Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

malina μου, καταλαβαίνω ότι θα ήθελες να ζήσεις την εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού αλλά δεν πειράζει, βρε πουλάκι μου, απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης και με το καλό να σφίξεις την μπεμπούλα σου στην αγκαλιά σου, έστω και με καισαρική.

κατι γινεται κ διαβαζω τις σελιδες αναποδα πχ τη 12 σελιδα μου τη δειχνει ως τη πρωτη.ΒΟΗΘΕΙΑ

αν καποια ειναι μεσα ας μου απαντησει please

Μαίρη πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το κουμπί που σε πάει στο πρώτο μη διαβασμένο

Αυτό είναι πάνω αριστερά

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Μαίρη μου τι κάνεις ; Τι κάνουν τα τρία "ζουζουνάκια" σου, με τα υπέροχα αρχαία ελληνικά ονόματα ;

Ιόλη μου, περιμένουμε ν' ακούσουμε τα ευχάριστα !!!!!!

Λάμπη, μην αγχώνεσαι, είμαι σίγουρη ότι θα έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη .... όλα θα πάνε καλά θα δεις.....

Natasa 133, βλέπω ότι πλησιάζει ο καιρός, σου εύχομαι με το καλό και μ' έναν πόνο ! Σε ενημερώνω ότι εμένα μου έσπασαν τα νερά και γέννησα την 38+5 ημέρες !

Ολγάκι28, σου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη !!!!! Περιμένουμε να μας ενημερώνεις τακτικά για το πως βιώνεις το γεγονός !

γεια σας κοριτσια πηρα τηλ τελικα τον χασιακο και μου ειπε η γραμματεας του να κανω αυριο παλι μια χοριακη και να παρω μετα να κλεισω ραντεβου,ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι με εχει πιασει ενα ανχος χωρισ να καταλαβαινω το γιατι...παροτι εχω και ενα κοριτσακι 2,5 ετων τωρα μου φενεται πιο εντονο και πιο πιεστικο χωρις να ξερω τον λογο!!!!!!ευχομαι σε ολες οτι επιθυμειτε και ολα να σας πηγαινουνε καλα!

Μαιρούλα, καλώς ήρθες πάλι στην παρέα. Τι κάνουν τα ζουζουνάκια σου?

Ηλιαχτίδα, μακάρι να μάθουμε ευχάριστα στις 5 Μαΐου, εγώ πάντως το παλεύω;) Τι κάνει το μπισκοτοζουζουνάκι σου?

Ολγάκι, με το καλό η χοριακή και θα δεις ότι ο γιατρός μας είναι φοβερός.

Διαφημίσεις

ιολη καλα εισαι; τι ειναι ρε συ αυτο το διαφραγμα στη μητρα που εμποδιζει στο να κανει καποια παιδι?

εγω το μαρτιο πηγα στο χασιακο να βαλω σπιραλ γιατι κ τα 3 τα επιασα με τη μυρωδια που λενε κ δεν εμπαινε ουτε κατα διανοια! Επειδη εχω κανει 3 καισσαρικες μου ειπε, ο τραχηλος ειναι σκληρος κ σφιχτος.

εκανα κ ενα τεστ παπ κ ολα καλα. οπως εχω ξανα πει εχω κλεισει το κεφαλαιο ΄΄εγκυμοσυνη ξανα'' εκτος φυσικα, αααααν μου τυχει. φροντιζω να μην τυχει.

Μαιρούλα, καλώς ήρθες πάλι στην παρέα. Τι κάνουν τα ζουζουνάκια σου?

Ηλιαχτίδα, μακάρι να μάθουμε ευχάριστα στις 5 Μαΐου, εγώ πάντως το παλεύω;) Τι κάνει το μπισκοτοζουζουνάκι σου?

Ολγάκι, με το καλό η χοριακή και θα δεις ότι ο γιατρός μας είναι φοβερός.

Ιόλη μου το "μπισκοτοζουζουνάκι" δεν είναι και πολύ καλά .... δεν θέλει να πίνει καθόλου το γάλα, έλα όμως που δεν μπορώ να του το αλλάξω και να του δώσω κάποιο άλλο, γιατί είναι αλλεργικός στο αγελαδινό γάλα και η παιδιάτρος μου είπε ότι πρέπει να πίνει το συγκεκριμένο υποχρεωτικά, οπότε έχουμε δράματα !!!

Ααααα ..... φάνηκε και το τρίτο του δοντάκι !

Η ξαδέρφη σου πως πηγαίνει με το μωρό ;

ιολη καλα εισαι; τι ειναι ρε συ αυτο το διαφραγμα στη μητρα που εμποδιζει στο να κανει καποια παιδι?

εγω το μαρτιο πηγα στο χασιακο να βαλω σπιραλ γιατι κ τα 3 τα επιασα με τη μυρωδια που λενε κ δεν εμπαινε ουτε κατα διανοια! Επειδη εχω κανει 3 καισσαρικες μου ειπε, ο τραχηλος ειναι σκληρος κ σφιχτος.

εκανα κ ενα τεστ παπ κ ολα καλα. οπως εχω ξανα πει εχω κλεισει το κεφαλαιο ΄΄εγκυμοσυνη ξανα'' εκτος φυσικα, αααααν μου τυχει. φροντιζω να μην τυχει.

Μαίρη, το διάφραγμα είναι κάτι που χωρίζει κατά κάποιο τρόπο τη μήτρα στα δύο και, αν πάει να εμφυτευτεί εκεί το έμβρυο, δεν μπορεί να αναπτυχθεί και αποβάλλεται.

Σπιράλ έχει βάλει και μια συγγενής μου στον Χασιάκο αλλά το φοράει εδώ και χρόνια, όμως είχε δύο φυσιολογικούς τοκετούς, οπότε ίσως παίζει ο κλειστός τράχηλος λόγω καισαρικών.

Ιόλη μου το "μπισκοτοζουζουνάκι" δεν είναι και πολύ καλά .... δεν θέλει να πίνει καθόλου το γάλα, έλα όμως που δεν μπορώ να του το αλλάξω και να του δώσω κάποιο άλλο, γιατί είναι αλλεργικός στο αγελαδινό γάλα και η παιδιάτρος μου είπε ότι πρέπει να πίνει το συγκεκριμένο υποχρεωτικά, οπότε έχουμε δράματα !!!

Ααααα ..... φάνηκε και το τρίτο του δοντάκι !

Η ξαδέρφη σου πως πηγαίνει με το μωρό ;

Ωχ, το πουλάκι μου ταλαιπωρείται. Υπομονή, Ηλιαχτίδα μου. Τουλάχιστον να τρώει λίγο φαγητό.

Η ξαδέλφη μου μια χαρά τα πάει με το μωρό. Του έχει επιβάλλει στρατιωτική πειθαρχία. Στο μήνα πάνω έκοψε το θηλασμό και του δίνει αποκλειστικά ξένο γάλα. Το μωρό, όταν σαράντισε, είχε πάρει 2 κιλά και η παιδίατρος έπαθε σοκ. Τους είπε να του δίνουν λιγότερο γάλα, 5 γεύματα την ημέρα, το πολύ 200 ml το γεύμα. Στην αρχή έκλαιγε το κακόμοιρο αλλά μετά συνήθισε. Η ξαδέλφη μου το τήρησε το πρόγραμμα αυστηρά και, όταν αυτό πεινούσε, του έδινε kinderte (κάπως έτσι μου είπε) και τώρα το έχει βάλει σε μια σειρά. Τρώει τελευταίο γεύμα στις 23.30 και ξυπνάει πολύ το πρωί κατά τις 7.00. Οπότε κοιμάται όλη νύχτα. Είναι και πολύ ήσυχο παιδάκι και δεν είχε καθόλου πονάκια, οπότε κατάφερε να του βάλει πρόγραμμα σε όλα (φαί, ύπνος, μπάνιο).

κοριτσια ξέρετε αν ο Χασιακος προτείνει κάποιο παιδίατρο? Ψάχνω έναν καλό που να είναι και σε δημοσιο νοσοκομείο. Ψάχνω τον Χασιακο της παιδιατρικής! ξέρετε οι παλές τπτ?

κανέεναν από το αρεταιειο ίσως

uDLqp1.png

Κορίτσια γειά σας κι απο μένα...Σήμερα έχω τις μαυρες μου. Εκανα την καμπύλη ζαχάρου και δεν βγήκε καλή...Με πήρε το απογευμα η Αννα-Μαρία και μου είπε πως πρέπει να με δει διαβητολογος για να ρυθμίσω το ζάχαρο...Ηταν αναγκη να συμβεί αυτό? Κι όλες οι εξετάσεις ήταν καλές...Εχω αρχίσει και φοβάμαι...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...