Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Νομίζω η Άννα Μαρία, είναι ειδικευόμενη γυναικολόγος. Αν κάνω λάθος να με διορθώσουν τα κορίτσια...

Νομιζω οτι εχεις δικαιο. Ηταν πολυ γλυκια οταν μου μιλαγε. Με ηρεμισε πολυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Efoulito μου, τελικά βρισκόμαστε και εδώ!!! Είμαι σίγουρη ότι θα σου απαντήσουν και τα άλλα κορίτσια -όσα τουλάχιστον έχουν ρωτήσει το Χασιάκο για την αμνιοπαρακέντηση.

Θα σου πω τη δική μου εμπειρία. Εμείς ρωτήσαμε τη γνώμη του και λόγω εξωσωματικής-μικρογονιμοποίησης και λόγω της ηλικίας του συζύγου (είναι άνω των 40). Η απάντησή του δεν μπορώ να πω ότι ήταν ξεκάθαρη -και σωστά βέβαια- δηλαδή μου είπε:

"Ξέρεις ότι υπάρχει και ποσοστό αποβολής στην αμνιοπαρακέντηση;". Αυτή ήταν η πρώτη του πρόταση! Του είπα ότι το γνωρίζω και μετά μου είπε: "Κοίταξε αυτό είναι δική σου απόφαση. Από εκεί και πέρα να ξέρεις ότι τα παιδάκια με σύνδρομα έχουν προβλήματα στην καρδιά. Μπορείς να κάνεις ένα εμβρυοκαρδιογράφημα, αν και να ξέρεις ότι εγώ ήδη βλέπω μία υγιέστατη καρδιά". Η μπέμπα ήταν τότε 17 εβδομάδων. Τελικά κάναμε το εμβρυοκαρδιογράφημα, βγήκε τέλειο και μετά ούτε την ξανασκεφτήκαμε την αμνιοπαρακέντηση...

Παλιότερα είχε γράψει μία κοπέλα που ενώ της είχαν βρει θέμα στα αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης, ο Χασιάκος επέμενε να μην το ρίξει το παιδί, γιατί κάτι είχε καταλάβει ότι δεν είχε βγει σωστό από τα αποτελέσματα. Ενώ επέμεναν όλοι οι γιατροί ότι το παιδάκι θα έχει πρόβλημα, ο Χασιάκος επέμενε για το αντίθετο. Τελικά τον εμπιστεύτηκε, το κράτησε και έχει ένα υγιέστατο αγοράκι. Είχε δίκιο ο Χασιάκος. Δεν ξέρω αν την θυμάται κάποια κοπέλα και μπορείς να την βρεις να μιλήσετε. Θα ψάξω να την βρω!!!

πολλά φιλιά!!!

Κοριτσάρα φυσικά και θα βρισκόμασταν και εδώ. Δεν ήξερα ότι το εβρυοκαρδιογράφημα σου το είχε πει από μόνος του εκείνος, πολύ χαίρομαι. Και εγώ θα τον ρώταγα αν το προτείνει τωρα θα πάω έτοιμη, χι-χι!!

Θα σου στείλω καποια στιγμή πμ, για να συζητήσουμε κάτι. Εχω πολύ δουλειά σήμερα και δεν μπορώ να ψάξω να βρω αυτό που θέλω να σου πώ.

Κορίτσια εμένα με κάλεσε 2 φορές η βοηθός του κου Χασιάκου, μήπως ήταν αυτή? Δεν θυμάμαι το αξάν αλλά ήταν όντως ευγενική. Την έχω γνωρίσει και έχει νομίζω κοντό μαλλί και βρίσκεται στο γραφειάκι αριστερά από τη ρεσεψιον. Δεν ξέρω αν είναι η Αννα Μαρία.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Αυτή είναι η Άννα Μαρία ναι!!!!

Efoulito μου, ναι ο Χασιάκος μου το είχε προτείνει!!! Ό,τι χρειαστείς εγώ είμαι εδώ!!! Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου με αυτά που διαβάζεις, γιατί μου θυμίζεις τον εαυτό μου, όταν είμαι έγκυος, με τις ορμόνες τα βλέπουμε και λίγο διογκωμένα... Τώρα που τα σκέφτομαι εκ των υστέρων, λέω γιατί καθόμουν και αγχωνόμουν...

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και σε σένα Gitsvictoria!

Tι κάνετε?

Gitsvictoria,μακάρι οι κολικοί να κρατήσουν μέρες στον μπέμπη μου.Αλλά,ευτυχώς υπάρχει λύση.Κάνουμε μασάζ στην κοιλιά του και του βάζουμε baby oil.Και ηρεμεί.Ευτυχώς!Δεν μου αρέσει να τον βλέπω να κλαίει,γιατί,δεν θέλω να τον βλέπω να πονάει και να ταλαιπωρείται.

Μην αγχώνεσαι που έγραψα 3 μήνες.Παιδί από παιδί διαφέρει.Όταν είμουνα μωρό έκλαιγα 20 μέρες σύνολο,μου είπε η μητέρα μου.

Και τα 2 κάνω.Με τον θηλασμό δεν χορταίνει 100% .Όταν τον ταίζω με μπιμπερό πίνει περισσσότερο.

Τα λόχεια έχουν λιγοστέψει κατά πολύ.Δεν το ήξερα ότι δουλεύεις σε λογιστήριο.Πάντως εμείς δεν περιμέναμε να μας δώσουν αυτά που μας δώσανε.

Επειδή,δεν θυμάμαι με καισαρική θα γεννήσεις?Καλό απόγευμα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και σε σένα Gitsvictoria!

Tι κάνετε?

Gitsvictoria,μακάρι οι κολικοί να κρατήσουν μέρες στον μπέμπη μου.Αλλά,ευτυχώς υπάρχει λύση.Κάνουμε μασάζ στην κοιλιά του και του βάζουμε baby oil.Και ηρεμεί.Ευτυχώς!Δεν μου αρέσει να τον βλέπω να κλαίει,γιατί,δεν θέλω να τον βλέπω να πονάει και να ταλαιπωρείται.

Μην αγχώνεσαι που έγραψα 3 μήνες.Παιδί από παιδί διαφέρει.Όταν είμουνα μωρό έκλαιγα 20 μέρες σύνολο,μου είπε η μητέρα μου.

Και τα 2 κάνω.Με τον θηλασμό δεν χορταίνει 100% .Όταν τον ταίζω με μπιμπερό πίνει περισσσότερο.

Τα λόχεια έχουν λιγοστέψει κατά πολύ.Δεν το ήξερα ότι δουλεύεις σε λογιστήριο.Πάντως εμείς δεν περιμέναμε να μας δώσουν αυτά που μας δώσανε.

Επειδή,δεν θυμάμαι με καισαρική θα γεννήσεις?Καλό απόγευμα!

Dimista μου καλησπέρα. Ελπίζω οι κολικοί του μπεμπούλη σου να μην κρατήσουν πολύ. Ναί σε λογιστήριο δουλεύω και τι ωραία που περνάωωωω:tongue:!!!!! Μάλλον περνούσα διότι είμαι εδώ και 2 εβδομάδες σε άδεια. Που λές την άλλη παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό. Ο μικρούλης και ζωηρούλης άντρας έχει πάρει θέση εδώ και περίπου 2 μήνες. Έχει κεφαλική προβολή. Ελπίζω να γεννήσω φυσιολογικά. Λογικά την παρασκευή που θα έρθει θα με ενημερώσει ο γιατρός αφού δούμε το βάρος του μπεμπέ. (Πρέπει να έχει φτάσει τα 3 κιλά). Επι της ευκαιρίας να συζητήσουμε και το χρηματικό. Αυτά που λές απο εμένα. Καλό βράδυ και ήσυχο κοπελλάρα μου!!!!!

Διαφημίσεις

Mε πηρε τηλ η Αννα-Μαρια απο το γραφειο του κυριου Χασιακου. Το σκ που μας ερχεται θα παω στο γιατρο μας να μου κανει υπερηχο για να δουμε τι γινεται. Ελπιζω να πανε ολα καλα μεχρι τοτε και να δουμε εμβρυικα στοιχεια. Θα ειναι η πρωτη μερα στην εβδομη εβδομαδα. Ακουγεται καρδουλα τοτε κοριτσια?

Καλησπερα,την εβδομαδα που μας περασε πηγα Αθηνα και τον γνωρισα.Θελω να πω οτι παροτι πηγα πολυ αγχωμενη με ηρεμησε πολυ ευκολα και μου ειπε να βαλω μπρος και οτι ολα ηταν πιο απλα απο οτι νομιζα.Δεν ξερω αλλα με κερδισε αυτος ο ανθρωπος.Ειχε οντως παρα πολυ δουλεια οταν μπηκα ηταν 20 κοπελες και περιμεναν αλλα ημουν προετοιμασμενη και δεν με πειραξε καθολου.Τα κοριτσια μου προτειναν αν θελω να κατεβω για καφε και να με φωναξουν και οντως σε μια-μιαμιση ωρα με φωναξαν.Εφυγα 11 το βραδυ απο εκει και ακομη ερχοντουσαν ατομα!Επειδη μενω σε νησι τον ρωτησα να θα μπορεσει να με αναλαβει και μου ειπε να τον παρω απο την πρωτη στιγμη να μου δινει τηλεφωνικες οδηγιες και να παω οταν κλεισω 3 μηνων!Εκει που θελω να σταθω πραγματικα ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος αγαπα αυτο που κανει και το βλεπει ως λειτουργημα.Ο λογος ειναι οτι εχει τοση πελατεια που εαν ηθελε θα μπορουσε να παιρνει παραπανω χρηματα την επισκεψη ασχετως αν θα μπορουσαμε ολες να τα δωσουμε.Μου πηρε 50 ευρω και εκανε και κολπικο υπερηχο.Πριν απο αυτον το μεσημερι ειχα ραντεβου σε γιατρο εντελως διαφορετικης ειδικοτητας αλλα για να με παρακολουθησει σε περιπτωση εγκυμοσυνης.Πληρωσα 180 ευρω εκει την επισκεψη χωρις εξεταση καθολου.Δεν λεω ο ανθρωπος ειναι κορυφη στο ειδος του αλλα και το ποσο διολου ευκαταφρονητο και το πιο βασικο μπορουν να το δινουν ολα τα κοριτσια καθε 2 μηνες?Μπραβο στο Χασιακο που διατηρει τιμες που επιτρεπει σε ολες μας να τον επισκεφτουμε ανεξαρτητως οικονομικης καταστασης.

Καλησπέρα blue-velvet.Είμαι σίγουρη πως είσαι έγκυος και θα χαρείς πολύ με τα νέα και ακόμα περισσότερο,γιατί,θα ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου να χτυπάει.

Gitsvictoria να κοιτάξεις να χαρείς την άδειά σου.Και πριν γεννήσεις να βγεις πολλές βόλτες με τον άντρα σου και να τις χαρείτε!Εύχομαι την Παρασκευή που θα πας στον γιατρό να γυρίσεις με ωραία και ευχάριστα νέα.Περιμένω τα νέα σου!Κοντεύει να βγει ο μικρούλης σου!Και ο δικός μου είχε πάρει θέση 2 μήνες πριν γεννήσω.Αύριο ο μπέμπης μου γίνεται 20 ημερών.Μετά τις 40 μέρες ελπίζω να είναι τα βράδυα 100% ήσυχα!Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κοριτσια μου σας διαβαζω συχνα και εγω θαυμαστρια του χασιακου εχω γεννησει 2παιδακια μαζι του....αλλα ο λογος που με εκανε να ξαναγραψω ειναι η bluevelvet κοριτσακι μου γλυκο εισαι εγκυος???μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι......για οσες ειναι γκαστρουλες με ενα πονο και για οσες προσπαθουν ευχομαι το 2011να ειστε εγκυουλες....

:-D

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας διαβαζω συχνα και εγω θαυμαστρια του χασιακου εχω γεννησει 2παιδακια μαζι του....αλλα ο λογος που με εκανε να ξαναγραψω ειναι η bluevelvet κοριτσακι μου γλυκο εισαι εγκυος???μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι......για οσες ειναι γκαστρουλες με ενα πονο και για οσες προσπαθουν ευχομαι το 2011να ειστε εγκυουλες....

Ετσι λεμε Αννια μου. Φοβαμαι ομως οτι χθες το βραδυ κατι κακο εγινε. Πονουσα παρα πολυ χαμηλα στην κοιλια μου και απο εκεινη την ωρα εχω ροζακια και μπεζακια... Ασε που δεν αισθανομαι πλεον και εγκυος. Ουτε ανακατοσουρες, ουτε πονος στο στηθος. Φοβαμαι οτι πρεπει να παλλινδρομησε παλι....

Blue velvet μου, πόσο είσαι; Γιατί τα πονάκια που λες είναι φυσιολογικά γιατί ανοίγει η μήτρα. Για το αίμα πρέπει να μιλήσεις με τογιατρό μήπως χρειάζεσαι προγεστερόνη!!! Να έχεις αισιοδοξία!!!

Δεν ηταν απλα πονακια... ηταν ΟΙ πονοι. Προγεστερονη παιρνω απο την αρχη. 200 το πρωι και 200 το βραδυ. Οτι ειναι να γινει, θα γινει. Δεν νομιζω οτι μπορω να κανω πολλα πραγματα ακομα για να το βοηθησω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...