Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, κορίτσια! Τι κάνετε! Εμείς εδώ όλα καλά! Η μπέμπα έχει μεγαλώσει πολύ και όλα καλά δόξα τω θεώ.

Ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας... Ξαφνικά απογοητεύτηκα με την Άννα Μαρία, ενώ την συμπαθώ πάρα πολύ. Συγγενικό μου πρόσωπο είχε ένα μικρόβιο, το έψαξα στο ίντερνετ και μου είχε βγει ως μικρόβιο της φυσικής χλωρίδας του οργανισμού. Η Άννα Μαρία το παρουσίασε κάτι τραγικό και ότι είναι μεταδιδόμενο σεξουαλικά. Επειδή αυτό δεν το έβρισκα πουθενά στο ίντερνετ και μάλιστα είδα απαντήσεις άλλων γυναικολόγων που το θεωρούν ασήμαντο, παρουσιάζεται σε εγκυμονούσες και πολλές φορές δε δίνουν καν αντιβίωση, πρότεινα στη συγγενή μου να δει ειδικό γιατρό και συγκεκριμένα λοιμωξιολόγο. Γιατί δεν είναι να εμπιστεύεσαι το ίντερνετ... Πράγματι όταν πήγε της είπε ότι δεν πρόκειται για μεταδιδόμενο αλλά ότι ανήκει στη φυσιολογική χλωρίδα και ότι δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου. Και λέω εγώ τώρα, με αυτή της τη διάγνωση ξεσήκωσε ολόκληρο σπίτι, έφθασαν σχεδόν στα χωρίσματα μέχρι που πήγαν στον παθολόγο. Μα γιατί τέτοια άγνοια η Άννα Μαρία; Ή αν όχι άγνοια γιατί τέτοια μονομερής παρουσίαση του συγκεκριμένου μικροβίου. Η φήμες δε λένε ότι ακολουθεί τα χνάρια του γιατρού μας; Προσωπικά την επόμενη φορά δε θα δεχτώ άποψη ή φάρμακο που να μην προέρχεται από τα χεράκια του κ. Χασιάκου...

Επιπλέον, απορώ γιατί ο γιατρός μας κρατά αγενείς ανθρώπους στο ιατρείο του. Η κοπέλα με τα γυαλάκια -δεν ξέρω πώς την λένε- δεν έχει καταλάβει πού δουλεύει. Πόσο μεγάλη τιμή της είναι που δουλεύει στο ιατρείο του κ. Χασιάκου και πόσο υποχρεωμένη είναι να είναι ευγενέστατη στις ασθενείς του γιατρού μας. Βέβαια αυτά θα μου πείτε είναι και θέματα παιδείας. Επειδή δεν είμαι καλή στα ονόματα, για παράδειγμα η κοπέλα η καστανόξανθη -που έχει και παιδάκι νομίζω- είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που σέβεται το χώρο στον οποίο δουλεύει, όπως και η κοπέλα που βρίσκεται συνήθως εντός της εξέτασης της έχω μεγάλη αδυναμία, εξαιρετικό κορίτσι...

Τι μ' έπιασε πρωί- πρωί ε?? Τα έχω μαζέψει εδώ και καιρό αυτά τα παράπονα και δεν ήξερα με ποιον να τα μοιραστώ. Τι γνώμη έχετε εσείς κορίτσια;

Καλημέρα κυρίες, κύριοι, μητέρες και πατέρες!

Νέος στο φόρουμ, συγχαρητήρια... είναι απίθανο, κεφάτο με πάρα πολλές πληροφορίες!

Πρώτα ο θεός, θα γίνω πατέρας σε 5 μήνες, με γιατρό... ποιόν άλλο;;;... τον Κύριο Χασιάκο φυσικά!

Κι εγώ, και η γυναίκα μου, έχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα για τον κ. Χασιάκο! Να είναι καλά, να βοηθά τον κόσμο!

Ελπίζω να μην σας χάλασα τον... female καφέ σας...

... αλλά... και οι πατεράδες έχουν ψυχή!!! εε;;; :):)

Δημήτρης

Καλημέρα κυρίες, κύριοι, μητέρες και πατέρες!

Νέος στο φόρουμ, συγχαρητήρια... είναι απίθανο, κεφάτο με πάρα πολλές πληροφορίες!

Πρώτα ο θεός, θα γίνω πατέρας σε 5 μήνες, με γιατρό... ποιόν άλλο;;;... τον Κύριο Χασιάκο φυσικά!

Κι εγώ, και η γυναίκα μου, έχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα για τον κ. Χασιάκο! Να είναι καλά, να βοηθά τον κόσμο!

Ελπίζω να μην σας χάλασα τον... female καφέ σας...

... αλλά... και οι πατεράδες έχουν ψυχή!!! εε;;; :):)

jim καλημέρα και καλώς όρισες. Εννοείται και δεν μας χάλασες τίποτα. Χαρά μας που έχουμε και έναν άντρα στην παρέα και προσωπικά θα ήθελα και άλλους να έρθουν. Ελπίζουμε μέσα απο εδώ να βοηθήσουμε εσένα και την σύζυγο σου αλλά και να τα λέμε γενικώς. Σας εύχομαι τα καλύτερα και στην γυναίκα σου με ένα πόνο. Αλήθεια τι περιμένετε αγόρι ή κορίτσι? Εγώ έχω έναν μπούλη 37ημερών.

Διαφημίσεις

καλησπερα σας γραφω πρωτη φορα..μηπως μπωρει να μου πει καποια παλια ποσο κοστιζει η γεννα στο αρεταιειο?αργω ακομα αλλα να ξερω...ευχαριστω.

]

ousiastika plironeis mono ton giatro kai kati liga gia to domatio

ego imoun se diklino 200-300 euro mou vgike diafora apo tin thesi pou dikaiomoun na eimai

gia monoklino den xero alla den einai polla ase pou diskola vriskeis keno monoklino

Καλησπέρα , είναι η πρώτη φορά που γράφω και ο λόγος είναι πως θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες, εαν φυσικά κάποια απο εσας γνωρίζει , σχετικά με τις ανοιχτές επεμβάσεις για τα ινομυώματα.

Εχω πολύ μέγαλη εμπιστοσύνη στον Χασιάκο αλλά δεν ξέρω τι με περιμένει εκτος των βασικών.

Για παράδειγμα : Ο χρόνος ανάρρωσης με προβληματίζει, μιας και μετα απο πολύ καιρό μάλλον βρήκα δουλειά και η επέμβαση θα είναι ανασταλτικός παράγοντας... και βέβαια όλα αυτά που μπορεί να αγνοώ

Εαν έχετε υποβληθεί στην ιδια επέμβαση θα ήθελα να μάθω τι επακολουθεί.:rolleyes:

ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας

Καλησπέρα κοριτσούδια τι κάνετε? Σήμερα που λέτε έκλεισα 40ημέρες ώς λεχώνα και πήγα σήμερα στον γιατρό μας ο οποίος με βρήκε σούπερ. Το θέμα είναι ότι έχω να χάσω ακόμα 10 κιλά διότι πήρα 20 στην εγκυμοσύνη και μέχρι σήμερα έχω χάσει μόνο 10 και τα υπόλοιπα έχουν κολήσει. Το ξέρω ότι το σώμα για να επανέλθει θέλει απο 9 εώς 12 μήνες αλλά εμένα με έχει πιάσει κρίση με αυτό. Βέβαια δεν κάνω δίαιτα αλλά ούτε και τρώω σαν γουρούνα. Απλώς είμαι γλυκατζού και σας παρακαλώ μην μου πείτε να τα κόψω. Έκοψα το τσιγάρο ε μην τα κόψω και αυτά. Τέλος πάντων, μήπως τελικά είμαι τρελή? Ελπίζω τώρα που θα φύγουμε την παρασκευή απο την αθήνα να ηρεμήσω. Αυτά απο εμένα. Τα είπα και ηρέμησα. Φιλιά!!!!!

Πως περασανε 40 μερες... φοβερο ε? Θυμαμαι που ειχαμε συναντηθει στο ιατρειο του Χασιακου και ειχα αραξει πανω στα μπουφανακια σας. Ειχες μια υπεροχη κοιλιτσα τοτε. :-)

Νομιζω οτι τωρα που θα φυγεις και απο την Αθηνα, θα χαλαρωσεις και θα φυγουν και τα υπολοιπα κιλακια. Παντως δεν ειναι και λιγο 10 κιλα μεσα σε 40 μερες, ασχετα αν καποια απο αυτα ειναι το μωρο, ο πλακουντας και τα υγρα. Μη φοβασαι, θα επανελθεις πληρως :-) .

Διαφημίσεις

Πως περασανε 40 μερες... φοβερο ε? Θυμαμαι που ειχαμε συναντηθει στο ιατρειο του Χασιακου και ειχα αραξει πανω στα μπουφανακια σας. Ειχες μια υπεροχη κοιλιτσα τοτε. :-)

Νομιζω οτι τωρα που θα φυγεις και απο την Αθηνα, θα χαλαρωσεις και θα φυγουν και τα υπολοιπα κιλακια. Παντως δεν ειναι και λιγο 10 κιλα μεσα σε 40 μερες, ασχετα αν καποια απο αυτα ειναι το μωρο, ο πλακουντας και τα υγρα. Μη φοβασαι, θα επανελθεις πληρως :-) .

Τι κάνεις κοριτσούδι? είσαι καλά? Μου κλείσανε για το νοέμβριο ραντεβού για τέστ παπ. Όντως πως περάσανε οι ημέρες. Αν σου πώ ότι ακόμα δεν το πιστεύω ότι είμαι μία μάνα?!!!!! Μωρέ εσύ καλά τα λές απλώς με έχει πιάσει μία υστερία με αυτό το θέμα, αν και εδώ που τα λέμε με έχει πιάσει μία υστερία γενικώς. Μήπως να πάω προς αιγηνήτειο μεριά?:tongue: Ελπίζω να σε ξαναδώ. Πολλά φιλιά αλλά και σε όλα τα κοριτσούδια!!!!!!!

ΓΕΙΑΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ..ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΒΑΠΤΙΖΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ..ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗς..ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ 4 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΩΠΟΥ Κ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ???ΟΟΕΕΕΕΟΟΟΟ....

Κορίτσια καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω τις μαμάδες και θα δείτα το γιατί. Όταν κάνατε σέξ μετά το 40ήμερο κατά την διάρκεια αισθανθήκατε τσούξιμο? και επίσης μετά την πράξη είδατε αίμα? και αν ναί πόσο σας κράτησε. Όπως είδη καταλάβατε σήμερα μετά απο αποχή 2 1/2 μηνών (ο ένατος μήνας της εγκυμοσύνης κα το 40μερο) επιτέλους βούτηξα τον αντρούλη μου αφού φυσικά με είχε δεί ο γιατρός μας και μου έδωσε το οκ. Το θέμα είναι ότι κατά την διάρκεια της επαφής, ειδικά στην αρχή, ένιωσα έντονο τσούξιμο το οποίο πέρασε και αφού τελειώσαμε είδα αίμα. Βέβαια είχα ρωτήσει τον γιατρό μας για αυτές τις καταστάσεις πρίν τις πάθω και εγώ, διότι τις είχα ακούσει και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και ότι θα πονάω μέχρι να σταματήσω τον θηλασμό. Βασικά είναι θέμα ορμονων. Όποιο κοριτσούδι μπορέσει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ και καλό βράδυ.

Κορίτσια καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω τις μαμάδες και θα δείτα το γιατί. Όταν κάνατε σέξ μετά το 40ήμερο κατά την διάρκεια αισθανθήκατε τσούξιμο? και επίσης μετά την πράξη είδατε αίμα? και αν ναί πόσο σας κράτησε. Όπως είδη καταλάβατε σήμερα μετά απο αποχή 2 1/2 μηνών (ο ένατος μήνας της εγκυμοσύνης κα το 40μερο) επιτέλους βούτηξα τον αντρούλη μου αφού φυσικά με είχε δεί ο γιατρός μας και μου έδωσε το οκ. Το θέμα είναι ότι κατά την διάρκεια της επαφής, ειδικά στην αρχή, ένιωσα έντονο τσούξιμο το οποίο πέρασε και αφού τελειώσαμε είδα αίμα. Βέβαια είχα ρωτήσει τον γιατρό μας για αυτές τις καταστάσεις πρίν τις πάθω και εγώ, διότι τις είχα ακούσει και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και ότι θα πονάω μέχρι να σταματήσω τον θηλασμό. Βασικά είναι θέμα ορμονων. Όποιο κοριτσούδι μπορέσει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ και καλό βράδυ.

Και τσουξιμο και πονο και ξηροτητα γενικα δεν μου ερεσε καθολου για κανα 2μηνο μην πω τριμηνο... Ισως βεβαια επειδη εγω απειχα γυρω στους 9 μηνες απο σεξ... Αιμα ειχα λιγο οχι αμεσως μετα την πραξη αλλα την επομενη μερα Στον γυναικολογο σου πηγες μετα το σαραντισμο να σε δει;; Αν σε ειδε καλα τοτε ολα ok!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...