Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια Χρόνια πολλά. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες γεννησατε και με το καλό σε μας τις υπόλοιπες.

Θα ηθελα να ρωτήσω κάτι κυρίως εκείνες που έχουν γεννήσει. Ο γιατρός μας γενικά τι γνώμη έχει για την αμνιοπαρακέντηση? Ξερω ότι την τελική απόφαση την παίρνουμε εμείς αλλά με την συζήτηση πιστεύω θα καταλάβω τι πιστεύει και εκείνος. Θα τον δώ στις 16-05. Η βοηθός του μου είπε ότι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα της αυχενικής. Εγω εχω αυχενική 1,3 mm και τελικο ποσοστό μαζί με το papp-A, 1:5170. Εχει υπολογιστεί και η ηλικία μου που είναι 35 και 2,5 μήνες (Στην εμβρυομεταφορά εκλεινα τα 35) και η μικρογονιμοποίηση.

Πάντως έχω μια σιγουριά, μια πίστη ότι όλα είναι καλά με το μωράκι μου. Το ποσοστό μου είναι όντως πολύ καλό και εξάλλου δεν πέρασα και πολύ τα 35. Θα δώσω εμπιστοσύνη στην αυχενική εφόσον την έκανα και με πιστοποιημένο γιατρό και στο ΡΕΑ που φαντάζομαι ότι έχει άριστα μηχανήματα.

Efoulito καλημέρα. Απαντώ με καθυστέρηση στο μήνυμα μια και δε μπαινω συχνά στο φόρουμ και συνεπως διαβαζω τα μηνύματα με σχετική καθυστέρηση. Τα ποσοστά σου είναι πολύ καλά, όπως σου είπε αλλωστε και ο Χασιακος .Είναι περιπου, όπως τα δικά μου, δεν έχω προχειρες τις εξετάσεις να σου γράψω ακριβως ποσο είχα. Και εγώ ήμουν τότε στην αυχενική 35 ετών παρά κατι ημερών με μικρογονιμοποιηση.

Δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία της αμνιο, που έχει υψηλό ποσοστο κινδύνου αποβολών (1%). Αν θέλεις να αισθάνεσαι καλύτερα κάνε το εμβρυοκαρδιογράφημα, όπως σου έγραψε και η mammy30. Το έκανα κι εγώ περυσι με την κυρία Τσαπάκη στο EMBRYOCARE, που ήταν πολύ προσεκτική και σχολαστική. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι λιγο πιο ακριβο από τους υπόλοιπους υπερήχους, διοτι προκειται για εξειδικευμένη εξέταση. Κοστιζε 200 ευρώ. Μη ανησυχεις. Να κάνεις θετικές σκέψεις, όσο μπορείς. Το λέω γιατι κι εγώ ειχα απιστευο αγχος. Και το παραμικό μου προκαλούσε φόβο.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ηταν απλα πονακια... ηταν ΟΙ πονοι. Προγεστερονη παιρνω απο την αρχη. 200 το πρωι και 200 το βραδυ. Οτι ειναι να γινει, θα γινει. Δεν νομιζω οτι μπορω να κανω πολλα πραγματα ακομα για να το βοηθησω.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μίλησες με το γιατρό?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

αγγελα, ευχαριστώ. Οχι δεν θα κανω αμνιο. Το εχω βγαλει σχεδον απο το μυαλό μου. Σιγουρα θα κάνω το εμβρυοκαρδιογράφημα.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Εστειλα τις πρωτες εξετασεις μου στο γραφείο και η Αννα Μαρία μου ειπε ότι είναι μια χαρά. Την ρώτησα αν πρεπει να επαναλαβω κάποιες γιατί τις είχα κάνει στις 22 Μαρτίου και τώρα πήρα τα αποτελέσματα, και μου είπε ότι δεν ζητούν επαναλειπτικές. Εαν θέλω να κάνω μία γενική αίματος και ούρων.

Και εσεις ετσι κάνατε? Πότε θα μου πει αν χρειάζομαι σίδηρο, ασβέστιο κλπ? Δεν πρέπει να δεί νέα γενική αίματος? Να έχω μία νέα μαζί μου? Εχω ραντεβού στις 16-05. Τροφοκάρ εδινε σε καμμιά σας? Νομίζω είναι για τις κράμπες εγκυμοσύνης? Μια φίλη μου έπαιρνε.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Efoulito μου, πρέπει να πάρεις τηλ να ρωτήσεις για όλα αυτά, γιατί κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Εγώ πχ είχα χαμηλό αιματοκρίτη και μου έδωσε σίδηρο, επειδή έκανα το πρώτο 3μηνο εμετούς και είχα αναγούλες μου είχε πει ο Χασιάκος να μην πάρω ασβέστιο και να πίνω 2 ποτήρια γάλα την ημέρα. Όσο για το τροφοκάρτ δεν είναι σωστό να δίνεται χωρίς λόγο. Εγώ πήρα μόνο τον 8ο μήνα, γιατί άρχισα να έχω κράμπες στα πόδια, για 1 μήνα. Άρα θα παρατηρείς τον εαυτό σου κι όταν βλέπεις κάτι περίεργο, τότε θα ενημερώνεις το γιατρό να σου δίνει το κατάλληλο σκεύασμα αν χρειάζεται!!!

πολλά φιλιά

Υ.Γ. σου έγραψα ένα μεγάλο πμ και μου σβήστηκε... grrrrrrrrrr

αγγελα, ευχαριστώ. Οχι δεν θα κανω αμνιο. Το εχω βγαλει σχεδον απο το μυαλό μου. Σιγουρα θα κάνω το εμβρυοκαρδιογράφημα.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Εστειλα τις πρωτες εξετασεις μου στο γραφείο και η Αννα Μαρία μου ειπε ότι είναι μια χαρά. Την ρώτησα αν πρεπει να επαναλαβω κάποιες γιατί τις είχα κάνει στις 22 Μαρτίου και τώρα πήρα τα αποτελέσματα, και μου είπε ότι δεν ζητούν επαναλειπτικές. Εαν θέλω να κάνω μία γενική αίματος και ούρων.

Και εσεις ετσι κάνατε? Πότε θα μου πει αν χρειάζομαι σίδηρο, ασβέστιο κλπ? Δεν πρέπει να δεί νέα γενική αίματος? Να έχω μία νέα μαζί μου? Εχω ραντεβού στις 16-05. Τροφοκάρ εδινε σε καμμιά σας? Νομίζω είναι για τις κράμπες εγκυμοσύνης? Μια φίλη μου έπαιρνε.

Καθε μηνα εκανα ουρων και καλλιεργεια γιατι φοβομουνα την ουρολοιμωξη (ειχα παθει στην πρωτη εγκυμοσυνη)

Τροφοκαρντ , μαγνησιο δηλαδη, τον παρακαλεσα να μου το γραψει (παλι λογω προηγουμενου προωρου τοκετου) Εκεινος ειπε οτι δεν κανει τιποτα και να το παρω(τελικα μου το εγραψε) , εγω ομως επαιρνα οποτε νομιζα οτι ειχα συσπασεις στο 1ο τριμηνο και 3 τη μερα στο δευτερο

Ασβεστιο δεν πηρα καθολου γιατι καπου ειχα διαβασει οτι "βοηθαει" τις συσπασεις και λογω του ιστορικου μου το απεκλεισα (ο γιατρος βεβαια μου ειπε οτι δεν εχει σχεση)

Πααντως με ολα αυτα που εκανα ημουνα πιο ηρεμη και τελικα εφτασα στο πολυποθητο 39+5!!!!!!!!!!!!!!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Ααα και κατι αλλο Το μαγνησιο αν το παιρνεις παρατεταμενα και ισως χωρις λογο μπορει να καθυστερησει το φυσιολογικο τοκετο Να μην αρχιζει με τιποτα η διαδικασια δηλαδη οι συσπασεις

Εγω το επαιρνα με τη σιγουρια οτιι πηγαινα για προγραμματισμενη καισαρικη και βεβαια με ενα βαρυ ιστορικο αιφνιδιου τοκετου την 27η εβδομαδα

xtZRp3.png

Ααα και κατι αλλο Το μαγνησιο αν το παιρνεις παρατεταμενα και ισως χωρις λογο μπορει να καθυστερησει το φυσιολογικο τοκετο Να μην αρχιζει με τιποτα η διαδικασια δηλαδη οι συσπασεις

Εγω το επαιρνα με τη σιγουρια οτιι πηγαινα για προγραμματισμενη καισαρικη και βεβαια με ενα βαρυ ιστορικο αιφνιδιου τοκετου την 27η εβδομαδα

Μαλινα η προγραμματισμενη καισαρικη εχει να κανει με τον πρωορο τοκετο στην 1η εγκυμοσυνη??Σε ρωταω γιατι απο οτι ειπε ο γιατρος σε εμενα και εγω απο ουρολοιμωξη το επαθα στην 28η εβδομαδα(μονο που εγω ειχα συσπασεις για 2 εβδομαδες και με βγαλανε με βελτιωση....ο γιατρος ειπε στο οτι επαθα την ουρολοιμωξη επαιξε ρολο ο διαβητης κυησης).Θα με παει για καισαρικη λογω του πρωορου??Αυτο που ειπες για το μαγνησιο δεν το ηξερα θα του πω και εγω οταν ερθει η ωρα να μου τα γραφει αλλα για το ασβεστιο το γνωριζα οτι δεν κανει για τις συσπασεις

Μαλινα η προγραμματισμενη καισαρικη εχει να κανει με τον πρωορο τοκετο στην 1η εγκυμοσυνη??Σε ρωταω γιατι απο οτι ειπε ο γιατρος σε εμενα και εγω απο ουρολοιμωξη το επαθα στην 28η εβδομαδα(μονο που εγω ειχα συσπασεις για 2 εβδομαδες και με βγαλανε με βελτιωση....ο γιατρος ειπε στο οτι επαθα την ουρολοιμωξη επαιξε ρολο ο διαβητης κυησης).Θα με παει για καισαρικη λογω του πρωορου??Αυτο που ειπες για το μαγνησιο δεν το ηξερα θα του πω και εγω οταν ερθει η ωρα να μου τα γραφει αλλα για το ασβεστιο το γνωριζα οτι δεν κανει για τις συσπασεις[/quote

Η δευτερη καισαρικη εγινε επειδη και το πρωτο μωρακι τελικα το πηρανε με καισαρικη (ειχε ισχυακη προβολη)

Επομενως η προγραμματισμενη καισαρικη εχει να κανει με προηγουμενη καισαρικη

Κι εγω ειχα παθει βαρβατη ουρολοιμωξη , αλλα στην περιπτωση μου ηταν πολλοι οι λογοι που μ εκαναν να γεννησω τοσο προωρα

Το μωρακι το γεννησες φυσιολογικα; Αν ναι τοτε λογικα θα πας για φ. τοκετο

xtZRp3.png

καλημέρα κορίτσια! Εχω διαβάσει τόσα γι αυτόν τον γιατρό και έτσι από περιέργεια μπορεί κάποια να μου στείλει με πμ πόσο χρεώνει επίσκεψη και πόσο στην γέννα? εκτός από το Αρεταιιο (δεν ξέρω πώς γράφεται ντροπή μου) που μου φάνηκε χάλια από άποψη εγκαταστάσεων (έτυχε να επιστεφτώ φίλη που γέννησε) ξεγεννά αλλού? αν ναι, χρεώνει κάτι διαφορετικό? ευχαριστώ.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια ,τι κάνετε?Αν και λίγο καθυστερημένα καλό μήνα σε όλες!Πρωτομαγιά τι κάνατε?Εγώ ήθελα να βγω με τον μπέμπη μου και τον άντρα μου αλλά ο καιρός δεν είναι ακόμα 100% κατάλληλος για τον μπέμπη και βγήκα μόνο με τον άντρα μου.Από το μαιευτήριο έχω βγει από τις 16/4 και η 1η μου βόλτα ήτανε στις 1/5.Αν δεν είχα βγει ακόμα θα μου είχε στρίψει.Σήμερα ζυγίσαμε τον μπέμπη και είναι 3.200 γρ.Είναι ήσυχος όταν δεν κλαίει,αλλά,όταν κλαίει δεν αντέχω το κλάμα του.Ξέρω ότι πονάει επειδή έχει κολικούς και δεν μου αρέσει που ταλαιπωρείται αλλά δεν το αντέχω πάντα το κλάμα του.Ελπίζω να μην κραατήσουν πολύ οι κολικοί.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Blue- velvet είσαι έγκυος τελικά?Εύχομαι ,ναι.

Gitsvictoria τα δικά σου νέα? Την Παρασκευή πήγες στον γιατρό?Τι σου είπε για τον μπέμπη σου?Έφτασε 3 κιλά?

Εlpidaz ο γιατρός ξεγεννά στο Λητώ και στο Ρέα .Γέννησα στο Λητώ στις 11/4 και έμεινα ευχαριστημένη και από την εξυπηρέτηση και από την περιποίηση του Λητώ.

Πμ δεν ξέρω να στέλνω.Κάποια άλλη κοπέλα που ξέρει να στέλνει θα σου γράψει για την χρέωση της επίσκεψης και της γέννας.Και από τον Χασιάκο έμεινα ευχαριστημένη γιατί η τομή που μου έκανε ήταν σαν κέντημα.Θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένη αν πας Χασιάκο!Καλό μεσημέρι!

Blue- velvet είσαι έγκυος τελικά?Εύχομαι ,ναι.

Gitsvictoria τα δικά σου νέα? Την Παρασκευή πήγες στον γιατρό?Τι σου είπε για τον μπέμπη σου?Έφτασε 3 κιλά?

Εlpidaz ο γιατρός ξεγεννά στο Λητώ και στο Ρέα .Γέννησα στο Λητώ στις 11/4 και έμεινα ευχαριστημένη και από την εξυπηρέτηση και από την περιποίηση του Λητώ.

Πμ δεν ξέρω να στέλνω.Κάποια άλλη κοπέλα που ξέρει να στέλνει θα σου γράψει για την χρέωση της επίσκεψης και της γέννας.Και από τον Χασιάκο έμεινα ευχαριστημένη γιατί η τομή που μου έκανε ήταν σαν κέντημα.Θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένη αν πας Χασιάκο!Καλό μεσημέρι!

Dimista μου καλησπέρα!!! Αχ τι τραβάς και εσύ μάνα!!!!!:D Μωρέ έχεις δίκιο για το κλάμα του μπέμπη σου. Ελπίζω απο σήμερα να κοιμάται ήσυχος. Που λές σήμερα το βράδυ έχω ραντεβού οπότε αύριο θα σου γράψω τα νέα μου. Καλό μεσημέρι!!!!!!!!!!!:P

καλησπερα κοριτσια,

να εχετε καλες εγκυμοσυνες.....ολες και να χαιρεστε τα μωρακια σας...

θαθελα να μου πειτε τη γνωμη σας σε ενα θεμα που με το χασιακο με ταλαιπωρει...συνεχεια...δενα παιρνει χρηματα, αναρωτιεμαι τι κανετε εσεις....αφηνετε τα χρηματα στο τραπεζι? εμενα λεει την αλλη φορα....και ντρεπομαι , δεν κσερω τι να κανω...εχετε παρομοια εμπειρια?

Kαλησπέρα kales.Μην ανησυχείς γι αυτό το θέμα .Σε μένα πήρε μόνο 2 φορές και μετά δεν ξαναπήρε.Ο Χασιάκος δεν κοιτάει πως θα βγάλει λεφτά.Κοιτάει τον πελάτη του ως άνθρωπο.Γιατί και ο ίδιος είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!Του αρέσει αυτό που κάνει.Πρέπει να είναι ο μόνος γιατρός που δεν παίρνει λεφτά στις επισκέψεις.Δεν νομίζω να υπάρχει δεύτερος.

Καλό απόγευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...