Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Koρίτσια να ρωτήσω κάτι μιας και ο γιατρός μας δεν έχει ιατρείο σήμερα και δεν ξέρω να θα με πάρουν να μου πούνε από το ιατρείο. Έκανα εξέταση για λεύκωμα στα ούρα και έχω ανεβασμένο (πιο πάνω απο το φυσιολογικό). Είμαι 37+1. Πίεση δεν έχω αλλά έχω πρησμένα άκρα. Λέτε να με βάλει να γεννήσω;

Tamar μου τι σου είπαν τελικά για τα πρησμένα άκρα και το λεύκωμα;

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eντάξει, τη γλίτωσα. Οι φυσιολογικές τιμές στην εγκυμοσύνη είναι πιο αυξημένες.Συνεπώς το λεύκωμα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για την εγκυμοσύνη.

Όσο για το πρήξιμο μου είπε να κόψω το αλάτι. Το προσπαθώ. Τελείως όμως δεν μπορώ με αποτέλεσμα συνεχίζω κι έχω πρησμένα άκρα.

Να ρωτήσω κάτι; Τις 3 τελευταίες μέρες για κανά λεπτό την ημέρα με πονάει η μέση όπως στην περίοδο και σήμερα νιώθω κάτι σουβλιές που τρέχω στην τουαλέτα νομίζοντας πως θέλω να ουρήσω. Αλλά δεν...Τί είναι αυτό πάλι;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

tamar άκου. Στο Αρεταίειο οι μαίες είναι μαίες καριέρας. Καμία σχέση με 19χρονα που πληρώνονατι 600 στα ιδιωτικά και τέρμα. Είναι μες τα νεύρα οι ταλαίπωρες με εκατοντάδες περιστατικά και χωρίς πολλές προοπτικές και τις καταλαβαίνω. Οσο πιο καλά κάνουν την δουλειά τους στο Αρ. τόσο παίρνουν θέσεις ευθύνης στην κλινική, προαγωγές, χαίρουν αποδοχής κπλ. Ο κόσμος που μένει ευχαριστημένος μπορεί να τους δώσει και κάτι αλλά δεν το ζητάει καμία. Αρα έχει νόημα απο πολλές απόψεις να κάνουν τα πάντα ώστε να είσαι εσύ καλά. Εμένα με συγκίνησε ο τρόπος που μου φέρθηκαν. Οταν έκλαιγα που δεν μπορούσα να κρατήσω το παιδί μου (λόγω καισαρικής) μια μαία με πλησίασε και μου είπε. "Η γυναίκα έχει δικαίωμα να νοιώθει έτσι μετά απο την καισαρική". Ηταν όλες εκεί στους πόνους μου με μια καλή κουβέντα και ένα χαμόγελο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Ημουν στον 1το όροφο. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές. Καθαριότητα, οργάνωση και ολιγοκοσμία. Θα χρειαστείς είδη προσωπικής φροντίδας. Σαπούνι, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας απο αυτά πάσχει το νοσοκομείο. Φορμάκια για να αλλάζουν το μωρό, απολυμαντικό τζέλ. Σερβιέτες πάρε αυτές που σε βολεύουν. Εγώ χρειάστηκα πάνες ακράτειας γιατί δεν μπορούσα να κάτσω στην τουαλέτα και πονούσε η ουρήθρα αλλά θυμήσου έκανα καισαρική. Τα λόχεια ήταν πολύ λίγα. Αυτό που με βόλεψε ήταν τα εσώρουχα μίας χρήσης και ένα μπικίνι με κορδόνια καθώς μπορείς να τα λύσεις και να κάνεις την ανάγκη σου κάπως όρθια. Επίσης πλαστικές σαγιονάρες και εξτρά μαξιλάρια για να στηρίζεις το σώμα σου καλύτερα. Εγώ είχα ένα body pillow κάτω απο τα γόνατά μου για 3 μέρες-μεγάλη ανακούφιση. Με τον θηλασμό θα σε βοηθήσουν πολύ. Εκτός απο την ψηλή μελαχροινή της βραδινής βάρδιας. Πες μου ό,τι άλλο θές

Να σε ρωτήσω κάτι; Να πάρω και ζιπουνάκια και φορμάκια; Από σεντονάκια και κουβέρτες για το μωρό τί πρέπει να πάρω;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Gitsvictoria μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι! Και ο δικός μου είχε τρομερούς κολικούς, αλλά μετά τις 50 μέρες κόπηκαν μαχαίρι! Σε κατάλαβαίνω και για το θέμα του ύπνου, ούτε εμένα με άφηνε να κοιμηθώ ούτε να φάω δεν προλάβαινα. Ετρωγε απελπιστικά αργά, έκανε πάνω από μία ώρα για να πιει το γάλα του (εξακολουθεί να τρώει αργά και με πολύ υπομονή από πλευράς μου ή πλευράς γιαγιάδων - αναλόγως την ημέρα, ποια τον έχει-). Το έχουν πει ήδη τα κορίτσια, προσπάθησε να κοιμάσαι όταν κοιμάται το μωρό, ακόμη και αν το σπίτι σου είναι σαν βομβαρδισμένο, ακόμη και αν δεν έχει ο αντρούλης σου ούτε ένα ρούχο σιδερωμένο. Μόνο έτσι θα αντέξεις! Κι επίσης, όποιος μπορεί να σε βοηθήσει είτε λίγο είτε πολύ να το δέχεσαι αλλά και να το ζητάς. Και να δεις που θα περάσουν οι πρώτες δυσκολίες. Καλή δύναμη!!

Pik μου καλησπέρα. Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια. Ελπίζω να του κοπούν και του δικού μου στις 50 ημέρες. Μη σου πώ και νωρίτερα. Τον βλέπω τον καυμένο που κλαίει και στεναχωριέμαι. Αλλά τι να κάνω αυτά έχουν τα μωρούδια. Ευτυχώς που έχω τον αντρούλη μου και με βοηθάει απίστευτα. Ήρθε και η πεθερούλα μου για μια εβδομάδα και θα με βοηθήσει και αυτή. Η μαμά μου έρχεται που και πού κανένα Σ/Κ διότι έχει και άλλα 2 εγγόνια και η χριστιανή τι να προλάβει. Άντε καλή μου δύναμη και καλή δύναμη σε όλα τα κορίτσια που έχουν τα ίδια. Άσχετο, ρώτησα τον γιατρό μας για τον πόνο που είχα στην μέση και τελικά δεν είναι απο την επισκληρίδειο. Απο την κλασσική οσφυαλγία μου είναι και επειδή θηλάζω δεν μπορώ να πάρω τίποτα. Αυτά κοριτσούδια απο εμένα. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

Eντάξει, τη γλίτωσα. Οι φυσιολογικές τιμές στην εγκυμοσύνη είναι πιο αυξημένες.Συνεπώς το λεύκωμα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για την εγκυμοσύνη.

Όσο για το πρήξιμο μου είπε να κόψω το αλάτι. Το προσπαθώ. Τελείως όμως δεν μπορώ με αποτέλεσμα συνεχίζω κι έχω πρησμένα άκρα.

Να ρωτήσω κάτι; Τις 3 τελευταίες μέρες για κανά λεπτό την ημέρα με πονάει η μέση όπως στην περίοδο και σήμερα νιώθω κάτι σουβλιές που τρέχω στην τουαλέτα νομίζοντας πως θέλω να ουρήσω. Αλλά δεν...Τί είναι αυτό πάλι;

Ευτυχώς! Σε ρωτάω γιατί κι εγώ έχω πρησμένα άκρα εδώ και περίπου 3 εβδομάδες (ακόμη και το πρωί όταν ξυπνάω, δεν υπάρχει καμία διαφορά). Εκανα εξετάσεις είναι όλα σε φυσιολογικά επίπεδα σαν να μην είμαι έγκυος. Και το περίεργο: το Σ/Κ είχα πάει στους γονείς μου που μένουν εξω από τον Αγιο Στέφανο Αττικής. Οταν ξύπνησα το πρωί του Σαββάτου τα πόδια μου είχαν ξεπρηστεί!!! Οπότε μπορεί να ευθύνεται και η ζέστη αλλά και το γεγονός ότι σηκώνομαι 2-3 φορές το βράδυ επειδή ξυπνάει το μωρό (στον Αγιο Στέφανο ως δια μαγεία ξύπνησε μόνο 1 φορά! Τι σου κάνει το κλίμα....)

Οσο για το τρέξιμο στην τουαλέτα, είναι πλέον τόσο μεγάλη η μήτρα που πιέζει την ουροδόχο κύστη με αποτέλεσμα να δημιουργεί αυτό το αίσθημα, το παθαίνω κι εγώ κάποιες φορές. Για τη μέση σου όμως δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Πότε πας πάλι στο γιατρό; Αν θυμάμαι καλά είσαι 38+, σωστά;

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Pik μου καλησπέρα. Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια. Ελπίζω να του κοπούν και του δικού μου στις 50 ημέρες. Μη σου πώ και νωρίτερα. Τον βλέπω τον καυμένο που κλαίει και στεναχωριέμαι. Αλλά τι να κάνω αυτά έχουν τα μωρούδια. Ευτυχώς που έχω τον αντρούλη μου και με βοηθάει απίστευτα. Ήρθε και η πεθερούλα μου για μια εβδομάδα και θα με βοηθήσει και αυτή. Η μαμά μου έρχεται που και πού κανένα Σ/Κ διότι έχει και άλλα 2 εγγόνια και η χριστιανή τι να προλάβει. Άντε καλή μου δύναμη και καλή δύναμη σε όλα τα κορίτσια που έχουν τα ίδια. Άσχετο, ρώτησα τον γιατρό μας για τον πόνο που είχα στην μέση και τελικά δεν είναι απο την επισκληρίδειο. Απο την κλασσική οσφυαλγία μου είναι και επειδή θηλάζω δεν μπορώ να πάρω τίποτα. Αυτά κοριτσούδια απο εμένα. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

Πραγματικά δε θα το πιστέψεις πόσα φάρμακα είναι συμβατά με θηλασμό. Ρώτησε τον ορθπεδικό σου τι σου προτείνει και πες μου να το ψάξουμε. Ζήτησε του 2- 3 επιλογές.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια !Τι κάνετε?Εμείς είμαστε πολύ καλά!Ο μπεμπούλης μου 11/5 έκλεισε τον 2ο μήνα.Μεγαλώνει το αστεράκι μου.Έχει αρχίσει και γελάει και είναι 1α σκέτη γλύκα!Δεν κλαίει πολύ όπως έκλαιγε.Αυτό δείχνει πως κοντεύουν οι κολικοί να του περάσουν.Κυριακή και Δευτέρα ήρθαν τα πεθερικά μου και τον είδαν και τον βρήκαν μεγαλύτερο .Είχαν να τον δουν 20 μέρες.Μένουν επαρχία.Αύριο φεύγουμε για το εξοχικό να αναπνεύσει το αστεράκι μου καθαρό αέρα.Ο αντρούλης μου θα έρχεται τα ΣΚ γιατί δουλεύει.Στην άδεια του αντρούλη μου θα πάμε στο χωριό του.

Αυτά τα νέα μου.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ευτυχώς!

Οσο για το τρέξιμο στην τουαλέτα, είναι πλέον τόσο μεγάλη η μήτρα που πιέζει την ουροδόχο κύστη με αποτέλεσμα να δημιουργεί αυτό το αίσθημα, το παθαίνω κι εγώ κάποιες φορές. Για τη μέση σου όμως δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Πότε πας πάλι στο γιατρό; Αν θυμάμαι καλά είσαι 38+, σωστά;

Tην Κυριακή, οπου θα είμαι 38+4, και είμαι απίστευτα αγχωμένη για το τι θα μου πει. Άραγε θα προσδιορίσει περίπου πότε γεννάω ώστε να προετοιμαστώ; Πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα καταλάβω οτι αρχίζει ο τοκετός. Θα καταλάβω τις συσπάσεις; Αλήθεια πονάνε και πού;

Άσχετο: Θα γεννήσω στο Αρετέειο. Όταν με πάει ο άντρας μου θα τον αφήσουν να μπει με το αυτοκίνητο ή θα με αφήσει στο δρόμο και θα πρέπει να πάω μόνη μου; Αλήθεια στον τοκετό μπορεί να είναι;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια !Τι κάνετε?Εμείς είμαστε πολύ καλά!Ο μπεμπούλης μου 11/5 έκλεισε τον 2ο μήνα.Μεγαλώνει το αστεράκι μου.Έχει αρχίσει και γελάει και είναι 1α σκέτη γλύκα!Δεν κλαίει πολύ όπως έκλαιγε.Αυτό δείχνει πως κοντεύουν οι κολικοί να του περάσουν.Κυριακή και Δευτέρα ήρθαν τα πεθερικά μου και τον είδαν και τον βρήκαν μεγαλύτερο .Είχαν να τον δουν 20 μέρες.Μένουν επαρχία.Αύριο φεύγουμε για το εξοχικό να αναπνεύσει το αστεράκι μου καθαρό αέρα.Ο αντρούλης μου θα έρχεται τα ΣΚ γιατί δουλεύει.Στην άδεια του αντρούλη μου θα πάμε στο χωριό του.

Αυτά τα νέα μου.

Dimista μου καλησπέρα, καλά θα κάνεις και θα φύγετε απο το καυσαέριο. Και εμείς μόλις σαραντήσει ο μπέμπης θα φύγουμε. Δεν αντέχεται η Αθήνα. Μήπως ο μπεμπούλης σου στις 11/6 έκλεισε 2 μήνες? Άντε να περάσετε καλά. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tην Κυριακή, οπου θα είμαι 38+4, και είμαι απίστευτα αγχωμένη για το τι θα μου πει. Άραγε θα προσδιορίσει περίπου πότε γεννάω ώστε να προετοιμαστώ; Πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα καταλάβω οτι αρχίζει ο τοκετός. Θα καταλάβω τις συσπάσεις; Αλήθεια πονάνε και πού;

Άσχετο: Θα γεννήσω στο Αρετέειο. Όταν με πάει ο άντρας μου θα τον αφήσουν να μπει με το αυτοκίνητο ή θα με αφήσει στο δρόμο και θα πρέπει να πάω μόνη μου; Αλήθεια στον τοκετό μπορεί να είναι;

Καλησπερα. Θα πειτε στην εισοδο οτι γεννας, θα σας αφησουν να μπειτε για να σε παραδωσει αλλα μετα θα πρεπει να το παρκαρει απ εξω. Δυστυχως δεν μπορει να ειναι μαζι σου στον τοκετο (κ γω το ηθελα πααρα πολυ) αλλα θα εχεις το κινητο σου κ θα μιλατε απο εκει. Κατι ειναι κ αυτο..

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Gitsictoria !Έχεις δίκιο.11/6 ήθελα να γράψω.

Gitsvictoria και όσα κοριτσάκια γίνατε για πρώτη φορά μανούλες να μπαίνετε στο :www.babyspace.gr.Γράφει για τους κολικούς πως αντιμετωπίζονται,πότε το μωρό θα αρχίσει να κοιμάται τη νύχτα ,γιατί δεν τρώει το μωρό και πολλά άλλα.Έριξα 1α ματιά και μου φάνηκε χρήσιμο site.

Με τίποτα δεν αντέχεται η Αθήνα.Και σεις όπου πάτε να περάσετε τέλεια!

Θα τα πούμε όταν γυρίσουμε!

Θα μου λείψει η παρέα σου.

Εννοείται και τα άλλα κοριτσάκια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ταμαρ οι συσπασεις ειναι σαν πετρωματα στην κοιλια και συνοδευονται απο πονο περιοδου Κραταει καποια δευτερολεπτα και σταματαει Αν εχεις συσπασεις καλο ειναι να τις καταγραφεις σε ενα χαρτι

πχ ωρα 12 00μμ - συσπαση (διαρκειας 20 δευτερολεπτων

ωρα 13 30μμ -συσπαση(διαρκειας 10 δευτ)

Αν βλεπεις οτι πυκνωνουν παρε το γιατρο τηλεφωνο

Μην ανυσηχεις Ολα θα πανε τελεια Ειχαμε την ιδια πητ (29-6-2010)

Το αυτοκινητο μπαινει μεσα κανονικα απο την πισω εισοδο Θα κατεβει α αντρας σου θα πατησει το θυροτηλεφωνο και θα πει οτι εχει ευτοιμογεννη

Θα του πουνε να μπει να σε αφησει και μετα να παρει το αυτοκινητο Αλλα ας το αφησει μεσα δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Αν σπασουν τα νερα Πηγαινεις τοτε κατευθειαν στο Αρεταιειο και απο εκει θα ενημερωσουν το γιατρο (στο δρομο κανεις κι εσυ μια κληση απο το κινητο)

Τη βαλιτσα να την εχεις ετοιμη στο αυτοκινητο Σ ενα χαρτακι γραψε καποια πραγματα της τελευταιας στιγμης πχ φορτιστη κινητο οδοντοβουρτσα να μην τα ξεχασεις

xtZRp3.png

Ταμαρ οι συσπασεις ειναι σαν πετρωματα στην κοιλια και συνοδευονται απο πονο περιοδου Κραταει καποια δευτερολεπτα και σταματαει Αν εχεις συσπασεις καλο ειναι να τις καταγραφεις σε ενα χαρτι

πχ ωρα 12 00μμ - συσπαση (διαρκειας 20 δευτερολεπτων

ωρα 13 30μμ -συσπαση(διαρκειας 10 δευτ)

Αν βλεπεις οτι πυκνωνουν παρε το γιατρο τηλεφωνο

Μην ανυσηχεις Ολα θα πανε τελεια Ειχαμε την ιδια πητ (29-6-2010)

Σοβαρά; Ίδια ΠΗΤ? Αγοράκι ή κοριτσάκι περιμένεις;...

Πάντως σε βρίσκω διαβασμένη. Εγώ δεν έχω καν περάσει έξω από το Αρετέειο.

Εσένα έχουν αρχίσει οι συσπάσεις; Μάλλον αυτό που νιώθω είναι συσπάσεις αλλά είναι ακανονιστες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Την Κυριακή που θα πάω θα του το πω. Ελπίζω να μην έχω γεννήσει ως τότε.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Σοβαρά; Ίδια ΠΗΤ? Αγοράκι ή κοριτσάκι περιμένεις;...

Πάντως σε βρίσκω διαβασμένη. Εγώ δεν έχω καν περάσει έξω από το Αρετέειο.

Εσένα έχουν αρχίσει οι συσπάσεις; Μάλλον αυτό που νιώθω είναι συσπάσεις αλλά είναι ακανονιστες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Την Κυριακή που θα πάω θα του το πω. Ελπίζω να μην έχω γεννήσει ως τότε.

Eixa ιδια πητ περσι!!! 29-06-2010 Γεννησα στις 27-06-10 Αν και ειχα προγραμματισμενη καισαρικη την ιδια μερα οι συσπασεις αρχισαν για τα καλα απο την προηγουμενη

Σ εμενα τα πετρωματα δεν ηταν τοσο εντονα Ο πονος ηταν σαν της περιοδου αλλοτε απαλος και οσο περνουσαν οι ωρες πυκνωναν οι πονοι και δυναμωναν

Το Αρεταιειο το ξερω γιατι ηταν η δευτερη εγκυμοσυνη μου εκει και ο δευτερος τοκετος (καισαρικη) Οι συαπασεις και σ εμενα ειχαν αρχισει την εβδομαδα που εισαι αλλα ηταν ακανονιστες και σχεδον ανωδυνες Τις τελευταιες 3 μερες αρχισα να τις καταλαβαινω πιο δυνατα

Το κλειδι ειναι οταν καταλαβεις εντονο πονο περιοδου που γινεται ολο και συχνοτερος να παρεις τηλεφωνο Συνοδευεται και απο δυσφορια (ελαφρα)

Γενικα ο,τι σε ανυσηχει κανε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις

Με το καλοοοο!!!!!!!!!

xtZRp3.png

Την καλημερα μου σε ολα τα κορητσια και να μας ζεισουνε τα καινουρια μωρακια της παρεας και εννωειται και τα μεγαλουτσικα απο εμας!:D

Εμεις καναμε το κορητσακη μας στο Ρεα,2280κιλα, στης 4 ιουνιου ,3.25 ωρα.Ταλαιπωριθεικα απο την μεγαλη αποκολιση παλκουντα και μεγαλη αιμοραγια.Ξυπνεισα τον γιατρουλη μας και βρεθεικαμε πολυ γριγορα στο νοσοκομειο.Με βαλανε στο χειρουργειο,και την μπεμπα μετα σε θερμοκιτειδα(4 μερες στο ΜΕΝΝ ΙΙΙ,μια μερα στο ΜΕΝΝ ΙΙ,και 5 μερες στο ΜΕΝΝ Ι απο'που και βγεικαμε) λογο ταλαιποριας που υπεστει το αναπνευστικο της.Τωρα ειμαστε σπιτακη και τρωμε το φαγυτουλη μας(γαλα της μαμας σε μπουκαλακη,για να μην κουραζεται) καθα 2 ωρες ,και αν ειμαστε με καθαρη πανα δεν γρινειαζουμε πολυ!:D

Για την τομη της κεσαρικεις κορητσια δεν το πειστευω οτι με εχει κοψει και ραψει!Δεν φενεται καθολου!:DΚαλιτεχνης ο γιατρουλις μας!:D

Να τον εχει ο θεουλεις καλα που χαρη σε αυτον κρατω σημερα την μπεμπα μου αγκαλιτσα και εγω ειμαι καλα!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...