Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

efoulito μου εβαλα τα κλαματα οταν διαβασα την ιστορια σου, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εφταιγες εσυ! Εχω ρωτησει γιατρο. Κρατω την κορη μου στην αγκαλια μου και σου ευχομαστε και οι δυο ολοψυχα γρηγορα να μπει στη ζωη σου ενα υγειες πλασματακι που θα μεινει για παντα μαζι σου! Σου στελνουμε ολη μας τη θετικη ενεργεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γέννησα!! Εναν παίδαρο! Στο Αρεταίειο. Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις για όλη την ιατρική ομάδα, τον επαγγελματισμό τους και την συμπαράσταση στους πόνους μου. Ο γιατρός μας ήταν καταπληκτικός, με εξέτασε πριν πάρω εξιτήριο χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Ειλικρινά αν μου έλεγαν να γεννήσω δωρεάν στο Ιασώ πάλι το Αρεταίειο θα διάλεγα.

Efoulito, διάβασα για σένα και λυπάμαι. Οι πιο πολλές έχουμε και μια τέτοια ιστορία δυστυχώς. Μην απογοητεύεσαι. Η επόμενη φορά θα σε κάνει μητέρα, είμαι σίγουρη. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια

Γέννησα!! Εναν παίδαρο! Στο Αρεταίειο. Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις για όλη την ιατρική ομάδα, τον επαγγελματισμό τους και την συμπαράσταση στους πόνους μου. Ο γιατρός μας ήταν καταπληκτικός, με εξέτασε πριν πάρω εξιτήριο χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Ειλικρινά αν μου έλεγαν να γεννήσω δωρεάν στο Ιασώ πάλι το Αρεταίειο θα διάλεγα.

Efoulito, διάβασα για σένα και λυπάμαι. Οι πιο πολλές έχουμε και μια τέτοια ιστορία δυστυχώς. Μην απογοητεύεσαι. Η επόμενη φορά θα σε κάνει μητέρα, είμαι σίγουρη. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια

Να σου ζήσει το μωράκι σου Vanillablue! Να είναι τυχερό και ευτυχισμένο! Αντε τώρα αρχίζουν τα καλύτερα!!!!:P:p:p

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Vanillablue καλησπέρα και συγχαρητήρια για τον παίδαρο σου!!!!!!!!!! Να σου ζήσει το μπεμπέ σου. Και εγώ περιμένω οσονούπω τον πρίγκηπα μου. Η αλήθεια είναι ότι ένα άγχος και ένα φόβο τον έχω αλλά που θα πάει θα το ξεπεράσω. Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ koutsoulina, να σου ζήσει η κορούλα σου.

mammy φυσικά και πάλι ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι η χτεσινή μέρα ήταν λίγο φορτισμένη για μένα επειδή ήταν ακριβώς 1 εβδομάδα. Νομίζω ότι μπορώ τώρα να πείσω τον ευατό μου ότι δεν είχα μείνει έγκυος και να πάω το Σεπτεμβριο πάλι για εξωσωματική σαν να είναι η 1η φορά.

Να σας ζήσει vanillablue, να είναι πάντα υγιής, τυχερός και ευτυχισμένος. Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

vanillablue να σας ζησει ο παιδαρος!!!!!!!!!!!

Να εχει παντα υγεια , τυχη και δυναμη συη ζωη του!!!!!!

Efoulito μου ειναι απο τα αδικα και τα ανεξηγητα της ζωης...οσες ζησαμε κατι αναλογο να ξερεις σε καταλαβαινουμε 100%

Χαιρομαι που σε διαβαζω ψυχραιμη και δυνατη (βεβαια μονο η ψυχουλα σου ξερει ποσο ποναςι..)

Ολα θα γινουν οπως πρεπει την επομενη φορα Μπορει να φαινεται τωρα βουνο αλλα ετσι θα γινει -θα με θυμηθεις

Και τοτε, ο,τι δεν προλαβες να δωσεις στο μωρακι που εφυγε , θα το δωσεις στο μωρακι που θα ερθει εις διπλουν!!

xtZRp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Τα μωράκια σας?Οι καινούριες μανούλες?

Vanillablue να σου ζήσει ο παίδαρός σου,να είναι πάντα γερός και υγιής και καλά σαράντα!

Gitsvictoria κοντεύεις και συ να γίνεις μανούλα!Με το καλό!

Κορίτσια εχτές είχα γενέθλια και παραγγείλαμε φαγητό με τον άντρα μου αλλά φάγαμε εναλλάξ γιατί δεν μας άφησε ο μπέμπης να φάμε οι δυο μας!

Σήμερα πήγαμε εκκλησία και πήραμε την ευχή από τον παπά.Ωραία στιγμή!Ο μπέμπης ήταν ήσυχος .Είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα.Επίσης σήμερα ήρθαν τα πεθερικά μου στο σπίτι μας.Ωραία περάσαμε!Την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό μας για εξέταση.

Ενδοκολπικό υπέρηχο κάνει?Αυτά τα νέα μου!Καλό βράδυ σε όλες σας και στα μωράκια σας και στις μέλλουσες μητέρες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Kαλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Τα μωράκια σας?Οι καινούριες μανούλες?

Vanillablue να σου ζήσει ο παίδαρός σου,να είναι πάντα γερός και υγιής και καλά σαράντα!

Gitsvictoria κοντεύεις και συ να γίνεις μανούλα!Με το καλό!

Κορίτσια εχτές είχα γενέθλια και παραγγείλαμε φαγητό με τον άντρα μου αλλά φάγαμε εναλλάξ γιατί δεν μας άφησε ο μπέμπης να φάμε οι δυο μας!

Σήμερα πήγαμε εκκλησία και πήραμε την ευχή από τον παπά.Ωραία στιγμή!Ο μπέμπης ήταν ήσυχος .Είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα.Επίσης σήμερα ήρθαν τα πεθερικά μου στο σπίτι μας.Ωραία περάσαμε!Την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό μας για εξέταση.

Ενδοκολπικό υπέρηχο κάνει?Αυτά τα νέα μου!Καλό βράδυ σε όλες σας και στα μωράκια σας και στις μέλλουσες μητέρες!

Dimista μου καλησπέρα και χρόνια πολλά για εχθές, να ζήσεις κοριτσάρα μου!!!! Αχ αυτός ο μπεμπούλης!!!!! Που θα πάει θα ηρεμήσει:D. Που λές σήμερα δεν με πήραν τηλέφωνο απο το ιατρείο οπότε τελικά θα με πάρουν-λέω εγώ-αύριο. Θα μου κάνει και κολπική εξέταση. Πολλά φιλιά σε εσένα κορίτσι μου και σε όλα τα κοριτσούδια εδω μέσα. Καλό βράδυ!!!!!!

Κοριτσάκια μου καλά καλησπέρα, τι κάνετε? Που λέτε χθές στις 10:50 το βράδυ με πήραν τηλέφωνο απο το ιατρείο και μου κλείσανε για σήμερα το πρωί στις 08:30 ραντεβού. Πήγα που λέτε και μου έκανε ο γιατρός μας κολπική εξέταση-τελικά δεν πόνεσα αλλά πονάω τώρα-και μου είπε πως μέχρι την πέμπτη θα γεννήσω. Θα γίνω μία ΜΑΝΑ:D:tongue:!!!! Τελικά πιο πολύ φοβάμαι το μετά παρά τον τοκετό ή τουλάχιστον φοβάμαι και τα δύο!!!! Ε ναι λοιπόν είμαι μία φοβιτσάρααα!!!! Πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλά καλησπέρα, τι κάνετε? Που λέτε χθές στις 10:50 το βράδυ με πήραν τηλέφωνο απο το ιατρείο και μου κλείσανε για σήμερα το πρωί στις 08:30 ραντεβού. Πήγα που λέτε και μου έκανε ο γιατρός μας κολπική εξέταση-τελικά δεν πόνεσα αλλά πονάω τώρα-και μου είπε πως μέχρι την πέμπτη θα γεννήσω. Θα γίνω μία ΜΑΝΑ:D:tongue:!!!! Τελικά πιο πολύ φοβάμαι το μετά παρά τον τοκετό ή τουλάχιστον φοβάμαι και τα δύο!!!! Ε ναι λοιπόν είμαι μία φοβιτσάρααα!!!! Πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!

Ολα θα πανε καλα Να μη φοβασαι τιποτα!

Με το καλο να γνωρισεις το μπεμπακι σου!!!!

Και ..μ ενα πονο!!!!

xtZRp3.png

Κοριτσάκια μου καλά καλησπέρα, τι κάνετε? Που λέτε χθές στις 10:50 το βράδυ με πήραν τηλέφωνο απο το ιατρείο και μου κλείσανε για σήμερα το πρωί στις 08:30 ραντεβού. Ε ναι λοιπόν είμαι μία φοβιτσάρααα!!!! Πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!

Mε το καλό ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!! κ με έναν πόνο!!

Καλημέρα σε όλες κ καλή εβδομάδα

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?Εμείς με τον μπέμπη μας είμαστε 1α χαρά!Δεν έχω καινούρια νέα νέα να γράψω.Τα πιο πρόσφατα τα έγραψα 21/5.

Gitsvictoria σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Διάβασα τα δικά σου νέα και χαίρομαι πολύ που θα γίνεις μητέρα!Με το καλό σου εύχομαι και με έναν πόνο!Όλα καλά θα πάνε και μετά την γέννα θα σου φύγει το άγχος.Όταν κρατήσεις τον μπέμπη σου,στην αγκαλιά σου θα νιώσεις μεγάλη ευτυχία!

Πονάς ακόμα με την κολπική εξέταση?

Καλό απόγευμα σε όλα τα κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?Εμείς με τον μπέμπη μας είμαστε 1α χαρά!Δεν έχω καινούρια νέα νέα να γράψω.Τα πιο πρόσφατα τα έγραψα 21/5.

Gitsvictoria σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Διάβασα τα δικά σου νέα και χαίρομαι πολύ που θα γίνεις μητέρα!Με το καλό σου εύχομαι και με έναν πόνο!Όλα καλά θα πάνε και μετά την γέννα θα σου φύγει το άγχος.Όταν κρατήσεις τον μπέμπη σου,στην αγκαλιά σου θα νιώσεις μεγάλη ευτυχία!

Πονάς ακόμα με την κολπική εξέταση?

Καλό απόγευμα σε όλα τα κορίτσια!

Dimista μου καλημέρα. Χαίρομαι που είναι όλα με τον μπέμπη σου μια χαρά:D!!!!! Που λές δεν πόνεσα με την κολπική εξέταση. Μετά πόναγα. Είχα έντονες συσπάσεις, ακανόνιστες για κανένα τετράωρο. Να ρωτήσω και εσένα αλλά και τα κορίτσια εδώ γιατί και εγώ ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρο. Γνωρίζετε εάν ο γιατρός μας κατά την διάρκεια του ΦΤ είναι υπέρ της χρήσης της επισκληριδείου και εάν είναι υπέρ της περιενοτομής. Σας ευχαριστώ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...