Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Koρίτσια να ρωτήσω κάτι μιας και ο γιατρός μας δεν έχει ιατρείο σήμερα και δεν ξέρω να θα με πάρουν να μου πούνε από το ιατρείο. Έκανα εξέταση για λεύκωμα στα ούρα και έχω ανεβασμένο (πιο πάνω απο το φυσιολογικό). Είμαι 37+1. Πίεση δεν έχω αλλά έχω πρησμένα άκρα. Λέτε να με βάλει να γεννήσω;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί το λες αυτό;Πονάει;

Να ρωτήσω κάτι; Θα γεννήσω στο Αρετέειο. Όταν πάω θα ζητήσω π.χ. μονόκλινο δωμάτιο ή θα μου δώσουν αυτοί οτι υπάρχει διαθέσιμο;

Οι μαίες θα βοηθήσουν καθόλου στο θηλασμό;

κοιτα,εγω ποναγα (με τους τεχνητους πονας περισσοτερο κ συνεχομενα)...ζηταγα ανα 1,5-2 ωρες ανανεωση επισκληρηδιου..

για τα δωματια..οτι εχουν θα παρεις,εμενα ειχαν 4 κλινο,σε 4κλινο πηγα..οι μαιες,ειδικα η προισταμενη ,ειναι υπερμαχοι του θηλασμου..μπορει βεβαια να σου πουν κ για τα γαλατακια που εχουν αλλα εσυ μη πτοηθεις!!με το καλο!!

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς είμαστε καλά και ο μπέμπης μας.

Το μεσημέρι πήγα στον κο ΧΑΣΙΑΚΟ και μου έκανε κολπικό υπέρηχο και μου είπε πως είναι όλα τέλεια!Τον ρώτησα τι χρωστάω και μου είπε:Τίποτα,φύγε.Του είπα :Ευχαριστώ πολύ και μου έδωσε 1α μεγάλη αγκαλιά και ένιωσα σαν να είναι δικός μου άνθρωπος.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!!!!!!!!Συγκινήθηκα πολύ!

Αύριο ο μπέμπης μου θα κάνει τα πρώτα του εμβόλια και τον λυπάμαι που θα τρυπηθεί.

Αυτά τα δικά μου!

Τamar 1α χαρά ο μπέμπης σου.Ο Χασιάκος όλες τις βλέπει λίγες μέρες πριν γεννήσουν.

Morenita οι γόνιμες μέρες είναι από την 1οη μέχρι την 20η αν έχεις περίοδο κάθε 28 μέρες.Εγώ έχω κάθε 28 μέρες και έμεινα έγκυος την 15η μέρα.

Gitsvictoria και ο δικός σου μπέμπης 1α χαρά είναι και στα κιλά και στο ύψος.

Καλό βράδυ σε όλα τα κοριτσάκια,εγκυούλες και σε όλα τα μωράκια!

Dimista μου και κοριτσάκια μου καλησπέρα. Τελικά περνάω και εγώ την επιλόχεια κατάθλιψη αλλά διαφορετικά. Έχω πάρα πολλά νεύρα και μου φταίνε όλα μα όλα. Φυσικά με πιάνει που και πού κανένα κλάμα. Ελπίζω να μου περάσει λίαν συντόμως. Εντωμεταξύ μέρα με την μέρα η μέση μου πονάει όλο και πιο πολύ. Θα πάρω αύριο τον γιατρό να τον ρωτήσω γιατί έχω μία υποψία ότι πρέπει να είναι απο την επισκληρίδειο. Εντωμεταξύ είχα και ένα θέμα με την μέση μου και ήρθε και έδεσε το γλυκό. Ο μπεμπούλης μου είναι σκέτη γλύκα ειδικά όταν είναι ήσυχος. Αυτά απο εμένα. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!

Τamar εγώ γέννησα 11/4 που ήταν Δευτέρα και με είδε Πέμπτη στις 7/4.

Gitsvictoria κάνε υπομονή.Η κατάθλιψη θα περάσει και θα τα ξεχάσεις όλα.Για την μέση σου ο γιατρούλης μας σίγουρα κάποιο παυσίπονο θα σου δώσει.

Εχτές το απόγευμα ο μπεμπούλης μου έκανε τα 2 πρώτα εμβόλια.Το 1 το έκανε στον ποπό και έριξε πολύ κλάμα και το άλλο του το έκανε μέσα στο στόμα.Με το 2ο δεν έκλαψε.Με τα εμβόλια έκανε 37.5 πυρετό.Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να πάρει σιρόπι αλλά ήταν ζαβλακωμένος ο φουκαράς και όλο κοιμόταν.Τον λυπήθηκα που ταλαιπωρήθηκε με τα εμβόλια.Αυτά τα δικά μου νέα.

Καλό μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Α τόσο σύντομα...Ωχ Παναγία μου πλησιάζει...

Τελική πότε είχες; Εμένα μου έχει δώσει 29/6

H πητ μου ηταν 29-6-2010 Τελικα η μπουμπου γεννηθηκε 27-06-10

Με το καλοοοο!!!!! Μη φοβασαι τιποτα Ολα θα πανε τελεια!!!!

xtZRp3.png

Τamar εγώ γέννησα 11/4 που ήταν Δευτέρα και με είδε Πέμπτη στις 7/4.

Gitsvictoria κάνε υπομονή.Η κατάθλιψη θα περάσει και θα τα ξεχάσεις όλα.Για την μέση σου ο γιατρούλης μας σίγουρα κάποιο παυσίπονο θα σου δώσει.

Εχτές το απόγευμα ο μπεμπούλης μου έκανε τα 2 πρώτα εμβόλια.Το 1 το έκανε στον ποπό και έριξε πολύ κλάμα και το άλλο του το έκανε μέσα στο στόμα.Με το 2ο δεν έκλαψε.Με τα εμβόλια έκανε 37.5 πυρετό.Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να πάρει σιρόπι αλλά ήταν ζαβλακωμένος ο φουκαράς και όλο κοιμόταν.Τον λυπήθηκα που ταλαιπωρήθηκε με τα εμβόλια.Αυτά τα δικά μου νέα.

Καλό μεσημέρι!

Dimista μου καλημέρα. Δεν το βλέπω να περνάει η κατάθλιψη γρήγορα. Σήμερα έχω κοιμηθεί μόνο 2 ώρες διότι ο πιτσιρικάς έχει κολικούς και όταν τον πιάνουν θέλει ανα μία ώρα να τον θηλάζω-προφανώς το γάλα μου τον βοηθάει-και φυσικά μετά έχουμε όλο το ρεπερτόριο-άλλαγμα πάνας 3-5 φορές διότι κάναμε κακάκια μας, ξέρασμα γάλατος στο κεφάλι της μανούλας και βγάλσιμο γουλιών. Το θέμα είναι ότι έχω και την μέση μου η οποία γίνεται όλο και χειρότερα. Χθές πήρα το ιατρείο δύο φορές. Την πρώτη μου είπαν τα κορίτσια ότι θα με πάρουν πίσω αλλά δεν, οπότε ξαναπήρα και μου είπε η βοηθός του γιατρού να μιλήσω με τον ίδιο σήμερα κατά τις 3-4 το μεσημέρι. Θα το κάνω εάν δεν έχω λυποθυμίσει απο την αυπνία. Πάντως Dimista μου και κορίτσια πείτε με κακή μάνα, πείτε με μάνα ΕΠΕ, αλλά δεν την παλεύω με το ξενύχτι και τα κλάματα. Σήμερα φώναζα και έκλαιγα απο τον πόνο της μέσης μου και την αυπνία. Δεν ξέρω αν φταίει που είμαι 37 ή κάτι αλλο αλλά το ομολογώ, δεν έχω υπομονή. Τα νεύρα μου είναι κουρέλια. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά έχω και τον άντρα μου, ο οποίος είναι όντως πολύ υπομονετικός-να μου κάνει κήρυγμα περί υπομονής και επιμονής. Τι να πώ. Αυτά τα νέα απο εμένα. Προς το παρόν σας αφήνω μήπως, λέω μήπως και κοιμηθώ καμία ώρα. Φιλάκια!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Gitsvictoria!Από ότι διάβασα άρχισαν οι κολικοί και στον δικό σου μπέμπη.Βάζε απορροφητήρα ή 1 cd με παιδικά τραγούδια.Εγώ του βάζω 1 cd με τίτλο τραγουδώ κλασικά παραμύθια και χορεύουμε και σταματάει απότομα.Τραγουδάει ο Τσαρούχας με την γυναίκα του και το αγαπημένο του τραγούδι είναι τα 3 γουρουνάκια.

Είναι κουραστικό να τον θηλάζεις κάθε 1α ώρα.

Κακή μάνα δεν είσαι απλά η αρχή είναι δύσκολη.Και γω είχα νεύρα και έκλαιγα και ο αντρούλης μου με παρηγορούσε και μου έλεγε πως να μην ντρέπομαι που κλαίω ,δεν θα με παρεξηγήσει κανείς και ότι με το κλάμα θα ξεθυμάνω και να κάνω πράγματα που να με ευχαριστούν για να ξεχνιέμαι.ΕΠΕ τι σημαίνει?Δεν κατάλαβα τα αρχικά.

Ο μπέμπης σας κοιμάται στο δωμάτιό σας?Πες στον αντρούλη σου να τον έχει για λίγο στο σαλόνι για να κοιμηθείς.Αυτά!Και να μην ξαναπείς πως είσαι κακιά μάνα.Επίσης εύχομαι να περάσει η μέση σου γρήγορα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα Gitsvictoria!Από ότι διάβασα άρχισαν οι κολικοί και στον δικό σου μπέμπη.Βάζε απορροφητήρα ή 1 cd με παιδικά τραγούδια.Εγώ του βάζω 1 cd με τίτλο τραγουδώ κλασικά παραμύθια και χορεύουμε και σταματάει απότομα.Τραγουδάει ο Τσαρούχας με την γυναίκα του και το αγαπημένο του τραγούδι είναι τα 3 γουρουνάκια.

Είναι κουραστικό να τον θηλάζεις κάθε 1α ώρα.

Κακή μάνα δεν είσαι απλά η αρχή είναι δύσκολη.Και γω είχα νεύρα και έκλαιγα και ο αντρούλης μου με παρηγορούσε και μου έλεγε πως να μην ντρέπομαι που κλαίω ,δεν θα με παρεξηγήσει κανείς και ότι με το κλάμα θα ξεθυμάνω και να κάνω πράγματα που να με ευχαριστούν για να ξεχνιέμαι.ΕΠΕ τι σημαίνει?Δεν κατάλαβα τα αρχικά.

Ο μπέμπης σας κοιμάται στο δωμάτιό σας?Πες στον αντρούλη σου να τον έχει για λίγο στο σαλόνι για να κοιμηθείς.Αυτά!Και να μην ξαναπείς πως είσαι κακιά μάνα.Επίσης εύχομαι να περάσει η μέση σου γρήγορα!

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Καταρχήν ΕΠΕ σημαίνει περιορισμένης ευθύνης. Σε ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλάκια θα τα πούμε μετά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Καταρχήν ΕΠΕ σημαίνει περιορισμένης ευθύνης. Σε ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλάκια θα τα πούμε μετά.

Εννοείται ότι δεν είσαι μάνα περιορισμένης ευθύνης. Κάθε αρχή και δύσκολη. Προσπάθησε να θηλάζεις το μωρό σου και τώρα που μεγαλώνει δοκίμασε να θηλάσεις ξαπλωμένη. Εκμεταλλεύσου όλες τις ώρες που κοιμάται το μωρό για να κοιμηθείς και εσύ ακόμα και αν αισθάνεσαι βρωμερή:P.

Για ότι θες εδώ. Καλή επιτυχία με τη μέση

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Εννοείται ότι δεν είσαι μάνα περιορισμένης ευθύνης. Κάθε αρχή και δύσκολη. Προσπάθησε να θηλάζεις το μωρό σου και τώρα που μεγαλώνει δοκίμασε να θηλάσεις ξαπλωμένη. Εκμεταλλεύσου όλες τις ώρες που κοιμάται το μωρό για να κοιμηθείς και εσύ ακόμα και αν αισθάνεσαι βρωμερή:P.

Για ότι θες εδώ. Καλή επιτυχία με τη μέση

kikar μου καλημέρα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Απλώς ώρες ώρες αισθάνομαι ανεπαρκής. Σήμερα ο μικρός είναι καλύτερα. Η μέση μου έτσι και έτσι. Απο ότι μου είπε ο γιατρός μας τελικά δεν είναι απο την επισκληρίδειο. Άρα με ξαναέπιασε το πρόβλημα που έχω μετά απο 13 χρόνια. Με έτριψε χθές ο αντρούλης μου και θα το ξανακάνει σήμερα. Τελικά ο μικρός έχει τον αχόρταγο. Αφού τον τάισα με το γάλα μου, τελικά του έδωσα και ξένο διότι δεν είχε χορτάσει. Αυτά τα νέα μου. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

κοιτα,εγω ποναγα (με τους τεχνητους πονας περισσοτερο κ συνεχομενα)...ζηταγα ανα 1,5-2 ωρες ανανεωση επισκληρηδιου..

Ωχ Θεέ μου. Και φοβάμαι τόσο πολύ. Δεν αντέχω καθόλου τον πόνο...

kikar μου καλημέρα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Απλώς ώρες ώρες αισθάνομαι ανεπαρκής. Σήμερα ο μικρός είναι καλύτερα. Η μέση μου έτσι και έτσι. Απο ότι μου είπε ο γιατρός μας τελικά δεν είναι απο την επισκληρίδειο. Άρα με ξαναέπιασε το πρόβλημα που έχω μετά απο 13 χρόνια. Με έτριψε χθές ο αντρούλης μου και θα το ξανακάνει σήμερα. Τελικά ο μικρός έχει τον αχόρταγο. Αφού τον τάισα με το γάλα μου, τελικά του έδωσα και ξένο διότι δεν είχε χορτάσει. Αυτά τα νέα μου. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

Είδες; Όλα θα πάνε καλά. Κάθε αρχή και δύσκολη. Μη νομίζεις. Κι εγώ φοβάμαι και ανησυχώ αν θα τα καταφέρω.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια μου, θα το νιώσετε αυτό που θα σας πω: εκείνη την ώρα όσο και να φοβάστε όσο και να πονάτε σκέφτεστε τον άγγελο που έχετε στην κοιλιά σας και γίνεστε υπερδύναμες! Είναι η φύση της γυναίκας!! Με το καλό!!!

Gitsvictoria μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι! Και ο δικός μου είχε τρομερούς κολικούς, αλλά μετά τις 50 μέρες κόπηκαν μαχαίρι! Σε κατάλαβαίνω και για το θέμα του ύπνου, ούτε εμένα με άφηνε να κοιμηθώ ούτε να φάω δεν προλάβαινα. Ετρωγε απελπιστικά αργά, έκανε πάνω από μία ώρα για να πιει το γάλα του (εξακολουθεί να τρώει αργά και με πολύ υπομονή από πλευράς μου ή πλευράς γιαγιάδων - αναλόγως την ημέρα, ποια τον έχει-). Το έχουν πει ήδη τα κορίτσια, προσπάθησε να κοιμάσαι όταν κοιμάται το μωρό, ακόμη και αν το σπίτι σου είναι σαν βομβαρδισμένο, ακόμη και αν δεν έχει ο αντρούλης σου ούτε ένα ρούχο σιδερωμένο. Μόνο έτσι θα αντέξεις! Κι επίσης, όποιος μπορεί να σε βοηθήσει είτε λίγο είτε πολύ να το δέχεσαι αλλά και να το ζητάς. Και να δεις που θα περάσουν οι πρώτες δυσκολίες. Καλή δύναμη!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...