Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ax φοβάμαι κορίτσια τόσο πολύ. Αχ να πάνε όλα καλά. Να βγει το μωράκι μου υγιές και καλά!!!

Mη φοβασαι Πρεπει να αισθανεσαι μεγαλυτερη ασφαλεια στο νοσοκομειο

Ολα θα πανε τελεια!!! Ειναι οι τελευταιες μερες χωρις τον μπεμπη στην αγκαλια σου!!!! Σε λιγες μερες θα ειναι ολα γαλαζια!!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Τamar!Πότε γεννάς με το καλό?Αγοράκι περιμένεις ή κοριτσάκι?Δεν χρειάζεται να φοβάσαι και να μην αγχώνεσαι για τίποτα από την στιγμή που έχουμε γιατρούλη τον Χασιάκο.Είναι εξαίρετος!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σφίξεις στην αγκαλιά σου το γερό και υγιή παιδάκι σου!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Gitsvictoria σε ευχαριστώ!Καλώς σε βρήκα!

Gitsvictoria δικαιολογώ την συμπεριφορά σου επειδή είσαι ακόμα λεχώνα.Αλλά αυτήν την συμπεριφορά μην την δείχνεις στο μωράκι σου γιατί τα μωράκια έχουν ένστικτο και θα νομίζει ότι δεν το αγαπάς.

Μόλις περάσει η περίοδος της λοχείας όλα θα είναι τέλεια!!!

Κοντεύεις να σαραντίσεις?Πρέπει να μείνανε λίγες μέρες.

Αύριο απόγευμα φεύγω.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Gitsvictoria σε ευχαριστώ!Καλώς σε βρήκα!

Gitsvictoria δικαιολογώ την συμπεριφορά σου επειδή είσαι ακόμα λεχώνα.Αλλά αυτήν την συμπεριφορά μην την δείχνεις στο μωράκι σου γιατί τα μωράκια έχουν ένστικτο και θα νομίζει ότι δεν το αγαπάς.

Μόλις περάσει η περίοδος της λοχείας όλα θα είναι τέλεια!!!

Κοντεύεις να σαραντίσεις?Πρέπει να μείνανε λίγες μέρες.

Αύριο απόγευμα φεύγω.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

dimista μου καλησπέρα. Που λές προσπαθώ να μην το δείχνω στον μπεμπούλη μου αν και τώρα είμαι καλύτερα. Σήμερα είμαστε 33ημερών και ζυγίζουμε 4.300 κιλά και είμαστε 59 πόντους. Σαραντίζω στις 5 ιουλίου. Καλό δρόμο να έχεις και καλά να περάσεις. Πάντως δεν σου κρύβω ότι με αυτό που μου είπες με άγχωσες διότι πιστεύω ότι σαν μάνα είμαι χάλια το ίδιο και σαν σύζυγος. Αυτά. Φιλιά!!!!

Πάντως δεν σου κρύβω ότι με αυτό που μου είπες με άγχωσες διότι πιστεύω ότι σαν μάνα είμαι χάλια το ίδιο και σαν σύζυγος. Αυτά. Φιλιά!!!!
Μην διαβάζω τέτοια λόγια.... με το καλό να σαραντίσεις..θα αρχίσεις κ τις εξόδους στο γλυκό καλοκαιράκι με το νινάκι σου.... υπέροχη μανουλα εισαι.. πότε πρόλαβες να χαλάσεις κ να γίνεις κακια μανούλα ...:D:D πάρε τα πάνω σου..

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ! Να΄σαι καλά :)

Εύχομαι, ελπίζω και θέλω να πάνε όλα καλά δίχως επιπλοκές. Τί στο καλό...

Είσαι με τον σουπερ ντούπερ γιατρό μας κ φοβάσαι ;; (έχεις δει εσύ γιατρό με fun club καλέ κ φοβάσαι;;):D ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!! Κ περά απο την διασκεδαστική προσέγγισή μου να ξέρεις ότι εισαι σε πολύ καλά χέρια.

Μην διαβάζω τέτοια λόγια.... με το καλό να σαραντίσεις..θα αρχίσεις κ τις εξόδους στο γλυκό καλοκαιράκι με το νινάκι σου.... υπέροχη μανουλα εισαι.. πότε πρόλαβες να χαλάσεις κ να γίνεις κακια μανούλα ...:D:D πάρε τα πάνω σου..

αχ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. έχω αγχωθεί και με έχει πιάσει μια ψιλοκατάθλιψη αλλά πιστεύω ότι θα ισιώσω. εντωμεταξύ είχα πάρει 20 κιλά και έχω χάσει τα 10 και ελπίζω στους επόμενους μήνες να χάσω και τα υπόλοιπα. αχ κοριτσούδια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια. συγνώμη αν σας τα πρήζω αλλά θέλω και εγώ κάπου να τα λέω. σας ευχαριστώ ξανά. πολλά φιλιά και καλό βράδυ!!!!!

Γεια σας μανούλες μωράκια και μέλλουσες μανούλες!

Τι κάνετε?

Tamar πως είσαι?Νιώθεις καλύτερα που είσαι με τον εξαίρετο γιατρούλη μας?

Gitsvictoria αντράκι ο μπεμπούλης σου!1α χαρά είναι και τα κιλά του και το ύψος του.Πανύψηλος θα γίνει!

Gitsvictoria,αυτά που σου έγραψα δεν τα έγραψα για να σε αγχώσω.Δεν είσαι ούτε χάλια σύζυγος ούτε χάλια μάνα.Ίσα ίσα που σου έγραψα πως θα είναι όλα τέλεια όταν σαραντίσεις.Ποτέ δεν θα έγραφα αρνητικά λόγια σε καμμία μανούλα.

Gitsvictoria ξέχασα να σου γράψω με το καλό να σαραντίσετε και με το καλό να πάρετε την ευχή!Θα τα ξαναπούμε όταν ο μπεμπούλης μου κλείσει τον 3ο μήνα.Θα ξανάρθω Αθήνα για να κάνει εμβόλιο.Το απόγευμα θα είμαι κοντά του.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FUN CLUB!

Με το καλό να γεννήσουν οι μέλλουσες μητέρες και να μην φοβούνται τίποτα!

Γεια σας μανούλες μωράκια και μέλλουσες μανούλες!

Τι κάνετε?

Tamar πως είσαι?Νιώθεις καλύτερα που είσαι με τον εξαίρετο γιατρούλη μας?

Gitsvictoria αντράκι ο μπεμπούλης σου!1α χαρά είναι και τα κιλά του και το ύψος του.Πανύψηλος θα γίνει!

Gitsvictoria,αυτά που σου έγραψα δεν τα έγραψα για να σε αγχώσω.Δεν είσαι ούτε χάλια σύζυγος ούτε χάλια μάνα.Ίσα ίσα που σου έγραψα πως θα είναι όλα τέλεια όταν σαραντίσεις.Ποτέ δεν θα έγραφα αρνητικά λόγια σε καμμία μανούλα.

απλώς Dimista μου είμαι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που ότι και να μου πούνε τα παίρνω διαφορετικά. καλά να περάσεις!!!!!!!

Διαφημίσεις

αχ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. έχω αγχωθεί και με έχει πιάσει μια ψιλοκατάθλιψη αλλά πιστεύω ότι θα ισιώσω. εντωμεταξύ είχα πάρει 20 κιλά και έχω χάσει τα 10 και ελπίζω στους επόμενους μήνες να χάσω και τα υπόλοιπα. αχ κοριτσούδια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια. συγνώμη αν σας τα πρήζω αλλά θέλω και εγώ κάπου να τα λέω. σας ευχαριστώ ξανά. πολλά φιλιά και καλό βράδυ!!!!!

Δεν μας πρήζεις, καλά κάνεις και τα λές. Οσο για τα κιλά εφόσον θηλάζεις είναι λογικό να μην φεύγουν εύκολα τα κιλά. Μάλιστα, ακόμη και όταν φύγουν τα κιλά θα σου έχουν μείνει πόντοι οι οποίοι θα φύγουν και αυτοί μήνα μήνα όταν σου έρθει περίοδος. Το να θηλάζεις δεν σημαίνει πως δεν θα αδιαθετήσεις. Εγώ θήλαζα 5 μήνες και αδιαθέτησα στους 3 και κάτι από τη γέννα. Πάντως και όταν νιώθεις άσχημα και κακοδιάθετη μην πιέζεσαι πως τώρα πρέπει να νιώθω καλά και γιατί νιώθω έτσι, θα σου περάσει μόνο του. Φιλιά πολλά!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Δεν μας πρήζεις, καλά κάνεις και τα λές. Οσο για τα κιλά εφόσον θηλάζεις είναι λογικό να μην φεύγουν εύκολα τα κιλά. Μάλιστα, ακόμη και όταν φύγουν τα κιλά θα σου έχουν μείνει πόντοι οι οποίοι θα φύγουν και αυτοί μήνα μήνα όταν σου έρθει περίοδος. Το να θηλάζεις δεν σημαίνει πως δεν θα αδιαθετήσεις

Καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός.

Θήλασα 11 μήνες, έχασα τα μισά κιλά στο 2μηνο και τα υπόλοιπα έφυγαν μονα τους πριν το 6μηνο. Η κοιλιά μου ήταν πλάκα κ οι πόντοι που ειχα παρει στην περιφέρεια δεν ειναι πουθενά, όλα χωρίς δίαιτα...

Οπως κ να χει gitsvictoria σημασία έχει να εισαι καλά, ήρεμη κ τα κιλά είτε φύγουν είτε όχι να μην σε αγχώνουν.

Καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός.

Θήλασα 11 μήνες, έχασα τα μισά κιλά στο 2μηνο και τα υπόλοιπα έφυγαν μονα τους πριν το 6μηνο. Η κοιλιά μου ήταν πλάκα κ οι πόντοι που ειχα παρει στην περιφέρεια δεν ειναι πουθενά, όλα χωρίς δίαιτα...

Οπως κ να χει gitsvictoria σημασία έχει να εισαι καλά, ήρεμη κ τα κιλά είτε φύγουν είτε όχι να μην σε αγχώνουν.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όντως κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εμένα η κοιλιά μου δεν έχει ακόμα επανέλθει. Όχι ότι έχω κοιλάρα αλλά δεν είναι όπως πρίν. Τέλος πάντων. Που θα πάει θα επανέλθω. Ευτυχώς σήμερα ήρθε και η μάνα μου και τώρα προσπαθεί να κοιμήσει τον μικρό. Πειράζει που δεν μπορώ άλλο ουά? Μου έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Δηλαδή έτσι και δεν του περάσουν οι κολικοί του μικρού μέσα σε κανένα μήνα δεν ξέρω τι θα κάνω. Με βλέπω με λεξοτανίλ στο τέλος. Δεν κάνω πλάκα, τα νεύρα μου είναι χάλια. Βέβαια δεν φταίει το παιδί αλλά ούτε και εγώ φταίω. Μάλλον δεν κάνω για μάνα. Αυτά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...