Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Λάμπη, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι ακριβώς έκανα κι εγώ στη 2η παλλίνδρομη, όλη μέρα ζουλούσα το στήθος μου, δεν είχα ύπνο, είχα το μυαλό μου στην κοιλιά μου αν έχω πονάκια, γενικώς είχα τρελλαθεί.

Εγώ σου προτείνω να κάνεις μια χοριακή. Από εκεί θα καταλάβεις. Αν η τιμή της δείχνει ότι διπλασιάζεται ανά 48 ώρες, όλα είναι καλά. Δηλ., αν έκανες την Πέμπτη την τελευταία σου χοριακή και ήταν 1.000, τότε αύριο το πρωί θα πρέπει να έχει φτάσει τουλάχιστον 6.000 μονάδες (δηλ. Πέμπτη=1.000, Σάββατο=1.000Χ2=2.000, Δευτέρα=2.000Χ2=4.000, Τρίτη=4.000+[4.000:2]=6.000.

Ελπίζω να σε κατατόπισα.

η τελευταια χοριακη που ειχα κανει ηταν την δευτερα απογευμα κ ηταν 2630 περιπου...το θεμα ειναι οτι τις ειχα κανει στον τοπο καταγωγης μου κ αν τωρα παω εδω στην αθηνα σε αλλο μικροβιολογικο θα μου βγαλει διαφορετικο αποτελεσμα..εχω ακουσει οτι πρεπει να πηγαινουμε στο ιδιο καθα φορα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάμπη, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι ακριβώς έκανα κι εγώ στη 2η παλλίνδρομη, όλη μέρα ζουλούσα το στήθος μου, δεν είχα ύπνο, είχα το μυαλό μου στην κοιλιά μου αν έχω πονάκια, γενικώς είχα τρελλαθεί.

Εγώ σου προτείνω να κάνεις μια χοριακή. Από εκεί θα καταλάβεις. Αν η τιμή της δείχνει ότι διπλασιάζεται ανά 48 ώρες, όλα είναι καλά. Δηλ., αν έκανες την Πέμπτη την τελευταία σου χοριακή και ήταν 1.000, τότε αύριο το πρωί θα πρέπει να έχει φτάσει τουλάχιστον 6.000 μονάδες (δηλ. Πέμπτη=1.000, Σάββατο=1.000Χ2=2.000, Δευτέρα=2.000Χ2=4.000, Τρίτη=4.000+[4.000:2]=6.000.

Ελπίζω να σε κατατόπισα.

ιολη με μπερδεψες τωρα..γιατι στο παραδειγμα που αναφερεις την τριτη μου λες οτι πρεπει να εχω 6000 κ οχι 8000??γιατι το 4000 το διαιρεις με το 2????

Λαμπη μου κανε υπομονη κοριτσακι μου ..σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα

σε ευχαριστω λινα μου...κ εσυ με το καλο να κρατησεις το μπεμπε σου αγκαλια

η τελευταια χοριακη που ειχα κανει ηταν την δευτερα απογευμα κ ηταν 2630 περιπου...το θεμα ειναι οτι τις ειχα κανει στον τοπο καταγωγης μου κ αν τωρα παω εδω στην αθηνα σε αλλο μικροβιολογικο θα μου βγαλει διαφορετικο αποτελεσμα..εχω ακουσει οτι πρεπει να πηγαινουμε στο ιδιο καθα φορα...

Έχεις δίκιο, η χοριακή πρέπει να γίνεται στο ίδιο εργαστήριο.

ιολη με μπερδεψες τωρα..γιατι στο παραδειγμα που αναφερεις την τριτη μου λες οτι πρεπει να εχω 6000 κ οχι 8000??γιατι το 4000 το διαιρεις με το 2????

Σου ξαναδίνω το παράδειγμα

Πέμπτη = 1.000

Σάββατο = 2.000

Δευτέρα = 4.000

Τετάρτη = 8.000

Άρα την Τρίτη πρέπει να είναι η χοριακή της Δευτέρας συν το μισό της χοριακής της Δευτέρας, γιατί από Δευτέρα μέχρι Τρίτη είναι 24 ώρες, δεν είναι 48, γι' αυτό υπολογίζουμε 4.000+[4.000:2]=6.000.

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο, η χοριακή πρέπει να γίνεται στο ίδιο εργαστήριο.

Σου ξαναδίνω το παράδειγμα

Πέμπτη = 1.000

Σάββατο = 2.000

Δευτέρα = 4.000

Τετάρτη = 8.000

Άρα την Τρίτη πρέπει να είναι η χοριακή της Δευτέρας συν το μισό της χοριακής της Δευτέρας, γιατί από Δευτέρα μέχρι Τρίτη είναι 24 ώρες, δεν είναι 48, γι' αυτό υπολογίζουμε 4.000+[4.000:2]=6.000.

αχ ναι μωρε...ειμαι κ πολυ ξανθια..τωρα το προσεξα...

κοριτσια σος... οταν παω τουαλετα στο σκουπισμα εχω κατι καφε απαλο καφε προς το μπεζ...ειναι κακο αυτο??τηλ στο γιατρο κ ακομη περιμενω απαντηση...

Λάμπη, μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτε. Όταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορά, μου είχε πει η Άννα Μαρία ότι, αν δω τίποτε καφέ, μέχρι να πάω στο γιατρό, να μην ανησυχήσω, ότι δεν είναι τίποτε. Θυμάμαι ήμουν 4,5 εβδομάδων και θα πήγαινα να με δει πρώτη φορά στην 7η εβδομάδα και μου είχε πει να μην ανησυχήσω.

Τον γιατρό τον πήρες στο ιατρείο ή στο κινητό? Αν πήρες στο ιατρείο, ή ξαναπάρε τηλ. και ζήτα να μιλήσεις με την Αναστασία ή πάρε κατευθείαν στο κινητό.

Γράψε μας τι σου είπε, γιατί έχω κι εγώ αγωνία μαζί σου.

Λάμπη, μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτε. Όταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορά, μου είχε πει η Άννα Μαρία ότι, αν δω τίποτε καφέ, μέχρι να πάω στο γιατρό, να μην ανησυχήσω, ότι δεν είναι τίποτε. Θυμάμαι ήμουν 4,5 εβδομάδων και θα πήγαινα να με δει πρώτη φορά στην 7η εβδομάδα και μου είχε πει να μην ανησυχήσω.

Τον γιατρό τον πήρες στο ιατρείο ή στο κινητό? Αν πήρες στο ιατρείο, ή ξαναπάρε τηλ. και ζήτα να μιλήσεις με την Αναστασία ή πάρε κατευθείαν στο κινητό.

Γράψε μας τι σου είπε, γιατί έχω κι εγώ αγωνία μαζί σου.

ιολη μου σε ευχαριστω για το εδιαφερον σου...μετα απο 3 ωρες τηλ η αννα μαρια κ μου ειπε δεν ειναι τιποτα κ να παιρνω τα ουτρογκεσταν που επαιρνα ως την πεμπτη που θα πηγαινα να με δει ο γιατρος..της ειπα οτι εχω πολυ αγχος ως τοτε κ μου ειπε τοτε να παω οποτε θελω,σημερα ,αυριο απο της 2 ως της 5 το απογευμα...τελικα θα παω αυριο το μεσημερι..οταν εχω νεα θα σας ενημερωσω...φιλακια κ καλο βραδυ

Λάμπη μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σχετικά με τα μηχανήματα στο Αρεταίειο είναι μια χαρά. Εκεί με έβλεπε ο γιατρός μας τον Αύγουστο μέχρι και αρχές Σεπτέμβρη (όταν είχε ξεκινήσει η εγκυμοσύνη μου). Οπότε μην αγχώνεσαι για τα μηχανήματα.

Οντως η Άννα-Μαρία λέγεται Μπακάνου, ακόμη και να μην είναι εκείνη στο Αρεταίειο θα είναι κάποιος άλλος. Οπως και να έχει όταν φτάσεις στο Αρεταίειο πες ότι έχεις ραντεβού με τον κ. Χασιάκο, λογικά θα είναι και άλλες κοπέλες έγκυες και θα περιμένουν.

Περιμένουμε με αγωνία τα αυριανά σου αποτελέσματα!

Καλησπέρα Ιλιαχτίδα μου και Ιολίτσα!

PIK μου, γλυκιά μου, αν και άργησα συ εύχομαι ότι επιθυμείς για τον μπεμπούλη σου! Θα μας γράψεις την εμπειρία σου κάποια στιγμή που θα μπορέσεις?

Ελπίζω, να μην σου ζητάω κάτι πο υ έχεις ήδη κάνει, απλά δεν έχω διαβάσει όλες τις δημοσιεύσεις σας!

ΙΟΛΗ μου, καλά είσαι κοριτσάκι μου? Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Όοοοοοοοολααααααααααααα τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά είσαστε?

Το ελπίζω και το εύχομαι!

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου kikar.

Λάμπη, πάρε τηλ. τη Δευτέρα, αργούτσικα, μετά τις 8.00 και ζήτα να μιλήσεις με την Αναστασία. Είναι η μόνη που θα σε εξυπηρετήσει και θα ενημερώσει το γιατρό.

Στη 2η εγκυμοσύνη μου και ενώ είχα κάνει τη 2η χοριακή που δεν ήταν καλή, πήρα τηλέφωνο και μίλησα με κάποια κοπέλα, της εξήγησα το ιστορικό μου, της είπα ότι η χοριακή δεν αυξήθηκε σωστά και μου είπε ότι θα με πάρει ο γιατρός. Περιμένω μία ώρα να μου τηλεφωνήσουν, τίποτε. Εν τω μεταξύ ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Ξαναπήρα τηλέφωνο, πέτυχα πάλι την ίδια κοπέλα, της εξήγησα τι συμβαίνει, μου είπε ότι θα με πάρει ο γιατρός αλλά πάλι τίποτε. Πέρασε άλλη μια ώρα, εγώ μέσα στην αγωνία και τελικά ξαναπήρα τηλέφωνο. Για καλή μου τύχη πέτυχα την Αναστασία, της εξήγησα το ιστορικό μου, της είπα ότι ήδη έχω πάρει δυο φορές τηλέφωνο και περιμένω δυο ώρες να με πάρουν και κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη μου είπε ότι θα με συνδέσει στο τηλέφωνο να μιλήσω με το γιατρό. Εκεί που περίμενα στην αναμονή, ξανασήκωσε το τηλέφωνο η Αναστασία, μου λέει "περίμενε, μην κλείσεις" και αμέσως με συνδέει με το γιατρό, του είχε πάει ήδη μπροστά του τον φάκελό μου, μίλησα μαζί του και έκλεισα το ραντεβού μου για δυο μέρες μετά.

Αν, δεν είχα μιλήσει με την Αναστασία, ακόμη θα περίμενα, γιατί η κοπέλα που είχα μιλήσει, δεν ήταν σε θέση να εκτιμήσει το επείγον της υπόθεσης και με είχε στο περίμενε.

Να μαι και πάλι!

Ή θελα να επέμβω στο σημείο αυτό και να πω, ότι δεν πρόκειται για μη καλή εκτίμηση της κατάστασης, αλλα έχει να κάνει πιο λολύ με το θάρρος που έχει η Αναστασία προς τον γιατρό μας!

Ας μην ξεχνάμε είναι πάνω απο 10 χρόνια στο ιατρείο του και είναι η κολώνα του ιατρείου χωρίς υπερβολές!

Οκ. Χασιάκος την κρατάει με νύχια και με δόντια κοντά του, γιατί ξέρει καλά ότι είναι αναντικατάστατη!

Ο ίδιος έχει πεί παλιότερα χαριτολογώντας ότι η Αναστασία θα ξεκουραστεί μόνο όταν εκείνος θα πάρει σύνταξη!

ιολη μου σε ευχαριστω για το εδιαφερον σου...μετα απο 3 ωρες τηλ η αννα μαρια κ μου ειπε δεν ειναι τιποτα κ να παιρνω τα ουτρογκεσταν που επαιρνα ως την πεμπτη που θα πηγαινα να με δει ο γιατρος..της ειπα οτι εχω πολυ αγχος ως τοτε κ μου ειπε τοτε να παω οποτε θελω,σημερα ,αυριο απο της 2 ως της 5 το απογευμα...τελικα θα παω αυριο το μεσημερι..οταν εχω νεα θα σας ενημερωσω...φιλακια κ καλο βραδυ

Άντε κοριτσαρα μου καλή επιτυχία

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λάμπη μου, καλή επιτυχία σου εύχομαι για σήμερα και μην ανυσηχείς καθόλου για τα μηχανήματα του Αρεταίιειου. Μπορεί οι μετρήσεις να μην είναι ακριβείς, αλλά στην παρούσα φάση τον κ. Χασιάκο δεν τον απασχολεί αυτό, αλλά για το πώς εξελίσσεται η εγκυμοσύνη σου, στα αρχικά στάδια και με τα συμπτώματα που έχεις!

Το αιματάκι που είδες και που πολλές γυναίκες βλέπουν στην αρχή μιας εγκυμοσύνης, χαρακτηρίζεται ψευτοπερίοδος και είναι αποτέλεσμα των αυξομειώσεων των γεννητικών ορμονών (οιστρογόνα - προγεστερόνη)!

Σκέψου, πως κάποιες γυναίκες το αιματάκι αυτό το βλέπουν και τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης και συνήθως συμπίπτει με τις μέρες της αναμενόμενης περιόδου, αν δεν υπήρχε εγκυμοσύνη!

Όπως και να' χουν τα πράγματα, σου εύχομαι και ελπίζω για τα καλύτερα, περιμμένουμε με αγωνία να μας πείς!!!!!111

Καλημέρα σε όλες σας!

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Μπαίνω πρώτη φορά στο forum, και θα ήθελα να ρωτήσω για τον Κο. Χασιάκο. Έχω ακούσει από γνωστούς πως είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους. Σκέφτομαι να τον επισκεφτώ. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...