Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γέννησα!! Εναν παίδαρο! Στο Αρεταίειο. Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις για όλη την ιατρική ομάδα, τον επαγγελματισμό τους και την συμπαράσταση στους πόνους μου. Ο γιατρός μας ήταν καταπληκτικός, με εξέτασε πριν πάρω εξιτήριο χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Ειλικρινά αν μου έλεγαν να γεννήσω δωρεάν στο Ιασώ πάλι το Αρεταίειο θα διάλεγα.

Aλήθεια; Δεν μπορείς να φανταστείς πόση χαρά μου δίνεις. Σήμερα μπαίνω στο μήνα μου και από ώρα σε ώρα περιμένω τηλέφωνο από τον Χασιάκο για να πάω να με δει. Με το θέμα της γέννας είμαι πολύ αγχωμένη. Από τη μία έχω το φόβο του πόνου στον τοκετό κι αν όλα θα πάνε καλά, και από την άλλη με τόσα που ακούω αναρωτιέμαι αν το Αρετέειο είναι καλή επιλογή. Θα με προσέξουν ή θα με πετάξουν σε ένα κρεβάτι και θα με αφήσουν να τα βγάλω πέρα μόνη μου; Αλήθεια υπήρχε καμιά μαία να σε βοηθήσει με το θηλασμό; Μιας και γέννησες εκεί θα μπορούσες να μου πεις τί θα πρέπει να πάρω μαζί μου για το μωρό;Σεντονάκια, φορμάκια (κοντομάνικα φαντάζομαι) θα πρέπει να πάρω από το σπίτι; Σερβιέτες λοχείας δίνουν ή να πάρω;

Και μια ερωτησούλα πιο γενική: Να πάρω λαστεξ ή ζώνη για μετά τη γέννα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες,

εδώ είμαι και εγώ. Μπαίνω σας διαβάζω και περνάει η ώρα μου. Βλεπω πολλά κορίτσια ετοιμόγεννα, με το καλό σε όλες και με ένα πόνο.

Vanillablue τι κάνει ο παίδαρός σου? Πως τα καταφέρνεις?

Εγώ κορίτσια νομίζω ότι δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο για να κλάψω. Τα σκέφτηκα όλα, έκλαψα με κάθε σκέψη(τύψη) και αυτό με έκανε να ξεπεράσω την κάθε μια, νομίζω. Απο κέφια βέβαια δεν έχω και τα καλύτερα αλλά που θα πάει.

Τώρα τα έχω πάρει με το φτιάξιμο των ρούχων από χειμερινά σε καλοκαιρινά. Από την μια γιατί δεν μου κάνουν όσα μου έκαναν και από την άλλη γιατί σκέφτομαι ότι το Σεπτέμβρη που θα κάνω πάλι εξωσωματική και θα μείνω έγκυος (βλέπετε θετική σκέψη???), δεν θα μ'αφήνουν να κουνήσω και πως θα μου φτιάξει πάλι τα ρούχα από καλοκαιρινά σε χειμερινά?

Εντάξει βοήθεια έχω αλλά είμαι ανθρωπος που θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου.

Μάλλον θα αφήσω αρκετά χειμερινά κάτω, όσα πιστεύω ότι θα μπορώ να φοράω δηλαδή και βλέπουμε. Που θα βάλω όμως τα καλοκαιρινά? Ουφ, πολλή άσχημη περίοδος αυτή, σας αφήνω να ξεκινήσω, ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχω τελειώσει... ΧΙ-ΧΙ-ΧΙ!!

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

καλημέρα κοριτσάκια.Το αγοράκι μου είναι καλά! Efoulito να έχεις θάρρος κουκλίτσα μου. Οπως θα έχεις καταλάβει οι περισσότερες απο εμάς έχουμε χάσει κάποια κύηση. Το ίδιο συνέβη στον πνευματικό μου που μας πάντρεψε, το ίδιο συνέβη αργότερα και σε εμένα. Του είπα κρίμα, λυπάμαι, γιατί.... Εκείνος μου είπε ότι ο Θεός καμιά φορά μας γλιτώνει απο βαρύτερο σταυρό, για να μην υποφέρουν τα αγγελάκια του. Θα κάνεις παιδί και εσύ. θα δεις. Δεν πρέπει να φοβάσαι καθόλου, ούτε να έχεις τύψεις για κάτι που δεν είναι στο χέρι σου. Περιμένω να ακούσω τα χαρμόσυνα σύντομα!!

tamar άκου. Στο Αρεταίειο οι μαίες είναι μαίες καριέρας. Καμία σχέση με 19χρονα που πληρώνονατι 600 στα ιδιωτικά και τέρμα. Είναι μες τα νεύρα οι ταλαίπωρες με εκατοντάδες περιστατικά και χωρίς πολλές προοπτικές και τις καταλαβαίνω. Οσο πιο καλά κάνουν την δουλειά τους στο Αρ. τόσο παίρνουν θέσεις ευθύνης στην κλινική, προαγωγές, χαίρουν αποδοχής κπλ. Ο κόσμος που μένει ευχαριστημένος μπορεί να τους δώσει και κάτι αλλά δεν το ζητάει καμία. Αρα έχει νόημα απο πολλές απόψεις να κάνουν τα πάντα ώστε να είσαι εσύ καλά. Εμένα με συγκίνησε ο τρόπος που μου φέρθηκαν. Οταν έκλαιγα που δεν μπορούσα να κρατήσω το παιδί μου (λόγω καισαρικής) μια μαία με πλησίασε και μου είπε. "Η γυναίκα έχει δικαίωμα να νοιώθει έτσι μετά απο την καισαρική". Ηταν όλες εκεί στους πόνους μου με μια καλή κουβέντα και ένα χαμόγελο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Ημουν στον 1το όροφο. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές. Καθαριότητα, οργάνωση και ολιγοκοσμία. Θα χρειαστείς είδη προσωπικής φροντίδας. Σαπούνι, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας απο αυτά πάσχει το νοσοκομείο. Φορμάκια για να αλλάζουν το μωρό, απολυμαντικό τζέλ. Σερβιέτες πάρε αυτές που σε βολεύουν. Εγώ χρειάστηκα πάνες ακράτειας γιατί δεν μπορούσα να κάτσω στην τουαλέτα και πονούσε η ουρήθρα αλλά θυμήσου έκανα καισαρική. Τα λόχεια ήταν πολύ λίγα. Αυτό που με βόλεψε ήταν τα εσώρουχα μίας χρήσης και ένα μπικίνι με κορδόνια καθώς μπορείς να τα λύσεις και να κάνεις την ανάγκη σου κάπως όρθια. Επίσης πλαστικές σαγιονάρες και εξτρά μαξιλάρια για να στηρίζεις το σώμα σου καλύτερα. Εγώ είχα ένα body pillow κάτω απο τα γόνατά μου για 3 μέρες-μεγάλη ανακούφιση. Με τον θηλασμό θα σε βοηθήσουν πολύ. Εκτός απο την ψηλή μελαχροινή της βραδινής βάρδιας. Πες μου ό,τι άλλο θές

Vanilla blue μου, πόσο χαίρομαι που σου πήγαν όλα καλά και είσαι τόσο ευτυχισμένη!!!Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν, αλλά είχα άλλο ψευδώνυμο τότε... Απολαμβάνω τον τρόπο που γράφεις, γιατί θυμάμαι το άγχος σου τότε με τις ιστορίες που διαβάζαμε και σου έλεγα μην ακούς τίποτα, όλα είναι ψέματα, ο Χασιάκος είναι ο καλύτερος άνθρωπος και γιατρός!!!

Κορίτσια καλησπέρα. Μόλις γύρισα απο το μαιευτήριο με τον παίδαρο μου!!!!!!! Μπήκα με τεχνικούς πόνους στις 26/5 στις 08:00 το πρωί και γέννησα στις 27/5 στις 03:10 τα ξημερώματα!!!! Έκανα κοινώς 18ώρες διότι δεν είχα διαστολή. Πάντως ο Χασιάκος είναι καταπληκτικός. Ήμουν στο ΡΕΑ και είναι πάρα πολύ καλό μαιευτήριο και πλέον έχει κόσμο. Το δέ προσωπικό απο τις μαίες μέχρι τις καθαρίστριες είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!! Αυτό το λέγανε όλες οι λεχώνες. Απο τιμές επίσης πολύ καλές. Εγώ στο τρίκλινο πλήρωσα 1780 € Λοιπόν κορίτσια σας αφήνω διότι σήμερα ήρθα απο το μαιευτήριο και έχω δουλειές να κάνω. Αχ ο γιός μου είναι κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

vanillablue gitsvictoria να σας ζησουν τα μωρακια σας!!παντα καλοτυχα και υγιης στην ζωη τους!!!Εφουλιτο μου δυναμη και κουραγιο κοριτσακι μου,ο γιατρος μας μου ειχε πει οταν ειχε παλινδρομησει το μωρακι μου,πως οτι γινετε ειναι για καποιο λογο!!!!Blue-velvet χαιρομαι που ολα πανε καλα....Αληθεια σε ποια βδομαδα εισαι???:D

:-D

Καλησπέρα κορίτσια....

Σας διαβάζω καθημερινά εδώ και 2 χρόννια (από τότε δηλαδή που έμεινα έγκυος και έψαχνα γυναικολόγο). Φυσικά χάρη σε εσάς ανακάλυψα τον κο Χασιάκο...και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό!

Θα ήθελα λοιπόν να πω στα κορίτσια που ρωτάνε για το Αρεταίειο και τον γιατρό μας: Το νοσοκομείο μπορεί να μην έχει την πολυτέλεια των ιδιωτικών ....οι μαίες που δουλεύουν να μην είναι και οι πιο ευγενικές-αν και εγώ είμουν τυχερή γιατί συνάντησα μια εκπληκτική μαία την ώρα του τοκετού- αλλά ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κο ΧΑΣΙΑΚΟΥ εκείνη την ώρα αρκεί για να ζήσετε την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σας. :D

Να θυμάστε πως τον κυριότερο ρόλο τον παίζει ο γιατρός και όχι το περιβάλλον...και εμείς έχουμε διαλέξει τον καλύτερο!!!!!

Gitsvictoria χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!Να σου ζήσει ο κούκλος σου!Καλά σαράντα!Άσε τις δουλειές του σπιτιού και κοίταξε να χαρείς το κουκλάκι σου.Να πεις στην μητέρα σου να σε βοηθήσει τις πρώτες μέρες.Θα την χρειαστείς!Καλό βράδυ κοριτσάκι και φιλάκια στο κουκλάκι σου!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Gitsvictoria, να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γερός και ευτυχισμένος ο κούκλος σου!!!!!!

Mariatha, καλωσήρθες στην παρέα μας!!! Τα λες πολύ σωστά!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!

Διαφημίσεις

Gitsvictoria χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!Να σου ζήσει ο κούκλος σου!Καλά σαράντα!Άσε τις δουλειές του σπιτιού και κοίταξε να χαρείς το κουκλάκι σου.Να πεις στην μητέρα σου να σε βοηθήσει τις πρώτες μέρες.Θα την χρειαστείς!Καλό βράδυ κοριτσάκι και φιλάκια στο κουκλάκι σου!

Κοριτσούδια μου καλησπέρα!!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας. Dimista μου έχω τον αντρούλη μου που με βοηθάει!!!!! Να είναι καλά η καρδούλα μου!!!!!! Πολλά φιλιά κορίτσι μου και εννοείται σε όλα τα κοριτσούδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλησπέρα μανούλες κοριτσάκια,αγοράκια και εοσο μεγαλώνει τόσο είναι 1α απόλαυση!Πηγαίνουμε σχεδόν κάθε μέρα βόλτα και από τότε που σαραντίσαμε έχουμε συνέχεια επισκέψεις.Σήμερα πήγαμε για ψώνια.Ψώνισα για τον μπεμπούλη μου.

Ποια κοπέλα έχει σειρά να γεννήσει?Αν θυμάμαι καλά κοντεύει η ionellita?

Tι νέα έχετε μανούλες και ετοιμόγενες μανούλες?

Gitsvictoria τι κάνει ο μπεμπούλης σου?

Καλό απόγευμα σε όλες σας και σε όλα τα μωράκια!

Gitsvictoria, να σου ζήσει ο κούκλος σου!!!!!! Γερός και δυνατός να είναι :)

Είχα την εντύπωση πως όταν μπαίνουμε με τεχνητούς ξεμπερδεύουμε πιο γρήγορα...Αλήθεια γιατί μπήκες με τεχνητούς; Για να είμαι ειλικρινής το προτιμώ κι εγώ για να μην αγχωθώ αλλά ντρέπομαι να το προτείνω στον κ.Χασιάκο να πάω για προγραμματισμένο τοκετό.

Να σας ρωτήσω κάτι που με ανησυχεί; Την 32η εβδομάδα ο μπέμπης μας ήταν 2150 γραμ. και την Κυριακή (35 και 4 μέρες) 2267 γραμ. Λίγο βάρος δεν πήρε; Ο Χασιάκος δεν ανησυχεί αλλά εγώ έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ που δεν πήρε βάρος τις τελευταίες εβδομάδες...:(

Vanillablue χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πολύ το χάρηκα που είχες μια τόσο καλή εμπειρία γιατί έχω αγχωθεί αρκετά και για όλα. Από το αν θα έρθει ο Χασιάκος στην ώρα του, αν θα τον βρω όταν θα με πιάσουν οι πόνοι μέχρι το τι πρέπει να έχει η βαλίτσα μου και αν θα τα καταφέρω να θηλάσω. Πολύ πιθανόν να σε ενοχλήσω ξανά....Θα με συγχωρέσεις ναι;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα μανούλες,μωράκια και ετοιμόγεννες μανούλες!Καλό μήνα!

Τι κάνετε?Εμείς είμαστε 1α χαρά!Ο μπεμπούλης μου κοντεύει να κλείσει τον 2ο μήνα και όσο μεγαλώνει είναι 1α απόλαυση!Οι βόλτες και οι επισκέψεις συνεχίζονται.Σήμερα πήγαμε για ψώνια με τον μπεμπούλη μου και του ψώνισα.

Τι νέα έχετε κορίτσια?

Ποιο κοριτσάκι έχει σειρά να γεννήσει?Αν θυμάμαι καλά κοντεύει η Ιονελλίτα.

Gitsvictoria είναι ήσυχο το κουκλάκι σου?Πόσο γεννήθηκε?Πως νιώθεις που έγινες μανούλα?ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...