Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες και μωράκια!Είστε όλες καλά?

Vanillablue xαίρομαι που το μωράκι σου έχει δεχτεί αυτό το γάλα.Καλά έκανες και άκουσες φαρμακοποιούς και παιδίατρους.Εγώ γέννησα στο Λητώ και μου είπαν να δίνω το Almiron PD αλλά δεν το δέχτηκε και ο παιδίατρος μου είπε να δίνω το Aptamil Ec και βλέπω ότι το πίνει με μεγάλη ευχαρίστηση.Χαίρομαι που του αρέσει και μακάρι να καταλήξουμε σε αυτό το γάλα.Κολικούς ο μπέμπης μου έχει από την 11η μέρα και του δίνω infacolic αλλά δεν του κάνει τίποτα και του βάζω παιδικά τραγούδια ή τραγουδάω εγώ και χορεύουμε και σταματάει αυτόματα το κλάμα.Δεν του βγαίνει γάλα από την μύτη.Βγάζει γουλιές που είναι φυσιολογικό.Αυτό ρώτα το σε παιδίατρο.Δεν έχω ξανακούσει γάλα από την μύτη.

Gitsvictoria χαίρομαι πολύ για σένα που τα καταφέρνεις τόσο καλά με τον θηλασμό!Συγχαρητήρια!

Vanillablue τα μωρά δεν γελάνε συνειδητά.Είναι πολύ μικρά.Θα ξεκινήσουν να γελάνε από τον 2ο μήνα.Περιμένω να κλείσει ο μπέμπης μου τον 2ο μήνα για να δω τα πρώτα του χαμόγελα!Από αυτά που έχω διαβάσει τα χαμογελάκια που σκάνε τα μωράκια είναι συσπάσεις προσώπου.Πάντως παρόλο που δεν έχει χαμογελάσει ακόμη μέρα με την μέρα δενόμαστε όλο και πιο πολύ μαζί του και μας κάνει πολύ ευτυχισμένους!Έχει αρχίσει και χαζεύει τα παιχνίδια του.Αυτό μου αρέσει που τα χαζεύει γιατί αυτό σημαίνει ότι του αρέσει να ασχολείται και σιγά σιγά θα αρχίζει να παίζει.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FUN CLUB!

Dimista μου καλησπέρα. Που λές ο μικρός μου έχει ήδη αρχίσει τους κολικούς. Ευτυχώς που έχω και τον αντρούλη μου και με βοηθάει γιατί όταν κοιμάμαι πέφτω σε λήθαργο-απο την κούραση μάλλον-και δεν ακούω τίποτα πόσο μάλλον το παιδί. Τώρα αυτό που παθαίνω δεν ξέρω εαν είναι φυσιολογικό και να σου πω την αμαρτία μου νιώθω τύψεις του στύλ τι σόι μάνα είμαι. Το καλό είναι ότι ο μικρος πχ κοιμάται το βράδυ στις 02:30 και ξυπνάει το πρωί στις 08:30 και μετά ξανακοιμάται στις 11:00 για μία με δύο ώρες. Δεν μπορώ να πώ, προς το παρόν ο μπεμπούλης μου κοιμάται. Αύριο θα έρθει και η παιδίατρος να τον κοιτάξει. Να ρωτήσω κάτι? Επειδή μόλις σαραντήσω πρέπει να πάω στον γιατρό θα πρέπει εγώ να πάρω τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού? Μάλλον χαζή η ερώτηση μου αλλά και εγώ πρώτη φορά μανούλα και πρώτη φορά λεχώνα έχω πολλές ερωτήσεις. Πολλά φιλιά κορίτσι μου και εννοείται σε όλα τα κοριτσούδια του φόρουμ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dimista μου καλησπέρα. Που λές ο μικρός μου έχει ήδη αρχίσει τους κολικούς. Ευτυχώς που έχω και τον αντρούλη μου και με βοηθάει γιατί όταν κοιμάμαι πέφτω σε λήθαργο-απο την κούραση μάλλον-και δεν ακούω τίποτα πόσο μάλλον το παιδί. Τώρα αυτό που παθαίνω δεν ξέρω εαν είναι φυσιολογικό και να σου πω την αμαρτία μου νιώθω τύψεις του στύλ τι σόι μάνα είμαι. Το καλό είναι ότι ο μικρος πχ κοιμάται το βράδυ στις 02:30 και ξυπνάει το πρωί στις 08:30 και μετά ξανακοιμάται στις 11:00 για μία με δύο ώρες. Δεν μπορώ να πώ, προς το παρόν ο μπεμπούλης μου κοιμάται. Αύριο θα έρθει και η παιδίατρος να τον κοιτάξει. Να ρωτήσω κάτι? Επειδή μόλις σαραντήσω πρέπει να πάω στον γιατρό θα πρέπει εγώ να πάρω τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού? Μάλλον χαζή η ερώτηση μου αλλά και εγώ πρώτη φορά μανούλα και πρώτη φορά λεχώνα έχω πολλές ερωτήσεις. Πολλά φιλιά κορίτσι μου και εννοείται σε όλα τα κοριτσούδια του φόρουμ.

Κουκλίτσες μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό σε όσες περιμένουν.

gitsvictoria πάρε ένα τηλ, εξήγησε ότι έχεις γεννήσει και πρέπει ο γιατρός να σε ξαναδεί και θα σου κλείσουν ραντεβού (προσπάθησε να σου δώσουν συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί μπορεί να χαθείτε:P).

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Kαλησπέρα σε όλες τις μανούλες και σε όλα τα μωράκια!

Gitsvictoria μην νιώθεις καθόλου τύψεις.Είσαι λεχώνα και χρειάζεσαι και ξεκούραση και βοήθεια.Δεν είναι εύκολο να τα κάνεις όλα μόνη σου.Εγώ με τον αντρούλη μου τα κάνουμε όλα εναλλάξ.Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαστε καλές μητέρες.Αν δεν ασχολιόμασταν καθόλου μόνο τότε θα έλεγα πως είμαστε αναίσθητες.

Είσαι τυχερή που ο μπεμπούλης σου κοιμάται τόσες ώρες.Ο μπέμπης μου ακόμα ξυπνάει κάθε 3 ώρες για να φάει.

Μόλις σαραντήσεις με το καλό εσύ θα πάρεις τηλ.Εγώ έχω ραντεβού στις 8/6.Πότε σαραντίζεις?Ιούλιο φαντάζομαι.Gitsvictoria ρώτα ό,τι θες.Μην σκέφτεσαι πως κάνεις χαζές ερωτήσεις.

Η Ionellita γέννησε ?Ξέρει κάποια κοπέλα?

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FUN CLUB!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Kαλησπέρα σε όλες τις μανούλες και σε όλα τα μωράκια!

Gitsvictoria μην νιώθεις καθόλου τύψεις.Είσαι λεχώνα και χρειάζεσαι και ξεκούραση και βοήθεια.Δεν είναι εύκολο να τα κάνεις όλα μόνη σου.Εγώ με τον αντρούλη μου τα κάνουμε όλα εναλλάξ.Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαστε καλές μητέρες.Αν δεν ασχολιόμασταν καθόλου μόνο τότε θα έλεγα πως είμαστε αναίσθητες.

Είσαι τυχερή που ο μπεμπούλης σου κοιμάται τόσες ώρες.Ο μπέμπης μου ακόμα ξυπνάει κάθε 3 ώρες για να φάει.

Μόλις σαραντήσεις με το καλό εσύ θα πάρεις τηλ.Εγώ έχω ραντεβού στις 8/6.Πότε σαραντίζεις?Ιούλιο φαντάζομαι.Gitsvictoria ρώτα ό,τι θες.Μην σκέφτεσαι πως κάνεις χαζές ερωτήσεις.

Η Ionellita γέννησε ?Ξέρει κάποια κοπέλα?

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FUN CLUB!

Dimista και kikar καλημέρα και εννοείται σε όλα τα κοριτσούδια. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα σαραντίσω στις 8 Ιουλίου. Οπότε θα πάρω αυτήν την εβδομάδα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού. Α σήμερα ήρθε και η παιδίατρος και είμαστε τέλεια!!!!!!!!! Έχει πάρει ο μικρός 300 γραμμάρια μέσα σε 10 ημέρες και ψήλωσε 4 πόντους. Αυτά απο εμένα. Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dimista και kikar καλημέρα και εννοείται σε όλα τα κοριτσούδια. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα σαραντίσω στις 8 Ιουλίου. Οπότε θα πάρω αυτήν την εβδομάδα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού. Α σήμερα ήρθε και η παιδίατρος και είμαστε τέλεια!!!!!!!!! Έχει πάρει ο μικρός 300 γραμμάρια μέσα σε 10 ημέρες και ψήλωσε 4 πόντους. Αυτά απο εμένα. Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνώμη αλλά θα σαραντήσω στις 5 Ιουλίου:rolleyes:!!!! Αυτά.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και να ευχηθω στις καινουργιες μανουλες να σας ζησουν τα μωρακια παντα υγιη και καλοτυχα:D.Ειχα παει στο γιατρο μας πριν ενα μηνα για πρωτη φορα και ευτυχως μου εδωσε πλεον το οκ για ελευθερες επαφες:Dξεχασα να τον ρωτησω πως μετραω ποσες μερες κυκλο εχω γιατι εχω διαβασει διαφορα και εχω μπερδευτει...Δλδ ποια μερα μετραω σαν πρωτη και ποια σαν τελευταια??Εαν ξερει καποια απο εσας ας μου πει γιατι ντρεπομαι να παρω τηλ να ρωτησω μονο αυτο!

Καλημερα κοριτσια και να ευχηθω στις καινουργιες μανουλες να σας ζησουν τα μωρακια παντα υγιη και καλοτυχα:D.Ειχα παει στο γιατρο μας πριν ενα μηνα για πρωτη φορα και ευτυχως μου εδωσε πλεον το οκ για ελευθερες επαφες:Dξεχασα να τον ρωτησω πως μετραω ποσες μερες κυκλο εχω γιατι εχω διαβασει διαφορα και εχω μπερδευτει...Δλδ ποια μερα μετραω σαν πρωτη και ποια σαν τελευταια??Εαν ξερει καποια απο εσας ας μου πει γιατι ντρεπομαι να παρω τηλ να ρωτησω μονο αυτο!

Morenita μου καλησπέρα. Κακώς που ντρέπεσαι και το ίδιο ισχύει και για όλες τις κοριτσούδες εδώ μέσα. Αυτό είναι ένα λάθος που κάνουμε κατά συρροή όλες οι γυναίκες-βάζω και τον εαυτό μου μέσα-και αντί να ρωτήσουμε τον γιατρό όπως θα έπρεπε μια και αυτός είναι ο ειδικός και ξέρει, ρωτάμε την φίλη, την συνάδελφο, την γειτόνισσα κλπ. Λοιπόν η πρώτη μέρα του κύκλου μας είναι η πρώτη μέρα της περιόδου μας. Οπότε υπολόγισε πότε σου ήρθε πχ περίοδος και πότε πρόκειται να σου ξανάρθει. Εκεί θα δείς πόσες ημέρες είναι ο κύκλος σου. Πάντως εαν εξακολουθείς να ντρέπεσαι να πάρεις τον χασιάκο τηλέφωνο τότε μίλα με την βοηθό του. Πολλά φιλιά!!!!!

Gitsvictoria εχεις απολυτο δικιο και εγω σκεφτηκα να παρω τηλ τα κοριτσια και να ρωτησω εαν ξερουν αυτες να μου πουν αλλα επειδη ξερω ποση δουλεια εχουν και ποσο σοβαρα περιστατικα δισταζω να τις ρωτησω κατι τετοιο που βεβαια για εμενα ειναι σημαντικο για να υπολογισω ποτε εχω ωορρηξια...Αν καταλαβα καλα θα μετρησω ως πρωτη την ημερα που ηρθε η περιοδος και σαν τελευταια την ημερα του επομενου μηνα που ερχεται η την προηγουμενη???εκει δεν ειμαι σιγουρη...

Gitsvictoria εχεις απολυτο δικιο και εγω σκεφτηκα να παρω τηλ τα κοριτσια και να ρωτησω εαν ξερουν αυτες να μου πουν αλλα επειδη ξερω ποση δουλεια εχουν και ποσο σοβαρα περιστατικα δισταζω να τις ρωτησω κατι τετοιο που βεβαια για εμενα ειναι σημαντικο για να υπολογισω ποτε εχω ωορρηξια...Αν καταλαβα καλα θα μετρησω ως πρωτη την ημερα που ηρθε η περιοδος και σαν τελευταια την ημερα του επομενου μηνα που ερχεται η την προηγουμενη???εκει δεν ειμαι σιγουρη...

Morenita μου γλυκειά, η πρώτη ημέρα σου στον κύκλο σου είναι η πρώτη ημέρα που σου έρχεται περίοδος. Μετά μετράς. Πχ Σου έρχεται σήμερα που είναι 6 Ιουνίου και πές πχ πως σου ξανάρχεται στις 3 Ιουλίου. Άρα ο κύκλος σου πχ είναι 28 ημέρες. Κατάλαβες? Ελπίζω να σε βοήθησα. Φιλάκια!!!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!:DΤο καταλαβα για καλου κακου πηρα και ρωτησα κιολας αλλα οχι τα κοριτσια τη γυναικολογο που ειχα πριν το Χασιακο.Μου ειπε οτι μετραμε απο την πρωτη μερα της περιοδου εως και την ημερα πριν ερθει η περιοδος.Την ημερα που ξαναρχεται περιοδος την μετραμε ως πρωτη του αλλου κυκλου:D.Αντε επιτελους να βρω ποτε εχω ωορρηξια γιατι αυτο το μηνα επεσα εξω τελικα:(

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Πόσο κουράγιο παίρνω ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα πόσο μου διαλύετε τους όποιους φόβους.

Τον μπέμπη τον είδαμε την Κυριακή πάλι και πήγε 2700. Άρα για να απέχει σχεδόν 500 γραμ. από την προηγούμενη Κυριακή μάλλον οι μετρήσεις είναι ενδεικτικές. Αυτή τη φορά μου είπε να κάνω και εξέταση για λεύκωμα στα ούρα. Άντε να δούμε...

Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι ενώ τελική ημερομηνία μου έδωσε 29/6 θα με δει ξανά 19/6. Ίσως γιατί το μωρό δεν έχει κατέβει. Όχι οτι ανησυχώ. Ας μπω με τεχνητούς το πολύ πολύ. Καλύτερα κιόλας. Το να περιμένω να σπάσουν τα νερά ή να αρχίσουν οι πόνοι με αγχώνει περισσότερο από το να πάω με ραντεβού.

'

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Γιατί το λες αυτό;Πονάει;

Να ρωτήσω κάτι; Θα γεννήσω στο Αρετέειο. Όταν πάω θα ζητήσω π.χ. μονόκλινο δωμάτιο ή θα μου δώσουν αυτοί οτι υπάρχει διαθέσιμο;

Οι μαίες θα βοηθήσουν καθόλου στο θηλασμό;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς είμαστε καλά και ο μπέμπης μας.

Το μεσημέρι πήγα στον κο ΧΑΣΙΑΚΟ και μου έκανε κολπικό υπέρηχο και μου είπε πως είναι όλα τέλεια!Τον ρώτησα τι χρωστάω και μου είπε:Τίποτα,φύγε.Του είπα :Ευχαριστώ πολύ και μου έδωσε 1α μεγάλη αγκαλιά και ένιωσα σαν να είναι δικός μου άνθρωπος.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!!!!!!!!Συγκινήθηκα πολύ!

Αύριο ο μπέμπης μου θα κάνει τα πρώτα του εμβόλια και τον λυπάμαι που θα τρυπηθεί.

Αυτά τα δικά μου!

Τamar 1α χαρά ο μπέμπης σου.Ο Χασιάκος όλες τις βλέπει λίγες μέρες πριν γεννήσουν.

Morenita οι γόνιμες μέρες είναι από την 1οη μέχρι την 20η αν έχεις περίοδο κάθε 28 μέρες.Εγώ έχω κάθε 28 μέρες και έμεινα έγκυος την 15η μέρα.

Gitsvictoria και ο δικός σου μπέμπης 1α χαρά είναι και στα κιλά και στο ύψος.

Καλό βράδυ σε όλα τα κοριτσάκια,εγκυούλες και σε όλα τα μωράκια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...