Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλησπερα!!!!!

τελικα αμα θελεις κατι πολυ γινεται......δεκα μερες νωριτερα απο οτι την περιμεναμε, δλδ στις 18/4 γεννησα την ανοιξη μου !!!! 3.090, 51 ποντους κ με ομορφα μαυρα μαλλακια, ειναι μια ομορφια (εχω γινει μια μεγαλη κουκουβαγια), ο γιατρος μας ηταν αψογος (ειχε κουραγιο να κανει κ πλακα με τον αντρα μου την ωρα του τοκετου) κ η αννα μαρια ηταν καταπληκτικη!!!!! οτι κ να πω ειναι λιγο....δεν εχω νιωσει τοση ευγνωμοσυνη για ανθρωπο.....

απο χθες το μεσημερι ειμαστε σπιτι οι τρεις μας κ οπως ολες γνωρισετε οι πρωτε μερες ειναι περιεργες, η ανοιξη μου εχει γινει το αφεντικο στο σπιτι, μιας κ αυτη καθοριζει σχεδον τα παντα.....

μπηκα λοιπον για μια γρηγορη ευχη, καλη ανασταση να εχετε ολες, εσεις κ οι οικογενειες σας!!!!!!!!!

ελπιζω να βρω λιγο χρονο να τα ξαναπουμε........:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!!!!!

τελικα αμα θελεις κατι πολυ γινεται......δεκα μερες νωριτερα απο οτι την περιμεναμε, δλδ στις 18/4 γεννησα την ανοιξη μου !!!! 3.090, 51 ποντους κ με ομορφα μαυρα μαλλακια, ειναι μια ομορφια (εχω γινει μια μεγαλη κουκουβαγια), ο γιατρος μας ηταν αψογος (ειχε κουραγιο να κανει κ πλακα με τον αντρα μου την ωρα του τοκετου) κ η αννα μαρια ηταν καταπληκτικη!!!!! οτι κ να πω ειναι λιγο....δεν εχω νιωσει τοση ευγνωμοσυνη για ανθρωπο.....

απο χθες το μεσημερι ειμαστε σπιτι οι τρεις μας κ οπως ολες γνωρισετε οι πρωτε μερες ειναι περιεργες, η ανοιξη μου εχει γινει το αφεντικο στο σπιτι, μιας κ αυτη καθοριζει σχεδον τα παντα.....

μπηκα λοιπον για μια γρηγορη ευχη, καλη ανασταση να εχετε ολες, εσεις κ οι οικογενειες σας!!!!!!!!!

ελπιζω να βρω λιγο χρονο να τα ξαναπουμε........:P

Να σου ζήσει! Να είναι πάντα καλότυχο και να έχει υγεία.

Προσπάθησε να κοιμάσαι όταν κοιμάται και το μωράκι για να αντέξεις:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, χρόνια πολλά!!!!! Όσες γεννήσατε να χαίρεστε τα μπουμπούκια σας και όσες περιμένετε πχ εγώ, υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιό γαλανός:D!!!!!! Dimista μου και Curls ξανά συγχαρητήρια για τα μπεμπέ σας. Dimista μου χαίρομαι που το μπεμπέ σου είναι ήσυχο. Ελπίζω να είναι και το δικό μου. Άντε με το καλό να βγεί. Είμαι στην 35εβδομάδα. Ελπίζω το πολύ σε 3 εβδομάδες να κρατάω και εγώ τον μπεμπούλη μου. Μου φαίνεται βέβαια απίστευτο που με το καλό θα γίνω μία Μάνα!!!! Η αλήθεια είναι ότι έχω άγχος. Αφού όταν πάω στον χασιάκο να μου μετρήσει την πίεση ανεβαίνει στο 15 η μεγάλη και όταν είμαι σπίτι πέφτει στο 12. Δηλαδή με το καλό όταν θα γεννάω που θα πάει? Μιλάμε για τέτοιο άγχος το οποίο αν με δεί κάποιος δεν μου φαίνεται αλλά το έχω. Πρέπει να αρχίσω τα λεξοτανίλ:tongue:!!! Τέλος πάντων. Και οι τελευταίες εξετάσεις μου ευτυχώς είναι καλές οπότε οδέυουμε για την τελική ευθεία. Το χρηματικό με αγχώνει διότι ακόμα δεν το έχω συζητήσει μαζί του. Για την ακρίβεια έκανα νύξη αλλά μου είπε μετά το Πάσχα. Για να δούμε. Λοιπόν σας κούρασα,είναι και αργά. Καλό βράδυ κοριτσάκια και όνειρα γλυκά!!!!!!!!!!!:P

Καλημερα κοριτσια.

Απο εκει που συζηταγαμε με το γιατρο να παω για επεμβαση ωστε να αφαιρεσω το διαφραγμα, να σου 3 μερες καθυστερηση και μια θετικη β χοριακη!

Εκανα χτες εξεταση και βγηκε 194 μοναδες την τριτη ημερα καθυστερησης.

Πηρα τηλ στο γραφειο του και τα κοριτσια μου ειπαν οτι θα με επερνε σιγουρα μεχρι το βραδυ, αλλα δυστυχως αυτο δεν εγινε. Μαλλον θα ειχε πολλη δουλεια ή θα του ετυχε κατι.

Λετε να ξαναπαρω σημερα το απογευμα στο ιατρειο του ή να παρω στο κινητο του?

Λογω αποβολων και παλλλινδρομησεων, φοβαμαι λιγακι...

Η προηγουμενη γιατρος που με παρακολουθουσε μου ειχε πει να μου δωσει σαλοσπιρ. Εχει δωσει σε καποια απο εσας?

Επισης βρε κοριτσια εχω κατι πονους χαμηλα στην κοιλια μου. Θα τους ελεγα σαν εντονες τσιμπιες μερικες φορες ή σαν πόνους περιοδου καποιες αλλες. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Μηπως ειναι καποιες συσπασεις και χρειαζεται καποια αγωγη?

Γεια σας κορίτσια και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!Πως περάσατε Πάσχα? Εμείς Αθήνα και μέσα στο σπίτι με τον μπέμπη μας!

Gitsvictoria ήταν ήσυχος για 10 μέρες.Από τότε που ξεκίνησε τους κολικούς και πονάει η κοιλίτσα του κλαίει όλο το βράδυ.Υπομονή κάνουμε.Οι κολικοί κρατάνε 3 μήνες.Ο παιδίατρος μας είπε να του κάνουμε μασάζ στην κοιλίτσα του με baby oil.Είναι λογικό που έχεις άγχος.Και εγώ είχα πριν γεννήσω.Το χρηματικό μην σε αγχώνει.Ο Χασιάκος θα σου κάνει καλή τιμή.Και όταν γεννήσεις με το καλό θα πάρεις χρήματα από το ΙΚΑ.

Blue-velvet οι τσιμπιές είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης.Όταν έμεινα έγκυος ένιωθα τσιμπιές και έκανα τεστ εγκυμοσύνης και τελικά είμουνα έγκυος.Σου εύχομαι να είσαι!

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημερα κοριτσια.

Απο εκει που συζηταγαμε με το γιατρο να παω για επεμβαση ωστε να αφαιρεσω το διαφραγμα, να σου 3 μερες καθυστερηση και μια θετικη β χοριακη!

Εκανα χτες εξεταση και βγηκε 194 μοναδες την τριτη ημερα καθυστερησης.

Πηρα τηλ στο γραφειο του και τα κοριτσια μου ειπαν οτι θα με επερνε σιγουρα μεχρι το βραδυ, αλλα δυστυχως αυτο δεν εγινε. Μαλλον θα ειχε πολλη δουλεια ή θα του ετυχε κατι.

Λετε να ξαναπαρω σημερα το απογευμα στο ιατρειο του ή να παρω στο κινητο του?

Λογω αποβολων και παλλλινδρομησεων, φοβαμαι λιγακι...

Η προηγουμενη γιατρος που με παρακολουθουσε μου ειχε πει να μου δωσει σαλοσπιρ. Εχει δωσει σε καποια απο εσας?

Επισης βρε κοριτσια εχω κατι πονους χαμηλα στην κοιλια μου. Θα τους ελεγα σαν εντονες τσιμπιες μερικες φορες ή σαν πόνους περιοδου καποιες αλλες. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Μηπως ειναι καποιες συσπασεις και χρειαζεται καποια αγωγη?

Σίγουρα τα κορίτσια θα εχουν κρατήσει σημείωση αλλά εσύ πάρε σήμερα στο κινητό του. Οταν έχει ιατρείο το σηκώνει η κοπέλλα που είναι μέσα μαζί του.Εύχομαι το καλύτερο!

Mιλησα σημερα με τον γιατρο στο κινητο του. Μου ειπε οτι οι τσιμπιες ειναι φυσιολογικες.

Του εξηγησα οτι ειμαι πολυ αγχωμενη καθως συζηταγαμε για επεμβαση και τωρα ειμαι εγκυος.

Μου ειπε να μην αγχωνομαι και να ξεκινησω αγωγη με utrogestan Και filicine. Μου ειπε να τον ξαναπαρω τηλ στο ιατρειο το απογευμα, ωστε να δει τον φακελο μου και να μου πει και για το salospir. Αυριο θα επαναλαβω την β χοριακη. 194 μοναδες για τριτη μερα καθυστερησης καλο δεν ειναι βρε κοριτσια? Εφοσον ολα πανε καλα θα με δει σε 10 μερες.

Λετε να με παραπεμψει στον κυριο Μουστακαρια ή λογω της καταστασης και του βεβαρημενου ιστορικου να με δει αυτος αρχικα?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!Πως περάσατε Πάσχα? Εμείς Αθήνα και μέσα στο σπίτι με τον μπέμπη μας!

Gitsvictoria ήταν ήσυχος για 10 μέρες.Από τότε που ξεκίνησε τους κολικούς και πονάει η κοιλίτσα του κλαίει όλο το βράδυ.Υπομονή κάνουμε.Οι κολικοί κρατάνε 3 μήνες.Ο παιδίατρος μας είπε να του κάνουμε μασάζ στην κοιλίτσα του με baby oil.Είναι λογικό που έχεις άγχος.Και εγώ είχα πριν γεννήσω.Το χρηματικό μην σε αγχώνει.Ο Χασιάκος θα σου κάνει καλή τιμή.Και όταν γεννήσεις με το καλό θα πάρεις χρήματα από το ΙΚΑ.

Blue-velvet οι τσιμπιές είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης.Όταν έμεινα έγκυος ένιωθα τσιμπιές και έκανα τεστ εγκυμοσύνης και τελικά είμουνα έγκυος.Σου εύχομαι να είσαι!

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κορίτσια!

Dimista μου καλό μεσημέρι. Ωχ, αρχίσαν οι κολικοί? Κρατάνε Τρείς μήνες? Βοήθεια!!!!! Ελπίζω να κρατήσουν του μπεμπούλη σου τρείς ημέρες. Αλήθεια εσύ θηλάζεις ή τον ταίζεις με μπιμπερό ή και τα δύο? Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Καλά για το Ικα το ξέρω. Τόσα χρόνια σε λογιστήριο δουλεύω αλλά εδώ που τα λέμε σιγά τα χρήματα που σου δίνει. Τέλος πάντων. Αλήθεια με τα λόχεια πως πάς? Πολλά φιλιά!!!!!!!

Κορίτσια Χρόνια πολλά. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες γεννησατε και με το καλό σε μας τις υπόλοιπες.

Θα ηθελα να ρωτήσω κάτι κυρίως εκείνες που έχουν γεννήσει. Ο γιατρός μας γενικά τι γνώμη έχει για την αμνιοπαρακέντηση? Ξερω ότι την τελική απόφαση την παίρνουμε εμείς αλλά με την συζήτηση πιστεύω θα καταλάβω τι πιστεύει και εκείνος. Θα τον δώ στις 16-05. Η βοηθός του μου είπε ότι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα της αυχενικής. Εγω εχω αυχενική 1,3 mm και τελικο ποσοστό μαζί με το papp-A, 1:5170. Εχει υπολογιστεί και η ηλικία μου που είναι 35 και 2,5 μήνες (Στην εμβρυομεταφορά εκλεινα τα 35) και η μικρογονιμοποίηση.

Πάντως έχω μια σιγουριά, μια πίστη ότι όλα είναι καλά με το μωράκι μου. Το ποσοστό μου είναι όντως πολύ καλό και εξάλλου δεν πέρασα και πολύ τα 35. Θα δώσω εμπιστοσύνη στην αυχενική εφόσον την έκανα και με πιστοποιημένο γιατρό και στο ΡΕΑ που φαντάζομαι ότι έχει άριστα μηχανήματα.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Efoulito μου, τελικά βρισκόμαστε και εδώ!!! Είμαι σίγουρη ότι θα σου απαντήσουν και τα άλλα κορίτσια -όσα τουλάχιστον έχουν ρωτήσει το Χασιάκο για την αμνιοπαρακέντηση.

Θα σου πω τη δική μου εμπειρία. Εμείς ρωτήσαμε τη γνώμη του και λόγω εξωσωματικής-μικρογονιμοποίησης και λόγω της ηλικίας του συζύγου (είναι άνω των 40). Η απάντησή του δεν μπορώ να πω ότι ήταν ξεκάθαρη -και σωστά βέβαια- δηλαδή μου είπε:

"Ξέρεις ότι υπάρχει και ποσοστό αποβολής στην αμνιοπαρακέντηση;". Αυτή ήταν η πρώτη του πρόταση! Του είπα ότι το γνωρίζω και μετά μου είπε: "Κοίταξε αυτό είναι δική σου απόφαση. Από εκεί και πέρα να ξέρεις ότι τα παιδάκια με σύνδρομα έχουν προβλήματα στην καρδιά. Μπορείς να κάνεις ένα εμβρυοκαρδιογράφημα, αν και να ξέρεις ότι εγώ ήδη βλέπω μία υγιέστατη καρδιά". Η μπέμπα ήταν τότε 17 εβδομάδων. Τελικά κάναμε το εμβρυοκαρδιογράφημα, βγήκε τέλειο και μετά ούτε την ξανασκεφτήκαμε την αμνιοπαρακέντηση...

Παλιότερα είχε γράψει μία κοπέλα που ενώ της είχαν βρει θέμα στα αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης, ο Χασιάκος επέμενε να μην το ρίξει το παιδί, γιατί κάτι είχε καταλάβει ότι δεν είχε βγει σωστό από τα αποτελέσματα. Ενώ επέμεναν όλοι οι γιατροί ότι το παιδάκι θα έχει πρόβλημα, ο Χασιάκος επέμενε για το αντίθετο. Τελικά τον εμπιστεύτηκε, το κράτησε και έχει ένα υγιέστατο αγοράκι. Είχε δίκιο ο Χασιάκος. Δεν ξέρω αν την θυμάται κάποια κοπέλα και μπορείς να την βρεις να μιλήσετε. Θα ψάξω να την βρω!!!

πολλά φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...