Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σου Gitsictoria !Έχεις δίκιο.11/6 ήθελα να γράψω.

Gitsvictoria και όσα κοριτσάκια γίνατε για πρώτη φορά μανούλες να μπαίνετε στο :www.babyspace.gr.Γράφει για τους κολικούς πως αντιμετωπίζονται,πότε το μωρό θα αρχίσει να κοιμάται τη νύχτα ,γιατί δεν τρώει το μωρό και πολλά άλλα.Έριξα 1α ματιά και μου φάνηκε χρήσιμο site.

Με τίποτα δεν αντέχεται η Αθήνα.Και σεις όπου πάτε να περάσετε τέλεια!

Θα τα πούμε όταν γυρίσουμε!

Θα μου λείψει η παρέα σου.

Εννοείται και τα άλλα κοριτσάκια!

Dimista μου καλημέρα. Δεν ξέρω πότε θα δείς το μύνημα μου. Που λές το ξέρω το site και μπαίνω. Με το καλό θα πάρουμε σήμερα μισοσαράντηση. Ο μικρούλης μου καλά είναι μόνο που έχει μυξούλες και μας είπε η γιατρός να του δίνουμε 3-4 φορές την ημέρα φυσικό ορό στην μυτούλα του. Αυτά απο εμένα. Πολλά φιλιά σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την καλημερα μου σε ολα τα κορητσια και να μας ζεισουνε τα καινουρια μωρακια της παρεας και εννωειται και τα μεγαλουτσικα απο εμας!:D

Εμεις καναμε το κορητσακη μας στο Ρεα,2280κιλα, στης 4 ιουνιου ,3.25 ωρα.Ταλαιπωριθεικα απο την μεγαλη αποκολιση παλκουντα και μεγαλη αιμοραγια.Ξυπνεισα τον γιατρουλη μας και βρεθεικαμε πολυ γριγορα στο νοσοκομειο.Με βαλανε στο χειρουργειο,και την μπεμπα μετα σε θερμοκιτειδα(4 μερες στο ΜΕΝΝ ΙΙΙ,μια μερα στο ΜΕΝΝ ΙΙ,και 5 μερες στο ΜΕΝΝ Ι απο'που και βγεικαμε) λογο ταλαιποριας που υπεστει το αναπνευστικο της.Τωρα ειμαστε σπιτακη και τρωμε το φαγυτουλη μας(γαλα της μαμας σε μπουκαλακη,για να μην κουραζεται) καθα 2 ωρες ,και αν ειμαστε με καθαρη πανα δεν γρινειαζουμε πολυ!:D

Για την τομη της κεσαρικεις κορητσια δεν το πειστευω οτι με εχει κοψει και ραψει!Δεν φενεται καθολου!:DΚαλιτεχνης ο γιατρουλις μας!:D

Να τον εχει ο θεουλεις καλα που χαρη σε αυτον κρατω σημερα την μπεμπα μου αγκαλιτσα και εγω ειμαι καλα!:D

Κορίτσι μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου. Και εγώ στο ΡΕΑ γέννησα στις 27/5 τον μπεμπούλη μου και έμεινα υπερευχαριστημένη απο όλους και απο όλα εκεί. Να την δείς όπως επιθυμείς και να έχει υγεία και να είναι ευτυχισμένη. Φιλιά!!!!!

Την καλημερα μου σε ολα τα κορητσια και να μας ζεισουνε τα καινουρια μωρακια της παρεας και εννωειται και τα μεγαλουτσικα απο εμας!:D

Εμεις καναμε το κορητσακη μας στο Ρεα,2280κιλα, στης 4 ιουνιου ,3.25 ωρα.Ταλαιπωριθεικα απο την μεγαλη αποκολιση παλκουντα και μεγαλη αιμοραγια.Ξυπνεισα τον γιατρουλη μας και βρεθεικαμε πολυ γριγορα στο νοσοκομειο.Με βαλανε στο χειρουργειο,και την μπεμπα μετα σε θερμοκιτειδα(4 μερες στο ΜΕΝΝ ΙΙΙ,μια μερα στο ΜΕΝΝ ΙΙ,και 5 μερες στο ΜΕΝΝ Ι απο'που και βγεικαμε) λογο ταλαιποριας που υπεστει το αναπνευστικο της.Τωρα ειμαστε σπιτακη και τρωμε το φαγυτουλη μας(γαλα της μαμας σε μπουκαλακη,για να μην κουραζεται) καθα 2 ωρες ,και αν ειμαστε με καθαρη πανα δεν γρινειαζουμε πολυ!:D

Για την τομη της κεσαρικεις κορητσια δεν το πειστευω οτι με εχει κοψει και ραψει!Δεν φενεται καθολου!:DΚαλιτεχνης ο γιατρουλις μας!:D

Να τον εχει ο θεουλεις καλα που χαρη σε αυτον κρατω σημερα την μπεμπα μου αγκαλιτσα και εγω ειμαι καλα!:D

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!! Να είναι δυνατό και καλότυχο!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Να σου ζήσει! Ο,τι καλύτερο εύχομαι:)

Εγώ χθες βράδυ είχα πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και αγχώθηκα. Συν το γεγονός οτι δεν πολυακούω το μωρό (μια φορά την ώρα) και νόμισα πως ήρθε η ώρα. Αλλά δεν....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Να σου ζήσει! Ο,τι καλύτερο εύχομαι:)

Εγώ χθες βράδυ είχα πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και αγχώθηκα. Συν το γεγονός οτι δεν πολυακούω το μωρό (μια φορά την ώρα) και νόμισα πως ήρθε η ώρα. Αλλά δεν....

το μωράκι μεγαλώνει και δεν έχει χώρο να κινηθεί οπότε μην αγχώνεσαι (καλά κάνεις όμως που έχεις το νου σου)

ionelita να σου ζήσει γλυκειά μου και να τη δεις όπως επιθυμεί.:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

koritsia kalhmera..χαθηκαμε..καλα ειστε??ηθελα κατι να ρωτησω..η μικρη μου μου εχει βγει μεχρι στιγμης πολυ φαγανη..οσο κ αν της δωσω οχι δεν λεει...εχουμε αρχισει κ τα λαχανικα τωρα..ειναι κ λιγο αφρατουλα..πριν 2 εβδομαδες ηταν 8200 κ 68 ποντους...ποια ειναι η σωστη ποσοτητα που πρεπει να της βαζω καθε φορα??ποσα γρ?? ο γιατρος μου λεει οσο θελει..αλλα τι οσο θελει/? γουρουνα θα την κανω??κ κατι αλλο?/τωρα ειναι σε φαση που γυρισει πλευρο στον υπνο της..κοιμαμαστε οι δυο μας στο ιδιο κρεβατι γιατι εχει κ μια εξαρτηση με το μεμε μου κ ξυπναει την νυχτα...η κουνια της ειναι σε αλλο δωματιο..ειναι ασφαλες τωρα να κοιμηθει μονη της στην κουνια στο δωματιο της?? κ αν πλακωθει μονη της κ δεν μπορει να γυρισει??ουφ εχω αγχωθει....ειναι 6μιση μηνων...φιλακια

koritsia kalhmera..χαθηκαμε..καλα ειστε??ηθελα κατι να ρωτησω..η μικρη μου μου εχει βγει μεχρι στιγμης πολυ φαγανη..οσο κ αν της δωσω οχι δεν λεει...εχουμε αρχισει κ τα λαχανικα τωρα..ειναι κ λιγο αφρατουλα..πριν 2 εβδομαδες ηταν 8200 κ 68 ποντους...ποια ειναι η σωστη ποσοτητα που πρεπει να της βαζω καθε φορα??ποσα γρ?? ο γιατρος μου λεει οσο θελει..αλλα τι οσο θελει/? γουρουνα θα την κανω??κ κατι αλλο?/τωρα ειναι σε φαση που γυρισει πλευρο στον υπνο της..κοιμαμαστε οι δυο μας στο ιδιο κρεβατι γιατι εχει κ μια εξαρτηση με το μεμε μου κ ξυπναει την νυχτα...η κουνια της ειναι σε αλλο δωματιο..ειναι ασφαλες τωρα να κοιμηθει μονη της στην κουνια στο δωματιο της?? κ αν πλακωθει μονη της κ δεν μπορει να γυρισει??ουφ εχω αγχωθει....ειναι 6μιση μηνων...φιλακια

Lampη μου στην ηλικια αυτη δεν τρωνε απο λαιμαργια Τρωνε οσο πεινανε Καλε ..ασε το παιδι να φαει οσο θελει

Το αγχος σου για παχυσαρκια το καταλαβαινω Οσο ομως τρωει αυτα που πρεπει και οχι ζαχαρες ειστε OK

Tωρα σε αυτο με τον υπνο...δυσκολα θα κοπει "μαχαιρι" Ο,τι κανεις πρεπει να το κανεις σταδιακα Ισως να μετακομισετε μαζι στο δικο της δωματιο αλλα αρχικα να κοιμασαι ξι εσυ εκει ...μεχρι να συνηθισει Καποια μανουλα που εχει περασει κατι αναλογο πιστευω θα σε βοηθησει

Πολλα φιλια Εχεις pm!!!!!!

xtZRp3.png

Καλά τα λέει το Μαλινάκι, άσε το παιδάκι να φάει όσο θέλει! Δεν υπάρχει σωστή και λάνθασμένη ποσότητα! Άφησέ την εκείνη να σε καθοδηγήσει!!

Καλέ πρέπει να δαγκώνεις μπουτάκια εσύ!!Εμείς έχουμε τα ίδια κιλά και είναι 11 μηνών!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxa Ενώ τρώμε πολύ καλά, είμαστε τρομερά υπερκινητικές και δε μας μένει γραμμάριο πάνω μας στο σαμιαμίδι μου!!!

Διαφημίσεις

Καλέ πρέπει να δαγκώνεις μπουτάκια εσύ!!Εμείς έχουμε τα ίδια κιλά και είναι 11 μηνών!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxa Ενώ τρώμε πολύ καλά, είμαστε τρομερά υπερκινητικές και δε μας μένει γραμμάριο πάνω μας στο σαμιαμίδι μου!!!

Kai η μικρη μου το ιδιο 81 ποντους με μονο 8,5 κιλα... Λαμπη μου θελω κι εγω δαγκωματομπουτία!!!!

xtZRp3.png

Λάμπη μου γλυκεία άσε την κοράκλα σου να φάει όσο θέλει. Με το που θα περπατήσει θα τα χάσει αμέσως.

Τώρα στο θέμα του ύπνου. Η δική μου είναι τώρα οχτώμιση μηνών και κοιμόμαστε ακόμα αγκαλίτσα πιο πολύ για να θηλάζει άνετα. Πλέον για να καταλάβεις την αισθάνομαι μέσα στον ύπνο μου να έρχεται κοντά μου και να θηλάζει και μετά πάει πάλι στον μπαμπά της. Ασφαλές είναι (αν και εγώ φοβάμαι) αλλά δε ξέρω αν θα είναι έτοιμη η μπέμπα ψυχολογικά λόγω του άγχους αποχωρισμού που βιώνει

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λάμπη, ο ανιψιος μου ήταν 6 μηνων και είχε φτάσει τα 10 κιλά. Βλέπουν φωτογραφίες του οταν ήταν 6 μηνών και φαίνεται σα να είναι 1 έτους. Μόλις περπάτησε, τα έχασε όλα τα κιλά και τώρα που είναι 16 μηνών είναι μια χαρά παιδάκι, κανονικότατο στα κιλά του.

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε? Εγώ είμαι σε κατάσταση υστερίας. Έχει ο μικρός κολικούς και εχθές δεν μας άφησε να κοιμηθούμε. Είμαι με 3 ώρες ύπνο. Να φανταστείτε έβγαλα μέχρι κριθαράκι στο μάτι απο το στρές και την αυπνία. Αισθάνομαι άσχημα που το λέω αλλά δεν αντέχω άλλο το ουά του μπέμπη. Με πιάνει υστερία που το ακούω. Δεν ξέρω αν είμαι καλή ή κακή μάνα ή άν είμαι τελικά έτοιμη για μάνα αλλά ειδικά σήμερα είμαι χάλια. Ευτυχώς που έχω και τον αντρούλη μου και με βοηθάει αλλά και αυτός τα έχει παίξει διότι είναι λογιστής-ευτυχώς που μπορεί να κάνει κάποιες δουλειές απο το σπίτι-και φυσικά έχει να κάνει και άλλα πράγματα εκτός του μπέμπη. Εντωμεταξύ, το έλεγα στον αντρούλη μου-ότι όταν έλεγα, που δεν έτρωγα την γλώσσα μου, ότι ο μικρός είναι ήσυχος, όλοι μου έλεγαν, να το πώ με ειρωνία, κακία, ότι ακόμη είναι νωρίς και να ετοιμαστούμε για κλάμματα και κοινώς για χαμό. Αισθάνομαι, μπορεί και να κάνω λάθος, ότι το θέλανε τόσο πολύ να κλαίει ο μικρός και να μην μας αφήνει ήσυχους, που έτσι και το ξανακούσω απο τον οποιοδήποτε, θα τον βρίσω. Συγγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλά ήθελα να ξεσπάσω. Τώρα σας αφήνω και πάω να κοιμηθώ, για την ακρίβεια να λυποθημήσω. Φιλιά!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε? Εγώ είμαι σε κατάσταση υστερίας. Έχει ο μικρός κολικούς και εχθές δεν μας άφησε να κοιμηθούμε. Είμαι με 3 ώρες ύπνο. Να φανταστείτε έβγαλα μέχρι κριθαράκι στο μάτι απο το στρές και την αυπνία. Αισθάνομαι άσχημα που το λέω αλλά δεν αντέχω άλλο το ουά του μπέμπη. Με πιάνει υστερία που το ακούω. Δεν ξέρω αν είμαι καλή ή κακή μάνα ή άν είμαι τελικά έτοιμη για μάνα αλλά ειδικά σήμερα είμαι χάλια. Ευτυχώς που έχω και τον αντρούλη μου και με βοηθάει αλλά και αυτός τα έχει παίξει διότι είναι λογιστής-ευτυχώς που μπορεί να κάνει κάποιες δουλειές απο το σπίτι-και φυσικά έχει να κάνει και άλλα πράγματα εκτός του μπέμπη. Εντωμεταξύ, το έλεγα στον αντρούλη μου-ότι όταν έλεγα, που δεν έτρωγα την γλώσσα μου, ότι ο μικρός είναι ήσυχος, όλοι μου έλεγαν, να το πώ με ειρωνία, κακία, ότι ακόμη είναι νωρίς και να ετοιμαστούμε για κλάμματα και κοινώς για χαμό. Αισθάνομαι, μπορεί και να κάνω λάθος, ότι το θέλανε τόσο πολύ να κλαίει ο μικρός και να μην μας αφήνει ήσυχους, που έτσι και το ξανακούσω απο τον οποιοδήποτε, θα τον βρίσω. Συγγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλά ήθελα να ξεσπάσω. Τώρα σας αφήνω και πάω να κοιμηθώ, για την ακρίβεια να λυποθημήσω. Φιλιά!!!!!!

Να τα λες εδω να ξεσπας

Παρομοιες σκεψεις εχω κανει κι εγω σε φασεις αυπνιας και κλαμματος μωρου...πιστευω και πολλες αλλες νεες μαμαδες

Οι αληθεια ειναι οτι υπαρχουν καποιοι καταστροφολογοι σε ολες τις οικογενειες Μονιμως λενε τη φραση "δεν εχεις δει τιποτα ακομα.." "αργοτερα αρχιζουν τα δυσκολα" "μετα να σε δω" και αλλα τετοια ωραια

Οταν "πεφτουν" σε καποια μεσα κι εγω θελω να τους "φαω" τους ατιμους :tongue::tongue::tongue:

Θα φτιαξουν τα πραγματα μην απογοητευεσαι

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...