Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Να τα λες εδω να ξεσπας

Παρομοιες σκεψεις εχω κανει κι εγω σε φασεις αυπνιας και κλαμματος μωρου...πιστευω και πολλες αλλες νεες μαμαδες

Οι αληθεια ειναι οτι υπαρχουν καποιοι καταστροφολογοι σε ολες τις οικογενειες Μονιμως λενε τη φραση "δεν εχεις δει τιποτα ακομα.." "αργοτερα αρχιζουν τα δυσκολα" "μετα να σε δω" και αλλα τετοια ωραια

Οταν "πεφτουν" σε καποια μεσα κι εγω θελω να τους "φαω" τους ατιμους :tongue::tongue::tongue:

Θα φτιαξουν τα πραγματα μην απογοητευεσαι

Αχ σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τα λόγια σου. Που λές όντως κάτι τέτοιες κουβέντες μου έχουν πεί. Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Ευτυχώς κοιμήθηκε ο μικρός κοιμήθηκα και εγώ. Πολλά φιλιά σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια. Ευτυχώς που έχω και εσάς και με καταλαβαίνετε. Πολλά φιλιά!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγαμε στο γιατρό χθες και ο μπέμπης περνάει τόσο καλά το χρυσούλη μου που δεν θέλει να βγει ακόμα. Είμαι 38+5 και θα με δει ξανά το Σάββατο, εκτός απροόπτου φυσικά. Το θέμα είναι οτι έχω αρχίσει να κουράζομαι και ο γιατρός μου είπε πως αν δεν υπάρξει λόγος ή αν δεν αποφασίσει ο μπέμπης να βγει μόνος του θα περιμένουμε μέχρι 2/7 για να με βάλει να γεννήσω. Κοινώς έχω δρόμο μπροστά μου. Μ' αρέσει που μου λέγαμε όλοι οτι τα αγοράκια δεν παίρνουν όλο το μήνα. :D

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πήγαμε στο γιατρό χθες και ο μπέμπης περνάει τόσο καλά το χρυσούλη μου που δεν θέλει να βγει ακόμα. Είμαι 38+5 και θα με δει ξανά το Σάββατο, εκτός απροόπτου φυσικά. Το θέμα είναι οτι έχω αρχίσει να κουράζομαι και ο γιατρός μου είπε πως αν δεν υπάρξει λόγος ή αν δεν αποφασίσει ο μπέμπης να βγει μόνος του θα περιμένουμε μέχρι 2/7 για να με βάλει να γεννήσω. Κοινώς έχω δρόμο μπροστά μου. Μ' αρέσει που μου λέγαμε όλοι οτι τα αγοράκια δεν παίρνουν όλο το μήνα. :D

Tamar μου καλησπέρα. Που λές αυτό που σου είπαν για τα αγόρια δεν ισχύει όχι μόνο για τα αρσενικά αλλά ούτε για τα κορίτσια. Κοινώς μπούρδες. Μην ακούς τον καθένα που λέει ότι του κατέβει. Εγώ που γέννησα στις 27/5 και είχα ΠΗΤ 30/5 πήγα με ραντεβού διότι ο μικρούλης μου αν και είχε πάρει θέση απο τον 7ο μήνα δεν έλεγε να βγεί. Το ίδιο έπαθε και μια συνάδελφος μου που είχε κορίτσι. Άσε δε που στις πρωτότοκες το παιδί παίρνει σχεδόν όλο το μήνα του. Τα δεύτερα ως συνήθως(και πάλι παίζεται) βγαίνουν νωρίτερα και πιό "εύκολα". Οπότε μην ανησυχείς. Όλα καλά θα πάνε και προσπάθησε να βγαίνεις τώρα και να κοιμάσαι και να χαλαρώνεις. Όχι ότι μετά δεν θα μπορείς αλλά θα είναι κομματάκι΄λίγο πιο δύσκολο που και πάλι παίζεται. Φιλάκια!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες κ καλή εβδομάδα... πως είστε;; Εγώ πρέπει να κλεισω ένα ραντεβού με το γιατρό μας αλλά με κόβω να πηγαίνω το Σεπτέμβρη στο προγραμματισμένο ΠαΠ τεστ. Παίρνω τα yasmin κ νιώθω σχεδόν καθότι τη διάρκεια του μήνα πρηξιμο κ πόνο στο στήθος, μήπως να του έκανα ένα τηλέφωνο.. σας έχει τύχει;

Tamar μου καλησπέρα. Που λές αυτό που σου είπαν για τα αγόρια δεν ισχύει όχι μόνο για τα αρσενικά αλλά ούτε για τα κορίτσια. Κοινώς μπούρδες. Μην ακούς τον καθένα που λέει ότι του κατέβει. Εγώ που γέννησα στις 27/5 και είχα ΠΗΤ 30/5 πήγα με ραντεβού διότι ο μικρούλης μου αν και είχε πάρει θέση απο τον 7ο μήνα δεν έλεγε να βγεί.

Ki εγώ είπα στο γιατρό να πάω με ραντεβού αλλά μου είπε ΟΧΙ...Για να το λέει κάτι θα ξέρει. Εκτός αν το Σάββατο που θα με δει (θα είμαι 39+3) δει πως έχει κατέβει αρκετά ο μικρός ώστε να κλείσουμε ραντεβού.

jesgk Αλήθεια; Πώς άντεξες δόλια μάνα; Εγώ δεν αντέχω ούτε τη ζέστη, ούτε το πρήξιμο. Άσε που φοβάμαι πως αν πάρει όλο το μήνα θα γεννηθεί μεγαλούτσικος και πως θα τον βγάλω Παναγία μου. Εσένα πόσα κιλά γεννήθηκε εν τέλει;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

jesgk Αλήθεια; Πώς άντεξες δόλια μάνα; Εγώ δεν αντέχω ούτε τη ζέστη, ούτε το πρήξιμο. Άσε που φοβάμαι πως αν πάρει όλο το μήνα θα γεννηθεί μεγαλούτσικος και πως θα τον βγάλω Παναγία μου. Εσένα πόσα κιλά γεννήθηκε εν τέλει;

Από την ζέστη υπέφερα απίστευτα, τα κλιματιστικά μόνιμα στους 16βαθμούς για όλο το καλοκαίρι, γέννησα Σεπτέμβρη. Γεννήθηκε 3250κ. - 51εκ., αφού βγήκε το κεφάλι όταν μετά ήταν οκ..

Ολα καλά θα πάνε, με το καλό ειναι σούπερ ο γιατρός μας

καλημερα κοριτσια,εχω καιρο να γραψω εδω..Μπηκα να σας δωσω τις ευχες μου να μας ζησουν τα νεα μωρακια και με το καλο σε οσες προσπαθουν και ειναι ετοιμογεννες....

:-D

καλημερα κοριτσια,εχω καιρο να γραψω εδω..Μπηκα να σας δωσω τις ευχες μου να μας ζησουν τα νεα μωρακια και με το καλο σε οσες προσπαθουν και ειναι ετοιμογεννες....

γειά σου, τί κάνουν τα ομορφάκια σου;;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Είστε όλες καλά; Θα ήθελα να σας πω τον 'πόνο' μου. Πριν 10 μέρες έπλυνα τα ρούχα του μωρού που περιμένουμε. Θα με βοηθούσε η μαμά μου στο σιδέρωμα (δηλαδή θα το αναλάμβανε εξ' ολοκλήρου) αλλά δυστυχώς έτυχε ένα χειρουργείο στη γιαγιά μου και δεν μπορούσε πλέον να βοηθήσει σε αυτό (κρατάει όμως το μωρό μας, καθώς εγώ εργάζομαι ακόμη). Οπότε, με καθυστέρηση έπλυνα τα ρούχα, τα απλώσαμε και θα μου τα σιδέρωνε η κοπέλα που με βοηθάει στο σπίτι εδώ και 4 χρόνια. Της είχα πει σε ποια συρτάρια να τα βάλει, τα οποία τα είχα αδειάσει για τον λόγο αυτό. Και πριν 4 μέρες, άνοιξα τα συρτάρια για να τα βάλω στην σειρά που με εξυπηρετούν ώστε να είναι έτοιμα. Και τι διαπιστώνω ??? Οτι λειπουν τα μισά σχεδόν ρουχαλάκια!!! Από φανελάκια αμάνικα, κοντομάνικα, μέχρι μπλουζάκια και σαλοπέτες, και πετσετάκια και σορτσάκια...... Στεναχωρήθηκα όσο δεν πήγαινε! Ανοιξα όλες τις ντουλάπες και τα συρτάρια του σπιτιού μήπως και τα είχε βάλει αλλού. Και όταν ήρθε προχθές, όταν την ρώτησα σε ποια συρτάρια τα έβαλε, μου είπε πως τα έβαλε σε εκείνα τα συρτάρια που της είχα υποδείξει και πως μου φαίνεται ότι λείπουν γιατί όταν ήταν στην λεκάνη των ρούχων ήταν 'φουσκωμένα'. Η κοπέλα έκλεψε τα ρούχα του μωρού μου! Υστερα από 4 χρόνια που έρχεται στο σπίτι. Και τόσα χρήματα που έχει πάρει και την εμπιστοσύνη που της είχα. Γιατί τον τελευταίο ένα χρόνο καθαρίζει καθημερινή αντί για Σαββάτο που ερχόταν παλιά, οπότε σπρώχνει την πόρτα και φεύγει. Ψάχνω πλέον να βρω άλλο άνθρωπο, δεν την έχω σταματήσει ακόμη αλλά αυτό θα κάνω. Συγνώμη που σας ζάλησα αλλά δεν τολμάω να το πω πουθενά, νιώθω προδομένο κορόιδο και ντροπή σε μια γυναίκα (είναι γύρω στα 50-55) να κλέβει από το σπίτι που πληρώνεται και πόσο μάλιστα μωρουδιακά ρούχα....:(

vrowp3.png

cwGLp3.png

Η κοπέλα έκλεψε τα ρούχα του μωρού μου! Υστερα από 4 χρόνια που έρχεται στο σπίτι. Και τόσα χρήματα που έχει πάρει και την εμπιστοσύνη που της είχα. Γιατί τον τελευταίο ένα χρόνο καθαρίζει καθημερινή αντί για Σαββάτο που ερχόταν παλιά, οπότε σπρώχνει την πόρτα και φεύγει. Ψάχνω πλέον να βρω άλλο άνθρωπο, δεν την έχω σταματήσει ακόμη αλλά αυτό θα κάνω. Συγνώμη που σας ζάλησα αλλά δεν τολμάω να το πω πουθενά, νιώθω προδομένο κορόιδο και ντροπή σε μια γυναίκα (είναι γύρω στα 50-55) να κλέβει από το σπίτι που πληρώνεται και πόσο μάλιστα μωρουδιακά ρούχα....:(

Mήπως υπερβάλεις; Να τα πάρει να τα κάνει τί; Μωρουδιακά θα έκλεβε ή κάτι πιο χρήσιμο ή αξίας;...Δεν νομίζω. Για ρώτα τη μαμά σου πόσα και ποια ρούχα ήταν για πλύσιμο.

Αχ σημερα 39+1. Άντε μπέμπη! Δεν μπορώ και ταυτόχρονα ανυπομονώ...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Δυστυχώς δεν υπερβάλλω καθώς εγώ έβαλα τα πλυντήρια και ξέρω τι ρούχα ήταν μέσα καθώς και πόσα φανελάκια κτλ έχω. Κάποιες φορές μπορεί κάποιος να έχει κάποια μανία, κι εγώ το θεώρησα αδύνατο αλλά να όμως που συνέβει. Μακάρι να ήταν της φαντασίας μου, όχι ότι ήταν ανυπολόγιστης αξίας τα ρούχα που μου λείπουν (πως δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 180-200 ευρώ) αλλά αφού συνέβει κάτι τέτοιο έχασα την εμπιστοσύνη.

Συγνωμη που σας ζάλισα με κάτι ίσως λίγο ανόητο, αλλά με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός αυτό.

Με το καλό να γεννήσεις, με έναν πόνο!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Ξαναευχαριστω κορητσια για ολες της ευκουλες!:D

Μ'ενα πονο η ετοιμογενες και μην φοβαστε τοιποτα!Ο γιατρος μας ειναι ο καλυτερος!:D

Εμεις πειραμε το ο.κ απο τον παιδιατρο και προσπαθουμε να θυλασουμε επιτελους!Βοιθαει και ο μπαμπας και εγω προσπαθω να το κανω οσο πιο ευκολο για εκεινη!Εχουμε να βαλουμε μπιμπερο απο προχτες!:DΑπιστευτο και ομως αλιθηνο!:tongue:

Κορίτσια καλησπέρα,

πρεπει να κάνω υστεροσκόπηση και ο Χασιάκος μου ειπε να μου την κάνει ο Γρηγοριάδης στο Αρεταίειο. Μου είπε όμως ότι είναι ειδικευόμενος. Αυτό με φοβίζει ρε κορίτσια. Μηπως τον ξέρετε? Τι να κάνω?

bp-IOLH σου εστειλα πμ.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...