Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

τελικα κοριτσια ολα καλα ηταν..ειδαμε το σπορακι κ το ακουσαμε κιολας...εχω ραντεβου σε 2 εβδομαδες για να το ξαναδει κ να μου γραψει τις εξετασεις που πρεπει να κανω...ειμαι πολυ καλυτερα ηρεμησα λιγο αλλα στο πισω με ρος του μυαλου μου υπαρχει κ η προηγουμενη φορα που το ειχα ακουσει κ στο επομενο ραντεβου δεν ακουσαμε τιποτα...ας ελπιζω σε κατι καλυτερο αυτη την φορα....εγω θα προσεχω κ θα κανω το καλυτερο...σας ευχαριστω ολες σας κ πολλα πολλα φιλακια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα κοριτσια ολα καλα ηταν..ειδαμε το σπορακι κ το ακουσαμε κιολας...εχω ραντεβου σε 2 εβδομαδες για να το ξαναδει κ να μου γραψει τις εξετασεις που πρεπει να κανω...ειμαι πολυ καλυτερα ηρεμησα λιγο αλλα στο πισω με ρος του μυαλου μου υπαρχει κ η προηγουμενη φορα που το ειχα ακουσει κ στο επομενο ραντεβου δεν ακουσαμε τιποτα...ας ελπιζω σε κατι καλυτερο αυτη την φορα....εγω θα προσεχω κ θα κανω το καλυτερο...σας ευχαριστω ολες σας κ πολλα πολλα φιλακια...

Μπράβο βρε Λάμπη,

χαίρομαι τόσο πολύ για σένα

Θα δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά αυτή τη φορά. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά σε παρακαλώ

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

ΜΠΡΑΒΟ!! Πολύ χάρηκα! Διαβάζω καθημερινά τα νέα! Ελπίζω να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!

Bp-Ιόλη τι νέα, πότε (δεν) περιμένεις περίοδο?

Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα! Ελπίζω βέβαια να αργήσω λίγο! Θα ήθελα να γεννήσω την 1Μαγιά!

Εχθές σταμάτησα τα Yutopar. Greek Mother μετά από πόσο καιρό περίπου να περιμένω? Ήδη νοιώθω πετρωμένη κοιλιά πολύ συχνά και διάφορους πόνους που όμως δε νομίζω να είναι γέννας.

uDLqp1.png

Λάμπη, από την ώρα που διάβασα το μήνυμά σου σχετικά με το αίμα τρελάθηκα από την ανησυχία μου. Έμπαινα στο φόρουμ ξανά και ξανά να μάθω νέα σου, όμως είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα. Ευτυχώς όλα είναι καλά, δάκρυσα από τη συγκίνηση και την ανακούφιση μόλις διάβασα ότι όλα είναι καλά και να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.

Την άλλη φορά κουκλάκι μου, είχες διάφραγμα, τώρα δεν έχεις, οπότε όλα θα πάνε καλά.

Σε φιλώ, να προσέχεις και να μας γράφεις τα νέα σου.

greek.mother, είμαι καλά, είμαι στην προσπάθεια και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ήρεμη. Σ' ευχαριστώ για την διευκρίνιση που έχει να κάνει σχετικά με το σχόλιό μου ότι η Αναστασία εκτιμά καλύτερα τις καταστάσεις, σε αντίθεση με την άλλη γραμματέα, δεν το είχα σκεφτεί έτσι, ξέρεις μέσα στην αγωνία που είχα τότε η Αναστασία με λύτρωσε και θεώρησα ότι η άλλη κοπέλα δεν ήξερε να εκτιμήσει την κατάσταση.

natasa133, σήμερα το τεστ ωορρηξίας μου χαμογέλασε κι εμείς κάναμε τα πρέποντα ;);), τα αποτελέσματα θα φανούν γύρω στις 5 Μαΐου:D:D:D

Κι εσύ με το καλό κουκλάκι μου και με έναν πόνο!

Λάμπη, από την ώρα που διάβασα το μήνυμά σου σχετικά με το αίμα τρελάθηκα από την ανησυχία μου. Έμπαινα στο φόρουμ ξανά και ξανά να μάθω νέα σου, όμως είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα. Ευτυχώς όλα είναι καλά, δάκρυσα από τη συγκίνηση και την ανακούφιση μόλις διάβασα ότι όλα είναι καλά και να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.

Την άλλη φορά κουκλάκι μου, είχες διάφραγμα, τώρα δεν έχεις, οπότε όλα θα πάνε καλά.

Σε φιλώ, να προσέχεις και να μας γράφεις τα νέα σου.

greek.mother, είμαι καλά, είμαι στην προσπάθεια και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ήρεμη. Σ' ευχαριστώ για την διευκρίνιση που έχει να κάνει σχετικά με το σχόλιό μου ότι η Αναστασία εκτιμά καλύτερα τις καταστάσεις, σε αντίθεση με την άλλη γραμματέα, δεν το είχα σκεφτεί έτσι, ξέρεις μέσα στην αγωνία που είχα τότε η Αναστασία με λύτρωσε και θεώρησα ότι η άλλη κοπέλα δεν ήξερε να εκτιμήσει την κατάσταση.

natasa133, σήμερα το τεστ ωορρηξίας μου χαμογέλασε κι εμείς κάναμε τα πρέποντα ;);), τα αποτελέσματα θα φανούν γύρω στις 5 Μαΐου:D:D:D

Κι εσύ με το καλό κουκλάκι μου και με έναν πόνο!

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!!!!1

Ελπίζω να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Μπαίνω πρώτη φορά στο forum, και θα ήθελα να ρωτήσω για τον Κο. Χασιάκο. Έχω ακούσει από γνωστούς πως είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους. Σκέφτομαι να τον επισκεφτώ. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας........

Αρετή γειά σου,

η αλήθεια είναι ότι αν έχεις αφιερώσει λίγο χρόνο να διαβάσεις όσα γράφουμε στο συγκεκριμένο forum θα καταλάβεις ότι πραγματικά ο κύριος Χασιάκος είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ που υπάρχει.

Το γεγονός βέβαια ότι έχει τόσες πολλές θαυμάστριες έχει και τα "αρνητικά του" (ραντεβού απομακρυσμένα για θέματα καθημερινότητας όπως είναι το τεστ ΠΑΠ, πολύωρες αναμονές στο ιατρείο όταν με το καλό έρθει η μέρα του ραντεβού κτλ).

Πραγματικά δε ξέρω τι ψάχνεις να βρεις από ένα γυναικολόγο πάντως για να μην απογοητευτείς θα ήθελα να ξέρεις ότι δεν είναι από τους ανθρώπους τους φλύαρους που έχουν όρεξη και χρόνο για κουβέντα. Είναι όμως πανέξυπνος, πάρα μα πάρα πολύ έμπειρος, φανατικός οπαδός του φυσιολογικού τοκετού, αν είσαι σε αυτή τη φάση και πάνω από όλα δε σε γεμίζει με περιττές εξετάσεις και φάρμακα. Κρίνοντας από τη δική μου ιστορία αν ήταν άλλος θα με είχε γεμίσει με ορμόνες για να με παραπέμψει σε εξωσωματική όταν αυτός μου έλεγε να κάνω υπομονή και με πήγαινε λάου λάου. Και παρόλο που την τελευταία φορά αστειευόμενος συμφώνησε μαζί μου ότι μπορεί και να χρειάζομαι ψυχοφάρμακα αποδείχτηκε σωστός γιατί πλέον περιμένω με χαρά το μωράκι μου.

Ότι και να πούμε είναι λίγο και θα μπορούσα να γράφω για ώρες.

Σε περίπτωση που αποφασίσεις να πας (λάβε σε παρακαλώ υπόψη σου και τα αρνητικά σημεία) το τηλ είναι 2106440686.

Στη διάθεσή σου για ότι άλλο χρειαστείς

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Αρετή γειά σου,

η αλήθεια είναι ότι αν έχεις αφιερώσει λίγο χρόνο να διαβάσεις όσα γράφουμε στο συγκεκριμένο forum θα καταλάβεις ότι πραγματικά ο κύριος Χασιάκος είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ που υπάρχει.

Το γεγονός βέβαια ότι έχει τόσες πολλές θαυμάστριες έχει και τα "αρνητικά του" (ραντεβού απομακρυσμένα για θέματα καθημερινότητας όπως είναι το τεστ ΠΑΠ, πολύωρες αναμονές στο ιατρείο όταν με το καλό έρθει η μέρα του ραντεβού κτλ).

Πραγματικά δε ξέρω τι ψάχνεις να βρεις από ένα γυναικολόγο πάντως για να μην απογοητευτείς θα ήθελα να ξέρεις ότι δεν είναι από τους ανθρώπους τους φλύαρους που έχουν όρεξη και χρόνο για κουβέντα. Είναι όμως πανέξυπνος, πάρα μα πάρα πολύ έμπειρος, φανατικός οπαδός του φυσιολογικού τοκετού, αν είσαι σε αυτή τη φάση και πάνω από όλα δε σε γεμίζει με περιττές εξετάσεις και φάρμακα. Κρίνοντας από τη δική μου ιστορία αν ήταν άλλος θα με είχε γεμίσει με ορμόνες για να με παραπέμψει σε εξωσωματική όταν αυτός μου έλεγε να κάνω υπομονή και με πήγαινε λάου λάου. Και παρόλο που την τελευταία φορά αστειευόμενος συμφώνησε μαζί μου ότι μπορεί και να χρειάζομαι ψυχοφάρμακα αποδείχτηκε σωστός γιατί πλέον περιμένω με χαρά το μωράκι μου.

Σε περίπτωση που αποφασίσεις να πας (λάβε σε παρακαλώ υπόψη σου και τα αρνητικά σημεία) το τηλ είναι 2106440686.

Με το καλό το μωράκι σου!

uDLqp1.png

κοριτσια δεν εχω λογια για να σας ευχαριστησω για τα λογια αγαπης κ συμπαραστασης που μου γραφετε....ευχομαι για ολες μας οτι καλυτερο μεσα απο την καρδια μου κ τωρα που γνωριστηκαμε θα τα λεμε...

Κοριτσια καλημερα,ειμαι καινουργια στην παρεα σας,προχτες εκανα χοριακη και εδειξε οτι ειμαι εγκυουλα :D ηθελα να σας ρωτησω για τον χασιακο, πως μπορω να τον βρω για να κλεισω ραντεβου και τι πιστευετε για εκεινον?

Κοριτσια καλημερα,ειμαι καινουργια στην παρεα σας,προχτες εκανα χοριακη και εδειξε οτι ειμαι εγκυουλα :D ηθελα να σας ρωτησω για τον χασιακο, πως μπορω να τον βρω για να κλεισω ραντεβου και τι πιστευετε για εκεινον?

Ολγάκι, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Σχετικά με τον κ. Χασιάκο κάνε τον κόπο να διαβάσεις όλο το θέμα και σου παραθέτω το μήνυμα της kikar με το οποίο απάντησε σε παρόμοια ερώτηση άλλης κοπέλας.

Αρετή γειά σου,

Διαφημίσεις

Τελεια!!!!! :P:p

xtZRp3.png

Στο ραντεβου μιλησα στον γιατρο για φυσιολογικο τοκετο -αφου περασαν 3 χρονια μετα την καισαρικη- και μου ειπε πως δεν ειναι σωστο να γινονται αυτα τα παραγματα αφου υπαρχει κυνδινος για ρηξη της μητρας.

Η μπεμπα μου 29 +3 στο doppler ηταν 1400 γραμμαρια!!!! Αρχιζω να απολαμβανω την εγκυμοσυνη..εστω και τωρα που πλησιαζω στο τελος της!

Φιλια !! Να ειστε ολες καλα!!!

xtZRp3.png

Στο ραντεβου μιλησα στον γιατρο για φυσιολογικο τοκετο -αφου περασαν 3 χρονια μετα την καισαρικη- και μου ειπε πως δεν ειναι σωστο να γινονται αυτα τα παραγματα αφου υπαρχει κυνδινος για ρηξη της μητρας.

Η μπεμπα μου 29 +3 στο doppler ηταν 1400 γραμμαρια!!!! Αρχιζω να απολαμβανω την εγκυμοσυνη..εστω και τωρα που πλησιαζω στο τελος της!

Φιλια !! Να ειστε ολες καλα!!!

malina μου, καταλαβαίνω ότι θα ήθελες να ζήσεις την εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού αλλά δεν πειράζει, βρε πουλάκι μου, απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης και με το καλό να σφίξεις την μπεμπούλα σου στην αγκαλιά σου, έστω και με καισαρική.

Ολγάκι, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Σχετικά με τον κ. Χασιάκο κάνε τον κόπο να διαβάσεις όλο το θέμα και σου παραθέτω το μήνυμα της kikar με το οποίο απάντησε σε παρόμοια ερώτηση άλλης κοπέλας.

ΙΟΛΗ....... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα μυριων βασανων καταφερα να τρυπωσω ξανα στην παρεα σας!!!!!!!! ΠΟΛΛΕΣ προσωπικες ευχες αλλα ευχες κ σε ολες τις αλλες κοπελες!!!!!:o:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...