Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

efoulito, λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας,

προσπάθησε να σκεφτείς θετικά και είμαι σίγουρη ότι η επόμενη προσπάθεια θα σας ανταμείψει! καλή εβδομάδα να έχεις και να είσαι ήρεμη......... σε φιλώ!!!

y6FAp2.png

bg1132613.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Efoulito μου, έχω μείνει άφωνη... Δεν ξέρω τι να πω... Δύναμη, κοριτσάκι μου και αισιοδοξία!!! Την επομένη φορά εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν!!!

Γιατί μπορεί να συμβεί αυτό; Πώς χάθηκαν έτσι τα αμνιακά υγρά; Συγγνώμη που ρωτώ, αλλά τρέμω ολόκληρή από τη στεναχώρια... Ειδικά όταν πρόκειται για μωράκι εξωσωματικής έχω μεγάλη ευαισθησία...:((((((((((((((

O γιατρός μας είπε ότι δεν ξέρουν ακριβώς γιατί συμβαίνει, υπάρχουν πολύ λόγοι, ένας λόγος ίσως είναι μια λοίμωξη του τραχήλου. Σε επόμενη εγκυμοσύνη θα παίρνω προληπτικά αντιβίωση. Και με γιατρό στο gyn που μίλησα, όντως υπάρχουν διάφοροι λόγοι που φαντάζονται και οι γιατροί. Δεν έχει νόημα να το ψάξουμε. Απλά, δυστυχώς, εγώ που ήμουν πολύ ήρεμη στην εγκυμοσύνη, σε επόμενη θα έχω σίγουρα πιο πολλούς φόβους και το σημαντικότερο: θα γίνω πολύ ψείρας. Το παραμικρό πονάκι ή ενόχληση (κράμπες ξεκράμπες δεν ξέρω) θα πηγαίνω στο γιατρό.

Οπως καταλάβατε είχα τις προηγούμενες 3 μέρες κατι ελαφρά σφιξίματα πολύ χαμηλά ερχόντουσαν και εφευγαν. Μιλησα με την βοηθό του Χασιάκου, μου ειπε βέβαια η κοπέλα αν θέλω να ησυχάσω να πάω από το ιατρείο, αλλά δεν της φάνηκε ανησυχητικό. Αφού δεν με ενοχλούσε δεν πήγα. Τέρας ψυχραιμίας εγώ. Ο γιατρός μου είπε και εκείνος ότι αυτά υπάρχουν στην εγκυμοσύνη, δεν το συνέδεσε. Η αλήθεια, δεν ήξερε ότι μίλησα με το γραφείο του. Δεν θα μπορούσε αν όντως ήταν προμήνυμα να μου πεί γιατί δεν ήρθες?

Οπως καταλάβατε, εκτός της γενικής στεναχώριας, με πέθαναν οι τύψεις για το αν εφταιξα που δεν πήγα. Τώρα πιστεύω ότι τις ξεπέρασα.

Επίσης μια που το συζητάμε, να σας πώ και αυτό. Ρώτησα προχθές την βοηθό από πότε επιτρέπει επαφές ο γιατρός και μου είπε από την αρχή αν δεν υπάρχει θέμα. Δεν ήρθαμε ακριβώς σε επαφή αλλά είχα οργασμό το Σάββατο. Πεθανα και με αυτήν την σκέψη, ότι μπορεί εγώ να το σκότωσα. Δεν νομίζω όντως να ήταν αυτό.

Τέλως πάντων.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

O γιατρός μας είπε ότι δεν ξέρουν ακριβώς γιατί συμβαίνει, υπάρχουν πολύ λόγοι, ένας λόγος ίσως είναι μια λοίμωξη του τραχήλου. Σε επόμενη εγκυμοσύνη θα παίρνω προληπτικά αντιβίωση. Και με γιατρό στο gyn που μίλησα, όντως υπάρχουν διάφοροι λόγοι που φαντάζονται και οι γιατροί. Δεν έχει νόημα να το ψάξουμε. Απλά, δυστυχώς, εγώ που ήμουν πολύ ήρεμη στην εγκυμοσύνη, σε επόμενη θα έχω σίγουρα πιο πολλούς φόβους και το σημαντικότερο: θα γίνω πολύ ψείρας. Το παραμικρό πονάκι ή ενόχληση (κράμπες ξεκράμπες δεν ξέρω) θα πηγαίνω στο γιατρό.

Οπως καταλάβατε είχα τις προηγούμενες 3 μέρες κατι ελαφρά σφιξίματα πολύ χαμηλά ερχόντουσαν και εφευγαν. Μιλησα με την βοηθό του Χασιάκου, μου ειπε βέβαια η κοπέλα αν θέλω να ησυχάσω να πάω από το ιατρείο, αλλά δεν της φάνηκε ανησυχητικό. Αφού δεν με ενοχλούσε δεν πήγα. Τέρας ψυχραιμίας εγώ. Ο γιατρός μου είπε και εκείνος ότι αυτά υπάρχουν στην εγκυμοσύνη, δεν το συνέδεσε. Η αλήθεια, δεν ήξερε ότι μίλησα με το γραφείο του. Δεν θα μπορούσε αν όντως ήταν προμήνυμα να μου πεί γιατί δεν ήρθες?

Οπως καταλάβατε, εκτός της γενικής στεναχώριας, με πέθαναν οι τύψεις για το αν εφταιξα που δεν πήγα. Τώρα πιστεύω ότι τις ξεπέρασα.

Επίσης μια που το συζητάμε, να σας πώ και αυτό. Ρώτησα προχθές την βοηθό από πότε επιτρέπει επαφές ο γιατρός και μου είπε από την αρχή αν δεν υπάρχει θέμα. Δεν ήρθαμε ακριβώς σε επαφή αλλά είχα οργασμό το Σάββατο. Πεθανα και με αυτήν την σκέψη, ότι μπορεί εγώ να το σκότωσα. Δεν νομίζω όντως να ήταν αυτό.

Τέλως πάντων.

efoulito μου καλημέρα. Μην έχεις τύψεις διότι δεν ωφελούν. Φυσικά μην σε ξανακούσω ότι φταίς εσύ. Ήταν να γίνει. Πάει και τελείωσε. Ούτε η πρώτη είσαι ούτε και η τελευταία που το παθαίνει αυτό. Όπως σου ξαναείπα, τώρα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Συγγνώμη που σε μαλώνω;) αλλά πρέπει να συνέλθεις, καταρχήν για το δικό σου καλό και για τον άντρα σου. Εντάξει κοριτσάκι? Άντε ηρέμησε τώρα και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Πολλά πολλά φιλιά:D!!!!!!!!!!!!!

Πεθανα και με αυτήν την σκέψη, ότι μπορεί εγώ να το σκότωσα. Δεν νομίζω όντως να ήταν αυτό.

Τέλως πάντων.

Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ηταν αυτο Καμια εντελως για αυτο και μην το ξανασκεφτεις Ηταν απλα συμπτωση

Κανε κουραγιο efoulito και μην ριχνεις ευθυνες στον εαυτο σου Απλα ηταν να συμβει Δεν μπορουσες να κανεις τιποτα γι αυτο δυστυχως...

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Όχι, βρε κοριτσάρα μου, μην το ξαναπείς αυτό... Εννοείται πως δε φταις εσύ... Και τώρα που το λες εγώ είχα συνέχεια τέτοια σφιξήματα και ήπια πονάκια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης... Φαντάζομαι ότι θα κάνουν και περαιτέρω εξετάσεις στο μωράκι...

Στην λοίμωξη του τραχήλου δε θα είχες άλλα συμπτώματα όπως δύσοσμα υγρά κτλ;

Όχι, βρε κοριτσάρα μου, μην το ξαναπείς αυτό... Εννοείται πως δε φταις εσύ... Και τώρα που το λες εγώ είχα συνέχεια τέτοια σφιξήματα και ήπια πονάκια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης... Φαντάζομαι ότι θα κάνουν και περαιτέρω εξετάσεις στο μωράκι...

Στην λοίμωξη του τραχήλου δε θα είχες άλλα συμπτώματα όπως δύσοσμα υγρά κτλ;

Γειά σου mammy. Δεν με ενδιαφέρουν εξετάσεις στο μωράκι αφού αυτό ζούσε κανονικά. Αυτό που φαντάζομαι θα εχουμε καποια απάντηση, είναι από την καλλιεργεια του κολπικού υγρού που μου πήραν. Απο ότι διάβασα, υπάρχουν ένα σωρό μολυνσεις που μπορεί να συνέβησαν. Δεν σημαίνει ότι έπρεπε να έχω δύσοσμα υγρά.

Βασικά δεν με νοιάζει να το ψάξω ιδιαίτερα. Κατάλαβα ότι, ότι έγινε, έγινε. Πιο πολύ σκέφτομαι τις κινήσεις μου στην επόμενη εγκυμοσύνη. Θα παίρνω αντιβίωση και φαντάζομαι θα εξετάζω πολύ συχνά το κολπικό υγρό.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εφουλίτο,διάβασα αυτά που έγραψες και ειλικρινά στενοχωρήθηκα πολύ.Από δω και πέρα αισιοδοξία και δύναμη.Μην σε πάρει από κάτω.Συνέχισε τις προσπάθειές σου.Όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα Gitsvictoria!

1α χαρά τα κιλάκια του μπέμπη σου.Για την κολπική εξέταση δεν ξέρω γιατί εμένα δεν μου έκανε.Ο μπέμπης μεγαλώνει.Έχει φτάσει 3.520.Εχτές πήγε την 1η του βόλτα στην περιοχή μου.Ξετρελάθηκε!Κοιμόταν σε όλη την διαδρομή.Το κλάμα συνεχίζεται τα βράδυα και γουλιές βγάζει ακόμη.Μόνο το έξω του αρέσει.Είναι ήσυχο μωράκι όταν είναι έξω!Το βράδυ κοιμάται λίγο παραπάνω.Από 03.00 που ξύπναγε τώρα ξυπνάει 04.15.Αυτά τα δικά μου νέα!Τα υπόλοιπα κορίτσια καλά είστε?ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Τέλως πάντων.

Efoulito διάβασα τα νέα σου και ειλικρινα λυπήθηκα παρα πολύ. Βρες τη δύναμη μέσα σου για να το ξεπεράσεις. Οι περισσότερες κοπέλες έδω στο φόρουμ είχαμε άτυχες στιγμές μέχρι να αποκτήσουμε τα αγγελούδια μας. Είναι πολύ δύσκολη η φάση που περνας, σε καταλαβαινω, γιατι έχω ζήσει παρόμοια εμπειρία, αλλά θα το ξεπερασεις. Ξεκουράσου τώρα, αφησε το καλοκαιρι να περάσει και από το χειμώνα θα κάνεις νέα προσπάθεια. Θα τα συζητησεις αλλωστε και με το γιατρό. Κουράγιο κοριτσάκι μου και να είσαι αισιοδοξη. Να είσαι σίγουρη, ότι θα αποκτήσεις παιδάκι. Αυτη η σκέψη να είναι πάντα στο μυαλό σου. Είμαστε μια παρέα εδώ και θα σε στηρίζουμε σε ο,τι χρειαζεσαι. Πολλα φιλιά.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια του fun club.

Δυστυχώς δεν έχω ευχάριστα να σας πω.

Αν και δε σε βοηθά σε σκέφτομαι συνέχεια.

Μη χάνεις την ελπίδα

Μακάρι να μπορούσα να κάνω το χρόνο να περάσει πιο γρήγορα...

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...