Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου,αχ εχω χαθει αλλα γινετε της αναγουλας εδω!!!!!ευχομαι να ειστε ολες καλα...εγω την δευτερα αθ απαω στον γιατρουλη μας να ακουσουμε καρδουλα..(θα με δει ο ιδιος)....εχουμε κανενα νεο απο την blue velvet???ευχομαι να ειναι ολα καλα!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Annia μου, έτσι να ακούω για αναγούλες να χαίρομαι!!!!!!:))))))))))))

Με το καλό η καρδούλα σας!!!

Αχ, κύριε Χασιάκο μου,γιατί δεν παίρνετε λεφτά; χαχαχαχαχαχαχα

Δεν είναι άνθρωπος αυτός, αυτός είναι άγγελος επί γης...

Dimista μου και κοριτσάκια καλησπέρα!!!! Που λές dimista μου χθές πήγα αλλά είχα 2 ώρες καθυστέρηση γιατί ο γιατρός μας έφυγε κατά την διάρκεια γιατί είχε γέννα. Φορούσε την ιατρική του μπλούζα απο μέσα και πήρε το κράνος του και τελικά με πήρε κατά τις 11:30 το βράδυ. Ο μικρός μου είναι 2700 προς το παρόν, έχει ήδη πάρει θέση και γενικά όλα βαίνουν καλώς. Θα με δεί πάλι στις 15 του μηνός, Κυριακή. Κατά πάσα πιθανότητα με βλέπει να γεννάω μετά τις 18. Η αλήθεια είναι ότι τον λυπήθηκα διότι όταν πήγα μέσα ήταν ο άνθρωπος πτώμα. Άσε που έχει αδυνατίσει κι άλλο και έχει γίνει σαν τον άγιο ονούφριο. Αφού τον ρώτησα για τα λεφτά και δεν μου ανέφερε τίποτα. Εννοείται ότι δεν πλήρωσα επίσκεψη. Δεν μου παίρνει λεφτά αλλά απο ότι έχω δεί εδώ μέσα σε καμία γκαστρούλα δεν παίρνει. Αλήθεια ο μπέμπης σου ηρέμησε? Πολλά φιλιά σε όλες τις κοριτσάρες. Πάντως όσο πλησιάζει ο καιρός αισθάνομαι συνέχεια κουρασμένη και νυσταγμένη. Λές και έχω πάρει υπνωτικό. Είναι που ο μπεμπούλης μου τώρα μου παίρνει όλη την ενέργειά μου. Αχ μωγιό!!!! Αυτά απο μένα. Καλό μεσημέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια. Χθες πηγα και γω στον γιατρο. Ειδαμε μονο τον σακο χωρις εμβρυικα στοιχεια. Βρε συ Αννια...εμεις ειμαστε και κοντα τωρα. Ημερα προηγουμενης περιοδου ειχα 27 Μαρτη. Εσυ ποτε εισαι? Δεν θα επρεπε να δει κατι σε μενα? Μου ειπε να παω ξανα την επομενη Κυριακη και αν δεν δουμε κατι, τοτε ισως ειναι κενος σακος οπως και την προηγουμενη φορα.

gitsvictoria, μηπως καθομουν διπλα σου? Ειναι μηπως η κοπελα με τα κοκκινα παπουτσακια που ειχα παρκαρει πανω στα μπουφανακια σας?

blue velvet moy eides μια χαρα,εγω ειχα τελευταια περιοδο 24/3...οποτε την δευτερα πιστευω κατι θα δω....αφου ειδατε σακο και εμβρυακα στοιχεια σε καμια βδομαδα-10μερες θα ακουσετε και καρδουλα..!Ειδες παλι μαζι ειμαστε,και αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα και για τις 2μας!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια. Χθες πηγα και γω στον γιατρο. Ειδαμε μονο τον σακο χωρις εμβρυικα στοιχεια. Βρε συ Αννια...εμεις ειμαστε και κοντα τωρα. Ημερα προηγουμενης περιοδου ειχα 27 Μαρτη. Εσυ ποτε εισαι? Δεν θα επρεπε να δει κατι σε μενα? Μου ειπε να παω ξανα την επομενη Κυριακη και αν δεν δουμε κατι, τοτε ισως ειναι κενος σακος οπως και την προηγουμενη φορα.

gitsvictoria, μηπως καθομουν διπλα σου? Ειναι μηπως η κοπελα με τα κοκκινα παπουτσακια που ειχα παρκαρει πανω στα μπουφανακια σας?

Blue velvet ναι εγώ είμαι με τα κόκκινα πάνινα παπούτσια. έλα δεν το πιστεύω. τι μικρός που είναι ο κόσμος. Μετά πάρκαρα εγώ πάνω στα μπουφάν γιατί ήμουν λίγο πρίν με πάρει ο ύπνος. Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά κοριτσάκι μου!!!!!!!!! Που θα πάει θα ξαναβρεθούμε!!!!!!!!!!!!!! πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blue velvet moy eides μια χαρα,εγω ειχα τελευταια περιοδο 24/3...οποτε την δευτερα πιστευω κατι θα δω....αφου ειδατε σακο και εμβρυακα στοιχεια σε καμια βδομαδα-10μερες θα ακουσετε και καρδουλα..!Ειδες παλι μαζι ειμαστε,και αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα και για τις 2μας!!!

Eιδαμε μονο σακο χωρις καθολου εμβρυικα στοιχεια. Εσυ ειχες ξανακανει υπερηχο?

Blue velvet ναι εγώ είμαι με τα κόκκινα πάνινα παπούτσια. έλα δεν το πιστεύω. τι μικρός που είναι ο κόσμος. Μετά πάρκαρα εγώ πάνω στα μπουφάν γιατί ήμουν λίγο πρίν με πάρει ο ύπνος. Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά κοριτσάκι μου!!!!!!!!! Που θα πάει θα ξαναβρεθούμε!!!!!!!!!!!!!! πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

By the way, μου ειπε και εμενα να τον δω ξανα Κυριακη, οποτε... που ξερεις, μπορει και να ξανασυναντηθουμε σε 9 μερουλες. :-)

Eιδαμε μονο σακο χωρις καθολου εμβρυικα στοιχεια. Εσυ ειχες ξανακανει υπερηχο?

εγω ειχα παει 4,5 μπορει και λιγοτερο εβδομαδων και ειδα μονο σακο...την δευτερα θα δουμε πιστευω κατι μπορει να ακουσουμε και καρδουλα!!!!εχεις κανει χοριακη?

εγω ειχα παει 4,5 μπορει και λιγοτερο εβδομαδων και ειδα μονο σακο...την δευτερα θα δουμε πιστευω κατι μπορει να ακουσουμε και καρδουλα!!!!εχεις κανει χοριακη?

Ειχα κανει την προηγουμενη εβδομαδα και ηταν πολυ καλες οι τιμες.

Διαφημίσεις

By the way, μου ειπε και εμενα να τον δω ξανα Κυριακη, οποτε... που ξερεις, μπορει και να ξανασυναντηθουμε σε 9 μερουλες. :-)

Εμένα μου είπε για τις 15 του μηνός. Λογικά δεν θα με πάρουν τηλέφωνο οι γραμματεις του?:rolleyes: Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναπάει ποτέ σ/κ στο ιατρείο του.

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!!!

Gitsvictoria,όταν μπήκα στον μήνα μου πήγαινα στον γιατρό μας Σ-Κ και με έπαιρναν τηλ. οι κοπέλες.Οπότε να περιμένεις τηλ. και να ξέρεις ότι θα σε πάρουν τελευταία στιγμή.1α χαρά είναι ο μπέμπης σου και τα κιλά του.Για να του έτυχε γέννα θα ήταν φυσιολογικός τοκετός.Αδυνάτισε και άλλο ο κακομοίρης?Έχεις υπομονή που περίμενες 2 ώρες.Και σε μένα μου είχε τύχει.Τα Σ-Κ είναι καλύτερα από τις καθημερινές.Όποτε πήγαινα Σ-Κ δεν περίμενα πολύ.Ο μπέμπης μου είναι με τις μέρες του.Είναι και ήσυχος τα βράδυα είναι και ανήσυχος.Όταν είναι ήσυχος είναι αστεράκι ο γλυκούλης μας!

11/5,θα τον πάμε παιδίατρο να τον δει.Όταν σαραντίσω θα πάω στον γιατρό μας να με δει.Λες να σε πετύχω πριν γεννήσεις?Ήρθε η ώρα να ετοιμάσω το γάλα του.Αυτά από μένα.Καλό βράδυ σε όλες και πολύχρονες όλες οι μανούλες,και οι μανούλες μας και με το καλό να γεννήσουν οι μέλλουσες μανούλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

καλησπερα κοριτσια..ειστε καλααααα??εχω ερωτηση της χαζης ξανθιας:tongue::tongue::tongue::tongue:σε λιγες μερες θα αρχισουμε φρουτοκρεμα,την πρωτη εβδομαδα σκετη μπανανα κ κεθα εβδομαδα θα προσθετω κ ενα φρουτο για να ελεγχω για αλλεργιες κ η ερωτηση ειναι η εξης...πως γινεται το μειγμα της μπανανας??ο γιατρος μου ειπε με νερακι..δλδ??την πρωτη μερα λεει να φαει 5 κουταλιες την δευτερη 10 κ την τριτη 15 κ την εβδομη οσο θελει??δλδ???ποση ποσοτητα πρεει να φαει το μωρο μου??δλδ ποιο ειναι το μεγιστο καθε φορα??ξερω ρωταω χαζα αλλα ειμαι λιιιγο χαζη..εν το μεταξυ ως τον πρωτο χρονο καθολου κρεμες εμποριου δεν μου εχει στο μενου ο γιατρος...αν δειτε κατι συνταγες σπιτικες πολυ μπλιαααχχχ....:shock::shock::shock::shock:μακαρι να τις τρωει το νινι μου...αλλα στο θεμα μας τωρα...ποση μπαναναααααα οοεεε οοοεεεε :?::?::?::?::?::?::?:φιλακιαααααααα

καλησπερα κοριτσια..ειστε καλααααα??εχω ερωτηση της χαζης ξανθιας:tongue::tongue::tongue::tongue:σε λιγες μερες θα αρχισουμε φρουτοκρεμα,την πρωτη εβδομαδα σκετη μπανανα κ κεθα εβδομαδα θα προσθετω κ ενα φρουτο για να ελεγχω για αλλεργιες κ η ερωτηση ειναι η εξης...πως γινεται το μειγμα της μπανανας??ο γιατρος μου ειπε με νερακι..δλδ??την πρωτη μερα λεει να φαει 5 κουταλιες την δευτερη 10 κ την τριτη 15 κ την εβδομη οσο θελει??δλδ???ποση ποσοτητα πρεει να φαει το μωρο μου??δλδ ποιο ειναι το μεγιστο καθε φορα??ξερω ρωταω χαζα αλλα ειμαι λιιιγο χαζη..εν το μεταξυ ως τον πρωτο χρονο καθολου κρεμες εμποριου δεν μου εχει στο μενου ο γιατρος...αν δειτε κατι συνταγες σπιτικες πολυ μπλιαααχχχ....:shock::shock::shock::shock:μακαρι να τις τρωει το νινι μου...αλλα στο θεμα μας τωρα...ποση μπαναναααααα οοεεε οοοεεεε :?::?::?::?::?::?::?:φιλακιαααααααα

Θα παρεις την μπανανουλα και θα την βαλεις στο μιξερ με λιγο νερακι (βρασμενο για 5,10 λεπτα) Θα γινει κρεμουλα Θα της δωσεις το πολυ 5 κουταλακια γιατι ειναι η πρωτη φορα και μπορει να την πειραξει(το υπολοιπο θα το φας εσυ) Την επομενη μερα αυξανεις λιγο τη δοση και παει λεγοντας..Βεβαια υπαρχει η πιθανοτητα να φαει λιγοτερο απο 5 κουταλακια Μην την πιεσεις

Για το μεγιστο που ρωτας πιστευω μια μπανανα ειναι αρκετη Μην ξεχνας οτι σταδιακα θα προστιθενται και τα υπολοιπα φρουτα και θα χορταινει

Εμεις ειχαμε αρχισει με μηλο και την πρωτη φορα που της το εδινα την εβλεπα οτι της αρεσε και της εδωσα 2 μηλα!!!!! Ολη την υπολοιπη μερα το παιδι πονουσε στην κοιλιτσα (τι εκανα η κακουργα μανα)

Καλη αρχη!!!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...