Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι αφήνω το ανοιχτό το ενδεχόμενο της μεγάλης διάρκειας του τοκετού...Ίσως στο τέλος να εξαντληθείς τόσο πολύ που να μην έχεις το κουράγιο να συνεχίσεις...Αλλά επιπλέον είναι γνωστό ότι η επισκληρίδιος καθυστερεί τον τοκετό οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι καλύτερο γιατί, ακόμα και αν δεν πονάς σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα θα εξαντληθείς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αλήθεια είναι ότι αφήνω το ανοιχτό το ενδεχόμενο της μεγάλης διάρκειας του τοκετού...Ίσως στο τέλος να εξαντληθείς τόσο πολύ που να μην έχεις το κουράγιο να συνεχίσεις...Αλλά επιπλέον είναι γνωστό ότι η επισκληρίδιος καθυστερεί τον τοκετό οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι καλύτερο γιατί, ακόμα και αν δεν πονάς σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα θα εξαντληθείς...

Χμμμμμμμμ.. εμένα μάλλον τον επιτάχυνε επειδή την έκανα κάπου στο 5-6 διαστολή και στο τέλος πιο πολύ σφιγγόμουν κ μάλλον πήγαινα κόντρα στην όλη διαδικασία... με το που με έπιασε ένοιωσα να χαλαρώνει ακόμα κ το δέρμα από το κεφάλι μου... :D

Εσύ γέννησες γρήγορα? Πώς σε είχε αντιμετωπίσει ο γιατρός κ οι λοιποί που τους είχες πει πως δεν θα κάνεις???

Ego koritsia gennisa perusi poluuuuuuuuu grigora!

Eixa kanei mathimata sto Elena kai eixa pei sto giatro de thelo episkliridio kai pos ekana mathimata anodunou toketou. Autos gelase kai mou eipe "o toketos einai epodunos! den eiparxei anodunos toketos" :shock::shock::shock::shock:

Eixa sokaristei toso kai eklega 2 meres!

Otan piga na genniso katalava ti ennoouse.

Zitisa amessa episkliridio mias kai arxisa polu xafnika na ponao poluuuuuuuu entona! Ta mathumata psuxoprofulaktikis kai oxi anodunou toketou voithoun polu stous argous toketous opou mporeis kai kontrolareis. ego mexri na paro xamparei oti ponao epidi gennao kai oxi epeidi me peiraxan oi fakes to mesimeri :D:D:D:D oi ponoi eixan ginei eidi 2leptou! Kala mi fantasteite xekinisan kateutheian 5leptou se misi ora 3leptou kai meta se kanena misaoro 2leptou!

Sto aretaieio meta to mesimeri den ginete mia exetasi pou einai aparaititi gia tin episkliridio (gia tin pixi tou aimatos) kai kapoios dikos mou eprepe na paei to aima sto Lito.

Telika efaga tin episkliridio lepta prin vgei o kouklos mou kai fusika den prolave na me piasei katholou!

Pantos i fusi ta exei toso kala organomena oste mono otan sproxneis gia na vgei to moro noiotheis na anakoufizesai ligo apo tous ponous.

ekeini tin ora elega pos den tha antexo tha lupothimiso! den thumamai pragmatika pos itan oi ponoi. Mono thumamai pos enoiotha pos den mporo na anapneuso.

Telika antexa!:tongue::tongue::tongue: Oles antexoume.

Tora otan me to kalo erthei to 2o den xero ti tha kano! Ase pou to 2o to vlepo na erxete sto taxi!

Pantos xalaloi oi ponoi! axizei polu!

me to kalo na erthoun ta morakia sas!

I mera pou gennisa to gio mou einai i poio entoni mera tis zois mou!

uDLqp1.png

YIOUPI, μάλλον ήσουν από τις πολύ τυχερές...ίσως το όλο θέμα να ήταν και λίγο ψυχολογικό, αφού χαλάρωσες και γέννησες γρήγορα...Εγώ γέννησα σε 7-8 ώρες. Πήγα στο μαιευτήριο με διαστολή 3 και συσπάσεις κάθε 5 λεπτά. Μέχρι εκεί όλα καλά. Το θέμα ήταν όταν η συστολή έχει φτάσει περίπου στο 7 και έχεις συσπάσεις κάθε 2 λεπτά (τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση ήταν έτσι). Αλλά σ' εμένα από αυτό το σημείο μέχρι να αρχίσω τις εξωθήσεις κράτησε περίπου 20 λεπτά. Άρα το διάστημα που ουσιαστικά "τα χάνεις" από αυτό που αισθάνεσαι... Οι εξωθήσεις (το έχω ξαναπεί) δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τις προηγούμενες ωδίνες. Το χειρότερο είναι που σε βάζουν να ξαπλώσεις και η μέση σου πονάει πάρα πολύ ακόμα και από την αρχή του τοκετού. Στο σπίτι όταν έκανα τις αναπνοές καθόμουν όρθια και ακουμπόυσα στον τοίχο ή στα τέσσερα στον καναπέ και ανακουφιζόμουν πολύ.

Στο Αρεταιεο με ρωτούσαν όλοι έκπληκτοι γιατί δε θέλω επισκληρίδιο!!!! Ίσως γιατί είναι τακτική τους να κάνουν επισκληρίδιο(πχ στο Έλενα κατά βάση δεν κάνουν οπότε κανείς δε σε βάζει στη διαδικασία να προβληματιστείς αν κάνεις το σωστό...). Πάντως με τους ειδικευόμενους που το συζήτούσα, συμφωνούσαν ότι τουλάχιστον θα γεννήσω πιο γρήγορα χωρίς επισκληρίδιο. Τι να σου πω δεν κατακρίνω καμία κοπέλα φυσικά που αποφασίζει να κάνει αλλά δε μου αρέσει η εξ αρχής δήλωση "δε θέλω να πονέσω" "γιατί να σφαδάζω χωρίς λόγο" κλπ κλπ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Π.Ο.Υ. αναφέρει ότι η περέμβαση στον τοκετό (και η επισκληρίδιος είναι παρέμβαση, όπως και οι τεχνητοί πονοι ή το σπάσιμο των νερών) πρέπει να γίνεται όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη....και όχι για χάρη γούστου...Τέλος καλό είναι όλες οι επίτοκες να έχουν στο μυαλό τους ότι αν από την αιματολογικά εξέταση προκύψει ότι η τιμή των αιμοπετάλίων είναι υψηλή, δε γίνεται επισκληρίδιος...Μη σοκαριστούν...

Όλα αντέχονται!!!! :)

Natassa 133, και γω είχα στεναχωρηθεί με τη θέση του γιατρού σχετικά με την επισκληρίδιο αλλά εν τέλει αδιαφόρησα!!!!!

Καλησπέρα και από εμένα!

Σχετικά με την επισκληρίδιο: εγώ είχα κάνει αλλά ήταν μικρή η δόση με αποτέλεσμα να μην πονάω για μόνο 2 ώρες, μετά το σπάσιμο των νερών από τον γιατρό πονούσα και επειδή είχε προχωρήσει η διαστολή δεν γινόταν να χορηγήσουν επιπλέον δόση. Μάλλον η όλη επίδραση της επισκηριδίου είναι διαφορετική σε κάθε κοπέλα ανάλογα με την ποσότητα φαρμάκου που μπορεί να χορηγηθεί.

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια....

Yioupi μου η μικρή δυστυχώς δεν βγήκε -αν και είμασταν στο τελικό στάδιο- δηλ. έσπρωχνα για να βγει πάνω από 2 ώρες γιατί δεν είχε σωστή θέση.*Για να καταλάβεις κοίταγε στην κοιλιά μου και όχι την πλάτη μου όπως θα έπρεπε κανονικά. Αλλά όπως μου είπε και η μαία "σφήνωσε ο όμως της". Φαντάσου ότι την ώρα που έσπρωχνα οι γιατροί έβλεπαν το κεφαλάκι της και μου έλεγαν για το χρώμα των μαλλιών της αλλά και για το κεφαλάκι της που είχε "περικεφαλίδες" σημάδια δηλαδή από το σπρώξιμο. Επιπλέον έπαιξε ρόλο το ότι ήταν μεγάλο μωράκι (55 πόντους και 3.800Kg).

.............Μετά από όλα αυτά λοιπόν έκανα καισαρική.

tamar μου, ρώτα ό,τι θές!

Gitsvictoria και Dimistra τί κάνουν τα νεογέννητα? τρώνε? Ο μικρούλης μου 20 ημερών τρώει 750-800 γρ/ημέρα. Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να θηλάσω πάνω απο 2 μέρες. το στήθος πέτρωσε εντελώς παρόλο που έβγαζα το γάλα με θήλαστρο, τις κομπρεσες κπλ.. Το μωρό έχασε 400 σχεδόν γραμμάρια. Τρελαινόμουν να βλέπω το αγγελούδι να προσπαθεί να θηλάσει μια "πέτρα'. ούτε τα χειλάκια του δεν μπορούσε να κλείσει γύρω απο την άλω. Απελπισμένα έψαχνε.. Κλάμα εγώ. Με έπιασε πανικός και κατάθλιψη για 2 μέρες-μέχρι να αποδεχτώ το γεγονός ότι το μωρό θα πρέπει να πάρει φόρμουλα αναγκαστικά. Μόλις το αποδέχτηκα, ξεπέρασα τις ενοχές και έφυγε η κατάθλιψη. πώς πάει ο δικός σας θηλασμός κορίτσια??

Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι ο κάθε οργανισμός, η κάθε εγκυμοσύνη, η κάθε γυναίκα, η αντοχή στον πόνο είναι διαφορετικά σε κάθε περίσταση/εγκυμοσύνη και οι παράγοντες που οδηγούν στον "αντιληπτό" πόνο είναι αστάθμητοι. Καλό είναι να αποφεύγουμε σχόλια που κάνουν κάποιες γυναίκες να νιώθουν ανεπαρκείς επειδή εμείς αντέξαμε τον δικό μας πόνο-θα πρέπει να αντέχουν όλες. Η κάθε γυναίκα ξέρει το σώμα της καλύτερα απο τις άλλες και γνωρίζει τα όρια του. Ούτε είναι άξια μάνα όποια πονέσει περισσότερο. Ολες οι ετοιμόγεννες να μη φοβούνται. Ο πόνος σε καθοδηγεί λεπτό προς λεπτο στο αποτέλεσμα, σε προειδοποιεί, σε προετοιμάζει δεν σε τιμωρεί. Πιστεύω ότι οι ωδίνες σου δείχνουν τί μπορεί να κάνει το σώμα σου.. τα πάντα!

tamar μου, ρώτα ό,τι θές!

Gitsvictoria και Dimistra τί κάνουν τα νεογέννητα? τρώνε? Ο μικρούλης μου 20 ημερών τρώει 750-800 γρ/ημέρα. Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να θηλάσω πάνω απο 2 μέρες. το στήθος πέτρωσε εντελώς παρόλο που έβγαζα το γάλα με θήλαστρο, τις κομπρεσες κπλ.. Το μωρό έχασε 400 σχεδόν γραμμάρια. Τρελαινόμουν να βλέπω το αγγελούδι να προσπαθεί να θηλάσει μια "πέτρα'. ούτε τα χειλάκια του δεν μπορούσε να κλείσει γύρω απο την άλω. Απελπισμένα έψαχνε.. Κλάμα εγώ. Με έπιασε πανικός και κατάθλιψη για 2 μέρες-μέχρι να αποδεχτώ το γεγονός ότι το μωρό θα πρέπει να πάρει φόρμουλα αναγκαστικά. Μόλις το αποδέχτηκα, ξεπέρασα τις ενοχές και έφυγε η κατάθλιψη. πώς πάει ο δικός σας θηλασμός κορίτσια??

Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι ο κάθε οργανισμός, η κάθε εγκυμοσύνη, η κάθε γυναίκα, η αντοχή στον πόνο είναι διαφορετικά σε κάθε περίσταση/εγκυμοσύνη και οι παράγοντες που οδηγούν στον "αντιληπτό" πόνο είναι αστάθμητοι. Καλό είναι να αποφεύγουμε σχόλια που κάνουν κάποιες γυναίκες να νιώθουν ανεπαρκείς επειδή εμείς αντέξαμε τον δικό μας πόνο-θα πρέπει να αντέχουν όλες. Η κάθε γυναίκα ξέρει το σώμα της καλύτερα απο τις άλλες και γνωρίζει τα όρια του. Ούτε είναι άξια μάνα όποια πονέσει περισσότερο. Ολες οι ετοιμόγεννες να μη φοβούνται. Ο πόνος σε καθοδηγεί λεπτό προς λεπτο στο αποτέλεσμα, σε προειδοποιεί, σε προετοιμάζει δεν σε τιμωρεί. Πιστεύω ότι οι ωδίνες σου δείχνουν τί μπορεί να κάνει το σώμα σου.. τα πάντα!

Vanillablue καλησπέρα. Ο θηλασμός μια χαρά πάει. Ο μικρούλης μου παίρνει γραμμάρια μέρα με την μέρα. Είναι ολίγον τι πεινάλας:tongue:!!!!!!!! Που λές μην σε πιάνουν τύψεις επειδή δεν θήλασες. Δεν λέω είναι σημαντικό πράγμα ο θηλασμός αλλά αν μια μανούλα για τους χι ψι λόγους δεν μπορεί αναγκαστικά θα δώσει στο μωρούδι της ξένο γαλατάκι. Δεν θα πεθάνουμε κι'όλας. Όσο αφορά αυτό που επισήμανες με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, συμφωνώ απόλυτα. Εγώ πχ δεν θα μπορούσα να γεννήσω χωρίς την χρήση επισκληριδείου αν και το τελευταίο μισάωρο της γέννας το κατάλαβα δευτερόλεπτο με δευτερόλεπτο διότι ο γιατρός μας ήθελε να συμμετάσχω στις εξωθήσεις-πράγμα για εμένα σωστό-και να μπορώ να συνεργαστώ.

Αυτά απο εμένα, πρέπει να σας αφήσω διότι το μωρό μου πάλι πεινάει:tongue:!!!!! Άσχετο, μιλάμε έχω ξεφουσκώσει. Φιλάκια κοριτσούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gitsvictoria εχτές σου έγραψα 1 μην.στις 22.00 το βράδυ.Έχει σχέση με τα ανάμεικτα συναισθήματα.Μάλλον δεν το είδες.Δεν πειράζει.Δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσεις όλη την σελίδα.Είναι λογικό.Έχει μειωθεί ο χρόνος σε όλες μας.

Vanillablue για 20 ημερών τρώει πολύ καλά.Ο μπέμπης μου που κοντεύει 2 μηνών τρώει 960 γρ. την ημέρα.

Vanillablue ούτε και γω τα κατάφερα με τον θηλασμό. Vanillablue η κατάθλιψη σε έπιασε όχι μόνο με τον θηλασμό αλλά επειδή τις λεχώνες τις πιάνει κατάθλιψη.Τουλάχιστον έκλαψες για 2 μέρες.Εγώ έκλαιγα για 15 μέρες.Ποιο γάλα δίνεις?Τουλάχιστον με το ξένο γάλα ξέρουμε πόση ποσότητα πίνουνε τα μωράκια μας. Με τον θηλασμό έχουμε συνέχεια το άγχος.Ήπιε δεν ήπιε και πόσο ήπιε.

Η φόρμουλα τι είναι?Πάντως δεν είσαι ούτε η 1η ούτε η τελευταία που δεν τα κατάφερε με τον θηλασμό.Αφού βρήκες τρόπο όλα καλά!Ξέχνα την κατάθλιψη.Το καλό είναι που κράτησε μόνο 2 μέρες.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Gitsvictoria εχτές σου έγραψα 1 μην.στις 22.00 το βράδυ.Έχει σχέση με τα ανάμεικτα συναισθήματα.Μάλλον δεν το είδες.Δεν πειράζει.Δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσεις όλη την σελίδα.Είναι λογικό.Έχει μειωθεί ο χρόνος σε όλες μας.

Vanillablue για 20 ημερών τρώει πολύ καλά.Ο μπέμπης μου που κοντεύει 2 μηνών τρώει 960 γρ. την ημέρα.

Vanillablue ούτε και γω τα κατάφερα με τον θηλασμό. Vanillablue η κατάθλιψη σε έπιασε όχι μόνο με τον θηλασμό αλλά επειδή τις λεχώνες τις πιάνει κατάθλιψη.Τουλάχιστον έκλαψες για 2 μέρες.Εγώ έκλαιγα για 15 μέρες.Ποιο γάλα δίνεις?Τουλάχιστον με το ξένο γάλα ξέρουμε πόση ποσότητα πίνουνε τα μωράκια μας. Με τον θηλασμό έχουμε συνέχεια το άγχος.Ήπιε δεν ήπιε και πόσο ήπιε.

Η φόρμουλα τι είναι?Πάντως δεν είσαι ούτε η 1η ούτε η τελευταία που δεν τα κατάφερε με τον θηλασμό.Αφού βρήκες τρόπο όλα καλά!Ξέχνα την κατάθλιψη.Το καλό είναι που κράτησε μόνο 2 μέρες.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Dimista μου καλησπέρα. Τώρα το διάβασα. Που λέτε εγώ προς το παρόν δεν υποφέρω απο κατάθλιψη. Δεν ξέρω εάν είμαι γαιδάρα:tongue: ή όχι. Οκ που και πού εάν δώ κάτι θλιβερό στην τηλεόραση με πιάνουν τα δάκρυα αλλά μέχρι εκεί. Μάλλον απο νεύρα υποφέρω που και πάλι τα ειχα και πρίν εγκυμοσύνης:D. Πάντως ο μικρός μας έχει τρελάνει. Απλώς νιώθω πολύ κούραση που είναι φυσιολογικό. Κορίτσια καλό βράδυ γιατί ο μικρός πάλι ξύπνησε και θέλει μαμ!!!

Διαφημίσεις

Vanillablue, πραγματικά τα λες πολύ ωραία!!!

Έκανα κι εγώ επισκληρίδιο, αλλά με έπιασε κανονικά στους πρώτους πόνους, άλλο αν τελικά γέννησα με καισαρική. Έζησα όλη τη διαδικασία και όταν γεννήθηκε το μωράκι μου το έσφιξα στην αγκαλιά και έκλαιγα. Δεν έχει σημασία από πού θα γίνει η έξοδος του μωρού, αρκεί να είναι καλά η μητέρα και το παιδί και οι δύο τρόποι γέννας έχουν τα υπέρ και τα κατά τους!!!

Δεν έχει σημασία από πού θα γίνει η έξοδος του μωρού, αρκεί να είναι καλά η μητέρα και το παιδί

Ποσο συμφωνω!!!! Σε σημειο που βλεπω (ισως αδικα) τον φυσιολογικο τοκετο μετα την καισαρικη με σκεπτικισμο

Βεβαια ο φυσικος τροπος ειναι παντα ο καλυτερος Απο την αλλη οπως εμπιστευομαστε τους επιστημονες για εξωσωματικη (και γενικα για θεματα γονιμοτητας) καλο ειναι να τους εμπιστευομαστε και στη διαδικασια του τοκετου Χωρις εμμονες και στερεοτυπα

Με αυτες τις παρεμβασεις εχει μειωθει η περιγεννητικη θνησιμοτητα στα μωρα αλλα και οι επιπλοκες στην μητερα

xtZRp3.png

Dimistra μου καλησπέρα. Φόρμουλα είναι απλώς το γάλα σε σκόνη (χημεία είναι αυτά τα γάλατα...). Στο Αρεταίειο μου συνέστησαν το ΝΑΝ. Μετά απο εκτεταμένες συζητήσεις με φαρμακοποιούς και παιδίατρους κατέληξα όμως στο S26 GOLD. Το έχει πάρει πολύ καλά το γάλα αυτό και παρηγοριέμαι κάπως που δε μπόρεσα να θηλάσω αν και το ήθελα τόσο. Κολικούς δεν έχουμε. Το αποδίδω στις προβιοτικές σταγόνες που παίρνει (biogaia). Δύο μέρες που μου είχαν τελειώσει και δεν του έδωσα είχαμε κλάμα και πονάκια. Καμιά φορά του βγαίνει γάλα απο τη μύτη και φρικάρω βρε κορίτσια. Εχει τύχει κάτι τέτοιο σε εσάς??

Gitsvictoria είσαι πολύ τυχερή με το θηλασμό. Μπράβο σου. Βοηθάει τόσο στα αντισώματα και στο δέσιμο με τη μητέρα. Χαμογελάκια σου σκάει???

mammy 30 τυχερούλα είσαι που σου πήγαν τόσο καλά με την επισκληρίδιο και μπόρεσες να το αγκαλιάσεις αμέσως! Εγώ που λες ξυνόμουν σαν πρεζάκι στην Ομόνοια στο χειρουργείο και μετά και ένιωσα και ένα συναισθηματικό μούδιασμα-κάτι σαν απάθεια. Περίεργο ε?

Φιλάκια σε όλες

Γεια σας μανούλες και μωράκια!Είστε όλες καλά?

Vanillablue xαίρομαι που το μωράκι σου έχει δεχτεί αυτό το γάλα.Καλά έκανες και άκουσες φαρμακοποιούς και παιδίατρους.Εγώ γέννησα στο Λητώ και μου είπαν να δίνω το Almiron PD αλλά δεν το δέχτηκε και ο παιδίατρος μου είπε να δίνω το Aptamil Ec και βλέπω ότι το πίνει με μεγάλη ευχαρίστηση.Χαίρομαι που του αρέσει και μακάρι να καταλήξουμε σε αυτό το γάλα.Κολικούς ο μπέμπης μου έχει από την 11η μέρα και του δίνω infacolic αλλά δεν του κάνει τίποτα και του βάζω παιδικά τραγούδια ή τραγουδάω εγώ και χορεύουμε και σταματάει αυτόματα το κλάμα.Δεν του βγαίνει γάλα από την μύτη.Βγάζει γουλιές που είναι φυσιολογικό.Αυτό ρώτα το σε παιδίατρο.Δεν έχω ξανακούσει γάλα από την μύτη.

Gitsvictoria χαίρομαι πολύ για σένα που τα καταφέρνεις τόσο καλά με τον θηλασμό!Συγχαρητήρια!

Vanillablue τα μωρά δεν γελάνε συνειδητά.Είναι πολύ μικρά.Θα ξεκινήσουν να γελάνε από τον 2ο μήνα.Περιμένω να κλείσει ο μπέμπης μου τον 2ο μήνα για να δω τα πρώτα του χαμόγελα!Από αυτά που έχω διαβάσει τα χαμογελάκια που σκάνε τα μωράκια είναι συσπάσεις προσώπου.Πάντως παρόλο που δεν έχει χαμογελάσει ακόμη μέρα με την μέρα δενόμαστε όλο και πιο πολύ μαζί του και μας κάνει πολύ ευτυχισμένους!Έχει αρχίσει και χαζεύει τα παιχνίδια του.Αυτό μου αρέσει που τα χαζεύει γιατί αυτό σημαίνει ότι του αρέσει να ασχολείται και σιγά σιγά θα αρχίζει να παίζει.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FUN CLUB!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κοριτσια αν ξερει καποια να μου πει, σημερα ξεκιναω την κρεμα βανιλια ριζαλευρο στο μωρο (5μιση μηνων ειναι), δεν ειναι σαφης οι οδηγιες, τη δινουμε στο μωρο χλιαρη απ οτι καταλαβα... σωστά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...