Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Σημερα πηρα καποια αποτελεσματα απο μια εξεταση και πηρα να τον ενημερωσω για εναν δεικτη που βγηκε θετικος. Ποσο σε ηρεμει βρε κοριτσια αυτος ο γιατρουλης μας.... Θα τον δω και το ΣΚ και ειμαι πολυ χαρουμενη. Ελπιζω να ειναι ολα καλα και να δουμε το μωρακι μας. Θα ειμαι και επισημα 10 εβδομαδων το ΣΚ. Λετε το μωρακι να κουνιεται τοτε? Θα φαινεται αραγε πιο ξεκαθαρα οτι ειναι ανθρωπακι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου blue-velvet!Τυχερούλα είσαι ακόμα στην αρχή!Έχεις ακόμα μπροστά σου 7 μήνες!Το ΣΚ που θα πας θα ακούσεις την καρδούλα του!Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός.Πότε είμουνα εγώ 2 μηνών και τώρα ο μπέμπης μου κοντεύει να κλείσει τον 2ο.Έχει αρχίσει να σχηματίζεται αλλά ανθρωπάκι δεν θα φαίνεται ακόμη.Να κοιτάξεις να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!Η κοιλιά σου θα αρχίσει σιγά σιγά να φουσκώνει.Το 1ο παιδάκι είναι?Το φύλο δεν θα στο έχει πει ακόμη.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Gitsvictoria, να σου ζήσει ο κούκλος σου!!!!!! Γερός και δυνατός να είναι :)

Είχα την εντύπωση πως όταν μπαίνουμε με τεχνητούς ξεμπερδεύουμε πιο γρήγορα...Αλήθεια γιατί μπήκες με τεχνητούς; Για να είμαι ειλικρινής το προτιμώ κι εγώ για να μην αγχωθώ αλλά ντρέπομαι να το προτείνω στον κ.Χασιάκο να πάω για προγραμματισμένο τοκετό.

Να σας ρωτήσω κάτι που με ανησυχεί; Την 32η εβδομάδα ο μπέμπης μας ήταν 2150 γραμ. και την Κυριακή (35 και 4 μέρες) 2267 γραμ. Λίγο βάρος δεν πήρε; Ο Χασιάκος δεν ανησυχεί αλλά εγώ έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ που δεν πήρε βάρος τις τελευταίες εβδομάδες...:(

Vanillablue χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πολύ το χάρηκα που είχες μια τόσο καλή εμπειρία γιατί έχω αγχωθεί αρκετά και για όλα. Από το αν θα έρθει ο Χασιάκος στην ώρα του, αν θα τον βρω όταν θα με πιάσουν οι πόνοι μέχρι το τι πρέπει να έχει η βαλίτσα μου και αν θα τα καταφέρω να θηλάσω. Πολύ πιθανόν να σε ενοχλήσω ξανά....Θα με συγχωρέσεις ναι;

Tamar μου καλησπέρα. Που λές εγώ ΠΗΤ είχα 30 Μαίου. Τώρα γιατί με έβαλε με τεχνητούς πόνους ο Χασιάκος μέσα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. 1ον Επειδή ίσως είμαι 37 και ήμουν πρωτότοκη. 2ον Ίσως γιατί την Πέμπτη τον βόλευε επειδή δεν είχε ιατρείο. Τι να σου πώ. Το θέμα είναι ότι έκανα πολλές ώρες (18) επειδή δεν είχα διαστολή. Για να καταλάβεις μπήκα 8 το πρωί, κατά τις 10 άρχισαν να μου βάζουν τις ωδίνες και στις 5 το απόγευμα που ήρθε ο γιατρός να μου σπάσει τα νερά είχα διαστολή 2. Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι. Τελικά γέννησα τον κούκλο μου την άλλη μέρα τα ξημερώματα στις 03:10. Βέβαια με άκουσε όλο το μαιευτήριο αλλά ευτυχώς και άλλες μανούλες ούρλιαζαν. Συγγνώμη δεν θέλω να σε τρομάξω. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές αντοχές στον πόνο αλλά δεν υπάρχει ανώδυνος τοκετός. Ένα έχω να σου πώ όμως. Εγώ που είμαι η πιο χέστρα στην γή άντεξα. Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό. Οπότε όλα καλά.

Καλησπέρα μανούλες,μωράκια και ετοιμόγεννες μανούλες!Καλό μήνα!

Τι κάνετε?Εμείς είμαστε 1α χαρά!Ο μπεμπούλης μου κοντεύει να κλείσει τον 2ο μήνα και όσο μεγαλώνει είναι 1α απόλαυση!Οι βόλτες και οι επισκέψεις συνεχίζονται.Σήμερα πήγαμε για ψώνια με τον μπεμπούλη μου και του ψώνισα.

Τι νέα έχετε κορίτσια?

Ποιο κοριτσάκι έχει σειρά να γεννήσει?Αν θυμάμαι καλά κοντεύει η Ιονελλίτα.

Gitsvictoria είναι ήσυχο το κουκλάκι σου?Πόσο γεννήθηκε?Πως νιώθεις που έγινες μανούλα?ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Dimista μου καλησπέρα!!!!! Αχ πόσο χαίρομαι με αυτά που ακούω απο εσένα. Καταλαβαίνω. Τον βλέπεις και χαζεύεις!!!! το ίδιο έχω πάθει και εγώ. Που λές έχω ανάμικτα συναισθήματα. Αλλά αισθάνομαι υπέροχα όσο και κούραση να νιώθω. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτό το πλασματάκι το είχα στην κοιλιά μου. Το μόνο κακό-που λέει ο λόγος-είναι ότι έχει αρχίσει και πονάει η μέση μου και η κοιλίτσα μου. Προφανώς επειδή θηλάζω και αρχίζει η μήτρα να κάνει συσπάσεις για να ξανάρθει στο μέγεθος της και επειδή και η μέση έρχεται και αυτή στα ίσια της. Σε αφήνω τώρα κοριτσάκι μου. Καλό βράδυ και πολλά φιλιά!!!!! Να μου φιλήσεις τον μπέμπαρο σου. Επίσης πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια τους!!!!!!!!!!!!!!!

Tamar μου καλησπέρα. Που λές εγώ ΠΗΤ είχα 30 Μαίου. Τώρα γιατί με έβαλε με τεχνητούς πόνους ο Χασιάκος μέσα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. 1ον Επειδή ίσως είμαι 37 και ήμουν πρωτότοκη. 2ον Ίσως γιατί την Πέμπτη τον βόλευε επειδή δεν είχε ιατρείο. Τι να σου πώ. Το θέμα είναι ότι έκανα πολλές ώρες (18) επειδή δεν είχα διαστολή. Για να καταλάβεις μπήκα 8 το πρωί, κατά τις 10 άρχισαν να μου βάζουν τις ωδίνες και στις 5 το απόγευμα που ήρθε ο γιατρός να μου σπάσει τα νερά είχα διαστολή 2. Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι. Τελικά γέννησα τον κούκλο μου την άλλη μέρα τα ξημερώματα στις 03:10. Βέβαια με άκουσε όλο το μαιευτήριο αλλά ευτυχώς και άλλες μανούλες ούρλιαζαν. Συγγνώμη δεν θέλω να σε τρομάξω. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές αντοχές στον πόνο αλλά δεν υπάρχει ανώδυνος τοκετός. Ένα έχω να σου πώ όμως. Εγώ που είμαι η πιο χέστρα στην γή άντεξα. Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό. Οπότε όλα καλά.

Ά και όσο αφορά το βάρος ο δικός μου γεννήθηκε 3260 και έχασε στο μαιευτήριο 200 γραμμάρια και ταυτόχρονα πήρε 70. οπότε το μωράκι σου μια χαρά είναι οπότε κακώς ανυσηχείς. ( έκανα 18 ώρες αλλά δεν μου το έβγαλε πρίν).

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορητσια!

Gitsvictoria να σου ζησει ο μπεμπακος σου,γερος και παντα χαμογελα να σας φερει στην ζωη σας!:D

Εγω που λετε πειγα εχτες στο νοσοκομειο να μου βγαλει ο γιατρος μας την περειδεση.Στο χειρουργιο ειταναι μια προισταμενη πιο κακια δεν εχω ξαναδει.Εν ποτηρι νερο την ζιτεισα και δεν μου εφερε,αντιθετα μου ειπε οτι με το νερο δεν εχει προβλιμα αλλα με το ποτηρι!:shock:Αφου καιγοντουσαν τα σωτικα μου απο την διψα ειρθε ο γιατρος μας και ενωειται το προτο πραγμα που του ζιτεισα ειταναι ενα ποτηρι νερο,Δεν ζιτεισες απο μεσα ?μου λεει.Ναι ,του ειπα ,αλλα η προισταμενη μου ειπαι οτι εχει προβλιμα με το ποτηρι.Ετσει?μου λεει ο γιατρος,και πειγε μεσα και μου εφερε ενα μπουκαλακι καινουριο νερο,μου το ξεβειδωσε και μου το εδωσε να πιω(με την πρωτη γουλια το κατεβασα το μισο).Και οποιανου ειταναι,λεει ο γιατρος μας,ας παει να παρει αλλο.Το βουτιξε με αλλλα λογια ,χιχιχι!Μετα που ειθελα τουαλετα με αφισε το κακιασμενη να κοντεβω να σκασω μια ωρα μεχρη να παρακαλεσω δυο φορες να ερθει καποιος να μου βγαλει το καρδιοτοκογραφο για να ξελαφρωσω.Την πρωτη φορα που εστειλα εναν γιατρο να παει μεσα να της πει οτι θελω πολυ τουαλετα τα ειπε δυνατα οτι ''τι θελει καθε 5 λεπτα(μια ωρα ειχε περασει:shock:) μια νερο,μια τουαλετα''.Την συγχαθεικε η ψυχη μου!Οσοι ωρα με ειχανε στο καρδιοτοκογραφο μια φορα ειρθε να ριξει μια ματια και στο υπολοιπο με αφισανε μονη μου,να σκασω απο την ζεστη(που στα χειρουργια ηξερα οτι υπαρχει μεγαλυτερη δροσια απο ολο το νοσοκομειο),χωρεις νερο(μεχρη που μου εφερε ο γιατρουλης μας),και τουαλετα μεχρη που μου ερχοταναι να κανω εμετο και η παλμοι της μπεμπας ειχαναι φτασει στος 184 διοτι σφιγωμουνα να μην τα κανω πανω μου!Ασε που ουτε καταλιλλο ψαλιδι για να μου κοψουνε το ραμμα δεν βρεισκανε!

Ευτιχως που θα γεννησω στο ΡΕΑ!

Ο γιατρος με εξετασε και κολπικα και μου ειπαι οτι θα χρειαστουνε μερεικες μερουλες μεχρη να ερθει η μπεμπα.Λεω,αφου επερνα ιουτοπαρ μεχρη την περασμενη κυριακη και συνεχειζω να περνω 4 τροφοκαρδ την ημερα θα θελει της μερεουλες της.Δεν πειραζει,ας παρει και λιγακι βαρος η μπεμπα αφου την περασμενη κυριακη ειταναι 2420 γρ.!

Καλημέρα κοριτσάκια! Οι νέες μανούλες να χαίρονται τα μωράκια τους. Οι εγκυούλες με το καλό να κρατήσουν τα μπεμπάκια στην αγκαλιά τους.

Εγώ το Κωνσταντίνο μου τον γέννησα στο Αρεταίειο και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Τώρα λέω να γεννήσω στο Ρέα. Αλλωστε ο γιατρός μας κάνει πλέον τους περισσότερους τοκετούς στο Ρέα, οπότε περνάει πολύ ώρα μέσα στο συγκεκριμένο μαιευτήριο. Μάλιστα πριν ένα μήνα γέννησε εκεί η γυναίκα ενός φίλου μας και μας είπε ο φίλος μας πως συνεχώς το όνομα του Χασιάκου άκουγε :D

Καλή συνέχεια!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλημέρα.. Να ευχηθώ κ εγώ για τα φράσκα μωράκια να ζήσουν κ να ειναι καλότυχα!

Μπορεί να μας πει κάποια μαμα που γέννησε πολύ πρόσφατα στο Αρεταιειο τι χρειάζεται να έχουμε μαζί μας?

Την προηγούμενη φορά παρείχαν τα πάντα τωρα όμως λογικά αυτό δεν θα συμβαίνει...

Tamar όταν με το καλό γεννήσεις αν μπορέσεις γράψε μας πως ήταν κ τι σου χρειάστηκε γιατί μια ανασφάλεια μετά από όλα αυτά την έχω...

Βρε mariatha μου... ναι μεν ο κος Χασιάκος σου δίνει μια σιγουριά αλλά σε έναν φυσιολογικό τοκετο τον βλέπεις ελάχιστα.... κ λογικό είναι σε φυσ. τοκετό αυτό που χρειάζεσαι είναι μια πολύ καλή μαία κ πολύ φοβάμαι πως στο Αρεταιειο δεν θα είναι συνεχώς εκει μαια για συμπαρασταση.. μάλιστα σκεφτόμαουν αυτή τη φορά να προσπαθήσω χωρίς επισκληρίδιο καλώς εχόντων των πραγμάτων και αναρωτιέμαι αφού ο κος Χασιάκος είναι τοσο υπερ της επισκληριδίου (λογικό δεν θέλουν να τους ζαλίζει μια ετοιμόγεννη) κ μαιες δεν αφθονουν στο Αρεταιειο.. πως θα τα καταφέρω?Γέννησε κάποια από εσάς φυσ/κα κ χωρις επισκληρίδιο?

Νομίζω η jessk... αν το διαβάσεις jessk μπορείς να με διαφωτίσεις???

Εντιτ:Το σκότωσα .... jesgk γράφεται...

Καλημέρα Yioupi!

Η αλήθεια είναι ότι ο κ Χασιάκος δεν είναι συνέχεια από πάνω σου σε ένα φυσιολογικό τοκετό,αλλά από την προσωπική μου εμπειρία είναι εκεί όταν ακριβώς χρειάζετε.

Εγώ μπήκα για φυσιολογικό τοκετό παρόλο που ήταν σχεδόν αδύνατο-γιατί η μικρή δεν είχε σωστή θέση-. Οποιοσδήποτε άλλος γιατρός θα με έβαζε για καισαρική, όμως ο κ Χασιάκος προσπάθησε ως το τέλος να γεννήσω φυσιολογικά...Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, γιατί μετά από 17 ώρες και με τελεία διαστολή μπήκα για καισαρική-είχα όμως νιώσει όλη τη μαγική διαδικασία ενός φυσιολογικού τοκετού- και αυτό δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Ο ίδιος μου είχε πει όταν έβαλα τα κλάματα γιατί θα έκανα τελικά καισαρική: "Να χαίρεσε γιατί εσύ έζησες και τον φυσιολογικό τοκετό"

Στο Αρεταίειο, τουλάχιστον όταν ήμουν εγώ (27 Φεβρουαριου 2010) είχε στην αίθουσα τοκετών 4 γυναικολόγους σε ειδικότητα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ και μία υπέροχη μαία που ήταν μαζί μου συνέχεια. Τώρα, όσο για την επισκληρίδιο πιστεύω ότι είναι καθαρά δική σου απόφαση, ξέρω βέβαια ότι ο γιατρός μας είναι υπέρ γιατί είναι ένα μέσο να αποφύγουμε τους πολύ έντονους πόνους. Αν όμως είναι κάτι που θέλεις πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις!!!!:P

Διαφημίσεις

Gitsvictoria, να σου ζήσει ο κούκλος σου!!!!!! Γερός και δυνατός να είναι :)

Είχα την εντύπωση πως όταν μπαίνουμε με τεχνητούς ξεμπερδεύουμε πιο γρήγορα...Αλήθεια γιατί μπήκες με τεχνητούς; Για να είμαι ειλικρινής το προτιμώ κι εγώ για να μην αγχωθώ αλλά ντρέπομαι να το προτείνω στον κ.Χασιάκο να πάω για προγραμματισμένο τοκετό.

Να σας ρωτήσω κάτι που με ανησυχεί; Την 32η εβδομάδα ο μπέμπης μας ήταν 2150 γραμ. και την Κυριακή (35 και 4 μέρες) 2267 γραμ. Λίγο βάρος δεν πήρε; Ο Χασιάκος δεν ανησυχεί αλλά εγώ έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ που δεν πήρε βάρος τις τελευταίες εβδομάδες...:(

Vanillablue χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πολύ το χάρηκα που είχες μια τόσο καλή εμπειρία γιατί έχω αγχωθεί αρκετά και για όλα. Από το αν θα έρθει ο Χασιάκος στην ώρα του, αν θα τον βρω όταν θα με πιάσουν οι πόνοι μέχρι το τι πρέπει να έχει η βαλίτσα μου και αν θα τα καταφέρω να θηλάσω. Πολύ πιθανόν να σε ενοχλήσω ξανά....Θα με συγχωρέσεις ναι;

μην ανησυχεις για το βαρος..εμενα τη μικρη μου την εβγαζε λιγο πριν γεννηθει (την ιδια μερα,μπηκα με τεχνητους κ εγω) 3750 κ γεννηθηκε 3330!!

Γεια σας κορίτσια και μωράκια και Gitsvictoria που είσαι η καινούρια μανούλα του fun club.

Gitsvictoria μην ανησυχείς που έχεις ανάμεικτα συναισθήματα.Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχα κι εγώ μπερδεμένα συναισθήματα.Έτσι είναι ο πρώτος καιρός.Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η περίοδος της λοχείας είναι η χειρότερη περίοδος.Δυστυχώς οι λεχώνες παθαίνουν κατάθλιψη.Όταν βγήκα από το μαιευτήριο έκλαιγα για 15 μέρες.Με την 1η ευκαιρία άφησα τον μπέμπη στην μητέρα μου και βγήκα έξω με τον αντρούλη μου και ανέβηκα ψυχολογικά.Αν νιώθεις και συ έτσι να το κάνεις.Παρόλο που είμουνα χαρούμενη που γέννησα τον μπέμπη μου και πήγαν όλα καλά άργησα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό το μωράκι είναι δικό μου αλλά όταν άρχισα να δένομαι μαζί του και να τον βγάζω έξω άλλαξαν τα συναισθήματά μου.

Με τον θηλασμό πως τα πας δίνεις και συμπλήρωμα?

Τamar μην ανησυχείς καθόλου για τον μπέμπη σου .1α χαρά είναι τα κιλά του.

Για να γεννήσεις θέλεις ακόμα πάνω από 3 βδομάδες και μέχρι να γεννηθεί θα πάρει και άλλο βάρος.Ο Χασιάκος τον μπέμπη μου τον έλεγε κομψό και στο τέλος πήρε βάρος και γεννήθηκε 2.570.Ο Χασιάκος μου έλεγε ότι το βάρος τα μωράκια το παίρνουν μαζεμένο στο τέλος.

Εμένα δεν με ενδιέφερε και τόσο το βάρος.Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να γεννήσω ένα γερό και υγιή μωράκι.

Ionellita σε λίγες μέρες θα είσαι και συ μανούλα !Σου εύχομαι με το καλό!Και όσο για τα κιλά αφού έχεις κάποιες μέρες ακόμη θα πάρει και άλλα το μωράκι σου.Κάτω από 2.500 αποκλείεται να γεννηθεί.Θερμοκοιτίδα δεν μπαίνει.

Ionelita στο Αρεταίειο βρήκες αυτήν την συμπεριφορά?Αν ναι,πραγματικά ευτυχώς που θα γεννήσεις στο Ρέα.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

YIOUPI καλησπέρα,

Γέννησα χωρίς επισκληρίδιο και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όπως πολλές κοπέλες νομίζουν. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές από το συγγενικό, φιλικό μου περιβάλλον γέννησαν με τον ίδιο τρόπο και όλες μα όλες ισχυρίστηκαν το ίδιο πράγμα:Όλα είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης και ενημέρωσης. Βοηθάνε πολύ(πάρα πολύ) τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Ανώδυνος τοκετός βέβαια δε νομίζω ότι υπάρχει αλλά σε καμία περίπτωση δεν "σου βγαίνει" να ουρλιάξεις...Νομίζω ότι όσες κοπέλες ισχυρίζονται ότι πονούσαν τόσο και φώναζαν δυνατά είχαν καταληφθεί από πανικό, έχασαν την συγκέντρωσή τους, τις αναπνοές τους και ίσως δεν ήταν και τόσο αποφασισμένες να το κάνουν τελικά. Θα γίνω λίγο αιχμηρή αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να είσαι πρόθυμη να κάνεις τα πάντα για το μωρό σου και να μην μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά (το οποίο είναι το πιο σωστό ΚΑΙ για το μωρό)...Για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο κομμάτι του τοκετού είναι λίγο πριν τις εξωθήσεις. Χάνεις τον έλεγχο αλλά ουσιαστικά "μουγκρίζεις"(ναι ναι μουγκρίζεις!), δεν ουρλιάζεις... γιατί ο πόνος είναι εσωτερικός....Σε αυτά που γράφω συμφωνούν όλες οι γνωστές μου που το έχω συζητήσει...

Ό,τι χρειαστείς...εδώ!!!

Μα ακριβώς αυτό είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό κ είναι εντέλει κ το φυσιολογικό...

Μαθήματα είχα κάνει κ την προηγούμενη φορά, θα κάνω κ τώρα.

Τώρα γιατί δεν τα κατάφερα ως το τέλος χωρις επισκληρίδιο??Δεν ξέρω...

Ίσως επειδή πονούσα ήδη 24 ώρες και ήταν η ευκολη λύση η επισκληρίδιος..Ο γιατρός όταν το συζητήσαμε με αποθάρυνε τελείως να γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο και μια κοπέλα που την άκουσα να γεννά στο διπλανό χώρο από εμένα το τρίτο της παιδί κ είχε δηλώσει οτι δεν θα κάνει επισκληρίδιο παρακαλούσε στο τέλος για να της κάνουν... κ όντως αυτό που ακούγεται μουγκρισμα το χαρακτηρίζεις..Οπότε όταν σφίγγουν τα πράγματα κ ξέρεις οτι μπορείς να το περάσεις πιο ανώδυνα το ζητάς. Πραγματικά μπράβο σου που τα κατάφερες κ δεν ζήτησες. μπράβο...

mariatha μου δίνεις κουράγιο με την περιγραφή σου για τη συμπαρασταση από το προσωπικό. Τι έγινε όμως κ με τελεία διαστολή δεν βγήκε το μωράκι σου ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...