Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια..ασε ειμαι πολυ στενοχωρημενη..η μικρη μου ειναι πολυ κακομαθημενη..θελει τωρα να κοιμαται με το στηθος στο στομα κ οταν την ξαπλωνω αμεσως ξυπνα..τωρα τι κολπα ειναι αυτα δεν μπορω να καταλαβω...βελτιωσε λιγο τις ωρες υπνου κ τωρα κοιμαται κατα της 12μιση αλλα με εμενα αγκαλια...μετα θα ξυπνησει 10μιση το πρωι...τι να κανω??αυτο γινεται κ την μερα που κοιμαται οχι μονο για το βραδυ..ετσι μου ερχεται να σταματησω τον θυλασμο γιατι εχει μεγαλη εξαρτηση απο εμενα....κατι κανω λαθος..εν το μεταξυ ολα ειναι φλου δεν μπορω να της εχω προγραμμα στον θυλασμο αφου εκει βολευεται με το παραμικρο...ουφ..τι να κανω:-(:-(:-(:-(:-(αφηστε που ειναι τοσο χαδιαρα οσο δεν λεγεται..θελει ολο αγκαλιες κ τριβεται πανω μας...κ οταν δεν τις δινουμε σημασια αμεσως να γκρινιαξει γιατι θελει την αποκλειστικοτητα...αλλα την αγαπαμε τοσο πολυ..την κοιταζω κ λιωνω κ αυτη το εκμεταλευεται.....

Λάμπη μου καλημέρα,

να μη στεναχωριέσαι καθόλου. Όλα όσα περιγράφεις είναι απόλυτα φυσιολογικά. Η μπέμπα σου απλά εκφράζει τις ανάγκες της. Είναι πάρα πολύ μικρή ακόμα για να σε εκμεταλλευτεί:P (θα ξεκινήσει να το κάνει συνειδητά μετά τα δύο). Ίσως σε βοηθήσει να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά μωράκια που είναι έτσι.

Θα δεις τώρα σιγά σιγά που θα ξεκινήσει τις στέρεες (αν δεν έχει τάση για αλλεργία το παιδί) θα μειώσει και το χρόνο που θηλάζει.

Θα δεις ότι σε λίγο καιρό που θα αρχίσει το μπουσούλημα και αργότερα το περπάτημα θα δυσανασχετεί στην αγκαλιά. Το ζω γι'αυτό στο λέω:-P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Gitsvictoria,κοριτσάκι μου, ,άντε να γεννήσεις να πανηγυρίσουμε!!!!!Με το καλό!!!

Dimista μου, είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα αγγελούδια μας!!Πότε πήγε εμένα 10 μηνών ούτε που το κατάλαβα...

Malinaki και kikar μου, σας καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεστε!!! Και πολύ σωστά είπατε μακάρι να υπάρχουν δουλειές!!!

Τα παιδάκια είναι πανέξυπνα και προσαρμόζονται!!! Μια χαρά θα τα πάτε!!!

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

mammy30 καλημέρα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πειράζει που είμαι χε....α?!!!! Φοβάμαι και έχω αγχωθεί. Πρέπει να είμαι η πιο φοβιτσιάρα μέλλουσα μαμά στον πλανήτη ή τουλάχιστον στην Ελλάδα:tongue:!!!!!! Ελπίζω την μεγάλη ημέρα να ξεαγχωθώ. Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια:-P!!!!!!

mammy30 καλημέρα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πειράζει που είμαι χε....α?!!!! Φοβάμαι και έχω αγχωθεί. Πρέπει να είμαι η πιο φοβιτσιάρα μέλλουσα μαμά στον πλανήτη ή τουλάχιστον στην Ελλάδα:tongue:!!!!!! Ελπίζω την μεγάλη ημέρα να ξεαγχωθώ. Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια:-P!!!!!!

Καθόλου δεν πειράζει:P.

Εκείνη τη στιγμή θα ανυπομονείς να σφίξεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου. Αν θυμάμαι καλά πας για ΦΤ?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Gitsvictoria είναι λογικό που είσαι αγχωμένη.Και γω είμουνα αγχωμένη όταν πήγα στο μαιευτήριο αλλά με τον Χασιάκο όλα θα πάνε καλά και θα ξεαγχωθείς αμέσως!Πότε με το καλό γεννάς?Θα σου πει στις 15/5 που θα πας?Θα δεις τι ωραία που θα νιώσεις όταν κάνεις το beaute sou.Θα σε δει ο μπέμπης σου και θα σε καμαρώσει!Μετά την γέννα θα νιώσεις ανακούφιση!Και όταν τον πάρεις αγκαλιά θα είναι ακόμα πιο ωραία!Στον Χασιάκο θα πάω 23/5.

Μammy 30 πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!Και όσο μεγαλώνουν τόσο πιο ωραία είναι!Αγοράκι έχεις ή κοριτσάκι?Το πρώτο σου είναι?

Σε λίγο θα ταίσω τον μπέμπη μου και μετά θα πάμε για ύπνο. 16:00 με 18:00 είναι το αγαπημένο μας δύωρο γιατί κοιμόμαστε και οι 2!

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καθόλου δεν πειράζει:P.

Εκείνη τη στιγμή θα ανυπομονείς να σφίξεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου. Αν θυμάμαι καλά πας για ΦΤ?

Kikar μου καλησπέρα, ναί για ΦΤ πάω εκτός απροόπτου. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!:D

Διαφημίσεις

Gitsvictoria είναι λογικό που είσαι αγχωμένη.Και γω είμουνα αγχωμένη όταν πήγα στο μαιευτήριο αλλά με τον Χασιάκο όλα θα πάνε καλά και θα ξεαγχωθείς αμέσως!Πότε με το καλό γεννάς?Θα σου πει στις 15/5 που θα πας?Θα δεις τι ωραία που θα νιώσεις όταν κάνεις το beaute sou.Θα σε δει ο μπέμπης σου και θα σε καμαρώσει!Μετά την γέννα θα νιώσεις ανακούφιση!Και όταν τον πάρεις αγκαλιά θα είναι ακόμα πιο ωραία!Στον Χασιάκο θα πάω 23/5.

Μammy 30 πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!Και όσο μεγαλώνουν τόσο πιο ωραία είναι!Αγοράκι έχεις ή κοριτσάκι?Το πρώτο σου είναι?

Σε λίγο θα ταίσω τον μπέμπη μου και μετά θα πάμε για ύπνο. 16:00 με 18:00 είναι το αγαπημένο μας δύωρο γιατί κοιμόμαστε και οι 2!

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Dimista μου καλησπέρα και σε εσένα!!!!!!!!!!! Που λές μάλλον θα μου πεί την κυριακή διότι ΠΗΤ έχω 30/5 αλλά με βλέπω νωρίτερα. Ούτως ή άλλως την δευτέρα μπαίνω στην 38η εβδομάδα. Άντε να γεννήσω γιατί δεν μπορώ άλλο την αναμονή!!!!!!! Την καλησπέρα μου σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια του fun club.

Δυστυχώς δεν έχω ευχάριστα να σας πω. Ειχα και εγώ μια άτυχη περίπτωση. Χασαμε το μωράκι μας στην 15η εβδομάδα και 5 ημέρες. Προσπαθώ να συνέλθω, ο χρόνος θα το κάνει αυτό, δυστυχώς για εμάς είμασταν από εξωσωματική και τώρα πρέπει να πιστέψουμε ότι και η νέα προσπάθεια θα σταθεί εξίσου τυχερή με την πρώτη.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχω πολύ διάθεση να σας δώσω. Στον ύπνο μου ξημερώματα κατάλαβα ότι έφευγε κάποιο υγρό. Δυστυχώς για εμάς δεν ήταν αίμα, ήταν αμνιακά υγρά. Με το που σηκώθηκα άρχισαν να φεύγουν σαν βρύση. Στο Αρεταίειο πλέον είχαν φύγει όλα, οπότε σε τέτοια ηλικία κύησης δεν μπορούσε να κρατηθεί η εγκυμοσύνη.

Ο γιατρός μας ήταν άψογος. Μια μικρή καθυστέρηση βέβαια στο να ερθει ο ίδιος να με δει αλλά είναι λογικό γιατί πρώτον με είχαν δεί 2 άλλοι γιατροί και τον ειχαν ενημερώσει μπροστά μου στο τηλέφωνο για αυτά που έβλεπαν, δεύτερον δεν υπήρχε βιασύνη να γίνει κάτι άμεσα (οι νοσοκόμες/μαίες όλες άψογες μας ενημέρωσαν ότι το μωρό μπορεί να ζήσει και 2-3 μέρες έτσι, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος για εμένα) και τρίτον όλα αυτά βέβαια γιατί είχε ένα σωρό τοκετούς και χειρουργεία. Εδώ φαίνεται σε ποιον ταιριάζει αυτός ο γιατρός, εάν κάποιος θέλει κανάκεμα και είναι πιο ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα σίγουρα θα είχε πολλά παράπονα από τον γιατρό. Εγω δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, μπορώ να καταλάβω τις περιστάσεις και φυσικά γνωρίζω την πολλή πελατεία που έχει ο άνθρωπος. Ηταν Πέμπτη, τον ξύπνησα τον άνθρωπο 05:30 τα ξημερώματα, αμέσως απάντησε το τηλέφωνο, μας είπε να πάμε Αρεταίειο και να τον καλέσουμε από εκεί, πάλι αμέσως το απάντησε αλλά δεν ήρθε ο ίδιος, δεν πειράζει με είδαν άλλοι και μπροστά μου τον πηραν τηλέφωνο. Το βράδυ πια γύρω στις 21:00 είχαν τελείωσει όλα.

Δυστυχώς τίποτα δεν μπορούμε να προβλέψουμε στην εγκυμοσύνη. Ευχομαι καμιά άλλη κοπέλα να μην πάθει τέτοιο πράγμα. Καταλάβετε όμως ότι αν δεν είχα θέμα εύκολης σύλληψης, όλα θα ήταν λίγο πιο εύκολα για εμάς.

Σας φιλώ όλες.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

efoulito μου, λυπάμαι πάρα πολύ για την εξέλιξη, σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.

Δυστυχώς, έτσι είναι, τίποτε δεν μπορείς να προβλέψεις σε μια εγκυμοσύνη.

Δεν έχω λόγια παρηγοριάς να σου γράψω, να ξέρεις όμως ότι σε νιώθω πολύ.

Efoulito μου ότι και να πώ δεν ξέρω εάν θα σε παρηγορήσει. Το μόνο που βγαίνει να πώ είναι ότι προχωράμε μπροστά και είμαι σίγουρη ότι αυτήν την φορά θα είσαι τυχερή. Ουπς, μην σκύβεις κεφάλι, σε βλέπω!!!!!! Dimista μου καλημέρα. Που λές με πήραν σήμερα απο το ιατρείο και έχω στις τέσσερις η ώρα το μεσημέρι ραντεβού. Να σε ρωτήσω κάτι εάν ξέρεις και τα άλλα κορίτσια εάν γνωρίζουν. Υπάρχει περίπτωση σήμερα να μου κάνει και κολπική εξέταση? Σημειωτέον την Δευτέρα μπαίνω στην 38η εβδομάδα μου. Πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσόπουλα!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου??καλα ειστε??να ρωτησω??:tongue::tongue::tongue:οσες γεννησατε με ε[ισκληριδιο κ καισαρικη σας εχει μεινει κανα κουσουρι??εμενα ναι...το πρωι που ξυπνω αισθανομαι ολη την πλατη μου διελυμενη κ θελω ενα τεταρτο για να ερθω στα ισια της κ να μπορω να κουνηθω..ειδικα τα βραδυα που ξυπνα αποτομα η μπεμπα κ πρεπει να παω αμεσως υποφερω απο τον πονο...θα κρατησει για πολυ αυτο??κ αυτη η ρημαδα κοιλια ποτε θα φυγει??ενω κιλα δεν εχω επιπλεον εχω μια κοιλια φουσκωτη αρκετα,δεν φορεσα λαστεξ κ με εχουν ρωτησει κιολας αν ειμαι παλι εγκυος:shock::shock::shock::shock:ουφ αυτα...

Καλησπέρα κορίτσια. Γύρισα απο τον γιατρό και ο μικρούλης μου είναι 3 κιλά!!! θα με ξαναδεί το Σ/Κ που έρχεται και θα μου κάνει κολπική εξέταση. Να ρωτήσω, πονάει?:confused: Γιατί απο ότι έχω ακούσει όταν στο κάνει αυτό ο γιατρός τα βλέπεις όλα κωλυώμενα. θα είμαι στο τέλος της 38ης εβδομάδας. Πολλά φιλιά σε όλες:D. Dimista μου πώς είναι ο μπέμπης σου?:-P

kalispera se oles

efoulito ipomoni exo perasei paromoia katastasi stis 14 evdomadesuden boreis na kaneis tipota ase ton xrono na kanei tin douleia tou kai me aisiodoxia kathos i psixologia einai to pan vour xana

Λαμπη pou gennises ? ego den eixa provlima alla epeidi mia fili mou eixe talaiporithei pigan na tis kanoun episkliridio den epiane me tipota 2 me 3 fores prospathisan ekeini leei oti den tin petixaine o giatros mallon eidikeuomenos ipotheto , telika efage oliki afou tha ekane kaisariki

opote kai ego epemena ligo sto thema alla petixa nai men eidikeuomeno alla me tin kathigitria mazi

kane kai mia erotisi sta koritsia sto iatreio

Κορίτσια ευχαριστώ όλες σας για τις αγκαλιές σας και τα καλά σας λόγια.

IOLH μου το ξέρω πως με καταλαβαίνεις. Εσύ έχεις περάσει τα περισσότερα.

Καλή γέννα σε όσες είναι να γεννήσετε. Να ακούσουμε ωραία νέα, να παίρνουμε σειρά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Efoulito μου τι να πω ..ειναι μεγαλη πληγη και οσο μεγαλυτερη η εβδομαδα τοσο πιο δυσκολο.. Πανω απο ολα εσυ να εισαι καλα και ολα θα ερθουν Καλη αναρρωση και μια πολυ ζεστη αγκαλια

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...