Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Θα παρεις την μπανανουλα και θα την βαλεις στο μιξερ με λιγο νερακι (βρασμενο για 5,10 λεπτα) Θα γινει κρεμουλα Θα της δωσεις το πολυ 5 κουταλακια γιατι ειναι η πρωτη φορα και μπορει να την πειραξει(το υπολοιπο θα το φας εσυ) Την επομενη μερα αυξανεις λιγο τη δοση και παει λεγοντας..Βεβαια υπαρχει η πιθανοτητα να φαει λιγοτερο απο 5 κουταλακια Μην την πιεσεις

Για το μεγιστο που ρωτας πιστευω μια μπανανα ειναι αρκετη Μην ξεχνας οτι σταδιακα θα προστιθενται και τα υπολοιπα φρουτα και θα χορταινει

Εμεις ειχαμε αρχισει με μηλο και την πρωτη φορα που της το εδινα την εβλεπα οτι της αρεσε και της εδωσα 2 μηλα!!!!! Ολη την υπολοιπη μερα το παιδι πονουσε στην κοιλιτσα (τι εκανα η κακουργα μανα)

Καλη αρχη!!!!!

Κοίτα να δεις πως μεγαλώνετε γρήγορα γρήγορα και εσείς:P.

Λάμπη μου έχει δίκιο η malina.

Μεγάλη προσοχή στις κενώσεις της μπέμπας. Επειδή η μπανάνα είναι το φρούτο που μπορεί να κάνει αλλεργία αν δεις τα κακάκια να έχουν βλέννα ή να πρασινίζουν πάρε αμέσως την/τον παιδίατρο τηλ. Εντύπωση μου κάνει που σε ξεκινάει με μπανάνα. Και εμείς με μήλο ξεκινήσαμε

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα να δεις πως μεγαλώνετε γρήγορα γρήγορα και εσείς:P.

Λάμπη μου έχει δίκιο η malina.

Μεγάλη προσοχή στις κενώσεις της μπέμπας. Επειδή η μπανάνα είναι το φρούτο που μπορεί να κάνει αλλεργία αν δεις τα κακάκια να έχουν βλέννα ή να πρασινίζουν πάρε αμέσως την/τον παιδίατρο τηλ. Εντύπωση μου κάνει που σε ξεκινάει με μπανάνα. Και εμείς με μήλο ξεκινήσαμε

τι να πω δεν ξερω.. ο θεος βοηθος...δλδ την δευτερη εβδομαδα π.χ θα κανω μια μπανανα κ ενα μηλο η μιση μπανανα κ μισο μηλο..που στο καλο μια μπανανα να βγαλει 15 κουταλιες??πολλες δεν ειναι για ενα μωρο???οσο για το νερο που τον ρωτησα μου ειπε βρυσης κατευθειαν ουτε βρασμενο ουτε αποστειρωσεις,τιποτα..εν το μεταξυ η μπεμπα ως τωρα ηταν μονο με το μεμε μου...αποκλειστικα,ουτε νερο ουτε χαμομηλι κ ελπιζω να μην της κακοφανει...αυτα βρε φιλεναδες μου??στην στρατα πουτε βαζουμε τα μωρακια μας??στο παρκο??

τι να πω δεν ξερω.. ο θεος βοηθος...δλδ την δευτερη εβδομαδα π.χ θα κανω μια μπανανα κ ενα μηλο η μιση μπανανα κ μισο μηλο..που στο καλο μια μπανανα να βγαλει 15 κουταλιες??πολλες δεν ειναι για ενα μωρο???οσο για το νερο που τον ρωτησα μου ειπε βρυσης κατευθειαν ουτε βρασμενο ουτε αποστειρωσεις,τιποτα..εν το μεταξυ η μπεμπα ως τωρα ηταν μονο με το μεμε μου...αποκλειστικα,ουτε νερο ουτε χαμομηλι κ ελπιζω να μην της κακοφανει...αυτα βρε φιλεναδες μου??στην στρατα πουτε βαζουμε τα μωρακια μας??στο παρκο??

Με το φρουτο αρχισε εσυ και μετα βλεπεις τι γινεται και τον ρωταςΤην δευτερη εβδομαδα λογικα θα εχεις προσθεσει και δευτερο φρουτο επομενως η ποσοτητα αυξανεται Πιστευω εχεις πολυ καλο παιδιατρο (εχε του εμπιστοσυνη)

Οσο για την στρατα οι περισσοτεροι παιδιατροι λενε οχι, γιατι ειναι πολυ επικυνδινη για ατυχηματα και νομιζω δεν κανει καλο στα ποδαρακια(δεν ειμαι καθολου σιγουρη αλλα νομιζω καπου κανει κακο)

xtZRp3.png

Τελικά είναι θέμα παιδιάτρου. Εμάς μας απαγόρευε την μπανάνα μέχρι τον 8ο λόγω αλλεργίας και λόγω του ότι μπορεί να είναι λίγο βαριά για το εντεράκι του μωρού. Ξεκινήσαμε με μήλο, μετά αχλάδι, μετά μανταρίνι και μετά μπανάνα.

Με ζεστό νεράκι θα σου γίνει πολύ ωραίος πουρές! Αφού περάσεις το στάδιο που το παιδάκι σου εισαχθεί στις στερεές τροφές, κανονικά δεν υπάρχει κανόνας, άλλοι λένε τις 25 κουταλιές, εγώ θα σου έλεγα όσο θέλει το μωράκι σου και με προσοχή μην κάνει εμετό ή μην τρώει λιγότερο απ' ό,τι πρέπει!!! Καλή αρχή και καλή δύναμη!!!

Το βασικό είναι να μην την πιέσεις. Το μωρό ήδη γνωρίζει τις γεύσεις από το γάλα σου οπότε μην αγχώνεσαι. Εμείς πλέον το τρώμε όλο μας το φαγητό και πριν από ένα μήνα που ξεκινήσαμε έτρωγε με το ζόρι τρεις κουταλιές.

Για τη στράτα θα συμφωνήσω με τη malina θα σου έλεγα να την αποφύγεις. Στο πάρκο όποτε θες δεν υπάρχει πρόβλημα.

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Όσο για την στράτα... μεγάλο θέμα!!! Εμείς έχουμε στράτα, αλλά την χρησιμοποιούμε με μέτρο. Ο λόγος που πρέπει να αποφεύγεται η στράτα πέρα από τα ατυχήματα είναι ότι το μωράκι πρέπει να περάσει ομαλά από το μπουσούλημα, στο πιάσιμο, στο περπάτημα. Η στράτα ουσιαστικά προσπερνά τη φάση, κρατιέμαι και δοκιμάζω τον εαυτό μου χωρίς χέρια να δω αν μπορώ... Αν όμως το χρησιμοποιήσετε με μέτρο δε θα έχετε κανένα πρόβλημα!!! Η δικιά μου που είναι 10 μήνων είναι σχεδόν έτοιμη να περπατήσει...

Όσο για την στράτα... μεγάλο θέμα!!! Εμείς έχουμε στράτα, αλλά την χρησιμοποιούμε με μέτρο. Ο λόγος που πρέπει να αποφεύγεται η στράτα πέρα από τα ατυχήματα είναι ότι το μωράκι πρέπει να περάσει ομαλά από το μπουσούλημα, στο πιάσιμο, στο περπάτημα. Η στράτα ουσιαστικά προσπερνά τη φάση, κρατιέμαι και δοκιμάζω τον εαυτό μου χωρίς χέρια να δω αν μπορώ... Αν όμως το χρησιμοποιήσετε με μέτρο δε θα έχετε κανένα πρόβλημα!!! Η δικιά μου που είναι 10 μήνων είναι σχεδόν έτοιμη να περπατήσει...

πως τα πάτε με το άγχος του αποχωρισμού?? Τη Δευτέρα ξεκινάω δουλειά και ο μόνος λόγος που δε σκέφτομαι να χαπακωθώ είναι ο θηλασμός. Άστα φιλενάδα

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

kikar μου, δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω, κοριτσάκι μου... Σκέψου πώς αισθάνομαι εγώ που έχω επιστρέψει στη δουλειά από τότε που ήταν 2 μηνών... Το άγχος αποχωρισμού της δικιάς μου είναι πολύ- πολύ έντονο!!! Αφού όταν επιστρέφω σπίτι δεν ξεκολλάει από πάνω μου και δε θέλει να την παίρνει κανένας άλλος αγκαλιά... Αν με ξεχάσει για λίγο και με δει πχ να διασχίζω το διάδρομο γίνεται χαμός!!! Τα κακομοιρούλια θέλουν τη μανουλίτσα τους...

Εντωμεταξύ ακόμα θηλάζουμε 1-2 φορές την ημέρα οπότε καταλαβαίνεις δέσιμο!!!

Μια χαρά θα τα καταφέρεις δε σε φοβάμαι!!!Καλή επιστροφή στη δουλειά σου!!!

πως τα πάτε με το άγχος του αποχωρισμού?? Τη Δευτέρα ξεκινάω δουλειά και ο μόνος λόγος που δε σκέφτομαι να χαπακωθώ είναι ο θηλασμός. Άστα φιλενάδα

Καλα κουραγια!!!!

Η δικη μου με αποχωριζεται λιγες ωρες την ημερα(λογω δουλειας) απο τον 6ο(και Ο θηλασμος κρατησε μεχρι τον 5ο )

Τις πρωτες μερες εδειχνε να μην συμβαινει τιποτα

Μια μερα ετυχε και ελειψα απο το πρωι ως το απογευμα αργα Δεν με κοιταζε στα ματια και δεν ηθελε να ερθει στην αγκαλια μου.... εκλαιγα σαν μικρο παιδι με την αντιδραση αυτη

Τι να κανουμε..αφου πρεπει να δουλεψουμε (και μακαρι να εχουμε δουλεια οπως πανε τα πραγματα...)

xtZRp3.png

Καλα κουραγια!!!!

Η δικη μου με αποχωριζεται λιγες ωρες την ημερα(λογω δουλειας) απο τον 6ο(και Ο θηλασμος κρατησε μεχρι τον 5ο )

Τις πρωτες μερες εδειχνε να μην συμβαινει τιποτα

Μια μερα ετυχε και ελειψα απο το πρωι ως το απογευμα αργα Δεν με κοιταζε στα ματια και δεν ηθελε να ερθει στην αγκαλια μου.... εκλαιγα σαν μικρο παιδι με την αντιδραση αυτη

Τι να κανουμε..αφου πρεπει να δουλεψουμε (και μακαρι να εχουμε δουλεια οπως πανε τα πραγματα...)

Το ξέρω και ισίωνω λίγο όταν τα βάζω κάτω με τη λογική΄αλλά είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα που λυγίζω.

Σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου για το κουράγιο.:mad:

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Λάμπη, τον βρίσκω πολύ σωστό το γιατρό σου που δε σου βάζει κρέμες εμπορίου και άλλα τέτοια περιττά.... Τώρα για τη μπανάνα , μη νομίζεις ότι θα φάει τις πρώτες μέρες...Συνήθως τα μωρά γλύφουν αυτό που τους δίνεις και προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται με το κουτάλι...Θέλει απλά υπομονή...Η δική μου έφαγε 5-6 κουταλιές μπανάνα μετά από 15 μέρες....

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια!Εχτές ο μπέμπης μας έγινε 30 ημερών.Μεγαλώνει ο μικρούλης μας και μέρα με την μέρα δενόμαμαστε όλο και πιο πολύ μαζί του.Τον πήγαμε παιδίατρο εχτές.Είναι 1α χαρά!Πήγε 3.300 και έφτασε 53 πόντοι.Επίσης του κόψαμε τα νυχάκια ώρα που κοιμόταν.Τα βράδυα είναι ήσυχος!Δεν κλαίει όπως έκλαιγε.Μόνο στις 03.00 θα κλάψει επειδή πρέπει να φάει.Αυτά από μένα!Gitsvictoria καλά είσαι?Τα δικά σου νέα?Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλα τα κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια!Εχτές ο μπέμπης μας έγινε 30 ημερών.Μεγαλώνει ο μικρούλης μας και μέρα με την μέρα δενόμαμαστε όλο και πιο πολύ μαζί του.Τον πήγαμε παιδίατρο εχτές.Είναι 1α χαρά!Πήγε 3.300 και έφτασε 53 πόντοι.Επίσης του κόψαμε τα νυχάκια ώρα που κοιμόταν.Τα βράδυα είναι ήσυχος!Δεν κλαίει όπως έκλαιγε.Μόνο στις 03.00 θα κλάψει επειδή πρέπει να φάει.Αυτά από μένα!Gitsvictoria καλά είσαι?Τα δικά σου νέα?Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλα τα κορίτσια!

Dimista μου καλησπέρα, χαίρομαι πάρα πολύ για το μπεμπούλη σου!!!!!!!!! Απο εδώ και πέρα όλα καλά θα πάνε. Εγώ κάνω τις τελευταίες προετοιμασίες. Δεν σου κρύβω ότι έχω αγχωθεί και έχω και ένα φόβο αλλά πιστεύω οτι είναι φυσιολογικό για κάποια γυναίκα που πρόκειται να γίνει πρώτη φορά μανούλα. Βασικά με την διαδικασία έχω αγχωθεί αλλά που θα πάει θα το ξεπεράσω. Θα πάρω σήμερα τα κορίτσια για να βεβαιωθώ για το ραντεβού της κυριακής. Όπως κατάλαβες είμαι υπέρ του δέοντος αγχωμένη. Βέβαια το σάββατο θα πάω να κάνω το beaute μου:D για να είμαι έτοιμη. Καλό μεσημέρι κοριτσάρα μου και σε όλες τις κοριτσάρες εδώ στο forum.

Gitsvictoria,κοριτσάκι μου, ,άντε να γεννήσεις να πανηγυρίσουμε!!!!!Με το καλό!!!

Dimista μου, είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα αγγελούδια μας!!Πότε πήγε εμένα 10 μηνών ούτε που το κατάλαβα...

Malinaki και kikar μου, σας καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεστε!!! Και πολύ σωστά είπατε μακάρι να υπάρχουν δουλειές!!!

Τα παιδάκια είναι πανέξυπνα και προσαρμόζονται!!! Μια χαρά θα τα πάτε!!!

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

καλησπερα κοριτσια..ασε ειμαι πολυ στενοχωρημενη..η μικρη μου ειναι πολυ κακομαθημενη..θελει τωρα να κοιμαται με το στηθος στο στομα κ οταν την ξαπλωνω αμεσως ξυπνα..τωρα τι κολπα ειναι αυτα δεν μπορω να καταλαβω...βελτιωσε λιγο τις ωρες υπνου κ τωρα κοιμαται κατα της 12μιση αλλα με εμενα αγκαλια...μετα θα ξυπνησει 10μιση το πρωι...τι να κανω??αυτο γινεται κ την μερα που κοιμαται οχι μονο για το βραδυ..ετσι μου ερχεται να σταματησω τον θυλασμο γιατι εχει μεγαλη εξαρτηση απο εμενα....κατι κανω λαθος..εν το μεταξυ ολα ειναι φλου δεν μπορω να της εχω προγραμμα στον θυλασμο αφου εκει βολευεται με το παραμικρο...ουφ..τι να κανω:-(:-(:-(:-(:-(αφηστε που ειναι τοσο χαδιαρα οσο δεν λεγεται..θελει ολο αγκαλιες κ τριβεται πανω μας...κ οταν δεν τις δινουμε σημασια αμεσως να γκρινιαξει γιατι θελει την αποκλειστικοτητα...αλλα την αγαπαμε τοσο πολυ..την κοιταζω κ λιωνω κ αυτη το εκμεταλευεται.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...