Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Και τσουξιμο και πονο και ξηροτητα γενικα δεν μου ερεσε καθολου για κανα 2μηνο μην πω τριμηνο... Ισως βεβαια επειδη εγω απειχα γυρω στους 9 μηνες απο σεξ... Αιμα ειχα λιγο οχι αμεσως μετα την πραξη αλλα την επομενη μερα Στον γυναικολογο σου πηγες μετα το σαραντισμο να σε δει;; Αν σε ειδε καλα τοτε ολα ok!!

malina καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ναί, με το που έκλεισα 40 ημέρες, την τρίτη δηλαδή πήγα κατευθείαν στον χασιάκο και μου είπε πως μπορώ να κάνω σέξ και μπάνιο στην θάλασσα και γενικώς με βρήκε μια χαρά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

malina καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ναί, με το που έκλεισα 40 ημέρες, την τρίτη δηλαδή πήγα κατευθείαν στον χασιάκο και μου είπε πως μπορώ να κάνω σέξ και μπάνιο στην θάλασσα και γενικώς με βρήκε μια χαρά.

Eννοουσα τον γυναικολογο μας;) Ολα καλα λοιπον Εχε υποψη σου οτι η περιοχη εχει ξηροτητα τους πρωτους μηνες ...σιγα σιγα θα φτιαξει και θα το απολαμβανεις οπως πριν (με την προυποθεση να σας αφηνει το μπεμπακι:P)

Αν παλι βλεπεις συνεχεια αιμα ή αν το αιμα γινει πολυ παρε ενα τηλεφωνο τον γιατρο να τον ενημερωσεις Στην πρωτη μου καισαρικη το αιμα κρατησε γυρω στις 60 μερες Στη δευτερη πολυ λιγοτερο αλλα παι ερχοταν και εφευγε μεχρι τις 50 μερες Αυτα... Να εισαι καλα!!!!!! Φιλια στο μπεμπε!!!!

xtZRp3.png

koritsia kalhspera..exv na sas kanv mia asxeth ervthsh..επειδη με την μικρη δεν μπορω να παω πουθενα τωρα θελω να βρω μια καλη κωμοτρια που να ερχεται σπιτι μου...εχει αρκετη δουλεια το μαλλι μου γιατι το κανω ανταυγειες κ χρειαζεται καθε φορα να λειπω κανα τριωρο κ δυστηχως η μικρη μου ειναι γκρινιαρα κ δεν παει σε κανεναν..αν γνωριζει καποια κανεις σας η εχει αυτη καποια ας μου στειλει σε πρωσοπικο μνμ τα στοιχεια της...φιλακια πολλα..σημερα θα δω τον γιατρουλη μας..εχω ραντεβου για τεστ παπ...:-P:razz::-P

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα , ξέρω είχα καιρο να γράψω ( δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν σας διαβαζα)!!! Πρώτα από όλα να καλοσορισω και εγω τα νέα μέλη , κοριτσια και αγορια , και με το καλο να αγκαλιασουν το μωρούλι τους!!

Τα νεα μου, εμεις ειμαστε 9,5 μηνών τρωμε σχεδον τα πάντα και εχουμε αναπτύξει διάφορες ικανότητες ..... δίνουμε φιλακια στη μαμα με ανοιχτο το στομα και χρειαζομαι πανες ακρατειας χιχιχιχι , λεμε μπα μπα μπα και βεβαια μα μα τονιζοντας το δεύτερο μα οποτε καταλαβαίνετε είπε μαμα !!!!!! Περπαταμε με τη βοήθεια της μαμας αν και εδω που τα λεμε προσπαθει να με διωξει ώστε να περπατήσει μονος του ( αν και δεν μπορει να σταθει ακόμη μόνος του) έχουμε βγαλει και δύο δοντάκια και χαμογελάμε σε όλο τον κόσμο φτανει να μας μιλήσει φυσικα !!!! Αυτα τα νέα μας

Λάμπη μου δεν βγαίνεις καθόλου με τη μικρή? Εγω κάθε μέρα είμαι στο γήπεδο όπου γίνεται η Λαική ελα καμια βόλτα να γνωριστουμε? Για κομμωτρια θα ρωτήσω ξέρω ότι υπάρχει καποια κοπέλα που πηγαίνει στα σπιτια , δωσ' μου λιγο χρόνο ! Αν παλι βρήκες γραψε μου !!!!

ANTZI

Αν δεν εχει αλλαξει κάτι τότε ισχύει:

4κλινο 74 την βραδια - 3κλινο 88 -2κλινο 106 και για μονοκλινο 128 σύν ενα εφαπαξ ποσό 14,70 αυτά για φτ.

Για καισαρικη ισχύει 4κλινο τιποτα, 3κλινο 15, δικλινο34 και μονοκλινο 55 χωρίς καμία αλλη επιβάρυνση!!!!!!

(αυτές οι τιμές ήταν αφού πήρα στο λογιστήριο)

Εγω που έμεινα 4 βράδια σε 4κλινο ( δεν είχε άλλο δωμάτιο ) πληρωσα συνολικα

308,15.

φιλακια πολλά !!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Ταμάρ και όσα κορίτσια έχετε γεννήσει αυτές τις μέρες σας εύχομαι καλά σαράντα και να είναι το μωράκι σας γερό και υγιή!

Και για τις ετοιμόγεννες με το καλό να γεννήσουν!

Γύρισα εχτές από το εξοξικό.

Ο μπεμπούλης μου έκανε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου και δυστυχώς έκανε πυρετό 38,1.Στενοχωρήθηκα πολύ που έγινε τόσο χάλια με το εμβόλιο.Ευτυχώς σήμερα είναι 1α χαρά.Στα κιλά είναι 4700 και έχει ύψος 58 πόντοι.Οι κολικοί του περάσανε.Ευτυχώς για το μωράκι μου.Στον Κάλαμο έχω κάνει 4 μπάνια.Αύριο γυρνάμε στο εξοχικό!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όντως κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εμένα η κοιλιά μου δεν έχει ακόμα επανέλθει. Όχι ότι έχω κοιλάρα αλλά δεν είναι όπως πρίν. Τέλος πάντων. Που θα πάει θα επανέλθω. Ευτυχώς σήμερα ήρθε και η μάνα μου και τώρα προσπαθεί να κοιμήσει τον μικρό. Πειράζει που δεν μπορώ άλλο ουά? Μου έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Δηλαδή έτσι και δεν του περάσουν οι κολικοί του μικρού μέσα σε κανένα μήνα δεν ξέρω τι θα κάνω. Με βλέπω με λεξοτανίλ στο τέλος. Δεν κάνω πλάκα, τα νεύρα μου είναι χάλια. Βέβαια δεν φταίει το παιδί αλλά ούτε και εγώ φταίω. Μάλλον δεν κάνω για μάνα. Αυτά.

Εγώ έχασα όλα τα κιλά σε 10 μέρες αλλά το σχήμα της κοιλιάς μου είναι πιο...τετράγωνο. πότε θα επανέλθουμε!!!!!Προβιοτικές σταγόνες δοκίμασες για κολικούς? Κάνουν δουλειά και δεν είναι φάρμακο

κορίτσια συγνώμη που δεν έχω απαντήσει καθόλου. Ο μπέμπης μου έγινε 2 μηνών. Ζυγίζει 5150( είναι καλά? ας πούνε οι πιο έμπειρες) και είναι πολύ ήσυχο μωρό, όλο γελάκια!! Καλό σαραντισμό tamar και στα κορίτσια που γέννησαν πρόσφατα! Να μας ζήσουν τα μωράκια μας. Για το σέξ τώρα malina ανέφερες τσούξιμο..Αυτό ισχύει και για την κ.τ ή μόνο για φ.τ?

Jim καλώς ήρθες. Δείξε υπομονή και κατανόηση στη γυναίκα σου! Είναι ευαίσθητη περίοδος!!

mammy30

Για ποιό μικρόβιο ή πρωτόζωο μιλάμε? Τριχομονάδες μήπως? Αν ξέρεις πες μου.

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα , ξέρω είχα καιρο να γράψω ( δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν σας διαβαζα)!!! Πρώτα από όλα να καλοσορισω και εγω τα νέα μέλη , κοριτσια και αγορια , και με το καλο να αγκαλιασουν το μωρούλι τους!!

Τα νεα μου, εμεις ειμαστε 9,5 μηνών τρωμε σχεδον τα πάντα και εχουμε αναπτύξει διάφορες ικανότητες ..... δίνουμε φιλακια στη μαμα με ανοιχτο το στομα και χρειαζομαι πανες ακρατειας χιχιχιχι , λεμε μπα μπα μπα και βεβαια μα μα τονιζοντας το δεύτερο μα οποτε καταλαβαίνετε είπε μαμα !!!!!! Περπαταμε με τη βοήθεια της μαμας αν και εδω που τα λεμε προσπαθει να με διωξει ώστε να περπατήσει μονος του ( αν και δεν μπορει να σταθει ακόμη μόνος του) έχουμε βγαλει και δύο δοντάκια και χαμογελάμε σε όλο τον κόσμο φτανει να μας μιλήσει φυσικα !!!! Αυτα τα νέα μας

Λάμπη μου δεν βγαίνεις καθόλου με τη μικρή? Εγω κάθε μέρα είμαι στο γήπεδο όπου γίνεται η Λαική ελα καμια βόλτα να γνωριστουμε? Για κομμωτρια θα ρωτήσω ξέρω ότι υπάρχει καποια κοπέλα που πηγαίνει στα σπιτια , δωσ' μου λιγο χρόνο ! Αν παλι βρήκες γραψε μου !!!!

ANTZI

Αν δεν εχει αλλαξει κάτι τότε ισχύει:

4κλινο 74 την βραδια - 3κλινο 88 -2κλινο 106 και για μονοκλινο 128 σύν ενα εφαπαξ ποσό 14,70 αυτά για φτ.

Για καισαρικη ισχύει 4κλινο τιποτα, 3κλινο 15, δικλινο34 και μονοκλινο 55 χωρίς καμία αλλη επιβάρυνση!!!!!!

(αυτές οι τιμές ήταν αφού πήρα στο λογιστήριο)

Εγω που έμεινα 4 βράδια σε 4κλινο ( δεν είχε άλλο δωμάτιο ) πληρωσα συνολικα

308,15.

φιλακια πολλά !!!!

φιλεναδα μου καλα εισαι??συνηθιζουμε να πηγαινουμε στον παιδοτοπο που ειναι εξω απο το σπιτι μας επι της τρυφιλλιας αν γνωριζεις...αν ερθω προς τα εκει θα σου πω..τωρα οσο για το αλλο θεμα αν εχει καποια πληροφορια ενημερωσεμε..φιλακιααααααα εγω την μπουμπου μου ψυνεται στον πυρετο απο προχθες..καναμε την δευτερη δοση εμβολιο για τον πνευμονιοκοκο κ ταλαιπωρειτε μωρε..ελπιζω αυριο τριτη μερα να της εχει περασει..φιλακια πολλααααα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Να κανω μερικες ερωτησεις αν και λιγο νωρις ακομα? Οταν ερθει εκεινη η ωρα, σκεφτομαστε να γενησουμε στο Λητω. Ο γιατρος μας επιτρεπει τον μπαμπα στην αιθουσα ωδινων και μετα στο χειρουργιο? Αφηνει να βγαζεις φωτο ή να αφησει τον μπαμπα να κοψει τον λωρο? Κανει παντα περινεοτομη? Με την μαια τι γινεται? Εχει καποια μαια που συνεργαζεται? Μπορεις να κανεις καπου και μαθηματα ανωδινου (υποτιθεται) τοκετου?

Αυτα για αρχη :-)

Καλημερα κοριτσια. Να κανω μερικες ερωτησεις αν και λιγο νωρις ακομα? Οταν ερθει εκεινη η ωρα, σκεφτομαστε να γενησουμε στο Λητω. Ο γιατρος μας επιτρεπει τον μπαμπα στην αιθουσα ωδινων και μετα στο χειρουργιο? Αφηνει να βγαζεις φωτο ή να αφησει τον μπαμπα να κοψει τον λωρο? Κανει παντα περινεοτομη? Με την μαια τι γινεται? Εχει καποια μαια που συνεργαζεται? Μπορεις να κανεις καπου και μαθηματα ανωδινου (υποτιθεται) τοκετου?

Καλημέρα!

Ξέρω πως στο Λητώ επιτρέπεται να είναι ο μπαμπάς στην αίθουσα ωδινών αλλά και στον τοκετό, αρκεί να είναι φυσιολογικός και όχι καισαρική. Για φωτογραφίες, χμ δεν γνωρίζω ούτε για την κοπή του ομφάλιου λόρου. Οσο για την περινεοτομή, αν και ποτέ δεν το είχα συζητήσει μαζί του, καλύτερα είναι να σε κόψει ο ίδιος παρά να σκιστείς μόνη σου (κάτι που είναι πολύ πιθανόν) καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να σκιστείς στραβά κάτι που δεν είναι και ότι καλύτερο. Μαία έχει που συνεργάζεται, μπορείς να ρωτήσεις τον ίδιο όταν πλησιάζει η ώρα.

Σε λίγο φεύγω να πάω για ραντεβού μαζί του στο Αρεταίειο. Ε, λογικά την επόμενη φορά θα είναι για να γεννήσω. Οχι τίποτε, επειδή λένε πως τα δεύτερα , τρίτα παιδάκια δεν παίρνουν όλο τον μήνα :D

vrowp3.png

cwGLp3.png

blue velvet, γεια σου, στα περισσότερα απάντησε η pik. Για την περινεοτομή ο γιατρός μου είχε πει ότι αποφασίζει εκείνη την ώρα αν θα κάνει. Νομίζω όμως ότι τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) κάνει. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σκιστείς, πες στο γιατρό ότι δεν επιθυμείς και θα το δει στην πορεία του τοκετού.

Οσο γαι μαθήματα ανώδυνου τοκετού, μπορεις να πας στο σωματείο "Ευτοκία" τηλ. 210- 6844201. ΕΓΓΥΗΣΗ!!! Μαθαίνεις πολλά πολλά πράγματα!!! Απλά μια συμβόυλή: να φιλτράρεις όλες τις πληροφορίες που σου δίνουν και να αποφασίζεις ποιες θα υιοθετήσεις...Φιλια

Την ευτοκια την ειχα στα υποψιν.Κανουν και γιογκα εκει αποτι ξερω. Ειναι καμια μανουλα εδω που να γεννησε μαζι με τον αντρουλη της και τον χασιακο, για να μας πει εμπειριες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...