έτσι;;!! ) (είναι κι αυτές οι ορμόνες σας που παίζουν... μπάλα αυτόν τον καιρό!!)

για κάποιο λόγο, έγινε έξω φρενών! αλλά μιλάμε έξω φρενών!

Είναι έγκυος στον 6ο! Δεν πιστεύω να κάναμε καμία ζημιά στο μωράκι μας!!!

Χα χα! ούτε εγώ το πιστεύω Δημήτρη!!

Έχω στενοχωρηθεί, έχω ανχωθεί για το τι μπορεί να τράβηξε το κακόμοιρο το παιδί μου!!!

Είναι σαν να κοιμάται κάποιος... να τον πάρουν χωρίς να το καταλάβει...

να τον βάλουν στο τραινάκι του τρόμου, και να αρχίσει να τρέχει πάνω κάτω...

και να ξυπνήσει στην πρώτη μεγάλη κατηφόρα!!!

Πως θα ένοιωθε αυτός ο άνθρωπος;;; όχι πες μου!!!

Δημήτρης

Καλησπέρα σε όλους

ξέρει καμία κοπέλα πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις για θρομβοφιλία?

εγώ έκανα τον έλεγχο στον κ. ΄Νόδαρο και μου πήγε 400 ευρώ.

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

εγώ έκανα τον έλεγχο στον κ. ΄Νόδαρο και μου πήγε 400 ευρώ.

ευχαριστώ για την απάντηση

πάλι καλά γιατί είχα ακούσει μέχρι και 1000 ευρώ

έξετάσεις αίματος δεν είναι ? σε πόσο καιρό βγαίνει το αποτέλεσμα?

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για την απάντηση

πάλι καλά γιατί είχα ακούσει μέχρι και 1000 ευρώ

έξετάσεις αίματος δεν είναι ? σε πόσο καιρό βγαίνει το αποτέλεσμα?

είναι μια απλή εξέταση αίματος. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε καμιά εβδομάδα και ο επαναληπτικός έλεγχος είναι πιο οικονομικός

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

είναι μια απλή εξέταση αίματος. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε καμιά εβδομάδα και ο επαναληπτικός έλεγχος είναι πιο οικονομικός

κάνεις και επαναληπτικό έλεγχο? για ποιο λόγο? ή εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θα βγει ?

sorry σε έχω ζαλίσει αλλά είμαι λίγο αγχωμένη με το θέμα

Καλησπέρα κορίτσια! Γεννήσαμε και εμείς :D

Το Σάββατο 16/7 με έπιασαν οι πόνοι και σε ελάχιστες ώρες κρατούσα στην αγκαλιά μου την μπεμπούλα μας. Γέννησα στο Ρέα και μόνο τα καλύτερα έχω να πω για όλα. Ο γιατρός μας όπως πάντοτε απίθανος. Πολλά φιλάκια πάω για ύπνο :D

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Γεννήσαμε και εμείς :D

Το Σάββατο 16/7 με έπιασαν οι πόνοι και σε ελάχιστες ώρες κρατούσα στην αγκαλιά μου την μπεμπούλα μας. Γέννησα στο Ρέα και μόνο τα καλύτερα έχω να πω για όλα. Ο γιατρός μας όπως πάντοτε απίθανος. Πολλά φιλάκια πάω για ύπνο :D

να σου ζησει η μικρουλα σου!!!!!!! Τι καλα 2 παιδακια σε με τοσο μικρη διαφορα!!!!!!!!!

xtZRp3.png

Έχω στενοχωρηθεί, έχω ανχωθεί για το τι μπορεί να τράβηξε το κακόμοιρο το παιδί μου!!!

Είναι σαν να κοιμάται κάποιος... να τον πάρουν χωρίς να το καταλάβει...

να τον βάλουν στο τραινάκι του τρόμου, και να αρχίσει να τρέχει πάνω κάτω...

και να ξυπνήσει στην πρώτη μεγάλη κατηφόρα!!!

Πως θα ένοιωθε αυτός ο άνθρωπος;;; όχι πες μου!!!

Εντάξει, όλοι λένε πως η ενδομήτρια ζωή έχει σημασία για την υπόλοιπη ζωή μας αλλά από κάποιες φυσιολογικές καταστάσεις (νευρα, αγχος) σε λογικά πλαίσια που μπορεί να βιώσει μια μαμά δεν θα δημιουργηθουν κ προβλήματα στο μωρό... Δεν είμαστε Άγιες! Μαμάδες είμαστε....

Πικ!!! Να σου ζήσει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...