Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Tamar πιστευω πως θα εχεις γινει μανουλα μεχρι τωρα

Να σου ζησει ο μπουμπουκος!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενουμε τα νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nα' μαι κι εγώ. ΄Πλέον έχω έναν υπέροχο, πανέμορφο, γλυκύτατο μπέμπη 12 ολόκληρων ημερών. Αχ είναι ένας γλύκας κι εγώ τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Γέννησα με καισαρική εν τέλει 40+3. Όλα πήγαν καλά και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από το Αρετέειο και το προσωπικό του. Ο γιατρός μας ήταν μέσα καθόλη τη διάρκεια της επέμβασης και έφυγε μόνο στο τέλος που μου έκαναν τα εξωτερικά ράμματα. Όλα μια χαρά δηλαδή.

Τώρα είμαστε σπίτι με το μικρό και προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα με τη ζέστη :)

Σήμερα γκρινιάζει απίστευτα, αλλά και kinderte που του δίνω αρνείται να το πιει...

Αχ είναι τόσο καλός :) και είμαι τόσο ευτυχισμένη :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsia η μικρη μου παρουσιασε για 3 μερες πυρετο κ ειναι καλα απο την τριτη..αρνειται ομως πεισματικα να φαει παρολου που πριν αρωστησει ητανφαγανο παιδακι..δεν μπαινει στην διαδικασια ουτε καν να δοκιμασει..μονο αποκλειστικο θυλασμο κ τιποτα αλλο..ο γιατρος λεει να μην την πιεσω αλλα ως ποτε θα τραβηξει αυτο??σας εχει τυχει κατι παρομοιο??

:-(:-(:-(

Nα' μαι κι εγώ. ΄Πλέον έχω έναν υπέροχο, πανέμορφο, γλυκύτατο μπέμπη 12 ολόκληρων ημερών. Αχ είναι ένας γλύκας κι εγώ τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Γέννησα με καισαρική εν τέλει 40+3. Όλα πήγαν καλά και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από το Αρετέειο και το προσωπικό του. Ο γιατρός μας ήταν μέσα καθόλη τη διάρκεια της επέμβασης και έφυγε μόνο στο τέλος που μου έκαναν τα εξωτερικά ράμματα. Όλα μια χαρά δηλαδή.

Τώρα είμαστε σπίτι με το μικρό και προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα με τη ζέστη :)

Σήμερα γκρινιάζει απίστευτα, αλλά και kinderte που του δίνω αρνείται να το πιει...

Να σας ζήσει ο μπεμπούλης σας!!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

koritsia η μικρη μου παρουσιασε για 3 μερες πυρετο κ ειναι καλα απο την τριτη..αρνειται ομως πεισματικα να φαει παρολου που πριν αρωστησει ητανφαγανο παιδακι..δεν μπαινει στην διαδικασια ουτε καν να δοκιμασει..μονο αποκλειστικο θυλασμο κ τιποτα αλλο..ο γιατρος λεει να μην την πιεσω αλλα ως ποτε θα τραβηξει αυτο??σας εχει τυχει κατι παρομοιο??

:-(:-(:-(

Μήπως είναι εξουθενωμένη από τον πυρετό; Συνήθως τόσο κατά τη διάρκεια ασθένειας όσο και λιγο μετά δεν τρώνε σωστά τα μωρά. Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι πως αρνείται κάθε είδους στερεη τροφή και θέλει μόνο γάλα... Πάντως ο γιατρός σας είναι αυτός που μπορεί να σας συμβουλέψει. Τις λίγες φορές που μου αρρώστησε ο μικρός μου (2 φορές μέχρι τώρα) αφού ανάρρωσε τον πίεζα λιγάκι (όσο άντεχε) για να φάει. Τον ξεγελούσα με παιχνίδια, τραγούδια κτλ και όσες κουταλιές έτρωγε, και οι 5 είναι καλύτερες από το τίποτε.

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια ,

Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καμια υστεροσκοπηση με τον Κυριο Χασιακο για διορθωση του διαφραγματος της μητρας . Πως ηταν ως εμπειρια ? Εχει καθολου κινδυνους ? Κανατε παιδακι μετα απο την επεμβαση ευκολα ?

κοριτσια καλησπερα κ εγω καινουργια ειμαι.κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με τν κ χασιακο ειναι ο καλυτερος....ειμαι 3 μηνων κ τν αυγουστο εχω παλι ραντεβου μαζι του ανυπομονω να παω...!

Κουκλίτσα να σας ζήσει. Σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο. Να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη όσο αισθάνεσαι τώρα

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Να΄στε καλά :)

Να ρωτήσω κάτι;

Τα μωρά σας κάνουν εμετό; Εμενα ο δικός μου βγάζει το γάλα μια φορά την ημέρα το πουλάκι μου. Η αλήθεια είναι οτι είναι λαίμαργος αλλά το να βγάζει όλο το γάλα απέχει από την απλή γουλίτσα.

Και κάτι άλλο...Τα λόχεια μου κράτησαν μια εβδομάδα. Εδώ και μια εβδομάδα ούτε σταγόνα δεν έχω...Είναι ανησυχητικό;....

Λάμπη περαστικά σας. Ελπίζω τώρα να τρώει κανονικά πάλι.

vanillablue οι προβιοτικές σταγόνες τί είναι;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια ,

Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καμια υστεροσκοπηση με τον Κυριο Χασιακο για διορθωση του διαφραγματος της μητρας . Πως ηταν ως εμπειρια ? Εχει καθολου κινδυνους ? Κανατε παιδακι μετα απο την επεμβαση ευκολα ?

Γειά σου Phoenix.

Η διορθωση διαφράγματος είναι πολύ απλή επέμβαση. Το έκανα και εγώ αλλά όχι με τον Χασιάκο, το έκανα στο Embryoart γιατί θα έκανα εξωσωματική. Στην υστεροσκόπηση σε κοιμίζουν για 10 λεπτά, ο γιατρός βάζει κάμερα από τον κόλπο και ετσι βλέπουν και επεμβαίνουν μόνο στο σημείο που πρέπει. Ολη η διαδικασία τους παίρνει 6-8 λεπτά. Εγώ το είδα και στο DVD μετά, δεν ηταν τιποτα. Μετά δεν νιώθεις τίποτα. Εγώ ποτέ δεν είχα πόνο, ούτε στις αποξέσεις πολύποδα που είχα κάνει. Ουτε πολύ αίμα θα έχεις μετά λογικά.

Το διαφραγμα όντως οφείλεται για δυσκολία σύλληψης, γιατί αν κολλήσει εκεί το γονιμοποιημένο ωάριο δεν τρέφεται και δεν θα αναπτυχθεί. Εμενα ετσι μου ειπε ο γιατρός διότι το σημείο εκείνο ήταν λοιπώδης ιστός, δεν είχε ούτε αίμα όσο το έκοβε.

Οποτε μετά έχεις πολλές πιθανότητες να κανεις παιδάκι.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Καλημέρα σε όλες. Επέστρεψα σήμερα από μια εβδομάδα διακοπών στο χωριό, προσπάθησα να ξεκουραστώ αλλά σήμερα πάλι δουλειά. Τί κάνετε;

Εγώ πρέπει να καλέσω το γιατρό μας για να κλείσω για το ΠΑΠ ΤΕΣΤ

Nα' μαι κι εγώ. ΄Πλέον έχω έναν υπέροχο, πανέμορφο, γλυκύτατο μπέμπη 12 ολόκληρων ημερών. Αχ είναι ένας γλύκας κι εγώ τρελά ερωτευμένη μαζί του. :)

Να σου ζήσει κοπέλα μου το αγοράκι σου.

Να ζήσει-να ζήσει το μικρούλι σου!!!!

Στο Αρεταιειο γένησες?? Τι χρειάστηκες για σένα κ το μωρό???

Για τον εμετό δεν γνωρίζω να σου πω.....

tamar μου είναι λακτοβάκιλλοι και άλλοι ωφέλιμοι μύκητες και μικροοργανισμοί, μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου που εξουδετερώνουν τους βλαβερούς μικροοργανισμούς στο έντερο που προκαλούν κολικούς, πρήξιμο, αέρια, δυσκοιλιότητα

Γεια σας, κορίτσια! Τι κάνετε! Εμείς εδώ όλα καλά! Η μπέμπα έχει μεγαλώσει πολύ και όλα καλά δόξα τω θεώ.

Ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας... Ξαφνικά απογοητεύτηκα με την Άννα Μαρία, ενώ την συμπαθώ πάρα πολύ. Συγγενικό μου πρόσωπο είχε ένα μικρόβιο, το έψαξα στο ίντερνετ και μου είχε βγει ως μικρόβιο της φυσικής χλωρίδας του οργανισμού. Η Άννα Μαρία το παρουσίασε κάτι τραγικό και ότι είναι μεταδιδόμενο σεξουαλικά.

Για ποιό μικρόβιο μιλάμε? mammy30? ποιά είναι η Α. Μαρία? δουλεύει στο Αρεταίειο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...